- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.541
sağol canımCanım sıkma canını vericeksin üzülme
Artı değilsin canım en azından Tebrikler kaçamak yaparsanpeşindeyiz ona göre.
Gözün aydın 8 leri gördün maşallah sana.
Harikasın canım.
Vuuuu 5 leri gördün Tebrikler tatlım.
35 yaşındayım canım. Ay dikkat edicem artık napim dir dir konuşmasında benim kimya kaldırmıyor suyuna gidicem o yüzden. Liste güzel inşallah uyabiliriz.
Haftaya daha iyi olur canim listeye girmek istiyorsan biraz ugraşmalisin.
Bak tatlım ben çok düşük kalorili beslendigim de veremiyorum kilo bunu geçen hafta anladım kahvaltı larına ekmek kat diğer öğünler yeme birde düşük kalori alıpta kendine işkence yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi hayatımıza almalıyız.
Kübra cım gözün aydın hoş gelmiş 6 lar maşallah sana.
Çok iyi canım tebrikler.
Bir dahaki cuma ta odaklan tatlım artı değilsin ya oda güzel.
kız Nerelerdesin meraktan bıraktın beni artı değilsin annenin yanında Tebrikler valla. Naptin tekrar tahlil yaptiricaktin.
ortağım olsun + değilsin ya bir daha ki haftaya daha iyi olurMalesef sabitim kizlar
Spor 120 dakkadan fazla
Mesaj 30 dan fazla
Kilo 89
Yoldayim bazen internet cejmiyor
Ramazan gozunu korkutmasn canim ben gecen sene ramzanda diyetisyene gtmstm ve ramazan ayinda 4 kilo vermstm hiccte zorlanmadm zaten ne mubarek aydirki Allh kolayligini veriyor..sahuru kahvalti gibi dusun iftarida aksam yemegi iftarla sahur arasinda en az 8 bardak su tuketip 1kerede ara ogun yaptimmi oldu bitti bebisimSağol mefkusum çok şükür 7 leri garantiledim ramazan beni korkutuyor becerebilicekmiyim diyeti bilmiyoruminşallah verebilirim.
Tekrar test yapacaktın ne oldu Cnm kesinleştimiAblacim tartimi getirdim farklı çıkmasın diye :) hamilelik ve annemin yemekleri
Tatlım biliyosun çok az yemeklede kilo verilmiyorUmarım öyle olur zühal abla.çok dikkat etmiştim bu hafta.
Hiç korkutmasın CnmSağol mefkusum çok şükür 7 leri garantiledim ramazan beni korkutuyor becerebilicekmiyim diyeti bilmiyoruminşallah verebilirim.
Inşallah haftaya aynı düzenine dönersin CnmMalesef sabitim kizlar
Spor 120 dakkadan fazla
Mesaj 30 dan fazla
Kilo 89
Ben zaten sahurda yumurta peynir den başka birşey yiyemiyorum ama iftar o sıcak yumurtalı pideler gelen misafirler gidilen misafirlik ler birde üstüne bağırsak sorunları korkularım bunlar. Hiç veremiycekmus gibiyim ki ramazan sonu eşimin memleketine gidicez 75 leri görmem şart yaniRamazan gozunu korkutmasn canim ben gecen sene ramzanda diyetisyene gtmstm ve ramazan ayinda 4 kilo vermstm hiccte zorlanmadm zaten ne mubarek aydirki Allh kolayligini veriyor..sahuru kahvalti gibi dusun iftarida aksam yemegi iftarla sahur arasinda en az 8 bardak su tuketip 1kerede ara ogun yaptimmi oldu bitti bebisim
mefkusum inşallah verebilirim bu zaman dilimi çok önemli benim için.Hiç korkutmasın Cnm
Zaten süre baya uzun iftarda başta bikaç bardak su içilince insan tıkanıyor
Sahurdada kahvaltı yapılırsa sorun olmaz
Bende az once onlara bakindm canm bulamadm attim sanrm.75leri cok rahat gorursun canm..sahurda kahvalti vermisti borek pide yok kesinlikle 1dilm karpuz vermsti su ihtiyacmi karsilamasi icin iftarda 1kepce corba 8yk yemek (herhangi bi yemk az yagli) eger pilav makarna istiyosam 2yk yiyiyordm ekmegi cikariyordum bol ayran cacik salata istedigini ye tatli yok malesef en acisida buBen zaten sahurda yumurta peynir den başka birşey yiyemiyorum ama iftar o sıcak yumurtalı pideler gelen misafirler gidilen misafirlik ler birde üstüne bağırsak sorunları korkularım bunlar. Hiç veremiycekmus gibiyim ki ramazan sonu eşimin memleketine gidicez 75 leri görmem şart yaniramazan listen duruyorsa paylaşır misin.
haklısın canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum. ekmeği normal zamanda da yemiyodum zaten ama ara ara öğünlere eklemeyi düşünüyorum.Bak tatlım ben çok düşük kalorili beslendigim de veremiyorum kilo bunu geçen hafta anladım kahvaltı larına ekmek kat diğer öğünler yeme birde düşük kalori alıpta kendine işkence yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi hayatımıza almalıyız.
Haklisim canim bunada sükür haftaya bomba gibi olucam INŞALLAHArtı olmaktan iyidir canım
Kuzumm senin yazdiklarin beni huzurlu yapıyor sanki cok onceden taniyo gibiyim seni kuzummm beni yazdklarinla motive ediyosun iyiki seni tanimisim kuzucummirayım olsun bozma moralini sakın olacak
Ablam haftaya bomba gibi gelicem cok tesekkur ederim bitanesinGünaydınnn canlar
Ne güzel şu ana kadar kimse artı değil
Inşallah böyle devam eder
bu haftaki şişliğin gidince demekki haftaya çok güzel Eksi gelecek bitanem
Ahhh Ahhh şu artılar olmasa ne güzel Eksi olacaktı
Yinede artıdan eksiye düşmüşün buda güzel Cnm
Yaseminim hoşgelmiş 8 lere
Maşallah Tatlım emeklerinin karşılığını aldın
Sıra 7 lerde artık
Ohh iyi bari kaybımızın biri bulundu
Bildirim yapıcan dimi Tatlım
Tabi Eksi olsun lütfeeeeen
süpersin Cnm maşallah çok güzelllll
Oooo zeynep hanımcım 5 leremi düşmüşşşş
Tebrikler Cnm
Sagol ortim iyiki varsinOlsn canm arti cikmaktan iyidir haftaya daha guzel sonuclar alirsn umarim ortim
INSALLAH ortim vericez kurtulcaz INŞALLAHYaparsın cnm bak ben bu hafta artı çıktım. Beraber vericez inş
Biliyorum canim tekrardan hosgeldinhoşbulduk canım. inşallah hepbirlikte daha güzel şekilde kilo vericez.bağımlılık yapıyo evet o konuda haklısın
çorumun içinden değil canım iskilip diye bi ilçesinden biliyosundur zaten. çok fazla detaya girmeyim sonra tanışık çıkarız buralarda
yok canım ne ablası benim ruhum genç ayol.fiyonk desen yeter
INSALLAH canim benimmm destegin icin cok sagolCanım sıkma canını vericeksin üzülme
Artı değilsin canım en azından Tebrikler kaçamak yaparsanpeşindeyiz ona göre.
Gözün aydın 8 leri gördün maşallah sana.
Harikasın canım.
Vuuuu 5 leri gördün Tebrikler tatlım.
35 yaşındayım canım. Ay dikkat edicem artık napim dir dir konuşmasında benim kimya kaldırmıyor suyuna gidicem o yüzden. Liste güzel inşallah uyabiliriz.
Haftaya daha iyi olur canim listeye girmek istiyorsan biraz ugraşmalisin.
Bak tatlım ben çok düşük kalorili beslendigim de veremiyorum kilo bunu geçen hafta anladım kahvaltı larına ekmek kat diğer öğünler yeme birde düşük kalori alıpta kendine işkence yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi hayatımıza almalıyız.
Kübra cım gözün aydın hoş gelmiş 6 lar maşallah sana.
Çok iyi canım tebrikler.
Bir dahaki cuma ta odaklan tatlım artı değilsin ya oda güzel.
kız Nerelerdesin meraktan bıraktın beni artı değilsin annenin yanında Tebrikler valla. Naptin tekrar tahlil yaptiricaktin.
Tebrikler canimcimGünaydın kızlar geçen haftaki kaçamaktaki +1.5 u vermişim. Geçen haftaya göre - yim ama az tabiki de. Artık kaçamaksız yeni bir hafta inşallah.
Geçen hafta 63
Bu hafta 62.800
Fark -200
Oran %0.317
Mesaj 80
Superr cok cok sevindim kuzucum 8ler hosgelmis darisi 7lere gelmeye INŞALLAH tebrik ederim kuzumgeçen hafta 91
bu hafta 89.9
fark 1.1
%1,20
mesaj +60
spor +200
8 ler geldi hoş geldi çok şükür
Harikasin kuzummmm tebrik ederimGünaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim
Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
Tebrik ederim canimKizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60
Bu hafta:59.7
Fark :-300
Yuzde:%0.5
Mesaj sayim:50
Spor haftannin 5 gunu 45 dk yuruyus.
Kuzum bu hafta bizim haftamiz olsun basaralimmmmKızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmmhepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
Gözün aydinn canimmm harikasinn 6lar harika bi duygudur tebrik ederimmmKızlar doğumdan sonra ikinci kez regl oldum sonunda 6 ları gördüm hemde bombastik bir şekilde :))))
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
Giden 1,2
Yüzde 1,7
Spor yarım saat yürüyüş
Mesaj 15 haftaya telafi edicem inşallah kızlar
Tebrik ederim canimGunaydin canlarim kilo bildirimim
Gecen hafta:76.6
Bu hafta:75.9
Fark:_700 (0.91)
Spor:2 saatyuruyus
Cok mutluym + cikmaktn korkuyodum yuppi eksilmisim
Tebrik ederim canimTakimimin Güzel hatunlari
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 79
Fark -900
Yüzde 1.13
Spor +180
Mesaj +60
Eki Görüntüle 1838701
Bende sabitim kuzu olsun arti degiliz cok sukur haftaya bomba gibi oluruzKızlar sabitim(
Tebrikler canimGeçen hafta 62.9
Bu hafta 62.8
Giden -100
Yüzde 0.158
Bende sabitim kuzummm olsun bizde haftaya guzel sonuclar goruruzMalesef sabitim kizlar
Spor 120 dakkadan fazla
Mesaj 30 dan fazla
Kilo 89
Guzel böyle yapabilirsek menüleri. Evet destek olucaz birbirimize en önemli şey zaten destek almak. tatlıyla aram çok yok zaten önemli değil yaniBende az once onlara bakindm canm bulamadm attim sanrm.75leri cok rahat gorursun canm..sahurda kahvalti vermisti borek pide yok kesinlikle 1dilm karpuz vermsti su ihtiyacmi karsilamasi icin iftarda 1kepce corba 8yk yemek (herhangi bi yemk az yagli) eger pilav makarna istiyosam 2yk yiyiyordm ekmegi cikariyordum bol ayran cacik salata istedigini ye tatli yok malesef en acisida busonra 10 gibi ara ogun 3 hurma 2 ceviz vs 2litre su icilecek..cok canin tatli cekerse sade dondurma yiyebilrsn demisti en masumu o cunku tatlilardan..biz burda birbirimize yardm ederiz zaten sende verirsin kilolari memlekete fit gidersin bak demedi deme
Evet diyetisyen arkadaşıma da ramazanda spor yok mazallah düşer bayilirsin falan demiş. Ama ben iftardan sonra biraz yürüyorum yada teravih namazından sonra zaten sahura kdr uyumuyorum çünkü zmn çok kısa uyuyup zamansız uyaninca çok başım ağrıyor.Ramazanda spor hic yapmadm diyetsyn onermemisti..4kiloyu sporsuz vermstm..
canım bende yemiyordum yerimde sayıyordum niye veremiyorum diye de sinirlerim bozuluyor du. Ekmek yemeye başladım sistem düzene girdi denemekte fayda var farkı gorucek sin.haklısın canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum. ekmeği normal zamanda da yemiyodum zaten ama ara ara öğünlere eklemeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar resmen yatıyorum çok hastayım ,kızım da bende hastayım,dün menumu yazamazdım şimdide zor bela yazıyorum. Nerde usuttum bilmiyorum ateş,mide bulantısı ,acayip bir halsizlik hicbirtarafim tutmuyo. Annemler geldi biliyorsunuz 10 gündür bizde ler,ramazanın ilk 10 gunu de buradalar. Oğlum iyice sjmardi hiç başa çıkamıyoruz ,çok yoruyo. Spor yapamıyorum. Kaçamak yapmıyorum hatta su iki gün çok az bile yedim bogazim kötü ama ben spor yapamayınca veremiyorum. Uzun lafın kısası diyeti birakmicam 60 i görene kadar devam ama burda devam edemicem. Daha 2 ay olmadığı için iznede ayrilamiyorum. Zuhal abla ,şeyda başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim,hakkınıZı helal edin ,ben bu grubu çok sevdim ama devam edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?