Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum niye geç olsun.ben 35imde düşünüyorum:))
ben de o zamanlarda düşünüyorum.aslında iki çocuğum var ama bi tane daha olsun istiyorum. bi de şöyle bi durum var. yaşı büyük bayanlar doğum yaptıklarında tüm bedeni yenileniyomuş.

Tskler bitanem aslında karışık 2-3 ay sonra düşünüyordum dr gittim 1 haftalık tedavi verdi sonra 2 büyük yumurtam oluşmuş dr bunu bulamayabilirsin deyince çocuk düşündük öyle oldu
hayırl olsun canım. Allah analı babalı sağlıklı nasi etsin inş.

Kuzum bizim ev borcumuz var bende 2 3 yil erteleyim dedim şimdi 24 bitti 25 e girdim 28 gibi düşünüyorum gecmi olur diyorum ondan sordum kuzum
ooo acayip bi plan olmuş kız bu. ev borcuyla çocuğun ne alakası var anlamadım. çocuk senetle mi gelicek. eğer bi sağlık sorunu falan yoksa erkenden yapmak en iyisi.

Bu aksam mesela sadece mirayla ben menu paylasmisiz kizlar girmems nedense..diger takimlara bakiyorum ooo muhabbet sohbet menuler havada ucuyo..boyle kimse yazmayinca enerjm dusuyo benmde
Çok haklısın Cnm bişey diyemiyorum bu durum benide üzüyor
Ben nekadar mezun olsamda kendimi halâ bu takıma ait hissediyorum
Ben 5 ocak 2015 de başladım bu takıma
Şu birkaç aya kadarda haftalık min.200 Mesaj yazardım
Herkes biraz elinden geleni yapsa sorun kalmıcak
Aslında takımda kişi sayısı yeterli
Ama katılım olmayınca işe yaramıyor

Boyle durumlarda ne yapmak gerekiyo peki ablam

Hemserim ya borc bitince rahat rahat diye düşündüm gecim zor

Aslında 3 tane yardımcı var Tatlım
Ilk sayfada yazıyor
Biri burcugncy, diğeri poniponna izinde
Yesilsarmasikk ayrıldı

iyi geceler kızlar bugünkü menümü veriyim
Sabah: iki kaçık küp patates(yağsız kavurdum)+ bir kibrit kutusu peynir+ bir dilim tahıllı ekmek+şekersiz çay
Öğlen: iki yemek kaşığı bulgur pilavı+ bir dilim karpuz+ bir kase yoğurt
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+bir dilim karpuz
akşam 5 ten sonra yemedim. sadece şekersiz çay belki bir tane nescafe içebilirm.
bir saat yürüyüş yaptım.

Kuzum afiyet olsun guzel aksami hafif tutmak en iyisi

Heh bi tane daha geldi menu afiyet olsun canim karpuzu iki ogun yemeseymisin daha iyi olurms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…