Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
verirsin tatlım sıkma canını bende geçen hafta haftaya +1.5 ile başlamıştım - ile kapattım. ama spor çok önemli

Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstm yola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
Olsun kuzum daha cumaya cok var ortim sen cozersin bu isi kalcakmisiniz kuzum ankarada ?
Ooo ortim supersin yaa hadi bakalm bu hafta rekoru kir anacim
INSALLAH kuzum elimden geleni yapiyorum bebegimmm bakalim cok sagol destek oldugun ici ortim
canım nerden indirdin ben indiremedim ancak netten açıp bakabiliyorum. bizim kotoyı azaltmışlar onda da doğru düzgün açamıyorum. bu ay bitsinde net bağlantısını değiştirttireceğim.
Youtubeden indiriliyor canim
günaydın canım

INŞALLAH canım

Olsun kuzum daha cumaya cok var ortim sen cozersin bu isi kalcakmisiniz kuzum ankarada ?

INSALLAH kuzum elimden geleni yapiyorum bebegimmm bakalim cok sagol destek oldugun ici ortim

Youtubeden indiriliyor canim

Yok canm kalmiycaz kv kanser tedavisi gordu 6 ayda bir kontrolleri var rutin kontrol aksam evde olurum..her dail destekcinim ortim

Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
olsun cnm cumaya guzel olur.

Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
o süpersin bebek.

Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
ararsın canım hiç merak etme.

Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstm yola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
cumaya halledersin canım. Hayırlı yolculuk.

Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
verirsin canım senden kaçmaz.

Kizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.

Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.

Bende calismak istiyorum yaaa ne guzel sen ne is yapıyosun kuzum

Olsun kuzum cumaya cok var halledrsin

Dünkü menüm
Saat 11
6 kaşık melemen
1kk peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim tam buğday

Saat 15
1 bardak kefir
2 ceviz

Saat 20
6 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu kıymalı biber dolma
1 kase yogurt

Spor temizlik boya badana olayları spor yapsam bu kadar yorulmazdim
Su 2.5 litre

Vakit bulursam dünkü menülere bakicam sevgiler saygilar sendromsuz p tesiler.

Bende calismak istiyorum yaaa ne guzel sen ne is yapıyosun kuzum

Olsun kuzum cumaya cok var halledrsin
Tatlım ben muhasebeciyim. 3 yıldır çalışmıyordum ama kardesimle ortaklık durumumuz var yeniden başladım çok ısrar etti muhasebeci kiza bosuna para vermek zor geldi zaarrr :) 80 km yol geldim tatlım hiç güzel değil Benim icin bide 2.5 yaşında oglum yanımda geliyor onu anneme bıraktım bi gidiş geliş 20 km daha kat

Oy kuzum isin zormus valla onca yol insanin calismaya hevesi kalmaz kolay gelsin canimcim

günaydın kızlarrr bugün sabah çocukların servisi kaçtı o yüzden çook hareketli bi balangıç yaptım. mesajların hepsine bakamıyorum şu an bakında herkese laf yetiştiricem söz. yarım saat yürüyüş yaptım ayrıca. dün için menüm yok. bütün gün uyumuşum bi klasik kahvaltı yaptım başka da yok. bugün 82,300 olmuşum en azından 200 gr vermişim.
bugünkü menümü de vereyim:
sabah: bir haşşlanmış yumurta+bir kibrit kutusu tuzsuz peynir+10 tane zeytin yeşiil siyah karışık
ara: bir fincan nescafe
öğlen: salata+ bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara:henüz bilmiyorum
akşam: bir kase sebze çorbası+bir bilim ekmek+salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…