- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.681
2 tane var biri 9 biri 6 yasindaydi dimi canm du bakim ezberim nasilmsSende kac minik kuzu var hemserim
ben menümü bu saatlerde veririm canım. gündüz yemek planı belli olmayınca. karpuzda ince dilimdi amaHeh bi tane daha geldi menuafiyet olsun canim karpuzu iki ogun yemeseymisin daha iyi olurms
Canim karpuz cekti ortiHeh bi tane daha geldi menuafiyet olsun canim karpuzu iki ogun yemeseymisin daha iyi olurms
Ablam yardimcilarda ortada yokki poniponi hic gormedim burcgncy nadir gordum yesilsarmaasik cok sık geliodu motive ediciydi ama oda gitti
Onlar izindeOnlarida pek gormuyorz buralarda..ben bole olsun istemiyorum yaa
Kaptan 1 tane olurHer takimin 1 kaptani ve 3 yardimcisimi var yani
Ablammm seni kirdysam af ola sen benim bitanemsinnn idolumsun sensiz olmaz ablacimOnlar izinde
İzindekilerin paylaşım zorunluluğu yok
Anaaaa yeterin Kızzz
Tmm bu haftada elimden geldiğince bakmaya çalışacam
Sen burdaysan sıkntı yok o zaman ablaOnlar izinde
İzindekilerin paylaşım zorunluluğu yok
Anaaaa yeterin Kızzz
Tmm bu haftada elimden geldiğince bakmaya çalışacam
Yok canısı ne kırmasıAblammm seni kirdysam af ola sen benim bitanemsinnn idolumsun sensiz olmaz ablacim
tebrik ediyorum.2 tane var biri 9 biri 6 yasindaydi dimi canm du bakim ezberim nasilms
Öyle ablammm ben takimimi cok seviyorum iyiki burdayim elbirligiyle toparlarizYok canısı ne kırması
Bende aynı dönemlerden geçtiğim için çok iyi anlıyorum sizi
Motivasyon Takımdaki paylaşımla Doğru orantılı
Allahım siz 2 kafadar ne tatlısınızzzSen burdaysan sıkntı yok o zaman ablabeni motive ediyosun yasam kocu gibisin resmn
Ben burdayim ortimKatilim olmayinca giresim bile gelmiyo ne yalan soyliim
O senin tatlilign ablacm..ya bizim ev borcu vardi dahaAllahım siz 2 kafadar ne tatlısınızzz
Yaşam koçluğu bedava olmaz şekercim
Hesap numaramı gönderiyom
Allahım siz 2 kafadar ne tatlısınızzz
Yaşam koçluğu bedava olmaz şekercim
Hesap numaramı gönderiyom
YalannnnnKatilim olmayinca giresim bile gelmiyo ne yalan soyliim
Iyiki varsin ortim benimBen burdayim ortim
ALLAH bagislasin kuzucuklarini canimmm
Sende iyiki varsin ortimmmm kiz daha kilolardan kurtulup beraber göbek atcazIyiki varsin ortim benimsende olmasan kendimi yaad ellerde kalms gibi hissetcektm inanki
ay canım düşük yaptığını bilmiyodum ben. geçmiş olsun genede. öyle bi durum varsa bekle tabi. daha iyi olur.Eylulde neyazikki kuzum10 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?