- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.501
canım senin kilonda birinin 900 kalorilik beslenme planı ile kilo verememesi mümkün değil ..diyetisyene gitmen kesinlikle şart değil ..dahiliye doktoruna git ve diyete rağmen kilo veremediğini anlat şekerine ve tiroidlerine bakılsın böylece sorunun varsa çıkar ortaya bence ihmal etme ...durumuna bakılınca metabolizma problemin var gibi görünüyor
oyyy maşalllah zuhal kitabını yazmışsın ...nasılda biliyor tüm incelikleri ...bizim için büyük şanssınTatlım senin için 900 kalori çok az
Vücuduna az besin verirsen vücut o kaloriye alışır meton yavaşlar
Yeterli enerji gelmezse nasıl yağ yaksın
Bide kalorinin içeriği önemli
Asıl amaç Kaliteli kalori almak olmalı
günaydın canımGünaydıııııııııııınnnn
maşallahh canım süper vermişsin gözünaydın ...Kızlar doğumdan sonra ikinci kez regl oldum sonunda 6 ları gördüm hemde bombastik bir şekilde :))))
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
Giden 1,2
Yüzde 1,7
Spor yarım saat yürüyüş
Mesaj 15 haftaya telafi edicem inşallah kızlar
maşallahhh merveciğim sana süpersinGunaydin canlarim kilo bildirimim
Gecen hafta:76.6
Bu hafta:75.9
Fark:_700 (0.91)
Spor:2 saatyuruyus
Cok mutluym + cikmaktn korkuyodum yuppi eksilmisim
Canim kendi basina degilsin eger istikrarli olur, yeterince katim gosterirsen burda kilo vermen cok kolay oluyo.Bence kalori hesabi yapma mesela kuru yemislerin kalorisi cok yuksek ama glisemik indeksleri dusuk yani onemli olan glisemik indeks kalori degilgeçen sene diyetisyene gitmiştim hiçbir tahlil istemedi. bana 1900 kcal lik bir beslenme planı verdi. ben şun an 900 kcal i geçmemeye çalışıyorum. sen bunu uygula eğer kilo veremezsen tahlil yaparız dedi. tekrar gidemedim şu anda da bulunduğum yerde doktor bulmak biraz zor diyetisyen zaten yok o yüzden kendi başımayım.
çok güzel Elifcim maşallahhTakimimin Güzel hatunlari
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 79
Fark -900
Yüzde 1.13
Spor +180
Mesaj +60
Çok güzel bitanem çok sevindim senin adınaGunaydin canlarim kilo bildirimim
Gecen hafta:76.6
Bu hafta:75.9
Fark:_700 (0.91)
Spor:2 saatyuruyus
Cok mutluym + cikmaktn korkuyodum yuppi eksilmisim
Estağfurullah Tatlım burda hepimiz birbirimizden çok şeyler öğreniyoruzoyyy maşalllah zuhal kitabını yazmışsın ...nasılda biliyor tüm incelikleri ...bizim için büyük şanssın
günaydın canım
Elifcim süpersin Tatlım artık 7 leri iyice garantiledinTakimimin Güzel hatunlari
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 79
Fark -900
Yüzde 1.13
Spor +180
Mesaj +60
Eki Görüntüle 1838701
Ablacim annemin yanında pek eksi değilim bekliyorum duseyim diyeGünaydınnn canlar
Ne güzel şu ana kadar kimse artı değil
Inşallah böyle devam eder
bu haftaki şişliğin gidince demekki haftaya çok güzel Eksi gelecek bitanem
Ahhh Ahhh şu artılar olmasa ne güzel Eksi olacaktı
Yinede artıdan eksiye düşmüşün buda güzel Cnm
Yaseminim hoşgelmiş 8 lere
Maşallah Tatlım emeklerinin karşılığını aldın
Sıra 7 lerde artık
Ohh iyi bari kaybımızın biri bulundu
Bildirim yapıcan dimi Tatlım
Tabi Eksi olsun lütfeeeeen
süpersin Cnm maşallah çok güzelllll
Oooo zeynep hanımcım 5 leremi düşmüşşşş
Tebrikler Cnm
tamam canım zaten ben de düzenli paylaşım yaparım onun için burdayım. sizdeki menüleri de takip ederim zaten. ona göre kilo vermek için uğraşıcam.Canim kendi basina degilsin eger istikrarli olur, yeterince katim gosterirsen burda kilo vermen cok kolay oluyo.Bence kalori hesabi yapma mesela kuru yemislerin kalorisi cok yuksek ama glisemik indeksleri dusuk yani onemli olan glisemik indeks kalori degil
Olsn canm arti cikmaktan iyidir haftaya daha guzel sonuclar alirsn umarim ortimEn bastaki baslangicim 89
Gecen hafta eski tartimda 81.8
Eskiyle yeni tartin arasinda 3.5 oynuyor
81.8+3.5=85.3
Bu hafta yeni tartida 85.3(Sabit)
Sabitim benim için hic guzel bi hafta olmadi reglimde bitmedi 1 hafta sürüyor benimkisi bu hafta sıkı sıkı sarilcam INŞALLAH guzel bi sonuc cikarcam canlar yine sabite şükür.
Ohh cok sukuur senin adina sevindm guzel vermissin tebrikler canikogeçen hafta 91
bu hafta 89.9
fark 1.1
%1,20
mesaj +60
spor +200
8 ler geldi hoş geldi çok şükür
Cok guzel canim ohh gitsin kilolarGünaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim
Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
5lerin hayirli olsun guzellik bende gorurum umarim bigun tebrikler canimKizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60
Bu hafta:59.7
Fark :-300
Yuzde:%0.5
Mesaj sayim:50
Spor haftannin 5 gunu 45 dk yuruyus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?