Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evt zühal abla 3 günü iyi değerlendirmem lazım spor açısından.sabah iştahım yoktu ondan az oldu.normalde 2 yumurta yerim hep.

Ana öğünleri sanki geçiştşrmişin gibi olmuş Tatlım heralde ondan doymadın

Gecmisteki konusmalarinizi cok merak ediyorum bu haftalar biraz koptum bende rahatsizim bu durumumdan malesef hersey ustuste geldi haftayada ankaraya gidecegim bu haftada okulda yogunluk var aslinda sirf bu yuzden izne ayrilmak istedim ama malesef gec haber vermisim seydaya haftaya ayrilirsam benim icinde iyi olacak en azindan hayatimbduzene girene kadar istedigim gibi sporda yapamiyorum sizin motivasyonunuzuda bozmak istemem.izne ayrilirsam benim.icin iyi olacak.....

Gunaydin kizlar

Sabah 08.30
1 haslabmis yumurta
8 y.zeytin
2 dilim tb ekmek
Salatalik domayes biber

ARa 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
1 kase sebze corba
1 kofte
2 parca gogus
5 tane yeni dunya

Aksam 17.00
1 kase yayla corba
3 yk patates yemegi
Salata

2.5 litre su
2 mil leslie

Yok abla bir gunluk seminerdi bugun insallah yuruyuse cikariz boyle olmuyor cunku.

Ozel egitimle alakali bir seminerdi canim.

afiyet olsun canım ana öğünlerin zayıf olmuş gibi

sağol canımm...akşam dışarıda yiyecektim çocuklar annemle babamla kalacaktı ..ama büyük kızım tutturdu bende geleceğim diye bugün birde sınavı vardı ..öyle olunca gidemedik zuhalim...sıpanın oyununa geldik anlayacağın annemin barbunyasına talim

Menum
Sabah
Tavada 1 yumurta 3 zeytin yarım domates 2 dilim ekmek

Ara 1 fincan Nescafe

Aksam 2 lahmacun
Yoğurt salata

Ara şekersiz çay
gün içinde çok zayıf olmuş menün sonrada lahmacun akşam 2 tane birden olmamış hiç canım

Iftar
Salata
Cacik
5 yk turlu patatesi yok
Su 2litre
Spor yok gunlerin yorgunlugu cikti ve hasta oldum aksam uyuyakalmisim tir tir titriyordum bide tumbgun dersim vardi 7 de eve geldim.
Allah kabul etsin
afiyet olsun canım sporda güzel menünde

Gunaydin kizlarr
günaydın canım

hakkında hayırlısı olsun canım ..senin için nasıl iyi olacaksa

Yanı bu hiç doğru değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…