- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.941
Menun guzel canim afyet olsungünaydın kızlarrr bugün sabah çocukların servisi kaçtı o yüzden çook hareketli bi balangıç yaptım. mesajların hepsine bakamıyorum şu an bakında herkese laf yetiştiricem söz. yarım saat yürüyüş yaptım ayrıca. dün için menüm yok. bütün gün uyumuşum bi klasik kahvaltı yaptım başka da yok. bugün 82,300 olmuşum en azından 200 gr vermişim.
bugünkü menümü de vereyim:
sabah: bir haşşlanmış yumurta+bir kibrit kutusu tuzsuz peynir+10 tane zeytin yeşiil siyah karışık
ara: bir fincan nescafe
öğlen: salata+ bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara:henüz bilmiyorum
akşam: bir kase sebze çorbası+bir bilim ekmek+salata
Ooo kolay gelsin en buyuk spor ev isi zatenkız niye kimsecikler yok. bu topik neden bu kadar boş kalmış. ben doldurayım bari.şimdi bi tane yeşil çay içtim. sonra da gidip bi kahve kahve içicem. sabah yürüyüş yaptım ama muhtemelen akşam da bi saat yürürüm. arada koltukları silerim en çok o spor olur zaten.
ramazan diyeti ne kız?Ooo kolay gelsin en buyuk spor ev isi zaten
Nende ramazan diyetine bakıyodumm INŞALLAH kilo verme durmaz ozaman
Ramazanda nasil besleniyim diye arastirma yapiyorum kuzumramazan diyeti ne kız?
Kuzumm bende arastirma yapiyodum atarsan cok sevinirimMrb bayanlar.. sabah aylık kontrol için diyetisyene gittim. Ornek Ramazan menusu verdi. Fotosunu çekip size atabilirsin atıcam.
Bu arada -200 um.
Olsun canım cumaya kadar en az -1Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
Süper canım... Bu hafta sporla dolu bi hafta olsun o zaman.Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
Kısa sürede atarsın inşallah canım.Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
güzel cnm daha 4 gün var iyi bi eksi olur insallahGunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
Halledersin sen canım. Cumaya Güzel bi eksiyle görüşürüzGunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
Kolay gelsin cnm. Cumaya inşallah güzel bi eksi olur.Kizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.
Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
Çok iyi cnm haftaya iyi başladın devamı da güzel olur inş.Günaydın kizlar - 200 um uygun olunca gelicem öpüyorum
Gunaydinlar kaptanim ya nasilsn ozlettin kendini
günaydın kaptanım
Kızlar verdiği liste bu. Sporu iftardan 1 2 saat sonra yapmamı tavsiye etti. Haftada 1 tatlı serbest onu da ara saatinde yiyin dedi.
sahur da mutlaka mutlaka yoğurt tüketin. Süt olmasa da olur dedi.. haftada 1 yani ramazan boyunca 4 iftar serbestlistede de yaziyo zaten hafta da 1 de sahurda börek yiyebilirmisiz Tabi abartmadan..
Eki Görüntüle 1839753
Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
Canlar aynaya baktım kendime dedim ki kilo verince hayatımda bi çok sey değişecek ilk başta giysilerim değişicek daha sonra makyaj malzemeleri alicam kendime özgüvenim gelicek duruşum bakışım bile değişicek eski ben olucağım hemde kendimle gurur duyucağım kendi kendime aynayla konuştum bana çok iyi geldi simdiden planlar yapıyorum ALLAHIM izin verirse siyah saclarimdan kurtulmak istiyorum ve yeni cici bi sac modeli yaptırcağım köklü bi değişiklik hem dolabımı hem beni bekliyor bide kendime söz verdim hamilileik bile dahil cok dikkat edip tekrardan 8leri hatta 7leri görmemek icin sagliklica kendimi frenliyeceğim. Ben suan gözlerimi kapattım hayal kurdum bembeyaz elbisenin icinde hic bi yerimden yağ çıkıntı olmadan giyebilmeyi bunu hayal etmek bile beni heyecanlandırıyorken hayalimin içinde kim bilir nasil bi mutluluk yaşıcağım kendime söz verdim yılmıcam belki usancam belki bıkcam ama hiç bi zaman pes etmiceğim benim hedefim 65ti ama ben o 5li sayilari ucundanda olsa görüceğim INŞALLAH kendimle konustum söz verdim burdada sizlerle paylasmak istedim takimdaslarim iyiki burdayim her zaman dedigim gibi en büyük şansım 9Takım
Cok tesekkur ederim kaptanim sen basardin MASALLAH INSALLAH bizde takimca basaririz ve senin hisettgin o guzel duyguyu tadarizcanım benim iyiki burdasın benim senin bunu başarıcağına şüğhem yok inan aynı yollardan geçtim aynı sözleri kendime verdim şimdi verdiğim sözleri tutmuş olmak güzel minik minik giysilerin içine giriceksin bu bana olmaz değilde bu bana büyük gelir dimi diceksin alışverişte ve bunu demek kiloluyken zayıflayan insanlar için çok başka bir anlam taşır bana göre bende öyle en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?