Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar sitemler muhabbetler havada ucusmus ben hergün giriyorum ve yorumumu yapıp menumu paylaşıyorum ve bunu gerçekten bazen zor şartlarda yapıyorum eşim kızıyor telf. La uğraşmama küçük oğlum elime alınca üzülüyor onunla ilgileniyorum diye büyük oğlum öğlen eve yemeğe geliyor şeker i sınırda ona özel menüler hazırlıyorum eşim 4 de eve geliyor akşam yemeği anında önünde olucak ksn sekeri dusuyor ve sıcak olmiycak yemek ev işi e tabi arkadaş baskinları kucuk olanla oyun saati resim saati yani canlarim bekara karı boşamak kolay derlerya o misal sizinki boşluktan sıkılmissiniz gelin bi el atın

Yarin yapicam ablammm soganla aci biber kiyma yumurta oh mis

Kuzum biz senin icin demedikki gelmeyenler icin dedik sen hep burdasin zaten ortim onca isin arasinda motive ediyosun takimin guzide uyelerindesin eksik olma

Hafta sonu zaten extra bi yoğunluk oluyor Tatlım
Ama bak biraz da olsa vakit ayırabilşyor, insan isteyince
Hafta içinde en azından yarım saat Sabah bide akşam kendini göstersen yeter

Ayyy kolay gelsin canım ya. Benim akraba ve arkadaşlar seninde evdekiler var. Benimde eşim kızıyor teli alınca bende o uyumuşken yazayım dedim kolay gelsin sana da canım..

Hafta sonu zaten extra bi yoğunluk oluyor Tatlım
Ama bak biraz da olsa vakit ayırabilşyor, insan isteyince
Hafta içinde en azından yarım saat Sabah bide akşam kendini göstersen yeter
Doğru diyorsun ablam dikkat edeceğim uzun zamandır hayatın akışına kaptırdım kendimi. Burası benim kendime ayırdığım zaman oluyordu ne güzel. Buralarda olurum yine inşallah :)

Sen neden üstüne alındın Elifim
Yarası olan gocunsun
Tam sayıya bakmadım ama belki 15 kişiye yakın kişi var bu takımda

Afiyet olsun canım. Sarma var ama karbon un az olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.

kız borç var diye ertelenirmi çocuk o bereketiyle gelir sen onu düşünme Allah herkesin rizkini veriyor. Allah korusun pkan yapıyorsun ya başka bir sorun çıkarsa sen ha deyince olucak mi bakalım. Düşük için üzüldüm benim iki düsüğüm var korkma sakin onları düşünme önüne bak arkaya bakma tatlım.

Afiyet olsun Miray im bamya yılda hiç sevmem adını okuyunca içim bi tuhaf oldu

Benimde suan ev borcu var diye esim yanasmiyor bide kiloyu bahane ediyor..ama ben tamamen bu dusunceye karsiyim hani derler ya cocuk bereketiyle gelir diye ben buna inananlardanm canm..
döver im kız sizin kocalarinizi o minnak lar kismet leri yle riziklariyla geliyorlar. Rabbim zamanını bilir gerçi biz ne desek boş.

bence güzel bir gün olmuş erken bitirmissin zaten yeme işini

10.00
2 yumurtadan Kıymalı yumurta
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği

13.30
1 muz
1 çilek
4 Bebe bisküvi

1800
1 kase cacik
Yarım kase Yoğurtlu çorba
Su 2 Lire
Spor 1500 ip
müza bisküvi olmayay di eydi ii.

Menüm
Sabah 11 1 simit.peynir.3 zeytin
Domates.

Akşam 17.30
6 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
3 kaşık köz.patlıcan

2 litre su
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım simit dediğin tam yenir ceyrek simit mi olurmuş

Çok güzel canim afiyet eksi olsun.

Kizlar yarin evime donecegim disarda oldugumdan giremiyorum.okul mudurlugu mulakatina girdim.gayet guzel gecti hayirlisi bakalim.
Hayirlisi canım hersey gönlünce olsun.

Afiyet olsun tatlım. İyi olmuş yürüyüş.

Kübra yiyosun yiyosun yine de veriyosun tatlım ne diyim valla affiyetttt olsun

Bugun
Saat 11.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Domates
1ck az bal

Saat 17.00
4 kofte
Tavuk sote az
Salata
Saat 20.00
2 hurma
1 incir
Su 3 litre civari
Spor 30 dakka yuriyus
Afiyet olsun canım cazim güzel bir gün olmuş.

Aksam arkadaslara caya gittik orda pastalar borekler ucusuyordu kendime hurma incir kuruuzum goturdum israr etmesinler diye cayin yaninda onlari yedim belki biraz gec oldu ama...
Ohhh ne Güzel yapmışsın götürmek Kazım bende gotureyim artık

Evet gelelim menüme
Sabah 8
1 bardak ılık limonlu su

Saat 11
1 tereyaginda yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Bol domates ve biber

Saat 15:30
1 bardak süt

Saat 18
4 kaşık nohut
2 kaşık tavuklu pilav
Salata

Su 2.5 litre
Spor saat sabah 10 dan beri sanırım 2 saat anca oturmusumdur malum salonu boyuyoruz 40 metrekarede bi oraya bi buraya derken acayip yuruyus yapmış oldum. Yemeği de saolsun komşum hazirlamis orda yedik.

Ayyy kolay gelsin canım ya. Benim akraba ve arkadaşlar seninde evdekiler var. Benimde eşim kızıyor teli alınca bende o uyumuşken yazayım dedim kolay gelsin sana da canım..
Kübra cım onları saymıyorum zaten inan bazen nefes alamıyorum saniyorum sağolsun arkadaşlar ordayım hadi burdayız hadi bazen eşim le oğlum okula gidince uzanayim diyorum kapı çalıyor bi ellerinde börek bir ellerinde başka birşey biri çay koyuyor diğeri domates doğruyor ruyami fln diyorum Allah eksikliklerini göstermesi iyiki varlar.

Tabi canım Allah eksikliklerini vermesin. Bize de kolaylık versin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…