Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm sen borç için mi erteledin?? Herkes farklı düşünüyordur ama ben borç için bebeği bekletmezdim. Hatta gecen sene ev aldık ama yine de ücretsiz izne ayrıldım. Tek maaşla da gayet iyi idare ediyorsun ayağını yorganina göre uzatiyosun. Bebek gerçekten bereketiyle geliyo. Bebek öyle bişey ki keşke daha önce hayatımıza girseydi diyosun. ( ben cocuklari sevdigim icin Bana öyle geliyo yada) hiç çocuk istemeyenleri de anlıyorum ama eğer istiyosan bir an önce olmasi daha mantıklı bence

bencede güzel olmuş. kısa hedefler koyunca insanın gözüne zor gelmiyo.

Kuzum.sen kac kilosun yasin kacti ben bilmiyorum kuzum hedefin nedir
canım ben şun an 82 kiloyum. aslında aynaya bakınca kendimi zayıf görüyorum ama kilo belli yani. ben de 6 lara bi inivereyim diyorm işte.

Kuzum tek borç degil bi korkuda var ilk gebelgmde dusuk yaptim bende zayfladiktan sonra düşünmeye basliyim kuzum dedgin gibi berektyle gelir INSALLAH nasip olur

Kuzum ben 85 im elbirlyle 6lari görüruz kuzum INŞALLAH evet kuzum kisa hedefler iyi dger turlu korku oluyo

Bende seninle ayni dusunuyorum canim hatta borc icin bebek ertleynlere kızardım hep basimda bitti esimde istemiyo borc var diye

Kizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
kuzum hakkında en hayirli ne zaman olacaksa Rabbim o zaman nasip etsin yaşa hiç takılma nasip kısmet

sağol canım benim

Afiyet olsun canım güzel olmuş menun

şahane bebisimmm afiyetler olsun

Afiyet olsun canim cok guzel..ya bizim takima ne oldu orti bi kopukluk var sanki bak sadece ikimiz yazmisinz menumuzu
Kizz bende her gün geliyorum düzenli ama 2 kızım var haftaiçi çalışıyorum haftasonuda ev temizle aile ile ilgilen ancak akşam gelebiliyorum
Bitanem ben geçen hafta Takım biraz canlansın diye katkıda bulunmak istemiştim
Ben normalde fazla gelemiceğim için kaptanlığı bırakmıştım zaten
Zuhalcim sen gel devamlı ozleriz biz seni
evet kaptanımız telaşından dolayı az geliyor sanırım ..

Kızlar şu anda sayfada 8 kişi var
Ayağınızı sürüdüz heralde
Ben eylulun 2.haftasi mezun olucam inşallah hesaplarima gore ablam ona gore benle gecirdiginz vakitlern kiymetini bilin 9.takim
Kız çok özleriz ama seniiii
Bizi senden mahrum etme

Bencede en doğrusu bu Tatlım
Zaman değilde kilo hedefi koymak
Sende boyunu yazmamışın profiline
ben 75 e düşünce atmaya başlıyorum kızlar.
Hadi inşallah fıstık
Profilinde görürsek unutmayız Kilonu boyunu
anım ben şun an 82 kiloyum. aslında aynaya bakınca kendimi zayıf görüyorum ama kilo belli yani. ben de 6 lara bi inivereyim diyorm i
Bende hep öyleydim Cnm
Ama aynalar resimler yalan söylemiyor

Anaaaa şarj bitiyor sonra görüşürüz

Boyum 162 ablam unutmusum yazmayı.
Boyle yazdım ablam.kagida dolaba yapstrdm rejim takim bende heyecan oldu her cuma heyecan oluyor hedefime ulasmanin heyecani var

Aynen ablacm ayagimizi surttuk cogaldik..ben mezun olsamda gitmem herhalde cok sevdim burayi.. sarjini bile bitirmisiz basini agirttk ablam görüşürüz

INSALLAH canımin ici nasip tesekkur ederim kuzum senin yasin kacti kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…