- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.521
Haftaya güzel bi Eksi seni bekliyor fıstıkKızlar sabitim(
Ohhh çok şükür artı değilsin TatlımGeçen hafta 62.9
Bu hafta 62.8
Giden -100
Yüzde 0.158
Fiyonkcum hosgeldin dunden beri yazamadm sana benim adim merve 28 yasindayim 3.5 yasinda oglum var yaklasik 1 aydr burdayim..burayi cok seviceksin ve beraber kilolari verdikce dahada baglanicaksin..DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR yani canikomsağol canım. pilav makarna artık tüketmiyorum. onlar yok ama tabi bazen tatlı oluyo mesele ya da yemek saatleri kaçabiliyo. onları da düzeltmeye çalışıyorum.
güncel kilom şu an 82,5. uzun süredir bu kilodayım. halbuki düzenli yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum su tüketimim biraz az sadece günde 1,5 litre onun dışında neden herhangi bir eksilme yok bende bilmiyorum. çocuklarım var canım iki tane. 9 yaşında bir oğlum 6 yaşında bi kızım var. dediğin gibi ramazanda da dikkat edersem daha iyi sonuçlar alırım inşallah.
merhaba konuya biraz dalmış olucam ama benim eşimde ilk zamanlarda öyleydi. bende sürekli bilgisayar başında oluyorum genelde. artık bi sorun olmadığını görünce ses etmiyo. biraz galiba alışma meselesi. zamanla düzelicektir arkadaşım sen kaş yaşındaydın?
merhaba zeynepcim memnun oldum. çok güzel kilo vermişsin. kaç yaşındasın, daha önceki mesajlara çok bakamadım ama sen neler yaptın genel olarak biraz anlatırmısın?
hoşbulduk elifcim. Allah bağışlasın.
diyet listesini paylaşmak iyi olmuş. teşekkürler biz de yararlanmış oluruz.
Umarım öyle olur zühal abla.çok dikkat etmiştim bu hafta.Haftaya güzel bi Eksi seni bekliyor fıstık
Ohhh çok şükür artı değilsin Tatlım
Ablacim tartimi getirdim farklı çıkmasın diye :) hamilelik ve annemin yemekleriHaftaya güzel bi Eksi seni bekliyor fıstık
Ohhh çok şükür artı değilsin Tatlım
Cok tebrikler canimKızlar doğumdan sonra ikinci kez regl oldum sonunda 6 ları gördüm hemde bombastik bir şekilde :))))
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
Giden 1,2
Yüzde 1,7
Spor yarım saat yürüyüş
Mesaj 15 haftaya telafi edicem inşallah kızlar
Tebrikler canm guzellTakimimin Güzel hatunlari
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 79
Fark -900
Yüzde 1.13
Spor +180
Mesaj +60
Eki Görüntüle 1838701
Tamam ablacim inş elimden geleni yapacağımTatlım listeye girmek için bol paylaşım kaçamaksız menüler ve güzel eksiler gerekiyor
Hadi bakalım bugün tekrar start ver kendine
Önceden de demiştim
Önce herşeyinle bize kendini kanıtla sana güvenelimki diskalifiyeni kaldırmak için başvuru yapalım
Canim hosgeldin bende corumluyum corumun neresindenhoşbulduk canım hatılıyorum seni. geçenlerde bi mesajını daha görmüştüm. bu tayinler zaten insanı sinir ediyo. bende 30 yaşındayım. iki hafta sonra giricem yani kendimi alıştırıyorum şimdidenben de çorumda oturuyorum. inşallah burda istediğim kiloya ulaşabilirim.
Tebrik ederim canım.çok güzelGünaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim
Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
İns ben burdaki herkesten küçüğüm sanırsamhoşbulduk canım hatılıyorum seni. geçenlerde bi mesajını daha görmüştüm. bu tayinler zaten insanı sinir ediyo. bende 30 yaşındayım. iki hafta sonra giricem yani kendimi alıştırıyorum şimdidenben de çorumda oturuyorum. inşallah burda istediğim kiloya ulaşabilirim.
olsun canım bir sonraki hafta hızlanarak gider inşallahKızlar sabitim(
süper canım bir de gebesin ...maşallahhhGeçen hafta 62.9
Bu hafta 62.8
Giden -100
Yüzde 0.158
sağol canımmmOhh cok sukuur senin adina sevindm guzel vermissin tebrikler caniko
Tebrikler ortisim SüpersinGunaydin canlarim kilo bildirimim
Gecen hafta:76.6
Bu hafta:75.9
Fark:_700 (0.91)
Spor:2 saatyuruyus
Cok mutluym + cikmaktn korkuyodum yuppi eksilmisim
İnş canım Sağolmaşallahhh canımm süpersin
5 ler gelmiş hoşgelmiş gözünaydın canım
Zuhalimm çok mutlu oldum ..sağolasın inşallahh
Ayşenur az daha dikkatle halledersin diye düşünüyorum hadi bismillahh yeniden başla
canım senin kilonda birinin 900 kalorilik beslenme planı ile kilo verememesi mümkün değil ..diyetisyene gitmen kesinlikle şart değil ..dahiliye doktoruna git ve diyete rağmen kilo veremediğini anlat şekerine ve tiroidlerine bakılsın böylece sorunun varsa çıkar ortaya bence ihmal etme ...durumuna bakılınca metabolizma problemin var gibi görünüyor
İnş canım yapıcam haftaya 77.0 hedefim söz veriyorum@ayeyldz ortim ne oldu sana bole ya..pes etmek yok haftaya asıl...yaparsin sen ben sana inaniyorum
Tebrik ederim canımmGunaydin canlarim kilo bildirimim
Yaparsın cnm bak ben bu hafta artı çıktım. Beraber vericez inşEn bastaki baslangicim 89
Gecen hafta eski tartimda 81.8
Eskiyle yeni tartin arasinda 3.5 oynuyor
81.8+3.5=85.3
Bu hafta yeni tartida 85.3(Sabit)
Sabitim benim için hic guzel bi hafta olmadi reglimde bitmedi 1 hafta sürüyor benimkisi bu hafta sıkı sıkı sarilcam INŞALLAH guzel bi sonuc cikarcam canlar yine sabite şükür.
hoşbulduk canım. inşallah hepbirlikte daha güzel şekilde kilo vericez.Fiyonkcum hosgeldin dunden beri yazamadm sana benim adim merve 28 yasindayim 3.5 yasinda oglum var yaklasik 1 aydr burdayim..burayi cok seviceksin ve beraber kilolari verdikce dahada baglanicaksin..DIKKAT BAGIMLILIK YAPAR yani canikom
çorumun içinden değil canım iskilip diye bi ilçesinden biliyosundur zaten. çok fazla detaya girmeyim sonra tanışık çıkarız buralardaCanim hosgeldin bende corumluyum corumun neresinden
yok canım ne ablası benim ruhum genç ayol.İns ben burdaki herkesten küçüğüm sanırsamherkese abla mi desem yoksa
Canım sıkma canını vericeksin üzülmeEn bastaki baslangicim 89
Gecen hafta eski tartimda 81.8
Eskiyle yeni tartin arasinda 3.5 oynuyor
81.8+3.5=85.3
Bu hafta yeni tartida 85.3(Sabit)
Sabitim benim için hic guzel bi hafta olmadi reglimde bitmedi 1 hafta sürüyor benimkisi bu hafta sıkı sıkı sarilcam INŞALLAH guzel bi sonuc cikarcam canlar yine sabite şükür.
Artı değilsin canım en azından Tebrikler kaçamak yaparsanGünaydın kızlar geçen haftaki kaçamaktaki +1.5 u vermişim. Geçen haftaya göre - yim ama az tabiki de. Artık kaçamaksız yeni bir hafta inşallah.
Geçen hafta 63
Bu hafta 62.800
Fark -200
Oran %0.317
Mesaj 80
Gözün aydın 8 leri gördün maşallah sana.geçen hafta 91
bu hafta 89.9
fark 1.1
%1,20
mesaj +60
spor +200
8 ler geldi hoş geldi çok şükür
Harikasın canım.Günaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim
Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
Vuuuu 5 leri gördün Tebrikler tatlım.Kizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60
Bu hafta:59.7
Fark :-300
Yuzde:%0.5
Mesaj sayim:50
Spor haftannin 5 gunu 45 dk yuruyus.
35 yaşındayım canım. Ay dikkat edicem artık napim dir dir konuşmasında benim kimya kaldırmıyor suyuna gidicem o yüzden. Liste güzel inşallah uyabiliriz.sağol canım. pilav makarna artık tüketmiyorum. onlar yok ama tabi bazen tatlı oluyo mesele ya da yemek saatleri kaçabiliyo. onları da düzeltmeye çalışıyorum.
güncel kilom şu an 82,5. uzun süredir bu kilodayım. halbuki düzenli yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum su tüketimim biraz az sadece günde 1,5 litre onun dışında neden herhangi bir eksilme yok bende bilmiyorum. çocuklarım var canım iki tane. 9 yaşında bir oğlum 6 yaşında bi kızım var. dediğin gibi ramazanda da dikkat edersem daha iyi sonuçlar alırım inşallah.
merhaba konuya biraz dalmış olucam ama benim eşimde ilk zamanlarda öyleydi. bende sürekli bilgisayar başında oluyorum genelde. artık bi sorun olmadığını görünce ses etmiyo. biraz galiba alışma meselesi. zamanla düzelicektir arkadaşım sen kaş yaşındaydın?
merhaba zeynepcim memnun oldum. çok güzel kilo vermişsin. kaç yaşındasın, daha önceki mesajlara çok bakamadım ama sen neler yaptın genel olarak biraz anlatırmısın?
hoşbulduk elifcim. Allah bağışlasın.
diyet listesini paylaşmak iyi olmuş. teşekkürler biz de yararlanmış oluruz.
Haftaya daha iyi olur canim listeye girmek istiyorsan biraz ugraşmalisin.Kızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmmhepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
Bak tatlım ben çok düşük kalorili beslendigim de veremiyorum kilo bunu geçen hafta anladım kahvaltı larına ekmek kat diğer öğünler yeme birde düşük kalori alıpta kendine işkence yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi hayatımıza almalıyız.geçen sene diyetisyene gitmiştim hiçbir tahlil istemedi. bana 1900 kcal lik bir beslenme planı verdi. ben şun an 900 kcal i geçmemeye çalışıyorum. sen bunu uygula eğer kilo veremezsen tahlil yaparız dedi. tekrar gidemedim şu anda da bulunduğum yerde doktor bulmak biraz zor diyetisyen zaten yok o yüzden kendi başımayım.
Kübra cım gözün aydın hoş gelmiş 6 lar maşallah sana.Kızlar doğumdan sonra ikinci kez regl oldum sonunda 6 ları gördüm hemde bombastik bir şekilde :))))
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
Giden 1,2
Yüzde 1,7
Spor yarım saat yürüyüş
Mesaj 15 haftaya telafi edicem inşallah kızlar
Çok iyi canım tebrikler.Gunaydin canlarim kilo bildirimim
Bir dahaki cuma ta odaklan tatlım artı değilsin ya oda güzel.Kızlar sabitim(
kız Nerelerdesin meraktan bıraktın beni artı değilsin annenin yanında Tebrikler valla. Naptin tekrar tahlil yaptiricaktin.Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.8
Giden -100
Yüzde 0.158
Sağol mefkusum çok şükür 7 leri garantiledim ramazan beni korkutuyor becerebilicekmiyim diyeti bilmiyorumElifcim süpersin Tatlım artık 7 leri iyice garantiledin
Bundan sonra aşağı iniş başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?