- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.921
günaydın kaptanımEveeeet günaydınlaaaaar
Sagol bitanemhayırlı yolculuklar kazasısz belasız inş.
Gunaydin kaptanEveeeet günaydınlaaaaar
verirsin tatlım sıkma canını bende geçen hafta haftaya +1.5 ile başlamıştım - ile kapattım. ama spor çok önemliGunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
Olsun kuzum daha cumaya cok var ortim sen cozersin bu isi kalcakmisiniz kuzum ankarada ?Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
INSALLAH kuzum elimden geleni yapiyorum bebegimmm bakalim cok sagol destek oldugun ici ortimOoo ortim supersin yaa hadi bakalm bu hafta rekoru kir anacim
Youtubeden indiriliyor canimcanım nerden indirdin ben indiremedim ancak netten açıp bakabiliyorum. bizim kotoyı azaltmışlar onda da doğru düzgün açamıyorum. bu ay bitsinde net bağlantısını değiştirttireceğim.
günaydın canım
Sen 6larin son demlerine inmissin 300 gram ne ki senin icin verirsin canimcimGunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
INŞALLAH canımOlsun Can'ım artı değilsin kaçamaksız ve sporla cuma çok rahat eksi olursun
Süpersin cumaya çok güzel bir eksi bekliyorum senden o halde
İnşallah Can'ım o artıyı atmadan listeye giremiyorsun zaten maalesef
Kaçamak yapmadıysan için rahat olsun sporu da ekle cumaya eksi olur
Yok canm kalmiycaz kv kanser tedavisi gordu 6 ayda bir kontrolleri var rutin kontrol aksam evde olurum..her dail destekcinim ortimOlsun kuzum daha cumaya cok var ortim sen cozersin bu isi kalcakmisiniz kuzum ankarada ?
INSALLAH kuzum elimden geleni yapiyorum bebegimmm bakalim cok sagol destek oldugun ici ortim
Youtubeden indiriliyor canim
indiremedimOlsun kuzum daha cumaya cok var ortim sen cozersin bu isi kalcakmisiniz kuzum ankarada ?
INSALLAH kuzum elimden geleni yapiyorum bebegimmm bakalim cok sagol destek oldugun ici ortim
Youtubeden indiriliyor canim
olsun cnm cumaya guzel olur.Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
o süpersin bebek.Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
ararsın canım hiç merak etme.Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
cumaya halledersin canım. Hayırlı yolculuk.Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
verirsin canım senden kaçmaz.Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
Cok gecmis olsun canimm INŞALLAH kv simdi daha iyidir cok üzüldümYok canm kalmiycaz kv kanser tedavisi gordu 6 ayda bir kontrolleri var rutin kontrol aksam evde olurum..her dail destekcinim ortim
Kizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.
Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
Oy kiyamam kardesim indrimisti benim videoları detaylica sorup anlatiyim kuzum sanaindiremedim
Tatlım ben muhasebeciyim. 3 yıldır çalışmıyordum ama kardesimle ortaklık durumumuz var yeniden başladım çok ısrar etti muhasebeci kiza bosuna para vermek zor geldi zaarrr :) 80 km yol geldim tatlım hiç güzel değil Benim icin bide 2.5 yaşında oglum yanımda geliyor onu anneme bıraktım bi gidiş geliş 20 km daha katBende calismak istiyorum yaaa ne guzel sen ne is yapıyosun kuzum
Olsun kuzum cumaya cok var halledrsin
Programla iniyor evde olsam söylerdim ismini suan ezberimde yok google amcaya youtube dan video indirme yazsan yardimci olur.indiremedim
Oy kuzum isin zormus valla onca yol insanin calismaya hevesi kalmaz kolay gelsin canimcimTatlım ben muhasebeciyim. 3 yıldır çalışmıyordum ama kardesimle ortaklık durumumuz var yeniden başladım çok ısrar etti muhasebeci kiza bosuna para vermek zor geldi zaarrr :) 80 km yol geldim tatlım hiç güzel değil Benim icin bide 2.5 yaşında oglum yanımda geliyor onu anneme bıraktım bi gidiş geliş 20 km daha kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?