- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.901
Afiyet olsun ortim dengelimissinIyi geceler kizlar misafirlikteydm yeni geldm hemen menumu yazayim gecmisi sonra okuycm
Sabah(11:00)=1tavada yumurta+peynir+zeytin+2catal sucuk+1dilm tb ekmk+domates+salata+cay
Ara:1yesil elma
Ogle (16:00)=1tbk mercmk corb.+8yk taze fasulye+1tane kiymali biber dolmasi+1dilim karpuz
Aksam yemedm gec yedm diye bol cay ictm oturmada 1turk kahvesi ve kayisili form cay ictm kacamak yapmamk icin kendimi sivi seylere yonlendrdm surekli
2litre su
Spor yok
Evet canim cok kotu olmus sende farkindasn zaten ne diyelimkiKızlar bugün çok kötüydüm
Sabah 12.00 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık 1 haş yumurta
Öğle 14.00 2 kaşık soslu patlıcan kızartma 4 çiğköfte 2 ısırık lahmacun
Akşam 19.30 3 yaprak sarma 2şiş kuşbaşı 1 bardak ayran
Ara 1 bardak süt 4tane oreo
Su 3 lt
Spor yok ama yeğenimizin okuma bayramına gittik ordan anneme ordan markete derken koşturmacalı oldu günümüz
Sagol canim sabah 5te ankaraya hastaneye gidicez kv getrcez yarin aranizda olamayabilirm smdidn ozur canlarAfiyet olsun ortim dengelimissin
Zıp zıp değilde yatmadan önce 20 dk basen hareketi yapıp öyle yattımSabah akşam güzel Cnm
Öğlenede biraz kuruyemiş ekleseydin daha Doyurucu olurdu ara öğün gibi olmuş
Spor olmadığına göre yatmadan 100 zıp zıp yapabilirsin
harika bitanem
Senin Kv geldimi
Sabah patates ve öğlen hiç olmamış Cnm
Hani bu hafta daha iyi olacaktın
Menü güzel Cnm
Sana zıp zıp yap diyemiyorum
Niye kötüsün Cnm ne oldu
Sabah akşam güzel ama öğlen olmamış
Oreo ne bilmiyorum
Spor içinde 100 zıp zıp yapıver en azından
Gecmis olsun canim hayırlı yolculuklar kendine cici bak ortimSagol canim sabah 5te ankaraya hastaneye gidicez kv getrcez yarin aranizda olamayabilirm smdidn ozur canlar
Daha cumaya cok var kesin eksi olursun canimKızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
Ooo ortim supersin yaa hadi bakalm bu hafta rekoru kir anacimMutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
canım nerden indirdin ben indiremedim ancak netten açıp bakabiliyorum. bizim kotoyı azaltmışlar onda da doğru düzgün açamıyorum. bu ay bitsinde net bağlantısını değiştirttireceğim.Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
günaydın canım
Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
inş veririmDaha cumaya cok var kesin eksi olursun canim
Gunaydinlar kaptanim ya nasilsn ozlettin kendiniEveeeet günaydınlaaaaar
hayırlı yolculuklar kazasısz belasız inş.Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
Youtubedan iniyo canim bende leslie ve plates indirdm ama daha baslayamdm o ayricanım nerden indirdin ben indiremedim ancak netten açıp bakabiliyorum. bizim kotoyı azaltmışlar onda da doğru düzgün açamıyorum. bu ay bitsinde net bağlantısını değiştirttireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?