- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.981
sağol canımCanim menun çok güzel :))
sağol canım benimGüzel canım ama sarma akşam olmasaymis daha iyi olurmuş.
Su spor menu hepsi çok güzel.
yok ablacim akşam kahve(arkadaş şekerli yapmis) bol bol çay ictim
menün çok iyi cnm...
süper süper
Öğlen ki milföy olmasaydı keşke.. ev yapımı olan şeyler akşam değilse ve azsa kabul edilebilir bence ama hazır şeyler pek uygun değil
çok iyi cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm dikkatimi direk Oreo çekti... olmasaymis daha iyiymis
maşallah canım çok sevindim.. daha iyi olur inş
afiyet olsun cnm. 2 saat yürüyüş süper olmus
bebişimm çok sağolCok guzel canimcim afiyet olsun
kaçamak yok süpersin canım maşallahhgayet iyi cnm afiyet olsun
sadece çay yoktu cnm tatlı da vardı ama yemedim merak etme orticim
Yok cnm kaçamak yapmadim farkındayım az oldu ama evi topla çocukları hazırla derken yemek yapamadim. gelince de çok gecti. Neyse artık sabaha
afiyet olsun canımm güzel menü ..sporda ekle kuzummIyi geceler kizlar misafirlikteydm yeni geldm hemen menumu yazayim gecmisi sonra okuycm
Sabah(11:00)=1tavada yumurta+peynir+zeytin+2catal sucuk+1dilm tb ekmk+domates+salata+cay
Ara:1yesil elma
Ogle (16:00)=1tbk mercmk corb.+8yk taze fasulye+1tane kiymali biber dolmasi+1dilim karpuz
Aksam yemedm gec yedm diye bol cay ictm oturmada 1turk kahvesi ve kayisili form cay ictm kacamak yapmamk icin kendimi sivi seylere yonlendrdm surekli
2litre su
Spor yok
cumaya gelir iyi eksilerKızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
maşalllahhh Mirayımm benimmMutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
azıcık spor eklersen canım gidecek o kilolarGunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstmyola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
Canim ortisim sen anlatırken ben bile kendimi hayal ettim ne güzel dusunmussun inş Allah gönlüne göre hepimizin gönlüne göre versin.. bende hep söyle düşünürüm neden 1 ay sonra 5 kılı vermek varken aynu kalayim ki nede olsa ne yersen yiyim bir su içtiğim de tadından eser kalmıyor. Canım ne isterse yedim Farzet diyeyim ve bir bardak su iceyim bu da çok iyi geliyor. İnş hedefimize ulaşıriz benimde hedefim 65, 6 lari görmek için sabirsizlaniyorum
Sende sagol caniminicisağol canım
sağol canım benim
bebişimm çok sağol
kaçamak yok süpersin canım maşallahh
afiyet olsun canımm güzel menü ..sporda ekle kuzumm
cumaya gelir iyi eksiler
maşalllahhh Mirayımm benimm
azıcık spor eklersen canım gidecek o kilolar
Ablam benim cok tesekkur ederim INŞALLAH takimca hayallerimize kavusalim böyle konusarak kendimi motive ediyorum ablamSelamlarrrrr
Oh iyi olmuş güzelim o zamana kadar biraz daha vermiş olursun
Öğlen ara gibi olmuş Cnm
Ama genel olarak güzel
Haftasonu olduğu için nohut olabilir Cnm
sucuk dışında güzel tatlım
Heralde bugün spora başlarsın
Kv ye çok geçmiş olsun Cnm
Sizdemi kalacak
Geçen hafta güzel toparlamıştın Tatlım
Artı olmadığına göre cuma güzel bi eksiyle geleceksin demektir
Çok güzel Mirayım heralde cuma -1 i yakalıcan
hadi inşallah Tatlım
Bugün için sabit olmakta güzel tatlım bide erken tartılmakta farkediyor
demekki bazı değişiklikler yapman gerekiyor Tatlım
Allah kolaylık versin Cnm
O kadar yorgunluğa bu kadar artı normal
Gayet güzel Cnm
Kız sen beleşemi çalışıyon yoksa
Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere
Çok güzel Cnm
Eksin güzel Cnm
O beyaz elbise kısa süre sonra giyilecek Mirayım
Sen modellere bakmaya başla
Onunla ilgili bişey yazmıyor Cnm sormak lazım
Hamile birinin kilo vermesini beklemekde Doğru olmaz
Bence gayet güzel Cnm
Hadi semacım özlettin iyice kendini
Kız haftaya güzel bi eksiyle başlamışın daha ne olsun Bide dün nohut yemene rağmen
Diyete yeni başlamadınki 2 kilo üstü veresin
Zaten en sağlıklısı 0.5 -1 kilo vermek
olsun canım cumaya gider elbetGunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
çok geçmiş olsun kuzumYok canm kalmiycaz kv kanser tedavisi gordu 6 ayda bir kontrolleri var rutin kontrol aksam evde olurum..her dail destekcinim ortim
cumaya gider elif ..en azından işler bittiKizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.
Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
cumaya daha çok eksi olursun canım ..menün çok güzel ..ama bence tamamlayınca yazgünaydın kızlarrr bugün sabah çocukların servisi kaçtı o yüzden çook hareketli bi balangıç yaptım. mesajların hepsine bakamıyorum şu an bakında herkese laf yetiştiricem söz. yarım saat yürüyüş yaptım ayrıca. dün için menüm yok. bütün gün uyumuşum bi klasik kahvaltı yaptım başka da yok. bugün 82,300 olmuşum en azından 200 gr vermişim.
bugünkü menümü de vereyim:
sabah: bir haşşlanmış yumurta+bir kibrit kutusu tuzsuz peynir+10 tane zeytin yeşiil siyah karışık
ara: bir fincan nescafe
öğlen: salata+ bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara:henüz bilmiyorum
akşam: bir kase sebze çorbası+bir bilim ekmek+salata
Ay kuzummm ben doludan korkarimmm sagsalim varirsiniz INŞALLAH bizide haberdar et varinca kuzum aklim sende kaldiBizim isimiz anca bitti yeni donuyoruz ve inanilmz dolu yagiyo arabanin cami kirilck resmenhayirlisiyla bi eve doniyimde tek tek cevap yazcm bu arada hastanede tost yemek zorunda kaldm cok sinirliyim
Havalar burdada hep yağışlı ben yagmurlukla yürüyorumTam hazirlandik cikiyoruz yagmur basladi ya ben bole sansi var yaaa
maşallahh canım cumaya daha iyi olurMrb bayanlar.. sabah aylık kontrol için diyetisyene gittim. Ornek Ramazan menusu verdi. Fotosunu çekip size atabilirsin atıcam.
Bu arada -200 um.
inşalllahhh canım sağolOlsun canım cumaya kadar en az -1
Süper canım... Bu hafta sporla dolu bi hafta olsun o zaman.
Kısa sürede atarsın inşallah canım.
güzel cnm daha 4 gün var iyi bi eksi olur insallah
Halledersin sen canım. Cumaya Güzel bi eksiyle görüşürüz
Kolay gelsin cnm. Cumaya inşallah güzel bi eksi olur.
Çok iyi cnm haftaya iyi başladın devamı da güzel olur inş.
sağol canım faydalanıcazKızlar verdiği liste bu. Sporu iftardan 1 2 saat sonra yapmamı tavsiye etti. Haftada 1 tatlı serbest onu da ara saatinde yiyin dedi.
sahur da mutlaka mutlaka yoğurt tüketin. Süt olmasa da olur dedi.. haftada 1 yani ramazan boyunca 4 iftar serbestlistede de yaziyo zaten hafta da 1 de sahurda börek yiyebilirmisiz Tabi abartmadan..
Eki Görüntüle 1839753
süper kuzum listenRamazanda şöyle beslenmeyi düşünüyorum
Sahur vakti
Kahvalti çeşitleri ve 2 dilim tam bugday ekmeği
Favorilerim
1_omlet
2_menemen
3_yumurta haslamasi
Ve kahvaltilik
Kesinlikle ayrannn
Iftar vakti
Benim etle pek aram yok oyuzden köfte olarak seviyorum
Kofte ,tavuk,sebze yemegi,
Orucumu hurmayla aciyorum
Olmazsa olmaz çorba öncelik sonra 2.ci olarak saydiklarindan biri ve kesinlikle yoğurt salata
Ara öğün olarakta meyveli yoğurt
Sporda burda ezan 8.20de okunuyor
10nda sporumu yaparim oda zumba
Planım böyle haydi hayırlısı
Hakkinda hayirlisi olsun canimKızlar selam sizi çok özledim. En son telefondan yazmıştım resmen hevesim kursağımda kaldı. Yeni aldığım telefona virüs girdi internet paketimi yedi bitirdi. Hala daha yaptıramadım. O yüzden telefondan giremedim. Okuldaki bilgisayarıma da bişeyler olmuştu. İnternete girmiyordu. Onu da ancak yaptırabildim. 2 haftadır annemlere de gitmediğim için ordan da yazma fırsatım olmadı. Bu arada diyet de yapamadım. Ne kilo aldım ne de verdim. Malum sınav vardı ya çok aşırı stres yaptı bende. Temmuzda da alan sınavım var. Bu nedenle diyete ara verdim. Bu süreçte sadece ekmek ve şekeri keserek sağlıklı ve dengeli beslenmeye devam. Ama diyet ve spor yapamıycam. Bi yandan 3 hafta sonra okul kapanıyor. Eğer telefonum düzelmezse bir daha zor girerim gruba. Anlayacağınız başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. o kadar çok şey konuşulmuş ki tabi hepsini okuyamadım. Sadece Cuma listelerine ve ara ara yazılanlara bakabildim. Okul bitene kadar sizi takibe devam edicem okul bittikten sonra durumum muallak. Neyse bu süreçte ne öğrensem kardır.
Sizleri seviyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum canlar.
Bu sekil kilo verebilirim dimi kuzum
maşallahh canım cumaya daha iyi olur
inşalllahhh canım sağol
sağol canım faydalanıcaz
süper kuzum listen
çok iyi ortağım gel artıkta 2 sohbet edelimKizlar eksi 200 um gecmisi aksam okuyup yorumlarim bugun full dersteyim
gidiyor ya canım bazen hızlanır bazen yavaşlar takma kafanı-300
Ne olacak benim halim gıdım gıdım veriyorum.ayda 2 kilo üstünü göremiyorum artık
kuzum biraz daha karış bakıyım aramıza..Merhaba lar kızlar Nasılsıniz bu temizliğe devam cuma ya kadar böyle olur artık pek giremiyorum bu yüzdenkilom da sabit dünkü menum yüzünden..
zuhalimm sağol canımSelamlarrrrr
Oh iyi olmuş güzelim o zamana kadar biraz daha vermiş olursun
Öğlen ara gibi olmuş Cnm
Ama genel olarak güzel
Haftasonu olduğu için nohut olabilir Cnm
sucuk dışında güzel tatlım
Heralde bugün spora başlarsın
Kv ye çok geçmiş olsun Cnm
Sizdemi kalacak
Geçen hafta güzel toparlamıştın Tatlım
Artı olmadığına göre cuma güzel bi eksiyle geleceksin demektir
Çok güzel Mirayım heralde cuma -1 i yakalıcan
hadi inşallah Tatlım
Bugün için sabit olmakta güzel tatlım bide erken tartılmakta farkediyor
demekki bazı değişiklikler yapman gerekiyor Tatlım
Allah kolaylık versin Cnm
O kadar yorgunluğa bu kadar artı normal
Gayet güzel Cnm
Kız sen beleşemi çalışıyon yoksa
Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere
Çok güzel Cnm
Eksin güzel Cnm
O beyaz elbise kısa süre sonra giyilecek Mirayım
Sen modellere bakmaya başla
Onunla ilgili bişey yazmıyor Cnm sormak lazım
Hamile birinin kilo vermesini beklemekde Doğru olmaz
Bence gayet güzel Cnm
Hadi semacım özlettin iyice kendini
Kız haftaya güzel bi eksiyle başlamışın daha ne olsun Bide dün nohut yemene rağmen
Diyete yeni başlamadınki 2 kilo üstü veresin
Zaten en sağlıklısı 0.5 -1 kilo vermek
canım benim hakkında hayırlısı her zaman gel bizde seni çok sevdikKızlar selam sizi çok özledim. En son telefondan yazmıştım resmen hevesim kursağımda kaldı. Yeni aldığım telefona virüs girdi internet paketimi yedi bitirdi. Hala daha yaptıramadım. O yüzden telefondan giremedim. Okuldaki bilgisayarıma da bişeyler olmuştu. İnternete girmiyordu. Onu da ancak yaptırabildim. 2 haftadır annemlere de gitmediğim için ordan da yazma fırsatım olmadı. Bu arada diyet de yapamadım. Ne kilo aldım ne de verdim. Malum sınav vardı ya çok aşırı stres yaptı bende. Temmuzda da alan sınavım var. Bu nedenle diyete ara verdim. Bu süreçte sadece ekmek ve şekeri keserek sağlıklı ve dengeli beslenmeye devam. Ama diyet ve spor yapamıycam. Bi yandan 3 hafta sonra okul kapanıyor. Eğer telefonum düzelmezse bir daha zor girerim gruba. Anlayacağınız başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. o kadar çok şey konuşulmuş ki tabi hepsini okuyamadım. Sadece Cuma listelerine ve ara ara yazılanlara bakabildim. Okul bitene kadar sizi takibe devam edicem okul bittikten sonra durumum muallak. Neyse bu süreçte ne öğrensem kardır.
Sizleri seviyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum canlar.
INSALLAH canimm beniminşallah canım hepbirlikte kurtulucaz bu kilolardan. insan zaten bu şekilde düşünce daha kolay motive oluyo
verilir tabi kuzum kararlıyız istekliyiz her türlü vereceğiz o kiloları mirayımBu sekil kilo verebilirim dimi kuzum
Ayyy kuzummm her gun hedefimize daha cok yaklaşıyoruz INŞALLAH yaseminimverilir tabi kuzum kararlıyız istekliyiz her türlü vereceğiz o kiloları mirayım
Ailenizle huzurla mutlu nice yıllara canimmmkızlar akşam eşimin d.günü dışarıda yemek yiyeceğiz o nedenle biraz geç yiyebilirim pastasından da söz yalnızca 1 çatal alacağım gece gelirim yine
Tatlım başlangıçta çok verdinYani benim ayda 1.5- 2 kilo arası vermem normalmi zühal abla. Boş yeremi sıkıyorum canımı
Yediğin tost olsun Cnm poğaçadan falan daha iyiBizim isimiz anca bitti yeni donuyoruz ve inanilmz dolu yagiyo arabanin cami kirilck resmenhayirlisiyla bi eve doniyimde tek tek cevap yazcm bu arada hastanede tost yemek zorunda kaldm cok sinirliyim
Tabiki olur Cnm Sonuçta yoğurt meyveAblam benim cok tesekkur ederim INŞALLAH takimca hayallerimize kavusalim böyle konusarak kendimi motive ediyorum ablam
Ramazan planimi begenmene cok sevindim ablam
Ablacim ara ogun olarak hani sen bi dondurma tarifi vermistin ya onuda yiyeblrmyiz ramazanda?
Beraberce sağlıklı daha nice mutlu yıllara Cnmkızlar akşam eşimin d.günü dışarıda yemek yiyeceğiz o nedenle biraz geç yiyebilirim pastasından da söz yalnızca 1 çatal alacağım gece gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?