Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun tatlım su miktarini az daha arttirabilirsin

Evt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))

Merhaba kızlar menüm
Sabah 10.00 2 hurma 1 ceviz
Ara 1 orta türk kahvesi
Öğle 16.30 2 kaşık yopurtlu kabak 2 kaşık şehriye salatası
Akşam 20.00 1 porsiyon tavuk sote 8 kaşık makarna
Ara 21.00 1 top dondurma
Su 2,5
Spor yok ama alışveriş merkezinde 1 saat gezdik

uhalcim bu imkanlarlada orantılı Ben h.içi daha yoğun gelebiliyorum h.sonu zor oluyo
zaten katılım yapanlar belli Cnm
Kimi gündüz girer kimi akşam böyle dengelenir
Hafta sonlarının biraz sakin olmasıda normal

Bende yarn kahvaltida kiymali yumurta yiyim kuzum iyi fkr oldu bana kuzum az geldi biraz kuzum bana oglen bi sebze filan olsa daha iyi olurdu
Gayet Doyurucu oluyor Cnm Hatta soğanlı biberli kavur kıymayı

Ayy ne konuşmuşsunuz vırvır. Sonra niye kimse yazmıyo.okumaktan sıra geliyoki:)) kızlar çok tatlısınız gerçekten bu akşam.iyi nazlanmışsınız zühal ablaya.
Heee Kızzz nerdeyse ağlama duvarına döndüm
Ama kızlar haklıydı

Kizlar yarin evime donecegim disarda oldugumdan giremiyorum.okul mudurlugu mulakatina girdim.gayet guzel gecti hayirlisi bakalim.
Sen zaten müdür değilmiydin Tatlım

Evt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))
Sen neyi beklşyon Cnm

Canım üzüm suyu ve barbunya fazla olmuş bence gerisi güzel ama afiyet olsun

Menün güzel canım afiyet olsun

10.00
2 yumurtadan Kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği

13.30
1 muz
1 çilek
4 Bebe bisküvi

1800
1 kase cacik
Yarım kase Yoğurtlu çorba
Su 2 Lire
Spor 1500 ip
Muz ve bebe bisküvisi olmamış canım gerisi güzel afiyet olsun :)

Teşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar 65 altına düşmeyi hedefliyorum bakalım kısmet:)) inşallah hepimiz kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız canım

Bugün bebek mevlüdüne gittim
Sabah oraya götürmek için pasta yaptım
Mevlütten gelince helva yapıp başsağlığına gittik

Ordan oraya başım ağrıdı halâ geçmedi

Bugün menülere bakmadım ama yarından sonra gözüm üstünüzde ona göre

Teşekkür ederim canım hepimiz hedeflerimize ulaşalım beraberce :)

Bugun
Saat 11.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Domates
1ck az bal

Saat 17.00
4 kofte
Tavuk sote az
Salata
Saat 20.00
2 hurma
1 incir
Su 3 litre civari
Spor 30 dakka yuriyus
Güzel menü olmuş canım. Mülakat sonucunu paylaş bizle. Hayırlı haberler alırsın inşallah canım :))

1 saat olmadi geleli o yuzden yarindan itibaren gecmisi okurum malesef cok giremiyorum davetler piknikler oluyor bide kayinvalid3m var telden nefret edip hep bu konuda uyaran yarin evime gidecegim umarim duzenim oturur evimde olurum yoruldum azcik dinlenmeye ihtiyacim var....

Nerdeyse mart başladığından beri bende bu tempodayım. Dün arkın kızının diş buğdayı vardı bugün sabah temizlik vardı öğleden sonra doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsuna gittim ordan eşimle yemeğe çıktık sonra arkadaşlar size geliyoruz dediler apar topar eve geldik yeni gittiler:))) tabi alıştım ben artık bu tempoya:)

Cok tebrikler canim kiz hedefine az kalms mezunmu olcen sen bakim
Teşekkür ederim canım benim. Canım aslında 57 olana kadar burda olmak istiyorum ama yaz ayı bize gelen giden çok oluyor ve bizde çok çıkıyoruz o hengamede ya buraya girmeyi unutuyorum ya da eşim ve çevremdekiler bırak teli deyip duruyorlar o zamanda size karşı mahçup oluyorum. O yüzden haziran ayında 65 hedefine ulaşıp izin alıp ekim gibi tekrar başlamak istiyorum 57 yi görene kadar.. Kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…