- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.601
afiyet olsun canım güzel menü olmuş.Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
Domates.2 ceviz.4 zeyrin
14.00 4 kaşık yoğurt
Akşam 18
1 tabak fırında patlıcan biber kızartması(iki kaşık yağla)
1 kase yoğurt.salata
2 litre su.2.5 olacak
45 dk yürüyüş
Sağol canım.Güle güle oturun canım
Afiyet olsun tatlım.Menüm
08:30 yarim kepekli ekmege yağsız b.peynirli tost domates yeşil çay
12.30 6 kaşık tarhana çorbası yarim avuç içi büyüklüğünde tavuk ızgara ayran 1 bardak
15.00 8 badem 4 findik 1 günkurusu kayısı
18.00 z.yagli bezelye 1 tabak 1 kase yoğurt
2 lt su yatana kadar 2.5 olur
Spor yok yarın başlayacağım inşallah
Afiyet olsun canım neyseki bugün cıss günümüz :)Selam kizlar misafirlerim vardi giremedim menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kk peynir,bir haslanmis yumurta,6 zeytin,1 dilim ekmek bir tk tereyagi.
Ogle:bir tane pogaca uc tane kucuk mercimek kofte(bebek gormesine gittik en masumlariydi bunlar)
Aksam:19.00 bes tane izgara kofte ve bir tane kuzu sis.
2 litre su,misafirim vardi bi de hava cok yagmurluydu oyuzden spor yapamadim
Süpersin tatlım.Sabah(10.00)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kaşığı lor peynir
2 zeytin 1 salatalık
Öğlen(14.00)
Firinda kiymali patlıcan(3 yemek kaşığı)
1 kase cacık
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
Yeşil elma (Tarçınlı)
Akşam(18.00)
1 kase Tavuklu çorbası
1 kase domates söğüş
1bardak ayran
Spor
1 saat Tempolu yürüyüş
Su 3litre
Afiyet olsun canım güzel menü.İyi akşamlar kızlar
09.30 peynirli omlet, domates ve salatalık
12.30 tavuk çorbası salata
18.00 menemen yoğurt
2 lt su
40 dakika bisiklet
Kolay gelsin canım. Menun hafif olmuş. Afiyet olsun.Kızlar iyi akşamlar bugün yaz temizliğine başladım çok yoğundum. Mutfaktan başladım çok yoruldum.
Menüm:
Sabah: tavada yumurta 1 dilim ekmek şkrsz çay azcık beyaz peynir
Öğlen: Menemen 1 dilim ekmek ayran
Aksam: 1 kase yoğurt çorbası salata
2 lt şu
Spor yok
Tamam anlastik ortimAynen canikom bu hafta hedef 1 kilodan fazla olsun tamam mı
Cok tesekkur ederim canimmmcanım menun her zamankı gıbı super :)
Süpersin cnm.. Ayy çok az kaldı. Son düzlüktesin cnm ha gayret... Ramazan bayramını hedeflediğin kiloda huzurlu gecirceksin inş.Kızlar doğumdan sonra ikinci kez regl oldum sonunda 6 ları gördüm hemde bombastik bir şekilde :))))
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
Giden 1,2
Yüzde 1,7
Spor yarım saat yürüyüş
Mesaj 15 haftaya telafi edicem inşallah kızlar
Tebrikler canimmmm çok guzelGunaydin canlarim kilo bildirimim
Gecen hafta:76.6
Bu hafta:75.9
Fark:_700 (0.91)
Spor:2 saatyuruyus
Cok mutluym + cikmaktn korkuyodum yuppi eksilmisim
Takimimin Güzel hatunlari
Geçen hafta 79.9
Bu hafta 79
Fark -900
Yüzde 1.13
Spor +180
Mesaj +60
Eki Görüntüle 1838701
gayet iyi cnm malum hamilesinGeçen hafta 62.9
Bu hafta 62.8
Giden -100
Yüzde 0.158
Evet cnm ya kilocuklar kilocuklar gitsin gitsin kilocuklarCok guzel canim ohh gitsin kilolar
olsun cnm is kazası diyelim. Tokezliycez ama yilmiycaz dimiKızlar bu hafta berbat durumda kilom arti ciktimmmhepinizden Özür diliyorum sanırım bu hafta da listeye giremiyorum çok Üzgünüm
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 78.0
Mesaj sayım 35
orticiim hedefe az kaldı. Ha gayret. Ben seni gaza getireyim bari... bak sana yetişmeme az kaldı. Hedefimiz de aynı bakalım kim önce mezun olcakKızlar sabitim(
Saol Sibelcim. Haftaya hedefimiz en az 1 olsun olur mu.hadi orticiiimTebrik ederim canım.çok güzel
Gayet guzel canim ama kahvaltida yulafli gevrek yerine klasik kahvalti yapsan (peynir,zeytin,yumurta) hem cok daha saglikli olur hem de daha tok tutar seni,ogle aksam cok guzel.iyi geceler kızlar. akşam nete giremeyince menümü yazamadım.
27-05-2016
sabah: bir kase yulaflı gevrek-sütle+ bir kupa az şekerli nescafe(yarım tatlı kaşığı kadar)
Ara: bir çay fincanı yoğurt kürü
öğlen: üç dal kıvırcık+ yarım haşlanmış tavuk göğüs
Ara: bir çay fincanı yoğurt kürü(bu ara buna takdım)
akşam: yarım tabak taze fasülye+bir kaşık bulgur pilavı+bir kase mantar çorbası(unsuz)
yağmur bitmediği için yürüyüş yapamadım. bugün spor yok.
Evetya cok sukur uc kilo kaldi ama 54 e kadar devam edebilirim bakalim:)esmsukut: 46679119 .!.:Hadi bakalım cnm. Herşey daha güzel olsun inş.
Kacamaksiz bir hafta ole daha çok eksi inşallah cnm
Ooo ooo hoş gelmiş sefa getirmişler canim
Masallah cnm ha gayret tatlım çok az kaldı hedefine
Olsun cnm haftaya yeni bi başlangıç yap. Şu 7lerden kurtulalim hadı ama
Canim yaptırdım pozitif çıktı :) maşallah ortagima 8 lerden kurtulmussunCanım sıkma canını vericeksin üzülme
Artı değilsin canım en azından Tebrikler kaçamak yaparsanpeşindeyiz ona göre.
Gözün aydın 8 leri gördün maşallah sana.
Harikasın canım.
Vuuuu 5 leri gördün Tebrikler tatlım.
35 yaşındayım canım. Ay dikkat edicem artık napim dir dir konuşmasında benim kimya kaldırmıyor suyuna gidicem o yüzden. Liste güzel inşallah uyabiliriz.
Haftaya daha iyi olur canim listeye girmek istiyorsan biraz ugraşmalisin.
Bak tatlım ben çok düşük kalorili beslendigim de veremiyorum kilo bunu geçen hafta anladım kahvaltı larına ekmek kat diğer öğünler yeme birde düşük kalori alıpta kendine işkence yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi hayatımıza almalıyız.
Kübra cım gözün aydın hoş gelmiş 6 lar maşallah sana.
Çok iyi canım tebrikler.
Bir dahaki cuma ta odaklan tatlım artı değilsin ya oda güzel.
kız Nerelerdesin meraktan bıraktın beni artı değilsin annenin yanında Tebrikler valla. Naptin tekrar tahlil yaptiricaktin.
Yaptırdım abla pozitif çıktıTekrar test yapacaktın ne oldu Cnm kesinleştimi
canım benim gözün aydın Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin beraber burda beraber buyutelim kuzumu inşallah. Necla çok mutlu oldum yaCanim yaptırdım pozitif çıktı :) maşallah ortagima 8 lerden kurtulmussun
Aaaa masallah ya hayirli olsun cok sevindim planli bir gebelik mi?ilk cocuk mu olacak.Canim yaptırdım pozitif çıktı :) maşallah ortagima 8 lerden kurtulmussun
pogaca küçük kaçamağın ...menünde gayet güzel canım. .Selam kizlar misafirlerim vardi giremedim menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kk peynir,bir haslanmis yumurta,6 zeytin,1 dilim ekmek bir tk tereyagi.
Ogle:bir tane pogaca uc tane kucuk mercimek kofte(bebek gormesine gittik en masumlariydi bunlar)
Aksam:19.00 bes tane izgara kofte ve bir tane kuzu sis.
2 litre su,misafirim vardi bi de hava cok yagmurluydu oyuzden spor yapamadim
tatlım kiymatlim menün cok güzelSabah(10.00)
Menemen(4 yemek kaşığı)
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kaşığı lor peynir
2 zeytin 1 salatalık
Öğlen(14.00)
Firinda kiymali patlıcan(3 yemek kaşığı)
1 kase cacık
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
Yeşil elma (Tarçınlı)
Akşam(18.00)
1 kase Tavuklu çorbası
1 kase domates söğüş
1bardak ayran
Spor
1 saat Tempolu yürüyüş
Su 3litre
sagol canım çok hoş geldilerHadi bakalım cnm. Herşey daha güzel olsun inş.
Kacamaksiz bir hafta ole daha çok eksi inşallah cnm
Ooo ooo hoş gelmiş sefa getirmişler canim
Masallah cnm ha gayret tatlım çok az kaldı hedefine
Olsun cnm haftaya yeni bi başlangıç yap. Şu 7lerden kurtulalim hadı ama
çok hafif bir menü olmuş canım afiyetler olsunİyi akşamlar kızlar
09.30 peynirli omlet, domates ve salatalık
12.30 tavuk çorbası salata
18.00 menemen yoğurt
2 lt su
40 dakika bisiklet
menün güzel canım. ..kolay gelsin temizligine de..Kızlar iyi akşamlar bugün yaz temizliğine başladım çok yoğundum. Mutfaktan başladım çok yoruldum.
Menüm:
Sabah: tavada yumurta 1 dilim ekmek şkrsz çay azcık beyaz peynir
Öğlen: Menemen 1 dilim ekmek ayran
Aksam: 1 kase yoğurt çorbası salata
2 lt şu
Spor yok
afiyet olsun canım kahvalti konusunda arkadaş söylemiş bencede öylesi daha makbul ..iyi geceler kızlar. akşam nete giremeyince menümü yazamadım.
27-05-2016
sabah: bir kase yulaflı gevrek-sütle+ bir kupa az şekerli nescafe(yarım tatlı kaşığı kadar)
Ara: bir çay fincanı yoğurt kürü
öğlen: üç dal kıvırcık+ yarım haşlanmış tavuk göğüs
Ara: bir çay fincanı yoğurt kürü(bu ara buna takdım)
akşam: yarım tabak taze fasülye+bir kaşık bulgur pilavı+bir kase mantar çorbası(unsuz)
yağmur bitmediği için yürüyüş yapamadım. bugün spor yok.
Günaydın canım amin inşallahGunaydin kizlar hepimiz icin guzel bir haftasonu olsun insallah
Canim yaptırdım pozitif çıktı :) maşallah ortagima 8 lerden kurtulmussun[/QUOTE Gözün aydin canim saglikla tamamla gebeligini inşallah. .
Eminem cislarin çok güzel sabah yemissin ve günün geri kalanini da hafif gecirmissim afiyet olsun canımGunaydinlarr dün gece yine her zaman ki gibi uyuyakalmisim. Mesajların bi kısmına cevap vermiştim bi kismini alintilamisim ama öylece kalmisnolacak benim bu halim bilmem. Korkuyorum ocakta bi şey unutup evi yakcam. Bi kaç kez Çaydanlik yakmisligim vardır. Neyse menum de kaldı haliyle. Aslında yazmaya değer bi menu de değil hani görmeseniz daha iyi dün oğlumun okuluna pasta börek filan yaptım perşembe hazırlarken hiçbirinin tadına bile bakmadım çok geç saat diye. "Yarın bakarsın emine boşver yarın rahat rahat bakar sın" dedim. Ve dediğimi yaptim neyse işte menu
8.00
Küçük kase kakaolu muhallebi
1 küçük patates haslama(tereyağı peynirli)civciv yaptım cocuklara)
1 çikolatalı bisküvi topu
(Bunlar geceden yemediklerim bende kahvaltı yerine olur mu diyeceksiniz biliyorum ama erkenden yedim geç saate kalmasın diye)
13.00 bir kase yoğurt
Salata
18.00
5 kaşık et sote
Bol salata yoğurt
Su 2 litre
1250 ip
Gözün aydın canım saglikla tamamla gebeligini. .Canim yaptırdım pozitif çıktı :) maşallah ortagima 8 lerden kurtulmussun
Eminem cislarin cok güzelmis erken yemissin günün kalaninida hafif geçirmişsin afiyetler olsun canım. ..dikkat et kiz Allah korusunGunaydinlarr dün gece yine her zaman ki gibi uyuyakalmisim. Mesajların bi kısmına cevap vermiştim bi kismini alintilamisim ama öylece kalmisnolacak benim bu halim bilmem. Korkuyorum ocakta bi şey unutup evi yakcam. Bi kaç kez Çaydanlik yakmisligim vardır. Neyse menum de kaldı haliyle. Aslında yazmaya değer bi menu de değil hani görmeseniz daha iyi dün oğlumun okuluna pasta börek filan yaptım perşembe hazırlarken hiçbirinin tadına bile bakmadım çok geç saat diye. "Yarın bakarsın emine boşver yarın rahat rahat bakar sın" dedim. Ve dediğimi yaptim neyse işte menu
8.00
Küçük kase kakaolu muhallebi
1 küçük patates haslama(tereyağı peynirli)civciv yaptım cocuklara)
1 çikolatalı bisküvi topu
(Bunlar geceden yemediklerim bende kahvaltı yerine olur mu diyeceksiniz biliyorum ama erkenden yedim geç saate kalmasın diye)
13.00 bir kase yoğurt
Salata
18.00
5 kaşık et sote
Bol salata yoğurt
Su 2 litre
1250 ip
Cok tesekkur ederim caniminiciiipogaca küçük kaçamağın ...menünde gayet güzel canım. .
tatlım kiymatlim menün cok güzel
sagol canım çok hoş geldiler
çok hafif bir menü olmuş canım afiyetler olsun
menün güzel canım. ..kolay gelsin temizligine de..
afiyet olsun canım kahvalti konusunda arkadaş söylemiş bencede öylesi daha makbul ..
Günaydın canım amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?