Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bu çocuk meselesinde
Sağlık kilo vs. Problemleri nedeniyle belki ertelenebilir ama rızkı veren Allah bu konuda ayette var
Daha dün TV de hoca söyledi
O yüzden borcu parayı düşünmeyin derim
Bide isteyince hemen olacakmı o da var
Eğer düşünüyosanız hayırlısıyla olsun inşallah

Evt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))
maşallah canım Allah bağışlasın kuzunu..benim kızlarının arası 8 yaş ..ablamiz yarı anne gibi ..Allah gönlüne göre versin

akşamın fazla cısslı olmuş canım. .

geçmiş olsun tatlım her daim bekleriz seni

Bugun
Saat 11.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Domates
1ck az bal

Saat 17.00
4 kofte
Tavuk sote az
Salata
Saat 20.00
2 hurma
1 incir
Su 3 litre civari
Spor 30 dakka yuriyus
afiyet olsun ortagim

Aksam arkadaslara caya gittik orda pastalar borekler ucusuyordu kendime hurma incir kuruuzum goturdum israr etmesinler diye cayin yaninda onlari yedim belki biraz gec oldu ama...
helal olsun iyi tutabilmissin bacım kendini

Allah yardimcin olsun canım

hem kolay gelsin hem afiyet olsun bebegim güzel menü

ınşallah canım

Amin canım.allah bepimizin gönlüne göre versin inş.

ablacım kusura bakmayın bugün alan sınavım vardı gelemedim doğru düzgün haber vermekte gelmedi aklıma.. ne kaçması burdan bi kopunca işin ucunu kaçırıyorum

ablacım kusura bakmayın bugün alan sınavım vardı gelemedim doğru düzgün haber vermekte gelmedi aklıma.. ne kaçması burdan bi kopunca işin ucunu kaçırıyorum
Sınavın nasıl geçti Tatlım

Bikaç gündür yoktun inşallah ipin ucunu kaçırmamışındır

Ablam aslinda benimde calismam gerekiyor suan is ariyorum oyuzden borctan demistim ben onu söylemeyi unutmusum ablacim

Sınavın nasıl geçti Tatlım

Bikaç gündür yoktun inşallah ipin ucunu kaçırmamışındır
iyi geçti abla allaha şükür. tekrarlardan fırsat bulamadım gelmeye kusura bakmayın. yok tuttum bu defa kendimi kaçamak yapmadım. yine arkadaş çetesine kurban gidiyordum ama düşmedim tuzaklarına

Kızz zıp zıp mesajını görmedinmi
MEFKUSUM bende gördüm amma pert haldeyim

Kendini seven daha çok beğenmek isteyen bayanlar

Kendinize min.45 dk vakit ayırıp sporunuzu yapın

Hem siz mutlu olun hemde çevrenizdekileri mutlu edin
mefkusum ben kendimi seviyorum o yüzden izninle o 45 dk yi dinlenerek gecirmek istiyorum

Ablam zıpladım
Harikasın fıstık

Ablam aslinda benimde calismam gerekiyor suan is ariyorum oyuzden borctan demistim ben onu söylemeyi unutmusum ablacim
Sen kiloları ver Cnm gerisi hayırlısı neyse o olsun

iyi geçti abla allaha şükür. tekrarlardan fırsat bulamadım gelmeye kusura bakmayın. yok tuttum bu defa kendimi kaçamak yapmadım. yine arkadaş çetesine kurban gidiyordum ama düşmedim tuzaklarına
süpersin güzellik
Demekki yarın artı olmıcan

Ramazan bana kilo olarak dönüyor cok dikkat etmem lazim
Kendini öyle şartlandırma Cnm
Bu sefer öyle olmıcak
mefkusum ben kendimi seviyorum o yüzden izninle o 45 dk yi dinlenerek
Alemsin Kız
Bitmedimi daha badana
Geçen sene bende kendim yapmıştım

100 değil 1000 atladım Zuhal ablam hemde mesaji gormeden
Oooo ne denirki güzellik
Süperrrrrrr

Menü güzelde akşam erken olmuş Cnm
Yoksa misafirlikte bişeyler yeme planınmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…