- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.001
Böyle durumlarda önceden yanımıza bişeyler alırsak böyle aç kalmayız CnmBugun yolculktan dolayi menumu guzel yapamdm kizlar sabah 6ta kalktm ve 12ye kadar hic bise yiyemdm o yuzdn saatlerm cok sacma oldu
12:00=1karisik tost+icetea
Cantamda erik vardi arada alip attim agzima
15:00=1kutu sade sut+3adet yulafli biskuvi
17:00=1kase mercmek corbasi+ayran+bir porsiyon urfa yaninda bulgur domates sogan ne varsa yedim cok acikmistim 1dilimde ince dilim pidesinden yedm
3litre su hatta fazla bile icmisimdr
Daha bise yemem cok sistim 3 saatlik uykuyla duruyom bu aksam sizi ihmal edicem yarin bomba gibi gelicm insallh sizi cok sewym optm
Güzel tatlımSabah(10.00)
Maydonuzlu peynirli Omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
1 acı yeşil biber
1 çeri domates
2 ceviz
Öglen(14.00)
Mantar sote(5 yemek kaşığı)
1 dilim tahil ekmek
1 kase domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Meyveli yoğurt(1 kivi,2 cilek)
Akşam(18.00)
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase Yeşillik salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Ben bi ara bunu yazıp buzdolabına asmıştım
Mesaj alindi mefkusum.Kızlar wc problemi çekenler için bunu TV de Dr vermiş
Akşamdan 1 bar sütü kaynasıyosunuz içine 1 incir doprayıp birazdaha kaynatın blendırdan geçirin
Buzdolabında sabaha kadar bekletip aç karnına için
Üstüne tarçında atarsanız tatlı gibi olur
eliya
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah hersey yolundadir.Yok canm kalmiycaz kv kanser tedavisi gordu 6 ayda bir kontrolleri var rutin kontrol aksam evde olurum..her dail destekcinim ortim
Perşembeyr kadar annemde yimOy kuzum isin zormus valla onca yol insanin calismaya hevesi kalmaz kolay gelsin canimcim
Afiyet olsun tatlım. Koşturmalı iyidir nerde hareket orda bereketgünaydın kızlarrr bugün sabah çocukların servisi kaçtı o yüzden çook hareketli bi balangıç yaptım. mesajların hepsine bakamıyorum şu an bakında herkese laf yetiştiricem söz. yarım saat yürüyüş yaptım ayrıca. dün için menüm yok. bütün gün uyumuşum bi klasik kahvaltı yaptım başka da yok. bugün 82,300 olmuşum en azından 200 gr vermişim.
bugünkü menümü de vereyim:
sabah: bir haşşlanmış yumurta+bir kibrit kutusu tuzsuz peynir+10 tane zeytin yeşiil siyah karışık
ara: bir fincan nescafe
öğlen: salata+ bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt+ bir dilim ekmek
ara:henüz bilmiyorum
akşam: bir kase sebze çorbası+bir bilim ekmek+salata
Çok iyi canım iyi bir eksiyle başladın yeni haftaya.Günaydın kizlar - 200 um uygun olunca gelicem öpüyorum
eksi 200 çok iyi canım.Mrb bayanlar.. sabah aylık kontrol için diyetisyene gittim. Ornek Ramazan menusu verdi. Fotosunu çekip size atabilirsin atıcam.
Bu arada -200 um.
Sağol canım çok işimize yariycak.Kızlar verdiği liste bu. Sporu iftardan 1 2 saat sonra yapmamı tavsiye etti. Haftada 1 tatlı serbest onu da ara saatinde yiyin dedi.
sahur da mutlaka mutlaka yoğurt tüketin. Süt olmasa da olur dedi.. haftada 1 yani ramazan boyunca 4 iftar serbestlistede de yaziyo zaten hafta da 1 de sahurda börek yiyebilirmisiz Tabi abartmadan..
Eki Görüntüle 1839753
Guzel hayaller inşallah hersey gönlünce olur.Canlar aynaya baktım kendime dedim ki kilo verince hayatımda bi çok sey değişecek ilk başta giysilerim değişicek daha sonra makyaj malzemeleri alicam kendime özgüvenim gelicek duruşum bakışım bile değişicek eski ben olucağım hemde kendimle gurur duyucağım kendi kendime aynayla konuştum bana çok iyi geldi simdiden planlar yapıyorum ALLAHIM izin verirse siyah saclarimdan kurtulmak istiyorum ve yeni cici bi sac modeli yaptırcağım köklü bi değişiklik hem dolabımı hem beni bekliyor bide kendime söz verdim hamilileik bile dahil cok dikkat edip tekrardan 8leri hatta 7leri görmemek icin sagliklica kendimi frenliyeceğim. Ben suan gözlerimi kapattım hayal kurdum bembeyaz elbisenin icinde hic bi yerimden yağ çıkıntı olmadan giyebilmeyi bunu hayal etmek bile beni heyecanlandırıyorken hayalimin içinde kim bilir nasil bi mutluluk yaşıcağım kendime söz verdim yılmıcam belki usancam belki bıkcam ama hiç bi zaman pes etmiceğim benim hedefim 65ti ama ben o 5li sayilari ucundanda olsa görüceğim INŞALLAH kendimle konustum söz verdim burdada sizlerle paylasmak istedim takimdaslarim iyiki burdayim her zaman dedigim gibi en büyük şansım 9Takım
Çok iyi can cazim.Kizlar eksi 200 um gecmisi aksam okuyup yorumlarim bugun full dersteyim
Vuuuu harikasın.-300
Ne olacak benim halim gıdım gıdım veriyorum.ayda 2 kilo üstünü göremiyorum artık
beleşe babam için bile çalışmamSelamlarrrrr
Oh iyi olmuş güzelim o zamana kadar biraz daha vermiş olursun
Öğlen ara gibi olmuş Cnm
Ama genel olarak güzel
Haftasonu olduğu için nohut olabilir Cnm
sucuk dışında güzel tatlım
Heralde bugün spora başlarsın
Kv ye çok geçmiş olsun Cnm
Sizdemi kalacak
Geçen hafta güzel toparlamıştın Tatlım
Artı olmadığına göre cuma güzel bi eksiyle geleceksin demektir
Çok güzel Mirayım heralde cuma -1 i yakalıcan
hadi inşallah Tatlım
Bugün için sabit olmakta güzel tatlım bide erken tartılmakta farkediyor
demekki bazı değişiklikler yapman gerekiyor Tatlım
Allah kolaylık versin Cnm
O kadar yorgunluğa bu kadar artı normal
Gayet güzel Cnm
Kız sen beleşemi çalışıyon yoksa
Hareketli bi güne başlamışın Tatlım kolay gelsin
Eksiylede haftaya başlamak güzel
Menüne akşam ekmek yerine yoğurt ekliyebilirsin
Bide öğün saatlerinide yazarmısın Bidahaki sefere
Çok güzel Cnm
Eksin güzel Cnm
O beyaz elbise kısa süre sonra giyilecek Mirayım
Sen modellere bakmaya başla
Onunla ilgili bişey yazmıyor Cnm sormak lazım
Hamile birinin kilo vermesini beklemekde Doğru olmaz
Bence gayet güzel Cnm
Hadi semacım özlettin iyice kendini
Kız haftaya güzel bi eksiyle başlamışın daha ne olsun Bide dün nohut yemene rağmen
Diyete yeni başlamadınki 2 kilo üstü veresin
Zaten en sağlıklısı 0.5 -1 kilo vermek
Hayırlı yaşlar tatlım umarım 1 çatal la kalırkızlar akşam eşimin d.günü dışarıda yemek yiyeceğiz o nedenle biraz geç yiyebilirim pastasından da söz yalnızca 1 çatal alacağım gece gelirim yine
şu ice tea yi hiç sevemedim nasıl ıciyosunuz yaffff :)) Aksam menun baya iyi olmuş afiyet olsun. İnce de olsa pide yemesey din keşke bulgur yemişsin zaten.Bugun yolculktan dolayi menumu guzel yapamdm kizlar sabah 6ta kalktm ve 12ye kadar hic bise yiyemdm o yuzdn saatlerm cok sacma oldu
17:00=1kase mercmek corbasi+ayran+bir porsiyon urfa yaninda bulgur domates sogan ne varsa yedim cok acikmistim 1dilimde ince dilim pidesinden yedm
Daha bise yemem cok sistim 3 saatlik uykuyla duruyom bu aksam sizi ihmal edicem yarin bomba gibi gelicm insallh sizi cok sewym optm
Afiyet olsun tatlımSabah(10.00)
1 bardak ayran
2 salatalık
1 acı yeşil biber
1 çeri domates
2 ceviz
Öglen(14.00)
1 dilim tahil ekmek
1 kase domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Akşam(18.00)
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase Yeşillik salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
İş yerimi açıyorsun hayırdır KOSGEB e gitmişş in.Tünaydın kızlar kusura bakmayın sabah erkenden kosgebe gittik iş için yeni yazabiliyorum. Bugün 200 gr artıdayım maalesef. İnşallah cumaya telafi ederim
Mantar et yerine mi geciyor ablam onu bilmiyordum bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim ablacimGüzel tatlım
Sadece çok incelersek öğlen et yediğin için ekmek olmayabilirdi
Ben bi ara bunu yazıp buzdolabına asmıştım
Devamıda
İKİSİ BİRARADA OLMUYOR
SEÇİMİNİ YAP
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah hersey yolundadir.
Perşembeyr kadar annemde yimAllah tan haftada 3 gün bazen 4 gün gidicem hergün çekilmez zaten.
Afiyet olsun tatlım. Koşturmalı iyidir nerde hareket orda bereket
Çok iyi canım iyi bir eksiyle başladın yeni haftaya.
eksi 200 çok iyi canım.
Sağol canım çok işimize yariycak.
Guzel hayaller inşallah hersey gönlünce olur.
Çok iyi can cazim.
Vuuuu harikasın.
beleşe babam için bile çalışmambenzin parami bile alicam söke Söke ben o parayi arsaya yatırsaydim şimdi 2 ev verirdi mütahit maas da alicam tabi insafli bir maaş alırım bide yıl sonu ortalıktan kar payı gerisi Allah Kerim mefkusum.
Hayırlı yaşlar tatlım umarım 1 çatal la kalır
şu ice tea yi hiç sevemedim nasıl ıciyosunuz yaffff :)) Aksam menun baya iyi olmuş afiyet olsun. İnce de olsa pide yemesey din keşke bulgur yemişsin zaten.
Afiyet olsun tatlımyine on numarayı aldı menun.
İş yerimi açıyorsun hayırdır KOSGEB e gitmişş in.
Cok begendim canimmmm harikaa bi menu olmus ah o merdivenler adami mahvederMenüm u yazayim biraz yatıcam başım çok agriyor bi kaç gündür kafamın arkasına balyoz yemiş gibiyim tuhaf bir ağrı.
Sabah 7:30
Evden cikmadan
1 bardak süt
2 ceviz
Yarim kk peynir
3 zeytin
Saat 10:30
Yanımda götürdüğüm yoğurt
1 kuru incir
Saat 13:30
Annem çorba ve köfte yollamis babamla
1 kase kadar yoğurt çorbası
5 köfte
Saat 18:30
1 kase yoğurt çorbası
6 kaşık taze fasulye
Salata bolca
Spor üretime in ofise çık böyle geçti günüm yarın basamakları sayarim unutmazsam
Su 2 litre 3 u bulur yatana kadar.
Oğlum çok mutlu kuzenleriyle oynamis bütün gün iyi oldu galiba onun açısından mutlu oldum onun adına içim rahatladı. Annem gezmelerden kalicak ama hayırlısı napim
Biraz karbonu azaltırsan edersin CnmTünaydın kızlar kusura bakmayın sabah erkenden kosgebe gittik iş için yeni yazabiliyorum. Bugün 200 gr artıdayım maalesef. İnşallah cumaya telafi ederim
Ortaklık payı Tabiki ayrıleşe babam için bile çalışmambenzin parami bile alicam söke Söke ben o parayi arsaya yatırsaydim şimdi 2 ev verirdi mütahit maas da alicam tabi insafli bir maaş alırım
Gayet güzel CnmMenüm u yazayim biraz yatıcam başım çok agriyor bi kaç gündür kafamın arkasına balyoz yemiş gibiyim tuhaf bir ağrı.
Sabah 7:30
Evden cikmadan
1 bardak süt
2 ceviz
Yarim kk peynir
3 zeytin
Saat 10:30
Yanımda götürdüğüm yoğurt
1 kuru incir
Saat 13:30
Annem çorba ve köfte yollamis babamla
1 kase kadar yoğurt çorbası
5 köfte
Saat 18:30
1 kase yoğurt çorbası
6 kaşık taze fasulye
Salata bolca
Spor üretime in ofise çık böyle geçti günüm yarın basamakları sayarim unutmazsam
Su 2 litre 3 u bulur yatana kadar.
Oğlum çok mutlu kuzenleriyle oynamis bütün gün iyi oldu galiba onun açısından mutlu oldum onun adına içim rahatladı. Annem gezmelerden kalicak ama hayırlısı napim
Ayy mantarmıydı kuzum yazarken benim aklımda et kalmışMantar et yerine mi geciyor ablam onu bilmiyordum bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim ablacim
Tatlım sabah ekmek yemiyosan 2 yumurta kuruyemiş yiyebilirsinSabah 11
1 haş yumurta.peynir
Domates.3 zeytin
18.00
1 kase yoğurt.salata.
5 köfte
2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak
Spor yok
Tatlım menü kötü değilSelam kizlar menumu yazayim gec olmadan,
Sabah:07.30 bir dilim ekmek,1 haslanmis yum,1 kk peynir,6 zeytin ve cay.
Ogle:12.15 bir kase kuru fasulye,dort kasik guvec ve yarim kase cacik.
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi.
2 litre su,seminerim vardi yuruyus yapamadim kizlar
Kendini temizliğemi adadın kızz
Bugünden itibaren kaçamak yapma cuma güzel bi Eksi olacak
Artıyla başlamadın haftaya bu büyük avantaj
afiytet olsun kuzum biraz ağır olmuş gibi bulgur, urfa, yulaflı bisküviBugun yolculktan dolayi menumu guzel yapamdm kizlar sabah 6ta kalktm ve 12ye kadar hic bise yiyemdm o yuzdn saatlerm cok sacma oldu
afiyet olsun kuzum menün çok güzel. bisiklette yapmışsın mis.Sabah(10.00)
1 bardak ayran
2 salatalık
1 acı yeşil biber
1 çeri domates
2 ceviz
Öglen(14.00)
1 dilim tahil ekmek
1 kase domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Akşam(18.00)
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase Yeşillik salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?