- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.701
Tabiki bitanemÖyle ablammm ben takimimi cok seviyorum iyiki burdayim elbirligiyle toparlariz
Banane Banane bizimde varO senin tatlilign ablacm..ya bizim ev borcu vardi daha
Sizin kadar olmasada biraz öyleyimdirsende cok tatlisin ablam
Yoo ben dun geldim yazdm sonra bi bakmisim kendi kendime konusuyomYalannnnn
Kuzum sen gelir bişey yazarsın onu gören başka bişey yazar
Böyle geçinip gidersiniz
Cok sagol hemserimay canım düşük yaptığını bilmiyodum ben. geçmiş olsun genede. öyle bi durum varsa bekle tabi. daha iyi olur.
Vahh Vahh gurbetemi düştün güzellikIyiki varsin ortim benimsende olmasan kendimi yaad ellerde kalms gibi hissetcektm inanki
Dimi mirayim soz verelm birbirimize kiz ben 60 olunca sende 65 olunca gobek atcaz tabi atcak gobegimz kalirsaSende iyiki varsin ortimmmm kiz daha kilolardan kurtulup beraber göbek atcaz
Tabiki bitanem
Zaman zaman böyle olur sonra tekrar toparlanır
Banane Banane bizimde var
Hemde çoook
Sizin kadar olmasada biraz öyleyimdir
Nasil bilmisim ama
Ay fitt bi şekilde gobek atcaz hemde gobegimiz olmicakkk ayy agzidan bal damlıyor kuzumDimi mirayim soz verelm birbirimize kiz ben 60 olunca sende 65 olunca gobek atcaz tabi atcak gobegimz kalirsa
Buranin hanim agasi benim ortimmNasil bilmisim amakiz bana bak sende erken paylas menunu ben 18:30da burdayim hee
Gurbete dusmekten beter oldum be ablamVahh Vahh gurbetemi düştün güzellik
paylaşırım canım merak etme. paylaşıyımki en azından birileri beni dürtsün tabi.Nasil bilmisim amakiz bana bak sende erken paylas menunu ben 18:30da burdayim hee
Ben eylulun 2.haftasi mezun olucam inşallah hesaplarima gore ablam ona gore benle gecirdiginz vakitlern kiymetini bilin 9.takimHepimiz tatlı olduğumuza göre artık zayıflamaya odaklanabiliriz
Hadi bakalım gelsin 60 lar 65 ler
Ablam ben kendime gun vermicem hani dyom ya eylüle kadar ozmn stres oluyorum soyle yaptim ablam kendimceHepimiz tatlı olduğumuza göre artık zayıflamaya odaklanabiliriz
Hadi bakalım gelsin 60 lar 65 ler
Ben durterim seni canim sende beni durt karsilikli durtlesirizpaylaşırım canım merak etme. paylaşıyımki en azından birileri beni dürtsün tabi.
Ooo mirayim yuru be kim tutar seni super insallh gorursn canim benimAblam ben kendime gun vermicem hani dyom ya eylüle kadar ozmn stres oluyorum soyle yaptim ablam kendimce
Ilk hedefim 77
Ikinci hedefim 70
Üçüncü hedefim 64
Dördüncü hedefim 57
Nasil ablam 65te kalmym diyorum ablam.5ler göreyim
Dimi mirayim soz verelm birbirimize kiz ben 60 olunca sende 65 olunca gobek atcaz tabi atcak gobegimz kalirsa
ben 75 e düşünce atmaya başlıyorum kızlar.Ay fitt bi şekilde gobek atcaz hemde gobegimiz olmicakkk ayy agzidan bal damlıyor kuzum
Magdem veriyoruz tam verelim ortimOoo mirayim yuru be kim tutar seni super insallh gorursn canim benimbencede senin hedefin 65 olmamali zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?