- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.841
maşallah canım Allah bağışlasın kuzunu..benim kızlarının arası 8 yaş ..ablamiz yarı anne gibi ..Allah gönlüne göre versinEvt doğuralım yenilenelim.:)) benim durumum nasıl olacak bilmiyorum 35 yaşımda doğum yapsam kızım 17 yaşında olacak.biraz garipmi olur acaba onuda düşünüyorum.çok geç kaldım çok:))
akşamın fazla cısslı olmuş canım. .Merhaba kızlar menüm
Sabah 10.00 2 hurma 1 ceviz
Ara 1 orta türk kahvesi
Öğle 16.30 2 kaşık yopurtlu kabak 2 kaşık şehriye salatası
Akşam 20.00 1 porsiyon tavuk sote 8 kaşık makarna
Ara 21.00 1 top dondurma
Su 2,5
Spor yok ama alışveriş merkezinde 1 saat gezdik
geçmiş olsun tatlım her daim bekleriz seniBugün bebek mevlüdüne gittim
Sabah oraya götürmek için pasta yaptım
Mevlütten gelince helva yapıp başsağlığına gittik
Ordan oraya başım ağrıdı halâ geçmedi
Bugün menülere bakmadım ama yarından sonra gözüm üstünüzde ona göre
afiyet olsun ortagimBugun
Saat 11.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Domates
1ck az bal
Saat 17.00
4 kofte
Tavuk sote az
Salata
Saat 20.00
2 hurma
1 incir
Su 3 litre civari
Spor 30 dakka yuriyus
helal olsun iyi tutabilmissin bacım kendiniAksam arkadaslara caya gittik orda pastalar borekler ucusuyordu kendime hurma incir kuruuzum goturdum israr etmesinler diye cayin yaninda onlari yedim belki biraz gec oldu ama...
Allah yardimcin olsun canımKizlar sitemler muhabbetler havada ucusmus ben hergün giriyorum ve yorumumu yapıp menumu paylaşıyorum ve bunu gerçekten bazen zor şartlarda yapıyorum eşim kızıyor telf. La uğraşmama küçük oğlum elime alınca üzülüyor onunla ilgileniyorum diye büyük oğlum öğlen eve yemeğe geliyor şeker i sınırda ona özel menüler hazırlıyorum eşim 4 de eve geliyor akşam yemeği anında önünde olucak ksn sekeri dusuyor ve sıcak olmiycak yemekev işi e tabi arkadaş baskinları kucuk olanla oyun saati resim saati yani canlarim bekara karı boşamak kolay derlerya o misal sizinki boşluktan sıkılmissiniz gelin bi el atın
hem kolay gelsin hem afiyet olsun bebegim güzel menüEvet gelelim menüme
Sabah 8
1 bardak ılık limonlu su
Saat 11
1 tereyaginda yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Bol domates ve biber
Saat 15:30
1 bardak süt
Saat 18
4 kaşık nohut
2 kaşık tavuklu pilav
Salata
Su 2.5 litre
Spor saat sabah 10 dan beri sanırım 2 saat anca oturmusumdur malum salonu boyuyoruz 40 metrekarede bi oraya bi buraya derken acayip yuruyus yapmış oldum. Yemeği de saolsun komşum hazirlamis orda yedik.
ınşallah canım
Kızz zıp zıp mesajını görmedinmiHayırlı pazarlar hepinize ... guzel bir gün geçirin inşallah
Amin canım.allah bepimizin gönlüne göre versin inş.maşallah canım Allah bağışlasın kuzunu..benim kızlarının arası 8 yaş ..ablamiz yarı anne gibi ..Allah gönlüne göre versin
akşamın fazla cısslı olmuş canım. .
geçmiş olsun tatlım her daim bekleriz seni
afiyet olsun ortagim
helal olsun iyi tutabilmissin bacım kendini
Allah yardimcin olsun canım
hem kolay gelsin hem afiyet olsun bebegim güzel menü
ınşallah canım
ablacım kusura bakmayın bugün alan sınavım vardı gelemedim doğru düzgün haber vermekte gelmedi aklıma.. ne kaçması burdan bi kopunca işin ucunu kaçırıyorum
Sınavın nasıl geçti Tatlımablacım kusura bakmayın bugün alan sınavım vardı gelemedim doğru düzgün haber vermekte gelmedi aklıma.. ne kaçması burdan bi kopunca işin ucunu kaçırıyorum
Ablam zıpladımSınavın nasıl geçti Tatlım
Bikaç gündür yoktun inşallah ipin ucunu kaçırmamışındır
Ablam aslinda benimde calismam gerekiyor suan is ariyorum oyuzden borctan demistim ben onu söylemeyi unutmusum ablacimKızlar bu çocuk meselesinde
Sağlık kilo vs. Problemleri nedeniyle belki ertelenebilir ama rızkı veren Allah bu konuda ayette var
Daha dün TV de hoca söyledi
O yüzden borcu parayı düşünmeyin derim
Bide isteyince hemen olacakmı o da var
Eğer düşünüyosanız hayırlısıyla olsun inşallah
iyi geçti abla allaha şükür. tekrarlardan fırsat bulamadım gelmeye kusura bakmayın. yok tuttum bu defa kendimi kaçamak yapmadım. yine arkadaş çetesine kurban gidiyordum ama düşmedim tuzaklarınaSınavın nasıl geçti Tatlım
Bikaç gündür yoktun inşallah ipin ucunu kaçırmamışındır
Çok tatlisin ablamBu mesajı gören herkes 100 zıp zıp yapsın
Kimse görmedim dermiş
Ramazan bana kilo olarak dönüyor cok dikkat etmem lazim@kkkmevsim5
Kamile ne yaptınız Cnm kontrol nasıl geçti
Hadi gel artık Sende
Kızlar ramazana son 1 hafta var sayılır
En güzel eksiyle girmeye ne dersiniz
MEFKUSUM bende gördüm amma pert haldeyimKızz zıp zıp mesajını görmedinmi
mefkusum ben kendimi seviyorum o yüzden izninle o 45 dk yi dinlenerek gecirmek istiyorumKendini seven daha çok beğenmek isteyen bayanlar
Kendinize min.45 dk vakit ayırıp sporunuzu yapın
Hem siz mutlu olun hemde çevrenizdekileri mutlu edin
Bu mesajı gören herkes 100 zıp zıp yapsın
Kimse görmedim dermiş
Harikasın fıstıkAblam zıpladım
Sen kiloları ver Cnm gerisi hayırlısı neyse o olsunAblam aslinda benimde calismam gerekiyor suan is ariyorum oyuzden borctan demistim ben onu söylemeyi unutmusum ablacim
süpersin güzellikiyi geçti abla allaha şükür. tekrarlardan fırsat bulamadım gelmeye kusura bakmayın. yok tuttum bu defa kendimi kaçamak yapmadım. yine arkadaş çetesine kurban gidiyordum ama düşmedim tuzaklarına
Kendini öyle şartlandırma CnmRamazan bana kilo olarak dönüyor cok dikkat etmem lazim
Alemsin Kızmefkusum ben kendimi seviyorum o yüzden izninle o 45 dk yi dinlenerek
Oooo ne denirki güzellik100 değil 1000 atladım Zuhal ablam hemde mesaji gormeden
Menü güzelde akşam erken olmuş CnmArkadaşlar akşam çaya davetliyiz. Hemen hazırlamam lazım cocuklari. menumu yazip kaciyorum. Gece görüşürüz; )
10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
domates ve yeşillik
15.30
1 kase çorba
Yoğurt
salata
2.5 litre su
1000 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?