Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

INŞALLAH kuzum zayflayayim nasipse bende heveslendim ben saglikli duruma geliyim kilolardan kurtulalim sonrada ALLAHIN izniyle olur INŞALLAH evin neşesi

Kuzum cok tesekkur ederim bende sevmiyorum esim seviyo diye yaptim yedim

Valla bende bilmiyorum.ilk zamanlar yaşım küçük dedim.sonra iş hayatına başladım.sonra çıktım kpss sınavlar derken 2 yıldırda derslerle uğtaşıyorum.atanabilirsem hemen yapıcam.ama pişmanım tabi keşke zamanında olsaydı

Günaydınnn 9.takımın çıtır adayı cancanları

Hadi kızlar bu hafta biraz iddalı olalım
Sıfır kaçamaklı bol sporlu bi haftamız olsun
Sakın pazar tuzaklarına düşmeyelim

S sonumud
Zeynepcim netin olmuyormu daha, yoksa sende kaçaklar kervanınamı katıldın

Afiyet olsun canm suyun az olmus ama

Sabah cok az olmus canm aksamda makarna fazla olmus tatlim dondurmayida keske erken yeseydin daha iyi olurdu afiyet olsun

Dun
Saat 10.30
Omlet
Marul
Peynir
1ck bal
2 ceviz
2 zeytin
Saat 15.00
10 findik
1 hurma
Saat 18.00
Firinda tavuk
Salata
Yarim kase mercimek corbasi
2 yk irmik helvasi
Su 3litre civari
Spor 20 dakka yuriyus
Irmik helvasi disinda guzel canm oda aksam oldugu icin olmams sanki

Oyy canm okurken ben yoruldum vallahi cok yogunmussun..benim sitemim bazen kimseckler olmuyo menume yorum gelmiyo benmde motivasyonm dusuyo hemencecik o yuzden yani

Ayy ne guzel bende istyorum yaa

Afiyet olsun guzel

Gunaydinlar ablacm hadi insallah kacamksiz bir hafta olur umarm herkez icin

günaydın kızlaaar!!!!
şimdik fasülye güzel başım üstüne (de ) pilav nedir. hem de pirinç.

Evt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))
kız niye garip olsun. zaten zayıflayınca yaşın da belli olmuycak. hem daha güzel olur bence. benim ablam 37 sinde doğurdu kadın gençleşti walla

afiyet olsun canım. alışveriş yapmak zaten en zevkli spor ben de çok severim

aboo kaytaranın vay haline

Aksam arkadaslara caya gittik orda pastalar borekler ucusuyordu kendime hurma incir kuruuzum goturdum israr etmesinler diye cayin yaninda onlari yedim belki biraz gec oldu ama...
önce seni tebrik etmek lazım. ben olsam yapamazdım
olsun canım sen önce ilk hedefine ulaş. sonra ara ara yine gelirsin. vakit buldukça uğrasan bile verdiklerini geri almazsın motive olursun bence

kız okurken insan yoruluyo ama haklısın benim de o şekil bi tempom oluyo hele haftasonlar çıldırıyorum bence kendini stres sokmana gerek yok. zaten ailendeki herkesin ne istediğini biliyosan önceden hazırlarsın. insan bazen yoruluyo ama hepten boşlarsan da daha kötü oluyo. buraya gelebildiğin sürece gelirsin. buranın en büyük avantajı motive etmek. ama giremediğin zamanlar için de kendini kötü hissetme bence.
herşey tamam olsun da çocuk sonra doğsun derseniz o çocuk olmaz. ne zaman nasipse o zaman olsun deyin ki hayırlı olan gelsin. ben de köşeyi dönünce çocuk yaparım diyodum ama bak benimkiler okul çağındalar

günaydın. biraz geç oldu ama pazar sendromu işte.
Bu mesajı gören herkes 100 zıp zıp yapsın

Kimse görmedim dermiş
hemen şimdi başlıyorum

Sen bilirsin tabi Cnm ama bence Eğer istiyorsan onu bunu bekleme yoksa hayat telaşı bitmiyor
Yaş ilerledikçe küçük çocukla uğraşmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…