Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elbette öyle kuzum bunu başarmanız için Burdayım bende insana özgüven veriyor kilo vermek gerçekten

1 dilim ye ekmek daha çok acıkmana neden olur sahurda iftarda da çorba içiceğinden 1 dilim yersin yeter işte
Diğerleri mantıklı Bi de bol su iftarla sahur arasında özellikle

inşallah canım hepbirlikte kurtulucaz bu kilolardan. insan zaten bu şekilde düşünce daha kolay motive oluyo

Simdi eve gidiyorum canim kacamak yapmadim.hic eve gidince kizimi emzirip disari cikariz muhtemeln ben yururum onlar babaanne ile yayilirlar bi planim bole artik

Canim ortisim sen anlatırken ben bile kendimi hayal ettim ne güzel dusunmussun inş Allah gönlüne göre hepimizin gönlüne göre versin.. bende hep söyle düşünürüm neden 1 ay sonra 5 kılı vermek varken aynu kalayim ki nede olsa ne yersen yiyim bir su içtiğim de tadından eser kalmıyor. Canım ne isterse yedim Farzet diyeyim ve bir bardak su iceyim bu da çok iyi geliyor. İnş hedefimize ulaşıriz benimde hedefim 65, 6 lari görmek için sabirsizlaniyorum

Süper plan tatlimm

Selamlarrrrr

Sagol ablacim

Ablam kv ramazan yaklaştı diye bayramda gelmeye karar vermiş
Oh iyi olmuş güzelim o zamana kadar biraz daha vermiş olursun

Öğlen ara gibi olmuş Cnm
Ama genel olarak güzel

Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
3 zeytin.domates.2 ceviz

Akşam 18
1 tabak nohut uemeği
1 kase yoğurt
2 litre su
40 dk yürüyüş
Haftasonu olduğu için nohut olabilir Cnm

sucuk dışında güzel tatlım
Heralde bugün spora başlarsın

Sagol canim sabah 5te ankaraya hastaneye gidicez kv getrcez yarin aranizda olamayabilirm smdidn ozur canlar
Kv ye çok geçmiş olsun Cnm
Sizdemi kalacak
Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
Geçen hafta güzel toparlamıştın Tatlım
Artı olmadığına göre cuma güzel bi eksiyle geleceksin demektir
Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
Çok güzel Mirayım heralde cuma -1 i yakalıcan

Gunaydin kizlar izne ayrilmama gore +2 deyim regli olcam bu hafta onun sisligide var bu hafta bu +2 yi atmayi dusunuyorum ins.
hadi inşallah Tatlım

Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstm yola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
Bugün için sabit olmakta güzel tatlım bide erken tartılmakta farkediyor

Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
demekki bazı değişiklikler yapman gerekiyor Tatlım

Kizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.

Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
Allah kolaylık versin Cnm
O kadar yorgunluğa bu kadar artı normal

Gayet güzel Cnm
Kız sen beleşemi çalışıyon yoksa

Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere

Günaydın kizlar - 200 um uygun olunca gelicem öpüyorum
Çok güzel Cnm

Mrb bayanlar.. sabah aylık kontrol için diyetisyene gittim. Ornek Ramazan menusu verdi. Fotosunu çekip size atabilirsin atıcam.
Bu arada -200 um.
Eksin güzel Cnm

O beyaz elbise kısa süre sonra giyilecek Mirayım
Sen modellere bakmaya başla

Mefkurem hamilelik nedeni ile izine ayırma da mı 2 aydan sonra olabiliyor
Onunla ilgili bişey yazmıyor Cnm sormak lazım
Hamile birinin kilo vermesini beklemekde Doğru olmaz

Bence gayet güzel Cnm

Kizlar eksi 200 um gecmisi aksam okuyup yorumlarim bugun full dersteyim
Hadi semacım özlettin iyice kendini
-300
Ne olacak benim halim gıdım gıdım veriyorum.ayda 2 kilo üstünü göremiyorum artık
Kız haftaya güzel bi eksiyle başlamışın daha ne olsun Bide dün nohut yemene rağmen
Diyete yeni başlamadınki 2 kilo üstü veresin
Zaten en sağlıklısı 0.5 -1 kilo vermek

Merhaba lar kızlar Nasılsıniz bu temizliğe devam cuma ya kadar böyle olur artık pek giremiyorum bu yüzden kilom da sabit dünkü menum yüzünden..
Kendini temizliğemi adadın kızz
Bugünden itibaren kaçamak yapma cuma güzel bi Eksi olacak
Artıyla başlamadın haftaya bu büyük avantaj

Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere
evet canım bi koşturmayla başladım. şişkinlik falan hissetmiyorum şu an. öğlen 1 gibi yedim. akşamda inşallah 5 te bitiricem.
öğlen iki dilim ekmek yediğim için akşama koymuycam. zaten güncel bi liste gene yaparım olmadı tekrar bi görürsünüz.

Kızlar selam sizi çok özledim. En son telefondan yazmıştım resmen hevesim kursağımda kaldı. Yeni aldığım telefona virüs girdi internet paketimi yedi bitirdi. Hala daha yaptıramadım. O yüzden telefondan giremedim. Okuldaki bilgisayarıma da bişeyler olmuştu. İnternete girmiyordu. Onu da ancak yaptırabildim. 2 haftadır annemlere de gitmediğim için ordan da yazma fırsatım olmadı. Bu arada diyet de yapamadım. Ne kilo aldım ne de verdim. Malum sınav vardı ya çok aşırı stres yaptı bende. Temmuzda da alan sınavım var. Bu nedenle diyete ara verdim. Bu süreçte sadece ekmek ve şekeri keserek sağlıklı ve dengeli beslenmeye devam. Ama diyet ve spor yapamıycam. Bi yandan 3 hafta sonra okul kapanıyor. Eğer telefonum düzelmezse bir daha zor girerim gruba. Anlayacağınız başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. o kadar çok şey konuşulmuş ki tabi hepsini okuyamadım. Sadece Cuma listelerine ve ara ara yazılanlara bakabildim. Okul bitene kadar sizi takibe devam edicem okul bittikten sonra durumum muallak. Neyse bu süreçte ne öğrensem kardır.
Sizleri seviyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum canlar.

Hakkında hayırlısı olsun güzelim
Bütün telaşlarını bitir gel istediğin zaman takıma başla

Yani benim ayda 1.5- 2 kilo arası vermem normalmi zühal abla. Boş yeremi sıkıyorum canımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…