- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.721
Kuzum.sen kac kilosun yasin kacti ben bilmiyorum kuzum hedefin nedirben 75 e düşünce atmaya başlıyorum kızlar.
Cnm sen borç için mi erteledin?? Herkes farklı düşünüyordur ama ben borç için bebeği bekletmezdim. Hatta gecen sene ev aldık ama yine de ücretsiz izne ayrıldım. Tek maaşla da gayet iyi idare ediyorsun ayağını yorganina göre uzatiyosun. Bebek gerçekten bereketiyle geliyo. Bebek öyle bişey ki keşke daha önce hayatımıza girseydi diyosun. ( ben cocuklari sevdigim icin Bana öyle geliyo yada) hiç çocuk istemeyenleri de anlıyorum ama eğer istiyosan bir an önce olmasi daha mantıklı benceKuzum bizim ev borcumuz var bende 2 3 yil erteleyim dedim şimdi 24 bitti 25 e girdim 28 gibi düşünüyorum gecmi olur diyorum ondan sordum kuzum
ALLAH bagislasin canim bende borc sknti bitince yapiyim diye düşündüm ama gecte kalmak istemiyorum sizin fkrlerinizi merak ettim canim
ALLAHIM sanada nasip eder banada INŞALLAH tum isteyenlere masalim
Evlenir evlenmez hemen cocuk olsun diye dusunuyolar ya kuzum yasim gecermi diye düşündüm oyy INŞALLAH ALLAH nasip etsin canimmm
Haklisin canim bende özenirim erken anne olanlara ne guzel
Hadi INŞALLAH kuzum.bende aralikta diyorum.sence olurmuBen eylulun 2.haftasi mezun olucam inşallah hesaplarima gore ablam ona gore benle gecirdiginz vakitlern kiymetini bilin 9.takim
bencede güzel olmuş. kısa hedefler koyunca insanın gözüne zor gelmiyo.Ablam ben kendime gun vermicem hani dyom ya eylüle kadar ozmn stres oluyorum soyle yaptim ablam kendimce
Ilk hedefim 77
Ikinci hedefim 70
Üçüncü hedefim 64
Dördüncü hedefim 57
Nasil ablam 65te kalmym diyorum ablam.5ler göreyim
Burdaki hedefim 65 ama 65 olym.mezun olayim yine devam ederim oliyosa ablam 5lere kadar
canım ben şun an 82 kiloyum. aslında aynaya bakınca kendimi zayıf görüyorum ama kilo belli yani. ben de 6 lara bi inivereyim diyorm işte.Kuzum.sen kac kilosun yasin kacti ben bilmiyorum kuzum hedefin nedir
ay yazıyım dedimde beceremedim bi daha denerim şindik.fiyonkbayan canim profilin altina kilonu yazsana ben kac kilosn anlayamiyorum bole olunca
Kuzum tek borç degil bi korkuda var ilk gebelgmde dusuk yaptimCnm sen borç için mi erteledin?? Herkes farklı düşünüyordur ama ben borç için bebeği bekletmezdim. Hatta gecen sene ev aldık ama yine de ücretsiz izne ayrıldım. Tek maaşla da gayet iyi idare ediyorsun ayağını yorganina göre uzatiyosun. Bebek gerçekten bereketiyle geliyo. Bebek öyle bişey ki keşke daha önce hayatımıza girseydi diyosun. ( ben cocuklari sevdigim icin Bana öyle geliyo yada) hiç çocuk istemeyenleri de anlıyorum ama eğer istiyosan bir an önce olmasi daha mantıklı bence
Olur canim neden olmasin ben telefonum takvimine kilomu yaziyorm her cuma 1 kilo iniyorm hedefm o insallh sarkmazda..sarksada 100 200 gram oynar onunda ustesinden gelirim diye umut ediyorum canmHadi INŞALLAH kuzum.bende aralikta diyorum.sence olurmu
Kuzum ben 85 imbencede güzel olmuş. kısa hedefler koyunca insanın gözüne zor gelmiyo.
canım ben şun an 82 kiloyum. aslında aynaya bakınca kendimi zayıf görüyorum ama kilo belli yani. ben de 6 lara bi inivereyim diyorm işte.
Bende seninle ayni dusunuyorum canim hatta borc icin bebek ertleynlere kızardım hep basimda bitti esimde istemiyo borc var diyeCnm sen borç için mi erteledin?? Herkes farklı düşünüyordur ama ben borç için bebeği bekletmezdim. Hatta gecen sene ev aldık ama yine de ücretsiz izne ayrıldım. Tek maaşla da gayet iyi idare ediyorsun ayağını yorganina göre uzatiyosun. Bebek gerçekten bereketiyle geliyo. Bebek öyle bişey ki keşke daha önce hayatımıza girseydi diyosun. ( ben cocuklari sevdigim icin Bana öyle geliyo yada) hiç çocuk istemeyenleri de anlıyorum ama eğer istiyosan bir an önce olmasi daha mantıklı bence
inşallah canım hep birlikte vericez.Kuzum ben 85 imelbirlyle 6lari görüruz kuzum INŞALLAH evet kuzum kisa hedefler iyi dger turlu korku oluyo
Vay ortim iyi fikir bende yapiyimOlur canim neden olmasin ben telefonum takvimine kilomu yaziyorm her cuma 1 kilo iniyorm hedefm o insallh sarkmazda..sarksada 100 200 gram oynar onunda ustesinden gelirim diye umut ediyorum canm
kuzum hakkında en hayirli ne zaman olacaksa Rabbim o zaman nasip etsin yaşa hiç takılma nasip kısmetKizlar sizce hamilelik icin 28 yas cok mu gec?
sağol canım benimGunaydin kizlar..menuleri okudum
_Masalim_ menun her zamanki gibi guzel ama her sabah menemen yiyosun sanki arada değişiklik yapsan daha guzel olur bence
esmazc canm sanada afiyet olsun icinde kalmis yiyememisin sabh yemen daha iyi olmus ogle ve aksam hafif beslenmisin tamamlamisin
@narcicegi-21 canim seninde gozun aydin Allah tamamni erdirsin saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah
fiyonkbayan arkadaslara katiliyorum canim menun guzel sadece kahvaltini dogal yapman daha iyi afiyet olsun
@sonumud menun guzel canim afiyet olsun
@ayeyldz afiyet olsun hafif menu guzel canm kolay gelsin temzlik icinde
@masal3487 pogaca kacamk olmus bence cok kotu degil cuma kacamgi afiyet olsun
zamannn35 menun gayet guzel afiyetler olsun tatlim
Afiyet olsun canım güzel olmuş menunBugunun menusu
Sabah 10:00
1yumurta+kk peynir+5zeytin+salatalik+1kupa yesilcay
Ara 12:30
10kiraz
Ogle 15:00
Yogurt corbasi+2yk soslu kozlenmis biber+yarim dilim tb ekmk
Ara 17:00
1 bardak uzum suyu
Aksam 18:30
8yk barbunya+5yaprak sarma+yogurt
2.5 litre su
Spor yok malesef
şahane bebisimmm afiyetler olsunSabah(10.00)
Maydonozlu haşlanmis yumurta(1 adet)
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates,1 salatalık
2 ceviz, 2 zeytin
1 dilim tahil ekmek
Öglen(14.00)
1 tabak bamya yemegi
1 kase yoğurt
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
1 kivi
Akşam(18.00)
1 kase sehriyeli çorba
1 kase mor lahana salatası
1 bardak ayran
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Kizz bende her gün geliyorum düzenli ama 2 kızım var haftaiçi çalışıyorum haftasonuda ev temizle aile ile ilgilen ancak akşam gelebiliyorumAfiyet olsun canim cok guzel..ya bizim takima ne oldu orti bi kopukluk var sanki bak sadece ikimiz yazmisinz menumuzu
Zuhalcim sen gel devamlı ozleriz biz seniBitanem ben geçen hafta Takım biraz canlansın diye katkıda bulunmak istemiştim
Ben normalde fazla gelemiceğim için kaptanlığı bırakmıştım zaten
evet kaptanımız telaşından dolayı az geliyor sanırım ..Ablam.ya seydan kaptanda gelmiyor ben buraya geleli bir ay oldu ben geldigini gormedim bence takimi kaptan toparlamasi lazim yanlış mi düşünüyorum tabi heran burda olamaz ama ama hergun kaptansa burda olması lazim ablam motive acisindan bence ablacim
Kız çok özleriz ama seniiiiBen eylulun 2.haftasi mezun olucam inşallah hesaplarima gore ablam ona gore benle gecirdiginz vakitlern kiymetini bilin 9.takim
Bencede en doğrusu bu TatlımAblam ben kendime gun vermicem hani dyom ya eylüle kadar ozmn stres oluyorum soyle yaptim ablam kendimce
Ilk hedefim 77
Ikinci hedefim 70
Üçüncü hedefim 64
Dördüncü hedefim 57
Nasil ablam 65te kalmym diyorum ablam.5ler göreyim
Burdaki hedefim 65 ama 65 olym.mezun olayim yine devam ederim oliyosa ablam 5lere kadar
Hadi inşallah fıstıkben 75 e düşünce atmaya başlıyorum kızlar.
Bende hep öyleydim Cnmanım ben şun an 82 kiloyum. aslında aynaya bakınca kendimi zayıf görüyorum ama kilo belli yani. ben de 6 lara bi inivereyim diyorm i
Acayip motive edici takvime her baktigimda fazla kacirirsam bu hafta inemem diye durduruyorm kendimiVay ortim iyi fikir bende yapiyim
Boyum 162 ablam unutmusum yazmayı.Kızlar şu anda sayfada 8 kişi var
Ayağınızı sürüdüz heralde
Kız çok özleriz ama seniiii
Bizi senden mahrum etme
Bencede en doğrusu bu Tatlım
Zaman değilde kilo hedefi koymak
Sende boyunu yazmamışın profiline
Hadi inşallah fıstık
Profilinde görürsek unutmayız Kilonu boyunu
Bende hep öyleydim Cnm
Ama aynalar resimler yalan söylemiyor
Anaaaa şarj bitiyor sonra görüşürüz
Aynen ablacm ayagimizi surttuk cogaldik..ben mezun olsamda gitmem herhalde cok sevdim burayi.. sarjini bile bitirmisiz basini agirttk ablam görüşürüzKızlar şu anda sayfada 8 kişi var
Ayağınızı sürüdüz heralde
Kız çok özleriz ama seniiii
Bizi senden mahrum etme
Bencede en doğrusu bu Tatlım
Zaman değilde kilo hedefi koymak
Sende boyunu yazmamışın profiline
Hadi inşallah fıstık
Profilinde görürsek unutmayız Kilonu boyunu
Bende hep öyleydim Cnm
Ama aynalar resimler yalan söylemiyor
Anaaaa şarj bitiyor sonra görüşürüz
INSALLAH canımin ici nasipkuzum hakkında en hayirli ne zaman olacaksa Rabbim o zaman nasip etsin yaşa hiç takılma nasip kısmet
sağol canım benim
Afiyet olsun canım güzel olmuş menun
şahane bebisimmm afiyetler olsun
Kizz bende her gün geliyorum düzenli ama 2 kızım var haftaiçi çalışıyorum haftasonuda ev temizle aile ile ilgilen ancak akşam gelebiliyorum
Zuhalcim sen gel devamlı ozleriz biz seni
evet kaptanımız telaşından dolayı az geliyor sanırım ..
Programmi kuzum?Acayip motive edici takvime her baktigimda fazla kacirirsam bu hafta inemem diye durduruyorm kendimi
Yok canim normal takvimProgrammi kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?