- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.661
Yaa uyuyomusum valla ablamKız sen uyuyonmu
Ben kaptanlığı şeydaya devrettim Cnm
Ben gönüllü fedaiyim
ben de o zamanlarda düşünüyorum.aslında iki çocuğum var ama bi tane daha olsun istiyorum. bi de şöyle bi durum var. yaşı büyük bayanlar doğum yaptıklarında tüm bedeni yenileniyomuş.Kuzum niye geç olsun.ben 35imde düşünüyorum:))
hayırl olsun canım. Allah analı babalı sağlıklı nasi etsin inş.Tskler bitanem aslında karışık 2-3 ay sonra düşünüyordum dr gittim 1 haftalık tedavi verdi sonra 2 büyük yumurtam oluşmuş dr bunu bulamayabilirsin deyince çocuk düşündük öyle oldu
ooo acayip bi plan olmuş kız bu. ev borcuyla çocuğun ne alakası var anlamadım. çocuk senetle mi gelicek.Kuzum bizim ev borcumuz var bende 2 3 yil erteleyim dedim şimdi 24 bitti 25 e girdim 28 gibi düşünüyorum gecmi olur diyorum ondan sordum kuzum
INŞALLAH kuzum zayflayimdaaa hayrlsiyla cok sagol ortimAllah bidaha nasip eder insallh kuzum uzulme vardr bi nedeni..10 ay olmus aslinda toparlanmisindr zayiflar zayiflamz bence yap bi tane
Evet ya kaptanimiz biraz daha sık ugrayabilse bole olmazdi o zamanHaklisim balim ordaki kaptanlarda her gun motive ediyor yeri geliyor tatli sert eleştiriyo motive acisindan itekliyor
Çok haklısın Cnm bişey diyemiyorum bu durum benide üzüyorBu aksam mesela sadece mirayla ben menu paylasmisiz kizlar girmems nedense..diger takimlara bakiyorum ooo muhabbet sohbet menuler havada ucuyo..boyle kimse yazmayinca enerjm dusuyo benmde
Dimi kuzum amann 500 grm gaz olur sonraSagol canim yapti valla kiz..persembe gunu yenmez hic
Boyle durumlarda ne yapmak gerekiyo peki ablamÇok haklısın Cnm bişey diyemiyorum bu durum benide üzüyor
Ben nekadar mezun olsamda kendimi halâ bu takıma ait hissediyorum
Ben 5 ocak 2015 de başladım bu takıma
Şu birkaç aya kadarda haftalık min.200 Mesaj yazardım
Herkes biraz elinden geleni yapsa sorun kalmıcak
Aslında takımda kişi sayısı yeterli
Ama katılım olmayınca işe yaramıyor
Hemserim ya borc bitince rahat rahat diye düşündüm gecim zorben de o zamanlarda düşünüyorum.aslında iki çocuğum var ama bi tane daha olsun istiyorum. bi de şöyle bi durum var. yaşı büyük bayanlar doğum yaptıklarında tüm bedeni yenileniyomuş.
hayırl olsun canım. Allah analı babalı sağlıklı nasi etsin inş.
ooo acayip bi plan olmuş kız bu. ev borcuyla çocuğun ne alakası var anlamadım. çocuk senetle mi gelicek.eğer bi sağlık sorunu falan yoksa erkenden yapmak en iyisi.
Aslında 3 tane yardımcı var TatlımAblam ben buraya geleli 35 gunum valla ben onu en fazla 1 hafta görmüşumdur burda oldugunu. Sinavi olabilir tabiki dugununde olabilir eger yogunsa bence bi yardimciisi olmasi lazim ablam yada baskasi kaptan olmasi lazim yogunsa yanlış mi düşünüyorum ablacim
Ablam yardimcilarda ortada yokki poniponi hic gormedim burcgncy nadir gordum yesilsarmaasik cok sık geliodu motive ediciydi ama oda gittiAslında 3 tane yardımcı var Tatlım
Ilk sayfada yazıyor
Biri burcugncy, diğeri poniponna izinde
Yesilsarmasikk ayrıldı
Onlarida pek gormuyorz buralarda..ben bole olsun istemiyorum yaaAslında 3 tane yardımcı var Tatlım
Ilk sayfada yazıyor
Biri burcugncy, diğeri poniponna izinde
Yesilsarmasikk ayrıldı
Kuzum afiyet olsun guzel aksami hafif tutmak en iyisiiyi geceler kızlar bugünkü menümü veriyim
Sabah: iki kaçık küp patates(yağsız kavurdum)+ bir kibrit kutusu peynir+ bir dilim tahıllı ekmek+şekersiz çay
Öğlen: iki yemek kaşığı bulgur pilavı+ bir dilim karpuz+ bir kase yoğurt
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+bir dilim karpuz
akşam 5 ten sonra yemedim. sadece şekersiz çay belki bir tane nescafe içebilirm.
bir saat yürüyüş yaptım.
Tatlım sadece kaptanla iş bitmezkiEvet ya kaptanimiz biraz daha sık ugrayabilse bole olmazdi o zaman
Herkesin aynı oranda çaba göstermesi lazımBoyle durumlarda ne yapmak gerekiyo peki ablam
doğru canım biliyorum aslında düşünceni ama öyle olmuyo emin ol. ben de çocuklara hamileyken öyle düşünmüştüm ama doğunca iyi olmuş dersin bak benden demesi.Hemserim ya borc bitince rahat rahat diye düşündüm gecim zor
Heh bi tane daha geldi menuiyi geceler kızlar bugünkü menümü veriyim
Sabah: iki kaçık küp patates(yağsız kavurdum)+ bir kibrit kutusu peynir+ bir dilim tahıllı ekmek+şekersiz çay
Öğlen: iki yemek kaşığı bulgur pilavı+ bir dilim karpuz+ bir kase yoğurt
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+bir dilim karpuz
akşam 5 ten sonra yemedim. sadece şekersiz çay belki bir tane nescafe içebilirm.
bir saat yürüyüş yaptım.
Onlarida pek gormuyorz buralarda..ben bole olsun istemiyorum yaa
Sende kac minik kuzu var hemserimdoğru canım biliyorum aslında düşünceni ama öyle olmuyo emin ol. ben de çocuklara hamileyken öyle düşünmüştüm ama doğunca iyi olmuş dersin bak benden demesi.
Evet kuzum ama yoklarHer takimin 1 kaptani ve 3 yardimcisimi var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?