- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.961
Cok tesekkur ederim kaptanim sen basardin MASALLAH INSALLAH bizde takimca basaririz ve senin hisettgin o guzel duyguyu tadarizelimden geleni yapicam hem takimim icin hem kendim icin artik XXL`lardan kurtulcam en azından Medium giycem kaptanimmm zayfilayimda before after yapcam yolun sonu mutluluk
Ramazanda şöyle beslenmeyi düşünüyorum
Sahur vakti
Kahvalti çeşitleri ve 2 dilim tam bugday ekmeği
Favorilerim
1_omlet
2_menemen
3_yumurta haslamasi
Ve kahvaltilik
Kesinlikle ayrannn
Iftar vakti
Benim etle pek aram yok oyuzden köfte olarak seviyorum
Kofte ,tavuk,sebze yemegi,
Orucumu hurmayla aciyorum
Olmazsa olmaz çorba öncelik sonra 2.ci olarak saydiklarindan biri ve kesinlikle yoğurt salata
Ara öğün olarakta meyveli yoğurt
Sporda burda ezan 8.20de okunuyor
10nda sporumu yaparim oda zumba
Planım böyle haydi hayırlısı
inşallah canım hepbirlikte kurtulucaz bu kilolardan. insan zaten bu şekilde düşünce daha kolay motive oluyoCanlar aynaya baktım kendime dedim ki kilo verince hayatımda bi çok sey değişecek ilk başta giysilerim değişicek daha sonra makyaj malzemeleri alicam kendime özgüvenim gelicek duruşum bakışım bile değişicek eski ben olucağım hemde kendimle gurur duyucağım kendi kendime aynayla konuştum bana çok iyi geldi simdiden planlar yapıyorum ALLAHIM izin verirse siyah saclarimdan kurtulmak istiyorum ve yeni cici bi sac modeli yaptırcağım köklü bi değişiklik hem dolabımı hem beni bekliyor bide kendime söz verdim hamilileik bile dahil cok dikkat edip tekrardan 8leri hatta 7leri görmemek icin sagliklica kendimi frenliyeceğim. Ben suan gözlerimi kapattım hayal kurdum bembeyaz elbisenin icinde hic bi yerimden yağ çıkıntı olmadan giyebilmeyi bunu hayal etmek bile beni heyecanlandırıyorken hayalimin içinde kim bilir nasil bi mutluluk yaşıcağım kendime söz verdim yılmıcam belki usancam belki bıkcam ama hiç bi zaman pes etmiceğim benim hedefim 65ti ama ben o 5li sayilari ucundanda olsa görüceğim INŞALLAH kendimle konustum söz verdim burdada sizlerle paylasmak istedim takimdaslarim iyiki burdayim her zaman dedigim gibi en büyük şansım 9Takım
Olsun Can'ım artı değilsin kaçamaksız ve sporla cuma çok rahat eksi olursun
Süpersin cumaya çok güzel bir eksi bekliyorum senden o halde
İnşallah Can'ım o artıyı atmadan listeye giremiyorsun zaten maalesef
Kaçamak yapmadıysan için rahat olsun sporu da ekle cumaya eksi olur
Olsun canım ne güzel arti cikmaktan iyi dir tebriklerinşallah canım hepbirlikte kurtulucaz bu kilolardan. insan zaten bu şekilde düşünce daha kolay motive oluyo
Canim ortisim sen anlatırken ben bile kendimi hayal ettim ne güzel dusunmussun inş Allah gönlüne göre hepimizin gönlüne göre versin.. bende hep söyle düşünürüm neden 1 ay sonra 5 kılı vermek varken aynu kalayim ki nede olsa ne yersen yiyim bir su içtiğim de tadından eser kalmıyor. Canım ne isterse yedim Farzet diyeyim ve bir bardak su iceyim bu da çok iyi geliyor. İnş hedefimize ulaşıriz benimde hedefim 65, 6 lari görmek için sabirsizlaniyorumCanlar aynaya baktım kendime dedim ki kilo verince hayatımda bi çok sey değişecek ilk başta giysilerim değişicek daha sonra makyaj malzemeleri alicam kendime özgüvenim gelicek duruşum bakışım bile değişicek eski ben olucağım hemde kendimle gurur duyucağım kendi kendime aynayla konuştum bana çok iyi geldi simdiden planlar yapıyorum ALLAHIM izin verirse siyah saclarimdan kurtulmak istiyorum ve yeni cici bi sac modeli yaptırcağım köklü bi değişiklik hem dolabımı hem beni bekliyor bide kendime söz verdim hamilileik bile dahil cok dikkat edip tekrardan 8leri hatta 7leri görmemek icin sagliklica kendimi frenliyeceğim. Ben suan gözlerimi kapattım hayal kurdum bembeyaz elbisenin icinde hic bi yerimden yağ çıkıntı olmadan giyebilmeyi bunu hayal etmek bile beni heyecanlandırıyorken hayalimin içinde kim bilir nasil bi mutluluk yaşıcağım kendime söz verdim yılmıcam belki usancam belki bıkcam ama hiç bi zaman pes etmiceğim benim hedefim 65ti ama ben o 5li sayilari ucundanda olsa görüceğim INŞALLAH kendimle konustum söz verdim burdada sizlerle paylasmak istedim takimdaslarim iyiki burdayim her zaman dedigim gibi en büyük şansım 9Takım
Süper plan tatlimmRamazanda şöyle beslenmeyi düşünüyorum
Sahur vakti
Favorilerim
1_omlet
2_menemen
3_yumurta haslamasi
Ve kahvaltilik
Kesinlikle ayrannn
Iftar vakti
Olmazsa olmaz çorba öncelik sonra 2.ci olarak saydiklarindan biri ve kesinlikle yoğurt salata
Oh iyi olmuş güzelim o zamana kadar biraz daha vermiş olursunSagol ablacim
Ablam kv ramazan yaklaştı diye bayramda gelmeye karar vermiş
Öğlen ara gibi olmuş CnmIyi geceler kızlar
Menüm
09.00 2 yumurta 1 corba kaşığı yulaf kepegi ile krep 1 corba kasigi lor peyniri domates salatalik
13.00 1 kutu ligt süt 5 cig badem
16.00 1 tavuk göğüs haslama 2 bardak ayran 4 mercimek köftesi
3 lt su
2 saat yürüyüş
Haftasonu olduğu için nohut olabilir CnmSabah 11
2 haş.yumurta.peynir
3 zeytin.domates.2 ceviz
Akşam 18
1 tabak nohut uemeği
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
sucuk dışında güzel tatlımIyi geceler kizlar misafirlikteydm yeni geldm hemen menumu yazayim gecmisi sonra okuycm
Sabah(11:00)=1tavada yumurta+peynir+zeytin+2catal sucuk+1dilm tb ekmk+domates+salata+cay
Ara:1yesil elma
Ogle (16:00)=1tbk mercmk corb.+8yk taze fasulye+1tane kiymali biber dolmasi+1dilim karpuz
Aksam yemedm gec yedm diye bol cay ictm oturmada 1turk kahvesi ve kayisili form cay ictm kacamak yapmamk icin kendimi sivi seylere yonlendrdm surekli
2litre su
Spor yok
Kv ye çok geçmiş olsun CnmSagol canim sabah 5te ankaraya hastaneye gidicez kv getrcez yarin aranizda olamayabilirm smdidn ozur canlar
Geçen hafta güzel toparlamıştın TatlımKızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
Çok güzel Mirayım heralde cuma -1 i yakalıcanMutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
hadi inşallah TatlımGunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
Bugün için sabit olmakta güzel tatlım bide erken tartılmakta farkediyorGunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
demekki bazı değişiklikler yapman gerekiyor TatlımGunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
Allah kolaylık versin CnmKizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.
Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
Gayet güzel CnmDünkü menüm
Saat 11
6 kaşık melemen
1kk peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim tam buğday
Saat 15
1 bardak kefir
2 ceviz
Saat 20
6 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu kıymalı biber dolma
1 kase yogurt
Spor temizlik boya badana olayları spor yapsam bu kadar yorulmazdim
Su 2.5 litre
Vakit bulursam dünkü menülere bakicam sevgiler saygilar sendromsuz p tesiler.
Kız sen beleşemi çalışıyon yoksaTatlım ben muhasebeciyim. 3 yıldır çalışmıyordum ama kardesimle ortaklık durumumuz var yeniden başladım çok ısrar etti muhasebeci kiza bosuna para vermek zor geldi zaarrr :) 80 km yol geldim tatlım hiç güzel değil Benim icin bide 2.5 yaşında oglum yanımda geliyor onu anneme bıraktım bi gidiş geliş 20 km daha kat
Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsingünaydın kızlarrr bugün sabah çocukların servisi kaçtı o yüzden çook hareketli bi balangıç yaptım. mesajların hepsine bakamıyorum şu an bakında herkese laf yetiştiricem söz. yarım saat yürüyüş yaptım ayrıca. dün için menüm yok. bütün gün uyumuşum bi klasik kahvaltı yaptım başka da yok. bugün 82,300 olmuşum en azından 200 gr vermişim.
bugünkü menümü de vereyim:
sabah: bir haşşlanmış yumurta+bir kibrit kutusu tuzsuz peynir+10 tane zeytin yeşiil siyah karışık
ara: bir fincan nescafe
öğlen: salata+ bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara:henüz bilmiyorum
akşam: bir kase sebze çorbası+bir bilim ekmek+salata
Çok güzel CnmGünaydın kizlar - 200 um uygun olunca gelicem öpüyorum
Eksin güzel CnmMrb bayanlar.. sabah aylık kontrol için diyetisyene gittim. Ornek Ramazan menusu verdi. Fotosunu çekip size atabilirsin atıcam.
Bu arada -200 um.
O beyaz elbise kısa süre sonra giyilecek MirayımCanlar aynaya baktım kendime dedim ki kilo verince hayatımda bi çok sey değişecek ilk başta giysilerim değişicek daha sonra makyaj malzemeleri alicam kendime özgüvenim gelicek duruşum bakışım bile değişicek eski ben olucağım hemde kendimle gurur duyucağım kendi kendime aynayla konuştum bana çok iyi geldi simdiden planlar yapıyorum ALLAHIM izin verirse siyah saclarimdan kurtulmak istiyorum ve yeni cici bi sac modeli yaptırcağım köklü bi değişiklik hem dolabımı hem beni bekliyor bide kendime söz verdim hamilileik bile dahil cok dikkat edip tekrardan 8leri hatta 7leri görmemek icin sagliklica kendimi frenliyeceğim. Ben suan gözlerimi kapattım hayal kurdum bembeyaz elbisenin icinde hic bi yerimden yağ çıkıntı olmadan giyebilmeyi bunu hayal etmek bile beni heyecanlandırıyorken hayalimin içinde kim bilir nasil bi mutluluk yaşıcağım kendime söz verdim yılmıcam belki usancam belki bıkcam ama hiç bi zaman pes etmiceğim benim hedefim 65ti ama ben o 5li sayilari ucundanda olsa görüceğim INŞALLAH kendimle konustum söz verdim burdada sizlerle paylasmak istedim takimdaslarim iyiki burdayim her zaman dedigim gibi en büyük şansım 9Takım
Onunla ilgili bişey yazmıyor Cnm sormak lazımMefkurem hamilelik nedeni ile izine ayırma da mı 2 aydan sonra olabiliyor
Bence gayet güzel CnmRamazanda şöyle beslenmeyi düşünüyorum
Sahur vakti
Favorilerim
1_omlet
2_menemen
3_yumurta haslamasi
Ve kahvaltilik
Kesinlikle ayrannn
Iftar vakti
Hadi semacım özlettin iyice kendiniKizlar eksi 200 um gecmisi aksam okuyup yorumlarim bugun full dersteyim
Kız haftaya güzel bi eksiyle başlamışın daha ne olsun Bide dün nohut yemene rağmen-300
Ne olacak benim halim gıdım gıdım veriyorum.ayda 2 kilo üstünü göremiyorum artık
Kendini temizliğemi adadın kızzMerhaba lar kızlar Nasılsıniz bu temizliğe devam cuma ya kadar böyle olur artık pek giremiyorum bu yüzdenkilom da sabit dünkü menum yüzünden..
evet canım bi koşturmayla başladım. şişkinlik falan hissetmiyorum şu an. öğlen 1 gibi yedim. akşamda inşallah 5 te bitiricem.Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere
Hakkında hayırlısı olsun güzelimKızlar selam sizi çok özledim. En son telefondan yazmıştım resmen hevesim kursağımda kaldı. Yeni aldığım telefona virüs girdi internet paketimi yedi bitirdi. Hala daha yaptıramadım. O yüzden telefondan giremedim. Okuldaki bilgisayarıma da bişeyler olmuştu. İnternete girmiyordu. Onu da ancak yaptırabildim. 2 haftadır annemlere de gitmediğim için ordan da yazma fırsatım olmadı. Bu arada diyet de yapamadım. Ne kilo aldım ne de verdim. Malum sınav vardı ya çok aşırı stres yaptı bende. Temmuzda da alan sınavım var. Bu nedenle diyete ara verdim. Bu süreçte sadece ekmek ve şekeri keserek sağlıklı ve dengeli beslenmeye devam. Ama diyet ve spor yapamıycam. Bi yandan 3 hafta sonra okul kapanıyor. Eğer telefonum düzelmezse bir daha zor girerim gruba. Anlayacağınız başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. o kadar çok şey konuşulmuş ki tabi hepsini okuyamadım. Sadece Cuma listelerine ve ara ara yazılanlara bakabildim. Okul bitene kadar sizi takibe devam edicem okul bittikten sonra durumum muallak. Neyse bu süreçte ne öğrensem kardır.
Sizleri seviyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum canlar.
Teşekkür ederim ablacım amin inşallah.Hakkında hayırlısı olsun güzelim
Bütün telaşlarını bitir gel istediğin zaman takıma başla
Yani benim ayda 1.5- 2 kilo arası vermem normalmi zühal abla. Boş yeremi sıkıyorum canımıSelamlarrrrr
Oh iyi olmuş güzelim o zamana kadar biraz daha vermiş olursun
Öğlen ara gibi olmuş Cnm
Ama genel olarak güzel
Haftasonu olduğu için nohut olabilir Cnm
sucuk dışında güzel tatlım
Heralde bugün spora başlarsın
Kv ye çok geçmiş olsun Cnm
Sizdemi kalacak
Geçen hafta güzel toparlamıştın Tatlım
Artı olmadığına göre cuma güzel bi eksiyle geleceksin demektir
Çok güzel Mirayım heralde cuma -1 i yakalıcan
hadi inşallah Tatlım
Bugün için sabit olmakta güzel tatlım bide erken tartılmakta farkediyor
demekki bazı değişiklikler yapman gerekiyor Tatlım
Allah kolaylık versin Cnm
O kadar yorgunluğa bu kadar artı normal
Gayet güzel Cnm
Kız sen beleşemi çalışıyon yoksa
Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere
Çok güzel Cnm
Eksin güzel Cnm
O beyaz elbise kısa süre sonra giyilecek Mirayım
Sen modellere bakmaya başla
Onunla ilgili bişey yazmıyor Cnm sormak lazım
Hamile birinin kilo vermesini beklemekde Doğru olmaz
Bence gayet güzel Cnm
Hadi semacım özlettin iyice kendini
Kız haftaya güzel bi eksiyle başlamışın daha ne olsun Bide dün nohut yemene rağmen
Diyete yeni başlamadınki 2 kilo üstü veresin
Zaten en sağlıklısı 0.5 -1 kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?