Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim 29 yasindayim amacim kilo verip anne olmak Allah nasip ederse:)
Aslinda klasik olacak ama saglikli beslendim diyet yapmadim,bu dort bes ayda hamur isi,tatli,pasta,borek bunlardan uzak durdum saglikli protein ve karbon tukettim ama karbonuda abartmadim tabiki genel olarak bu sekilde ekmekte 1 dilimden fazla yemiyorum maksimum 2 dilim

yaptığın bi spor programı falan varmı canım bende aynı şeyleri uyguluyorum genel olarak ama yaklaşım iki aydır yerimde sayıyorum. buraya da o yüzden katıldım. belki yanlış bi şey vardır düzeltirim diye.

Canim hosgeldin aramıza kendimi tanıtayim ben Aysenur 21 yaşındayım esimin tayin nedeni ile Bingöl de yaşıyorum :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben sadece yuruyus yapiyorum baska spor yapmiyorum.Bence boyle beslenip de kilo vermemek mumkun degil sen kan degerlerine baktirdin mi belki engel bir durumun vardir.

Kızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmm hepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35

Canim hosgeldin aramıza kendimi tanıtayim ben Aysenur 21 yaşındayım esimin tayin nedeni ile Bingöl de yaşıyorum :))
hoşbulduk canım hatılıyorum seni. geçenlerde bi mesajını daha görmüştüm. bu tayinler zaten insanı sinir ediyo. bende 30 yaşındayım. iki hafta sonra giricem yani kendimi alıştırıyorum şimdiden ben de çorumda oturuyorum. inşallah burda istediğim kiloya ulaşabilirim.

Kızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmm hepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
Tatlım listeye girmek için bol paylaşım kaçamaksız menüler ve güzel eksiler gerekiyor

Hadi bakalım bugün tekrar start ver kendine
Önceden de demiştim
Önce herşeyinle bize kendini kanıtla sana güvenelimki diskalifiyeni kaldırmak için başvuru yapalım

Canim ben sadece yuruyus yapiyorum baska spor yapmiyorum.Bence boyle beslenip de kilo vermemek mumkun degil sen kan degerlerine baktirdin mi belki engel bir durumun vardir.
geçen sene diyetisyene gitmiştim hiçbir tahlil istemedi. bana 1900 kcal lik bir beslenme planı verdi. ben şun an 900 kcal i geçmemeye çalışıyorum. sen bunu uygula eğer kilo veremezsen tahlil yaparız dedi. tekrar gidemedim şu anda da bulunduğum yerde doktor bulmak biraz zor diyetisyen zaten yok o yüzden kendi başımayım.

Çocuklarını Allah bağışlasın Cnm
Hepmi kiloluydun yoksa hamileliktemi aldın

Su gerçekten çok önemli kilo vermek için
Kilo *0.33 mil içmemiz gereken su miktarı
Sıcak hava, sporda bu Oran artıyor

Bazen küçük gördüğümüz yanlışlar kilo vermeye engel olabiliyor
Menülerini gördükçe yorum yapabiliriz

Bide sağlık sorunun varmı

Tatlım senin için 900 kalori çok az
Vücuduna az besin verirsen vücut o kaloriye alışır meton yavaşlar
Yeterli enerji gelmezse nasıl yağ yaksın

Bide kalorinin içeriği önemli
Asıl amaç Kaliteli kalori almak olmalı

yediklerimde sağlıksız bi şeyler yok aslında. fazlasını zaten istesem de yiyemiyorum sadece yediklerimin miktarını azalttım. 1900 kcal de çok geldi bana. o şekilde bi yeme düşünce.

herhangi bir sağlık sorunum yok canım menülerimi zaten paylaşıcam. sen de bakarsın zaten bakalım yanlış giden neymiş.

yediklerimde sağlıksız bi şeyler yok aslında. fazlasını zaten istesem de yiyemiyorum sadece yediklerimin miktarını azalttım. 1900 kcal de çok geldi bana. o şekilde bi yeme düşünce.
Sağlıklı olan 1200 kalorinin altına düşmemek

Bide karbonu daha çok sabahları tüketmek
Öğünlerinde ana yemeğin yanında mutlaka bol salata yoğurt olsun

Akşam yemeği çok geçe kalmasın sonrasındada bişey olmasın

Günaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim

Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
maşallahhh canımm süpersin

Kizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60
Bu hafta:59.7
Fark :-300

Yuzde:%0.5
Mesaj sayim:50
Spor haftannin 5 gunu 45 dk yuruyus.
5 ler gelmiş hoşgelmiş gözünaydın canım

Zuhalimm çok mutlu oldum ..sağolasın inşallahh

Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
Ayşenur az daha dikkatle halledersin diye düşünüyorum hadi bismillahh yeniden başla

canım senin kilonda birinin 900 kalorilik beslenme planı ile kilo verememesi mümkün değil ..diyetisyene gitmen kesinlikle şart değil ..dahiliye doktoruna git ve diyete rağmen kilo veremediğini anlat şekerine ve tiroidlerine bakılsın böylece sorunun varsa çıkar ortaya bence ihmal etme ...durumuna bakılınca metabolizma problemin var gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…