- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.081
Hangi muzik
Harika canım gerçekten :))))
Harika canım gerçekten :))))
Buda çok iyi ya kız düğün unutulmaz olucak
Bu da giriş şarkımızz
Buda çok iyi ya kız düğün unutulmaz olucak
Emek harcanan sevgi katılan hersey unutulmazdır zatenİnşallah öyle olsun istiyorum unutulmaz olsun gerçekten
7 oda bi salon gibi yap yap bitmedi kızGünaydın kızlar Nasılsıniz ben kahvaltımi yaptım temizliğe devam edicembiliyorum temizlik diye diye içinizi kararttim ama malum yaz temizliği günlerce sürüyor ama yarın son inş bitiyor
Canim biz salonda oturuyorduk televizyonda unitedeydi oğlum büyüdü ve o tv yi sallayıp duruyor masalara cikiyodu. Benim bi Odam vardı öyle boş koliler falan. Ora çocuk odası oldu eski çocuk odasını oturma odası yaptık tv yi duvar asacagiz. Bu işler uzadı hep yaramaz oğlum yüzünden7 oda bi salon gibi yap yap bitmedi kız
Bence tost yerdim biliyosun ama sabah ve diğer öğünlerde ekmek olmazsa sıkıntı yok tabi
Şimdik tost olabilirdi ama akşam bulgur ekmek yemek zorunda değildin ice tea yerine çay iç kahve iç olmadı ayran iç soğuk istiyosan bebeğim ice tea enerji içeceği kadar şeker içeriyor resmen ben sabahlardan basen içerdim o derece yanı
Sen bugün Bi cezanı hallet öyle yaz bana şeker
Çok güzel Can'm
Karbonhidrat alma hatta mümkünse perşembe saf pro yapabilirsin işe yarar belli
Can'ım menü güzel ama spor lazım bu menüye
Güzel sen sabah akşam yıyorsun zaten hep ama sporu eklemen lazım
Spor gçrmek istiyorum
Onun dışında iyi
Güzel ohhh sporda var iyiyiymiş
Hani 1 çataldı ama ?
Evet bugün telafi sporunu bekliyorum
Bugün + spor bekliyorum :)))
Güzel içli köfteden uzak durman iyi ama keşk kurabiyelerden de uzak dursaydın dimi
Muz neden ? Bitanem muz yerine çilek ye başka bişey ye yedikçe yiyesin geldiyse Bi Türk kahvesi iç böyle yapma ayrıca spor istiyorum
Lahmacun arada olmak şartıyla 1 tane kabul edilebilir o da sabah 2 dilim ekmek yediğin gün değil hiç olmamış su spor nerde ?
Bugün senden de + spor istiyorum
Gözleme ?
İzne çıkacağın için bişey demicem
GüZel cnm
Haklısın kuzum ama yine de dikkat etmeye çalış evet maalesef izinleri cuma günleri listeye yazarak izne ayırabiliyorum
Güzel qma akşam patates olmamış onun yerin akşam saatlerinde en iyi seçenek protein de ya da sebzedir
Eveeeet Alın size 100 puanlık soru sizce hangisi ?
yok canım ben mor ağırlıklı olanları beğendim en alttakilerKestim bile :)
Beyaz ağırlıklı olanı ve sondakini söylüyorsun sanırım beyaz ağırlıklı sizce gelinlikte kaybolur mu ?
herşey gönlünce olur inşallah tatlım ..Allahım bir ömür mutlu etsinGelinliğim dikiliyor tatlım özel dikim :)
Yeni başlandı bakalım İnşallah istediğim gibi olur
Mobilyaları hala vermedim hepsini bakalım bugün yarın onları da vercem artık Kı başlasınlar üretime
4.cicek bence cok guzel kaptanmEveeeet Alın size 100 puanlık soru sizce hangisi ?
Dugun yerine gelirken yavas yavas gel canim ben cok hizli gelmisim giris muzigim sozleri girmedn bitirdiler
Bu da giriş şarkımızz
Yok canim sinif ogretmeniyim,ama okullarda ozel egitime ihtiyac duyan ogrenciler oldugu icin seminer bu amacla yapildi.sen özel eğitim öğretmeni misin canım
Ayy cok tatlisiniz ya, guzel bir giris muzigi olmus:)
Bu da giriş şarkımızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?