- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.481
Canim 29 yasindayim amacim kilo verip anne olmak Allah nasip ederse:)sağol canım. pilav makarna artık tüketmiyorum. onlar yok ama tabi bazen tatlı oluyo mesele ya da yemek saatleri kaçabiliyo. onları da düzeltmeye çalışıyorum.
güncel kilom şu an 82,5. uzun süredir bu kilodayım. halbuki düzenli yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum su tüketimim biraz az sadece günde 1,5 litre onun dışında neden herhangi bir eksilme yok bende bilmiyorum. çocuklarım var canım iki tane. 9 yaşında bir oğlum 6 yaşında bi kızım var. dediğin gibi ramazanda da dikkat edersem daha iyi sonuçlar alırım inşallah.
merhaba konuya biraz dalmış olucam ama benim eşimde ilk zamanlarda öyleydi. bende sürekli bilgisayar başında oluyorum genelde. artık bi sorun olmadığını görünce ses etmiyo. biraz galiba alışma meselesi. zamanla düzelicektir arkadaşım sen kaş yaşındaydın?
merhaba zeynepcim memnun oldum. çok güzel kilo vermişsin. kaç yaşındasın, daha önceki mesajlara çok bakamadım ama sen neler yaptın genel olarak biraz anlatırmısın?
hoşbulduk elifcim. Allah bağışlasın.
diyet listesini paylaşmak iyi olmuş. teşekkürler biz de yararlanmış oluruz.
Yok ablacim yemedim valla önceki günden kalan vardı onu eşime verdim ben yemedimKız bugünde yemicendir inşallah
yaptığın bi spor programı falan varmı canım bende aynı şeyleri uyguluyorum genel olarak ama yaklaşım iki aydır yerimde sayıyorum. buraya da o yüzden katıldım. belki yanlış bi şey vardır düzeltirim diye.Canim 29 yasindayim amacim kilo verip anne olmak Allah nasip ederse:)
Aslinda klasik olacak ama saglikli beslendim diyet yapmadim,bu dort bes ayda hamur isi,tatli,pasta,borek bunlardan uzak durdum saglikli protein ve karbon tukettim ama karbonuda abartmadim tabiki genel olarak bu sekilde ekmekte 1 dilimden fazla yemiyorum maksimum 2 dilim
Maşallah canım supersin :))Günaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim
Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
Canim hosgeldin aramıza kendimi tanıtayim ben Aysenur 21 yaşındayım esimin tayin nedeni ile Bingöl de yaşıyorum :))yaptığın bi spor programı falan varmı canım bende aynı şeyleri uyguluyorum genel olarak ama yaklaşım iki aydır yerimde sayıyorum. buraya da o yüzden katıldım. belki yanlış bi şey vardır düzeltirim diye.
Canim ben sadece yuruyus yapiyorum baska spor yapmiyorum.Bence boyle beslenip de kilo vermemek mumkun degil sen kan degerlerine baktirdin mi belki engel bir durumun vardir.yaptığın bi spor programı falan varmı canım bende aynı şeyleri uyguluyorum genel olarak ama yaklaşım iki aydır yerimde sayıyorum. buraya da o yüzden katıldım. belki yanlış bi şey vardır düzeltirim diye.
hoşbulduk canım hatılıyorum seni. geçenlerde bi mesajını daha görmüştüm. bu tayinler zaten insanı sinir ediyo. bende 30 yaşındayım. iki hafta sonra giricem yani kendimi alıştırıyorum şimdidenCanim hosgeldin aramıza kendimi tanıtayim ben Aysenur 21 yaşındayım esimin tayin nedeni ile Bingöl de yaşıyorum :))
Tatlım listeye girmek için bol paylaşım kaçamaksız menüler ve güzel eksiler gerekiyorKızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmmhepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
geçen sene diyetisyene gitmiştim hiçbir tahlil istemedi. bana 1900 kcal lik bir beslenme planı verdi. ben şun an 900 kcal i geçmemeye çalışıyorum. sen bunu uygula eğer kilo veremezsen tahlil yaparız dedi. tekrar gidemedim şu anda da bulunduğum yerde doktor bulmak biraz zor diyetisyen zaten yok o yüzden kendi başımayım.Canim ben sadece yuruyus yapiyorum baska spor yapmiyorum.Bence boyle beslenip de kilo vermemek mumkun degil sen kan degerlerine baktirdin mi belki engel bir durumun vardir.
Çocuklarını Allah bağışlasın Cnmağol canım. pilav makarna artık tüketmiyorum. onlar yok ama tabi bazen tatlı oluyo mesele ya da yemek saatleri kaçabiliyo. onları da düzeltmeye çalışıyorum.
güncel kilom şu an 82,5. uzun süredir bu kilodayım. halbuki düzenli yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum su tüketimim biraz az sadece günde 1,5 litre onun dışında neden herhangi bir eksilme yok bende bilmiyorum. çocuklarım var canım iki tane. 9 yaşında bir oğlum 6 yaşında bi kızım var. dediğin gibi ramazanda da dikkat edersem dah
Tatlım senin için 900 kalori çok azgeçen sene diyetisyene gitmiştim hiçbir tahlil istemedi. bana 1900 kcal lik bir beslenme planı verdi. ben şun an 900 kcal i geçmemeye çalışıyorum. sen bunu uygula eğer kilo veremezsen tahlil yaparız dedi. tekrar gidemedim şu anda da bulunduğum yerde doktor bulmak biraz zor diyetisyen zaten yok o yüzden kendi başımayım.
yediklerimde sağlıksız bi şeyler yok aslında. fazlasını zaten istesem de yiyemiyorum sadece yediklerimin miktarını azalttım. 1900 kcal de çok geldi bana. o şekilde bi yeme düşünce.Tatlım senin için 900 kalori çok az
Vücuduna az besin verirsen vücut o kaloriye alışır meton yavaşlar
Yeterli enerji gelmezse nasıl yağ yaksın
Bide kalorinin içeriği önemli
Asıl amaç Kaliteli kalori almak olmalı
herhangi bir sağlık sorunum yok canım menülerimi zaten paylaşıcam. sen de bakarsın zaten bakalım yanlış giden neymiş.Çocuklarını Allah bağışlasın Cnm
Hepmi kiloluydun yoksa hamileliktemi aldın
Su gerçekten çok önemli kilo vermek için
Kilo *0.33 mil içmemiz gereken su miktarı
Sıcak hava, sporda bu Oran artıyor
Bazen küçük gördüğümüz yanlışlar kilo vermeye engel olabiliyor
Menülerini gördükçe yorum yapabiliriz
Bide sağlık sorunun varmı
Sağlıklı olan 1200 kalorinin altına düşmemekyediklerimde sağlıksız bi şeyler yok aslında. fazlasını zaten istesem de yiyemiyorum sadece yediklerimin miktarını azalttım. 1900 kcal de çok geldi bana. o şekilde bi yeme düşünce.
Kan tahlili yaptırmadan bunu bilemezsinki Tatlımherhangi bir sağlık sorunum yok canım menülerimi zaten paylaşıcam. sen de bakarsın zaten bakalım yanlış giden neymiş.
maşallahhh canımm süpersinGünaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim
Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
5 ler gelmiş hoşgelmiş gözünaydın canımKizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60
Bu hafta:59.7
Fark :-300
Yuzde:%0.5
Mesaj sayim:50
Spor haftannin 5 gunu 45 dk yuruyus.
Zuhalimm çok mutlu oldum ..sağolasın inşallahhGünaydınnn canlar
Ne güzel şu ana kadar kimse artı değil
Inşallah böyle devam eder
bu haftaki şişliğin gidince demekki haftaya çok güzel Eksi gelecek bitanem
Ahhh Ahhh şu artılar olmasa ne güzel Eksi olacaktı
Yinede artıdan eksiye düşmüşün buda güzel Cnm
Yaseminim hoşgelmiş 8 lere
Maşallah Tatlım emeklerinin karşılığını aldın
Sıra 7 lerde artık
Ohh iyi bari kaybımızın biri bulundu
Bildirim yapıcan dimi Tatlım
Tabi Eksi olsun lütfeeeeen
süpersin Cnm maşallah çok güzelllll
Oooo zeynep hanımcım 5 leremi düşmüşşşş
Tebrikler Cnm
Ayşenur az daha dikkatle halledersin diye düşünüyorum hadi bismillahh yeniden başlaKızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmmhepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
canım senin kilonda birinin 900 kalorilik beslenme planı ile kilo verememesi mümkün değil ..diyetisyene gitmen kesinlikle şart değil ..dahiliye doktoruna git ve diyete rağmen kilo veremediğini anlat şekerine ve tiroidlerine bakılsın böylece sorunun varsa çıkar ortaya bence ihmal etme ...durumuna bakılınca metabolizma problemin var gibi görünüyorgeçen sene diyetisyene gitmiştim hiçbir tahlil istemedi. bana 1900 kcal lik bir beslenme planı verdi. ben şun an 900 kcal i geçmemeye çalışıyorum. sen bunu uygula eğer kilo veremezsen tahlil yaparız dedi. tekrar gidemedim şu anda da bulunduğum yerde doktor bulmak biraz zor diyetisyen zaten yok o yüzden kendi başımayım.
tamam canım bugünden başlarım zaten menü paylaşımına.Sağlıklı olan 1200 kalorinin altına düşmemek
Bide karbonu daha çok sabahları tüketmek
Öğünlerinde ana yemeğin yanında mutlaka bol salata yoğurt olsun
Akşam yemeği çok geçe kalmasın sonrasındada bişey olmasın
burda hastane doktor pek bulunan nimetler değil. yani o yönüyle biraz zayıf kalmış. ama tekrar gitmeyi düşünüyorum belki doktor falan gelmiştir. biz de doktorlar kaçarak gidiyolar da niye bilmiyorumKan tahlili yaptırmadan bunu bilemezsinki Tatlım
Sağlık ocağı falan yokmu sizin orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?