- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.641
Sen yine cuma günü bildirimini yapOlur abla ne olacak peki
Bitanem ben geçen hafta Takım biraz canlansın diye katkıda bulunmak istemiştimMefkurem ablam sende yoksun 2gundur cok durgun 9.takim ben kendimi cok yalnz hissediyorum sanki..bak karnim bile acikmaya basladi
Evet kuzum bende simdi farkina vardim kuzu kimsecikler yokAfiyet olsun canim cok guzel..ya bizim takima ne oldu orti bi kopukluk var sanki bak sadece ikimiz yazmisinz menumuzu
Ablam.ya seydan kaptanda gelmiyor ben buraya geleli bir ay oldu ben geldigini gormedim bence takimi kaptan toparlamasi lazim yanlış mi düşünüyorum tabi heran burda olamaz ama ama hergun kaptansa burda olması lazim ablam motive acisindan bence ablacimBitanem ben geçen hafta Takım biraz canlansın diye katkıda bulunmak istemiştim
Ben normalde fazla gelemiceğim için kaptanlığı bırakmıştım zaten
Haklisin kuzum ya nasip boyle seyler ben ilkinde ne yazikki düşük yaptim ya biraz zamana yaymak istedim kuzum 28de bi tane 32 de ikinici nasi nasipse kuzum sence ya dansiiyorum sana skmiyorum seni INŞALLAH kuzum biraz gec mi kalcam diye bi terettut var kuzumBenimde suan ev borcu var diye esim yanasmiyor bide kiloyu bahane ediyor..ama ben tamamen bu dusunceye karsiyim hani derler ya cocuk bereketiyle gelir diye ben buna inananlardanm canm..
Yaa oylemi..ben bilemedm ablam o yuzden sana yazdmBitanem ben geçen hafta Takım biraz canlansın diye katkıda bulunmak istemiştim
Ben normalde fazla gelemiceğim için kaptanlığı bırakmıştım zaten
Afiyet olsun kuzum benim en sevdgm yemek barbunya kuzum siskinlik yapar diye yemiyorum siskinlik yapti miBugunun menusu
Sabah 10:00
1yumurta+kk peynir+5zeytin+salatalik+1kupa yesilcay
Ara 12:30
10kiraz
Ogle 15:00
Yogurt corbasi+2yk soslu kozlenmis biber+yarim dilim tb ekmk
Ara 17:00
1 bardak uzum suyu
Aksam 18:30
8yk barbunya+5yaprak sarma+yogurt
2.5 litre su
Spor yok malesef
KaptaniYaa oylemi..ben bilemedm ablam o yuzden sana yazdm
Oylemi uzuldm canm..peki dusukten sonra ne kadar zaman gectiHaklisin kuzum ya nasip boyle seyler ben ilkinde ne yazikki düşük yaptim ya biraz zamana yaymak istedim kuzum 28de bi tane 32 de ikinici nasi nasipse kuzum sence ya dansiiyorum sana skmiyorum seni INŞALLAH kuzum biraz gec mi kalcam diye bi terettut var kuzum
Tatlım takımdaki her üye üstüne düşeni yapması lazımAblam.ya seydan kaptanda gelmiyor ben buraya geleli bir ay olcak ben geldigini gormedim bence takimi kaptan toparlamasi lazim yanlış mi düşünüyorum tabi heran burda olamaz ama ama hergun kaptansa burda olması lazim ablam motive acisindan bence ablacim
Sagol canim yapti valla kiz..persembe gunu yenmez hicAfiyet olsun kuzum benim en sevdgm yemek barbunya kuzum siskinlik yapar diye yemiyorum siskinlik yapti mi
Eylulde neyazikki kuzumOylemi uzuldm canm..peki dusukten sonra ne kadar zaman gecti
Kız sen uyuyonmuYaa oylemi..ben bilemedm ablam o yuzden sana yazdm
Bu aksam mesela sadece mirayla ben menu paylasmisiz kizlar girmems nedense..diger takimlara bakiyorum ooo muhabbet sohbet menuler havada ucuyo..boyle kimse yazmayinca enerjm dusuyo benmdeTatlım takımdaki her üye üstüne düşeni yapması lazım
Herzaman diyorum ya takım sorumluluğu diye
Aslında bazı kişilerin sarı kart alması lazım
Ama bu benim yetki alanımda değil artık
Şeydada bi geçen hafta gelemedi sınavları vardı
Gördüğüm kadarıyla önceden hergün gelip menü yorumlarını yapıyordu
Bide 2 ay sonra düğünü var haliyle baya yoğundur
Ablam ben buraya geleli 35 gunum valla ben onu en fazla 1 hafta görmüşumdur burda oldugunu. Sinavi olabilir tabiki dugununde olabilir eger yogunsa bence bi yardimciisi olmasi lazim ablam yada baskasi kaptan olmasi lazim yogunsa yanlış mi düşünüyorum ablacimTatlım takımdaki her üye üstüne düşeni yapması lazım
Herzaman diyorum ya takım sorumluluğu diye
Aslında bazı kişilerin sarı kart alması lazım
Ama bu benim yetki alanımda değil artık
Şeydada bi geçen hafta gelemedi sınavları vardı
Gördüğüm kadarıyla önceden hergün gelip menü yorumlarını yapıyordu
Bide 2 ay sonra düğünü var haliyle baya yoğundur
Bitanem sen önce kilolarını ver sonra vakti gelince bebiş olur inşallahEylulde neyazikki kuzum10 ay oldu
Haklisim balim ordaki kaptanlarda her gun motive ediyor yeri geliyor tatli sert eleştiriyo motive acisindan itekliyorBu aksam mesela sadece mirayla ben menu paylasmisiz kizlar girmems nedense..diger takimlara bakiyorum ooo muhabbet sohbet menuler havada ucuyo..boyle kimse yazmayinca enerjm dusuyo benmde
Allah bidaha nasip eder insallh kuzum uzulme vardr bi nedeni..10 ay olmus aslinda toparlanmisindr zayiflar zayiflamz bence yap bi taneEylulde neyazikki kuzum10 ay oldu
INSALLAH canim ablammmmBitanem sen önce kilolarını ver sonra vakti gelince bebiş olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?