Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun ortim dengelimissin

Evet canim cok kotu olmus sende farkindasn zaten ne diyelimki

Zıp zıp değilde yatmadan önce 20 dk basen hareketi yapıp öyle yattım

Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
canım nerden indirdin ben indiremedim ancak netten açıp bakabiliyorum. bizim kotoyı azaltmışlar onda da doğru düzgün açamıyorum. bu ay bitsinde net bağlantısını değiştirttireceğim.

Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.

Olsun Can'ım artı değilsin kaçamaksız ve sporla cuma çok rahat eksi olursun

Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir

Süpersin cumaya çok güzel bir eksi bekliyorum senden o halde
Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.

İnşallah Can'ım o artıyı atmadan listeye giremiyorsun zaten maalesef

Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstm yola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum

Kaçamak yapmadıysan için rahat olsun sporu da ekle cumaya eksi olur

canım nerden indirdin ben indiremedim ancak netten açıp bakabiliyorum. bizim kotoyı azaltmışlar onda da doğru düzgün açamıyorum. bu ay bitsinde net bağlantısını değiştirttireceğim.
Youtubedan iniyo canim bende leslie ve plates indirdm ama daha baslayamdm o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…