- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.761
Tşk ederim cnm.bu arada belirteyim cuma kaçamağını bugüne sakladım. Kuzumda diyette.onsuz boğazımdan geçmezdi:))Herzamanki gibi kivaminda ve cok guzel
afiyet olsun canım simit olmasaydı daha iyi olurduMenüm
Sabah 11 1 simit.peynir.3 zeytin
Domates.
Akşam 17.30
6 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
3 kaşık köz.patlıcan
2 litre su
30 dk yürüyüş
kuzum alınganlık etmedin dimi bana darilmadin ınşallah üzülürüm vallahiKizlar bende yatiyorum artik zaten cok konusmusum bu aksam sayfalari doldurdumyarin kizlara zorluk olmasn herkeze tatli uykular seviyorum sizleri opuldunuz
Bir ara acikir gibi oldum ama geçti MirayımCok guzel kuzum akşam yememissin ya kuzum aciktinmmi
Simit bi ödül kuzumTşk ederim cnm.bu arada belirteyim cuma kaçamağını bugüne sakladım. Kuzumda diyette.onsuz boğazımdan geçmezdi:))
Kız konuşun valla ne kusuru şenlik olmuş ne güzel:)) valla aylardır simit hayali kurdum öyle çeyrek felan tatmin olamazdım.gözüm döndüAyy sibelim kusura bakma ya bizim biraz ceneler dusmus
Menunde guzel canm simitn her zaman 1/4 yenmesi taraftariyim
Kiyamam neyseki atlatmissin kuzum hurma tatli istediğini azaltiyomis bende alicam INŞALLAHBir ara acikir gibi oldum ama geçti Mirayım
Afiyet olsun canım iyi ettin o zamanKız konuşun valla ne kusuru şenlik olmuş ne güzel:)) valla aylardır simit hayali kurdum öyle çeyrek felan tatmin olamazdım.gözüm döndü
Evet canım hurma hem cok faydalı hemde süte biraz tarçın atip icince tatli istegini azaltiyorKiyamam neyseki atlatmissin kuzum hurma tatli istediğini azaltiyomis bende alicam INŞALLAH
Canim menun çok güzelBugunun menusu
Sabah 10:00
1yumurta+kk peynir+5zeytin+salatalik+1kupa yesilcay
Ara 12:30
10kiraz
Ogle 15:00
Yogurt corbasi+2yk soslu kozlenmis biber+yarim dilim tb ekmk
Ara 17:00
1 bardak uzum suyu
Aksam 18:30
8yk barbunya+5yaprak sarma+yogurt
2.5 litre su
Spor yok malesef
Canim bende yoktum pazara falan gittim komsumla eşim de evde di ama görevi çıktı gitti daha sonra yemek vs sen napiyosun canım diyet nasıl gidiyor :))Evet kuzum bende simdi farkina vardim kuzu kimsecikler yok
Süte kac tane koyuluyorEvet canım hurma hem cok faydalı hemde süte biraz tarçın atip icince tatli istegini azaltiyor
Bomba gibi ortim bu hafta 1den fazla.vermemiz.lazim ortimCanim bende yoktum pazara falan gittim komsumla eşim de evde di ama görevi çıktı gitti daha sonra yemek vs sen napiyosun canım diyet nasıl gidiyor :))
Cümle düşük olmuş yanlış anlatmışım kuzum süte toz tarçın atiyorum yaninda da 1 yada 2 hurma yiyorum oldukça doyurucu oluyor ve de seker ihtiyacıni gideriyorSüte kac tane koyuluyor
Hakkında hayirlisi olsun Semam ..ozlettin kendiniKizlar yarin evime donecegim disarda oldugumdan giremiyorum.okul mudurlugu mulakatina girdim.gayet guzel gecti hayirlisi bakalim.
Adet donemlerinde bende yaparım kuzum cok tesekkur ederim tarif icin yaseminimCümle düşük olmuş yanlış anlatmışım kuzum süte toz tarçın atiyorum yaninda da 1 yada 2 hurma yiyorum oldukça doyurucu oluyor ve de seker ihtiyacıni gideriyor
Aynen yaa canım inş veririz hedefimiz belliBomba gibi ortim bu hafta 1den fazla.vermemiz.lazim ortim
Hakkında hayırlısı olsun canımKizlar yarin evime donecegim disarda oldugumdan giremiyorum.okul mudurlugu mulakatina girdim.gayet guzel gecti hayirlisi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?