Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız niye kimsecikler yok. bu topik neden bu kadar boş kalmış. ben doldurayım bari. şimdi bi tane yeşil çay içtim. sonra da gidip bi kahve kahve içicem. sabah yürüyüş yaptım ama muhtemelen akşam da bi saat yürürüm. arada koltukları silerim en çok o spor olur zaten.

Menun guzel canim afyet olsun

Ooo kolay gelsin en buyuk spor ev isi zaten
Nende ramazan diyetine bakıyodumm INŞALLAH kilo verme durmaz ozaman

Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
Olsun canım cumaya kadar en az -1
Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
Süper canım... Bu hafta sporla dolu bi hafta olsun o zaman.
Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
Kısa sürede atarsın inşallah canım.
Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstm yola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
güzel cnm daha 4 gün var iyi bi eksi olur insallah

Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
Halledersin sen canım. Cumaya Güzel bi eksiyle görüşürüz
Kizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.

Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
Kolay gelsin cnm. Cumaya inşallah güzel bi eksi olur.

Günaydın kizlar - 200 um uygun olunca gelicem öpüyorum
Çok iyi cnm haftaya iyi başladın devamı da güzel olur inş.

Kızlar verdiği liste bu. Sporu iftardan 1 2 saat sonra yapmamı tavsiye etti. Haftada 1 tatlı serbest onu da ara saatinde yiyin dedi.
sahur da mutlaka mutlaka yoğurt tüketin. Süt olmasa da olur dedi.. haftada 1 yani ramazan boyunca 4 iftar serbest listede de yaziyo zaten hafta da 1 de sahurda börek yiyebilirmisiz Tabi abartmadan..

tatlım börek falan bende olmaz bana kalırsa engeller kilo vermeni ben bütün ramazan boyunca nerdeyse iftarda çorba yoğurt salata ve et tükettim protein hem tok tutuyor hemde deli gibi yememeni sağlıyor
pide yemedim az bile olsa yine normal tb ekmeği yedim onunda börekten bi farkı yok bana göre
sahurda meyveli yulaflı yoğurt yiyebilirsin tok tutup şeker dengesini sağlıyor mesela ben ramazan da yoksa oruç tutamam çünkü şekerim 70 falan çok yüksek değil o yüzden direk aç kalınca düşüyor.süt çok tüketme bence tok tutar ama acıkma krizi yaşayabilirsin bende öyle oluyor serbesti çok yine de abartma mesela bence börek yiceksen iftarda ye yine iftardan 2 saat sonra spor yapıp onu yakabilirsin ama sahurdan sonra yatıp uyicaksın ve bişey söleyeyim ramazan boyunca tartı günü perşembe akşam iftardan önce olucak haberiniz olsun

Canlar aynaya baktım kendime dedim ki kilo verince hayatımda bi çok sey değişecek ilk başta giysilerim değişicek daha sonra makyaj malzemeleri alicam kendime özgüvenim gelicek duruşum bakışım bile değişicek eski ben olucağım hemde kendimle gurur duyucağım kendi kendime aynayla konuştum bana çok iyi geldi simdiden planlar yapıyorum ALLAHIM izin verirse siyah saclarimdan kurtulmak istiyorum ve yeni cici bi sac modeli yaptırcağım köklü bi değişiklik hem dolabımı hem beni bekliyor bide kendime söz verdim hamilileik bile dahil cok dikkat edip tekrardan 8leri hatta 7leri görmemek icin sagliklica kendimi frenliyeceğim. Ben suan gözlerimi kapattım hayal kurdum bembeyaz elbisenin icinde hic bi yerimden yağ çıkıntı olmadan giyebilmeyi bunu hayal etmek bile beni heyecanlandırıyorken hayalimin içinde kim bilir nasil bi mutluluk yaşıcağım kendime söz verdim yılmıcam belki usancam belki bıkcam ama hiç bi zaman pes etmiceğim benim hedefim 65ti ama ben o 5li sayilari ucundanda olsa görüceğim INŞALLAH kendimle konustum söz verdim burdada sizlerle paylasmak istedim takimdaslarim iyiki burdayim her zaman dedigim gibi en büyük şansım 9Takım

Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.

bebeğim senin kilonda hiç kaçamak yapmasan sporsuz max hafta 10 200 gram verebilirsin o da en ufak kaçamak bile olmadan spor o yüzden zorunlu çünkü kilon azaldıkça spora ağırlık vermelisin

canım benim iyiki burdasın benim senin bunu başarıcağına şüğhem yok inan aynı yollardan geçtim aynı sözleri kendime verdim şimdi verdiğim sözleri tutmuş olmak güzel minik minik giysilerin içine giriceksin bu bana olmaz değilde bu bana büyük gelir dimi diceksin alışverişte ve bunu demek kiloluyken zayıflayan insanlar için çok başka bir anlam taşır bana göre bende öyle en azından

Ramazanda şöyle beslenmeyi düşünüyorum

Sahur vakti
Kahvalti çeşitleri ve 2 dilim tam bugday ekmeği
Favorilerim
1_omlet
2_menemen
3_yumurta haslamasi
Ve kahvaltilik
Kesinlikle ayrannn

Iftar vakti
Benim etle pek aram yok oyuzden köfte olarak seviyorum
Kofte ,tavuk,sebze yemegi,

Orucumu hurmayla aciyorum
Olmazsa olmaz çorba öncelik sonra 2.ci olarak saydiklarindan biri ve kesinlikle yoğurt salata

Ara öğün olarakta meyveli yoğurt

Sporda burda ezan 8.20de okunuyor

10nda sporumu yaparim oda zumba

Planım böyle haydi hayırlısı

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim kaptanim sen basardin MASALLAH INSALLAH bizde takimca basaririz ve senin hisettgin o guzel duyguyu tadariz elimden geleni yapicam hem takimim icin hem kendim icin artik XXL`lardan kurtulcam en azından Medium giycem kaptanimmm zayfilayimda before after yapcam yolun sonu mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…