Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ortalamamız çok düşük bu hafta

Bugun reglm bitiyor yarin detoks yapmayi dusunuyorum sodali cay detoksunu yapan varmi canlarim
canım kilo verimi durmadan detoks yapmıyoruz bence sende yapma. Kilo veremediğinde duraklamaya girdiğinde yaparsın.

Bugünkü menüme gelirsek

Sabah 7
Akşamdan suda bekletilmis 2 gün kurusu
1 bardak ılık su

Saat 11
1 simit
1 kartvizit büyüklüğünde kaşar peyniri.
2 domates
1 bardak ayran

Saat 14
2 ceviz
1 incir
1 bardak süt

Saat 16:30
8 kaşık türlü
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir
Yeşillik salatası

Su 2 litre oldu daha içerim
Spor hava yağmurlu çıkamadım evde de yapabilirmiyim bilmiyorum birazdan salonun boya badanasi basliycak. daginikliktan nefret ediyorum sanırım düzen hastalığım var.

Afiyet olsum canm simit susamli sanrm 1 adet yerine 1/4 yeseydin canm cunku 1 simit 4 dilim ekmege esdegermis bilgin olsun..boya badana iside cok zor kolay gelsin simdiden canm

Bugunun menusu
Sabah (10:00)
3yk menemen
Kk peynir
Kk suzme peynir
4zeytin
1cay kasigi ev yapimi cilek receli
2brdk cay (sekersiz)
1dilim tb ekmk

Ara (12:30)
1dilim kavun

Ogle (15:00)komsu kahveye cagirdi
1 fincan turk kahvesi
Yarim dilim islak kek

Ara (16:30)
1 yesil elma

Aksam (18:00)
1kase domates corbasi
Salata
2 catal yogurtlu makarna

2.5litre su
30dk yuruyus
50 ipsiz atlama (atlarken gulme krizine girdm ya kendi kendime deli gibi zipliyom evde disardan gorunmemismdr inşallah giris kattayimda)

Afiyet olsum canm simit susamli sanrm 1 adet yerine 1/4 yeseydin canm cunku 1 simit 4 dilim ekmege esdegermis bilgin olsun..boya badana iside cok zor kolay gelsin simdiden canm
Canım evet çok oldu gerçi simit büyük değildi yani toplasan istanbul simidinin yarısı kadardı diyebilirim.

O zaman duraklama doneminde yaparim canm sagol
Aynen canım öyle yap en güzeli.

Dolu dolu yemişsin ıslak kek te cıss in olmuş afiyet olsun canım.

Bugun 9.takim firar huhu nerlerdesiniz yahu
Aynen kimseler yok cuma sabahları sosyete pazarında ucuzluk bulmuş gibi toplanıyoruz sonra herkes firar.

Ya daha hafta sonuda degil erkenden gezmeleremi basladi bizim hatunlar

Selamlarrrrr canlar

Bu hafta derece yok ne yazikki
Zaten bu yüzdeyle zordu
2 kişinin bildirim yapmaması listeyi kötü etkiledi

Hem kendisi hem de takım için emek verip çaba gösteren herkese teşekkürler ve tebrikler

Önümüzdeki haftalar içinde başarılar
Bol eksiler sizin olsun

Sağol ablacım. sanırım sorumluluk sahibi olmak gerekiyor en azından haber vermeliyiz durumumuz hakkında inşallah kötü birsey yoktur kızlar iyidir bide merak ediyoruz tabi neden gelmediler diye.

Mefkurem @seydan94
Eda takımdan çıktı sadece bu haftalik mi listede.

Sağol ablacım. sanırım sorumluluk sahibi olmak gerekiyor en azından haber vermeliyiz durumumuz hakkında inşallah kötü birsey yoktur kızlar iyidir bide merak ediyoruz tabi neden gelmediler diye.
Valla ne desek boş Cnm
Normalde Toprak habersiz bırakmazdı, durumu bilmediğimiz için bişey diyemiyorum
Ama haftayada gelmezse listeden çıkacak
Tabi Yüzde yine etkilecek
Inşallah haftaya artı yada sabit olmaz kimse

Takım sorumluluğu hem bildirim yapmak hem menülerle hemde paylaşımla kendini gösterir

Kolay gelsin.boya için biraz daha bekleseymişsin keşke.havalar ısınsaydı.menüde simit var ne güzel ben tadını unutucam nerdeyse.bende yemek istiyorummmm:))

Evet toprak ta habersiz bırakmaz di inşallah kötü birsey yoktur.

Kolay gelsin.boya için biraz daha bekleseymişsin keşke.havalar ısınsaydı.menüde simit var ne güzel ben tadını unutucam nerdeyse.bende yemek istiyorummmm:))
Canım her tarafi eylülde yaptık salonu bıraktık baharda yapalım diye eşimin de kursu bitmiş yarinda evde yapalım dedi beraber yapıyoruz hayatımıza yeni hatıralar katmak için seviyoruz böyle şeyleri.

canım Mirayım sende benim daha mutlu daha motive olmamı sagliyosun iyi ki varsın

sağol canım benim

kısmet bir daha ki haftaya derecede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…