- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.781
Adet donemlerinde bende yaparım kuzum cok tesekkur ederim tarif icin yaseminim
Bende alayım o zaman bazen fena krize giriyorum yaaKiyamam neyseki atlatmissin kuzum hurma tatli istediğini azaltiyomis bende alicam INŞALLAH
Afiyet olsun tatlım su miktarini az daha arttirabilirsinMenüm
Sabah: Menemen, kk beyaz peynir, şekersiz çay 2 dilim ekmek
Öğlen yok kızlar kahvaltıya geç yaptım eşim evde olduğu için
Aksam: 5 kaşık zeytin yagli taze fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı salata
Spor yok ama pazara gittim bayagi yürüdüm 3 buçuk saat falan yoruldum
Su da 1 buçuk lt
Teşekkürler canım ayben bugün aslında hesaplayamadim suyu bu kaba hesap 1 buçuk u geçmişte olabilirAfiyet olsun tatlım su miktarini az daha arttirabilirsin
Evt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))ben de o zamanlarda düşünüyorum.aslında iki çocuğum var ama bi tane daha olsun istiyorum. bi de şöyle bi durum var. yaşı büyük bayanlar doğum yaptıklarında tüm bedeni yenileniyomuş.
hayırl olsun canım. Allah analı babalı sağlıklı nasi etsin inş.
ooo acayip bi plan olmuş kız bu. ev borcuyla çocuğun ne alakası var anlamadım. çocuk senetle mi gelicek.eğer bi sağlık sorunu falan yoksa erkenden yapmak en iyisi.
zaten katılım yapanlar belli Cnmuhalcim bu imkanlarlada orantılı Ben h.içi daha yoğun gelebiliyorum h.sonu zor oluyo
Gayet Doyurucu oluyor Cnm Hatta soğanlı biberli kavur kıymayıBende yarn kahvaltida kiymali yumurta yiyim kuzum iyi fkr oldu banakuzum az geldi biraz kuzum bana oglen bi sebze filan olsa daha iyi olurdu
Heee Kızzz nerdeyse ağlama duvarına döndümAyy ne konuşmuşsunuz vırvır. Sonra niye kimse yazmıyo.okumaktan sıra geliyoki:)) kızlar çok tatlısınız gerçekten bu akşam.iyi nazlanmışsınız zühal ablaya.
Sen zaten müdür değilmiydin TatlımKizlar yarin evime donecegim disarda oldugumdan giremiyorum.okul mudurlugu mulakatina girdim.gayet guzel gecti hayirlisi bakalim.
Sen neyi beklşyon CnmEvt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))
Canım üzüm suyu ve barbunya fazla olmuş bence gerisi güzel ama afiyet olsunBugunun menusu
Sabah 10:00
1yumurta+kk peynir+5zeytin+salatalik+1kupa yesilcay
Ara 12:30
10kiraz
Ogle 15:00
Yogurt corbasi+2yk soslu kozlenmis biber+yarim dilim tb ekmk
Ara 17:00
1 bardak uzum suyu
Aksam 18:30
8yk barbunya+5yaprak sarma+yogurt
2.5 litre su
Spor yok malesef
Menün güzel canım afiyet olsunSabah(10.00)
Maydonozlu haşlanmis yumurta(1 adet)
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates,1 salatalık
2 ceviz, 2 zeytin
1 dilim tahil ekmek
Öglen(14.00)
1 tabak bamya yemegi
1 kase yoğurt
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
1 kivi
Akşam(18.00)
1 kase sehriyeli çorba
1 kase mor lahana salatası
1 bardak ayran
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Muz ve bebe bisküvisi olmamış canım gerisi güzel afiyet olsun :)10.00
2 yumurtadan Kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği
13.30
1 muz
1 çilek
4 Bebe bisküvi
1800
1 kase cacik
Yarım kase Yoğurtlu çorba
Su 2 Lire
Spor 1500 ip
Teşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar 65 altına düşmeyi hedefliyorum bakalım kısmet:)) inşallah hepimiz kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız canımSüpersin cnm.. Ayy çok az kaldı. Son düzlüktesin cnm ha gayret... Ramazan bayramını hedeflediğin kiloda huzurlu gecirceksin inş.
Tebrikler canimmmm çok guzel
Çok güzel canım tebrik ederim.
gayet iyi cnm malum hamilesin
Evet cnm ya kilocuklar kilocuklar gitsin gitsin kilocuklar
Teşekkür ederim canım hepimiz hedeflerimize ulaşalım beraberce :)Canım sıkma canını vericeksin üzülme
Artı değilsin canım en azından Tebrikler kaçamak yaparsanpeşindeyiz ona göre.
Gözün aydın 8 leri gördün maşallah sana.
Harikasın canım.
Vuuuu 5 leri gördün Tebrikler tatlım.
35 yaşındayım canım. Ay dikkat edicem artık napim dir dir konuşmasında benim kimya kaldırmıyor suyuna gidicem o yüzden. Liste güzel inşallah uyabiliriz.
Haftaya daha iyi olur canim listeye girmek istiyorsan biraz ugraşmalisin.
Bak tatlım ben çok düşük kalorili beslendigim de veremiyorum kilo bunu geçen hafta anladım kahvaltı larına ekmek kat diğer öğünler yeme birde düşük kalori alıpta kendine işkence yapmak yerine sağlıklı beslenmeyi hayatımıza almalıyız.
Kübra cım gözün aydın hoş gelmiş 6 lar maşallah sana.
Çok iyi canım tebrikler.
Bir dahaki cuma ta odaklan tatlım artı değilsin ya oda güzel.
kız Nerelerdesin meraktan bıraktın beni artı değilsin annenin yanında Tebrikler valla. Naptin tekrar tahlil yaptiricaktin.
Güzel menü olmuş canım. Mülakat sonucunu paylaş bizle. Hayırlı haberler alırsın inşallah canım :))Bugun
Saat 11.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Domates
1ck az bal
Saat 17.00
4 kofte
Tavuk sote az
Salata
Saat 20.00
2 hurma
1 incir
Su 3 litre civari
Spor 30 dakka yuriyus
Nerdeyse mart başladığından beri bende bu tempodayım. Dün arkın kızının diş buğdayı vardı bugün sabah temizlik vardı öğleden sonra doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsuna gittim ordan eşimle yemeğe çıktık sonra arkadaşlar size geliyoruz dediler apar topar eve geldik yeni gittiler:))) tabi alıştım ben artık bu tempoya:)Bugün bebek mevlüdüne gittim
Sabah oraya götürmek için pasta yaptım
Mevlütten gelince helva yapıp başsağlığına gittik
Ordan oraya başım ağrıdı halâ geçmedi
Bugün menülere bakmadım ama yarından sonra gözüm üstünüzde ona göre
Teşekkür ederim canım benim. Canım aslında 57 olana kadar burda olmak istiyorum ama yaz ayı bize gelen giden çok oluyor ve bizde çok çıkıyoruz o hengamede ya buraya girmeyi unutuyorum ya da eşim ve çevremdekiler bırak teli deyip duruyorlar o zamanda size karşı mahçup oluyorum. O yüzden haziran ayında 65 hedefine ulaşıp izin alıp ekim gibi tekrar başlamak istiyorum 57 yi görene kadar.. KısmetCok tebrikler canimkiz hedefine az kalms mezunmu olcen sen bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?