- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.621
Tabiki degil miraycm millet 40 yasinda doguruyo kiz gec olurmu hic aaaKizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
Niye gec olsun canim gayet güzel.. daha erken evlenseydik daha erken yasta cocuk olmasi daha iyiydi tabi.. Ama nnapalım. .Kizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
O zaman hayırlı olsun bitanemYaptırdım abla pozitif çıktı
Ayy ben 29 yasindayim hala yok:) ama dusunuyorsan geciktirme derim sonra yas ilerleyince bazi skintilar olabiliyorKizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
Orticim inan kilo bildirimini görünce yetişti bana dedim dün.bu gidişle geçeceğindende eminim.ben artık sadece regl haftamda kilo verir oldum :))olsun cnm is kazası diyelim. Tokezliycez ama yilmiycaz dimi
orticiim hedefe az kaldı. Ha gayret. Ben seni gaza getireyim bari... bak sana yetişmeme az kaldı. Hedefimiz de aynı bakalım kim önce mezun olcak
Saol Sibelcim. Haftaya hedefimiz en az 1 olsun olur mu.hadi orticiiim
Son tskler bitanem şimdiden kilo almadan ne yapabilirim diye düşünüyorum beraber buyuturuz çocuklarıcanım benim gözün aydın Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin beraber burda beraber buyutelim kuzumu inşallah. Necla çok mutlu oldum ya
Kuzum niye geç olsun.ben 35imde düşünüyorum:))Kizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
Canım tebrik ederim.analı babalı büyüsün inşSon tskler bitanem şimdiden kilo almadan ne yapabilirim diye düşünüyorum beraber buyuturuz çocukları
Tskler bitanem aslında karışık 2-3 ay sonra düşünüyordum dr gittim 1 haftalık tedavi verdi sonra 2 büyük yumurtam oluşmuş dr bunu bulamayabilirsin deyince çocuk düşündük öyle olduAaaa masallah ya hayirli olsun cok sevindim planli bir gebelik mi?ilk cocuk mu olacak.
Evet canım sağlıklı olsa ilk olacakAaaa masallah ya hayirli olsun cok sevindim planli bir gebelik mi?ilk cocuk mu olacak.
Olur abla ne olacak pekiO zaman hayırlı olsun bitanem
Ama bu durumda listede olman Doğru değil bana göre
Istersen haftaya izine çık
Erken yaşta daha sıkıntısız gebelikler oluşuyor erken annelik en güzeliKizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
Amin ablacimO zaman hayırlı olsun bitanem
Ama bu durumda listede olman Doğru değil bana göre
Istersen haftaya izine çık
Amin canımCanım tebrik ederim.analı babalı büyüsün inş
Masallah canim Allah anali babali buyutsun,saglikla kucagina almayi Allah nasip etsin:)Evet canım sağlıklı olsa ilk olacak
Kuzum bizim ev borcumuz var bende 2 3 yil erteleyim dedim şimdi 24 bitti 25 e girdim 28 gibi düşünüyorum gecmi olur diyorum ondan sordum kuzumTabiki degil miraycm millet 40 yasinda doguruyo kiz gec olurmu hic aaa
ALLAH bagislasin canim bende borc sknti bitince yapiyim diye düşündüm ama gecte kalmak istemiyorum sizin fkrlerinizi merak ettim canimNiye gec olsun canim gayet güzel.. daha erken evlenseydik daha erken yasta cocuk olmasi daha iyiydi tabi.. Ama nnapalım. .
3. Cocuk dusunursem ve nasip olursa bi 4 yil sonrs istiyorum yani 35 filan. 28 de 2. Cocuguma hamileydim gayet rahat bi hamilelik gecirdim.
ALLAHIM sanada nasip eder banada INŞALLAH tum isteyenlere masalimAyy ben 29 yasindayim hala yok:) ama dusunuyorsan geciktirme derim sonra yas ilerleyince bazi skintilar olabiliyor
Evlenir evlenmez hemen cocuk olsun diye dusunuyolar ya kuzum yasim gecermi diye düşündüm oyy INŞALLAH ALLAH nasip etsin canimmmKuzum niye geç olsun.ben 35imde düşünüyorum:))
Haklisin canim bende özenirim erken anne olanlara ne guzelErken yaşta daha sıkıntısız gebelikler oluşuyor erken annelik en güzeli
Afiyet olsun canim cok guzel..ya bizim takima ne oldu orti bi kopukluk var sanki bak sadece ikimiz yazmisinz menumuzuSabah(10.00)
Maydonozlu haşlanmis yumurta(1 adet)
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates,1 salatalık
2 ceviz, 2 zeytin
1 dilim tahil ekmek
Öglen(14.00)
1 tabak bamya yemegi
1 kase yoğurt
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
1 kivi
Akşam(18.00)
1 kase sehriyeli çorba
1 kase mor lahana salatası
1 bardak ayran
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Benimde suan ev borcu var diye esim yanasmiyor bide kiloyu bahane ediyor..ama ben tamamen bu dusunceye karsiyim hani derler ya cocuk bereketiyle gelir diye ben buna inananlardanm canm..Kuzum bizim ev borcumuz var bende 2 3 yil erteleyim dedim şimdi 24 bitti 25 e girdim 28 gibi düşünüyorum gecmi olur diyorum ondan sordum kuzum
ALLAH bagislasin canim bende borc sknti bitince yapiyim diye düşündüm ama gecte kalmak istemiyorum sizin fkrlerinizi merak ettim canim
ALLAHIM sanada nasip eder banada INŞALLAH tum isteyenlere masalim
Evlenir evlenmez hemen cocuk olsun diye dusunuyolar ya kuzum yasim gecermi diye düşündüm oyy INŞALLAH ALLAH nasip etsin canimmm
Haklisin canim bende özenirim erken anne olanlara ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?