Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim menun çok güzel :))
sağol canım

sağol canım benim

Cok guzel canimcim afiyet olsun
bebişimm çok sağol

kaçamak yok süpersin canım maşallahh

afiyet olsun canımm güzel menü ..sporda ekle kuzumm

Kızlar günaydınlar yürüyüşe çıkmadan hemencik kilo bildirimini yapayım sonra gelirim aranıza
Malesef sabitim 62.8
Ama neyseki geçen haftaki kazayı yapmadım artı çıkmadım cumaya veririm inş.
cumaya gelir iyi eksiler

Mutluyum canlar -300 yubbi cumaya sıkı sarilcam sali günü zumbaya basliyorummm evde videolari indirdim yürüyüş +zumba yada bisiklet+zumba yapicam biraz spor degisikligi belki bana daha iyi gelir
maşalllahhh Mirayımm benimm

Gunaydin canlarm bende evden cikmadan tartildm 75.9 yani sabitim oysaki hic kacamak yapmamstm yola ciktk internet paketm varms bolu dagindan bildiriyorum
azıcık spor eklersen canım gidecek o kilolar

INŞALLAH kuzucum hepimiz.takimca hedeflerimize ulasalimmm hepimizin yüzü gülsün kuzucum

Sende sagol caniminici

Ablam benim cok tesekkur ederim INŞALLAH takimca hayallerimize kavusalim böyle konusarak kendimi motive ediyorum ablam

Ramazan planimi begenmene cok sevindim ablam

Ablacim ara ogun olarak hani sen bi dondurma tarifi vermistin ya onuda yiyeblrmyiz ramazanda?

Gunaydin hanimlar malesef +300 um ama cumaya insallah eksi gorucem bunun icin spora agirlik vermeyi dusunuyorum,haftasonu yapamadim cunku.
olsun canım cumaya gider elbet

Yok canm kalmiycaz kv kanser tedavisi gordu 6 ayda bir kontrolleri var rutin kontrol aksam evde olurum..her dail destekcinim ortim
çok geçmiş olsun kuzum

Kizlar pert bir vaziyette is başındayim uyumak istiyorum dün çok yoruldum. Uyuyup kalmışım ama hala uykusuz bir şekilde pc bana ben pc ye göz kirpiyoruz.

Sabah +100 dum Bilginize arz ederim.
cumaya gider elif ..en azından işler bitti

cumaya daha çok eksi olursun canım ..menün çok güzel ..ama bence tamamlayınca yaz

Bizim isimiz anca bitti yeni donuyoruz ve inanilmz dolu yagiyo arabanin cami kirilck resmen hayirlisiyla bi eve doniyimde tek tek cevap yazcm bu arada hastanede tost yemek zorunda kaldm cok sinirliyim
Ay kuzummm ben doludan korkarimmm sagsalim varirsiniz INŞALLAH bizide haberdar et varinca kuzum aklim sende kaldi

Tostuda eve gidince sporla erit

Son düzenleme:

Mrb bayanlar.. sabah aylık kontrol için diyetisyene gittim. Ornek Ramazan menusu verdi. Fotosunu çekip size atabilirsin atıcam.
Bu arada -200 um.
maşallahh canım cumaya daha iyi olur

inşalllahhh canım sağol

sağol canım faydalanıcaz
süper kuzum listen

Hakkinda hayirlisi olsun canim

Kizlar eksi 200 um gecmisi aksam okuyup yorumlarim bugun full dersteyim
çok iyi ortağım gel artıkta 2 sohbet edelim
-300
Ne olacak benim halim gıdım gıdım veriyorum.ayda 2 kilo üstünü göremiyorum artık
gidiyor ya canım bazen hızlanır bazen yavaşlar takma kafanı

Merhaba lar kızlar Nasılsıniz bu temizliğe devam cuma ya kadar böyle olur artık pek giremiyorum bu yüzden kilom da sabit dünkü menum yüzünden..
kuzum biraz daha karış bakıyım aramıza..

zuhalimm sağol canım

canım benim hakkında hayırlısı her zaman gel bizde seni çok sevdik

Yani benim ayda 1.5- 2 kilo arası vermem normalmi zühal abla. Boş yeremi sıkıyorum canımı
Tatlım başlangıçta çok verdin
Bu Oran kimi zaman azalır kimi zaman artar

Biraz spora ağırlık Versen vücudunu şaşırtsan
Perşembe de saf pro yapabilirsin

Bizim isimiz anca bitti yeni donuyoruz ve inanilmz dolu yagiyo arabanin cami kirilck resmen hayirlisiyla bi eve doniyimde tek tek cevap yazcm bu arada hastanede tost yemek zorunda kaldm cok sinirliyim
Yediğin tost olsun Cnm poğaçadan falan daha iyi

Tabiki olur Cnm Sonuçta yoğurt meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…