Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yediğin tost olsun Cnm poğaçadan falan daha iyi

Bence tost yerdim biliyosun ama sabah ve diğer öğünlerde ekmek olmazsa sıkıntı yok tabi

Şimdik tost olabilirdi ama akşam bulgur ekmek yemek zorunda değildin ice tea yerine çay iç kahve iç olmadı ayran iç soğuk istiyosan bebeğim ice tea enerji içeceği kadar şeker içeriyor resmen ben sabahlardan basen içerdim o derece yanı
Sen bugün Bi cezanı hallet öyle yaz bana şeker

Çok güzel Can'm

Tünaydın kızlar kusura bakmayın sabah erkenden kosgebe gittik iş için yeni yazabiliyorum. Bugün 200 gr artıdayım maalesef. İnşallah cumaya telafi ederim

Karbonhidrat alma hatta mümkünse perşembe saf pro yapabilirsin işe yarar belli

Can'ım menü güzel ama spor lazım bu menüye
Sabah 11
1 haş yumurta.peynir
Domates.3 zeytin

18.00
1 kase yoğurt.salata.
5 köfte
2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak
Spor yok

Güzel sen sabah akşam yıyorsun zaten hep ama sporu eklemen lazım

Spor gçrmek istiyorum
Onun dışında iyi

Güzel ohhh sporda var iyiyiymiş

Hani 1 çataldı ama ?
Evet bugün telafi sporunu bekliyorum

Pastayı erken saatte kestim yedim kabahatimi kapatabilir miyimki

Bugün + spor bekliyorum :)))

Güzel içli köfteden uzak durman iyi ama keşk kurabiyelerden de uzak dursaydın dimi

Muz neden ? Bitanem muz yerine çilek ye başka bişey ye yedikçe yiyesin geldiyse Bi Türk kahvesi iç böyle yapma ayrıca spor istiyorum
Menum
Sabah
Tavada 1 yumurta 3 zeytin yarım domates 2 dilim ekmek

Ara 1 fincan Nescafe

Aksam 2 lahmacun
Yoğurt salata

Ara şekersiz çay

Lahmacun arada olmak şartıyla 1 tane kabul edilebilir o da sabah 2 dilim ekmek yediğin gün değil hiç olmamış su spor nerde ?
Bugün senden de + spor istiyorum
Dun menum
Saat 10.30
Biber kavurmasi
Yogurt
Peynir
Marul
Yumurta haslamasi
3 ceviz
1 ck az bal
Saat 17.00
Salatalik
Domates
Yarim gozleme
Su 3 litre civari
Spor yarim saat yuruyus

Gözleme ?
İzne çıkacağın için bişey demicem
Iftar
Salata
Cacik
5 yk turlu patatesi yok
Su 2litre
Spor yok gunlerin yorgunlugu cikti ve hasta oldum aksam uyuyakalmisim tir tir titriyordum bide tumbgun dersim vardi 7 de eve geldim.

GüZel cnm

Haklısın kuzum ama yine de dikkat etmeye çalış evet maalesef izinleri cuma günleri listeye yazarak izne ayırabiliyorum

Güzel qma akşam patates olmamış onun yerin akşam saatlerinde en iyi seçenek protein de ya da sebzedir

kes cezamı kaptanım tamam söz akşama ek sporumu yapacağım ve yazıp haber vericem

Eveeeet Alın size 100 puanlık soru sizce hangisi ?
soldan ve sağdan 3.sırada olanlar çok güzel

tabi kaptanım gelinliğinin modeli çok önemli çiçek seçiminde ..klasik modellere daha farklı modern modellere daha farklı çiçekler yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…