Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkeşlere Selamlar öpücükler

Mucukkk Mucukkk tatlişler

zamannn35
Sabah Sohbetteydim canısı bugün sezon finalini yaptık biraz önce geldim eve

@seydan94
Şeydacım gelin çiçeği zevk meselesi ama ben beyaz açık toz pembe gülleri severim Romantik bi havası oluyor

Malumunuz bugün salı yani kaldı tartıya 2 gün
Lütfen dikkattttt
Özellikle listedekiler

Benim bu haftam kotu gecti mefkurem bugun ve yarin spor yapiyim az yiyim diyorm çünkü bu sabh tartldm sabit eksilme hic olmams yaa

Ben anlatiyim sana canm biraz uzun ama programsz indirebilrsn.once youtube gir videoyu oynat videonun ustunde sagda 3 tane simge cikiyo ordan sol ok var onu tikla altta kutucuklar çıkınca urlyi kopyla yazck kopyala de dene bi devamini yazcm yine cnm

ben pembe rengini pek sevmem evde de hiç bişey pembe olmicak :) daha böyle pastel renkler hoşuma gidiyor sanırım

kızlar yine gelemedim dün. okula gittim ordan da arkadaş davetine derken yorulmuşum geçte geldim gelir gelmez hemen uyumuşum.
dünkü menüm
sabah 05,30 limonlu sıcak su
07.30 zencefilli limon
08.30 peynirli omlet, domates, salatalık
12.30 5 tane fındık, bir avuç leblebi
15.30 bir kaşık bulgur, bir çay kaşığı haşhaş, peynir, domates ( arkadaşın diş bulguru vardı o yüzden böyle birşey çıktı ortaya)
18.00 meyveli yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 lt su

herşey gönlünce olur inşallah tatlım ..Allahım bir ömür mutlu etsin

çok teşekkürler canım inşallah
4.cicek bence cok guzel kaptanm

sağol fıstık bi de çiçekçiyle konuşalım bakalım inşallah istediğim çiçekleri bulabilir
tam ask sarkisi..kendimi dans ederken dusledm canm cok iyi

ayyy gerçekten mi bak buna sevindim :) bi de her yerde her düğünde çalan bi şarkı olmasın istedim

Dugun yerine gelirken yavas yavas gel canim ben cok hizli gelmisim giris muzigim sozleri girmedn bitirdiler

haha ben anlaşcam önceden tam çalsın sazlar kısmında giriş yapcaz biz çıkmadan 1 dk önce falan başlicak yani müzik

Ayy cok tatlisiniz ya, guzel bir giris muzigi olmus:)

teşekkürler tatlım böyle kır düğün yeşilçam havası öyle olsun dedim yakıştı bu şarkı

diş bulguru ne kız

1 cay kasigi hashasi nasl yedin cnm onu anlamdm afiyet olsun

Sabah(10.00)
Lor peynirli yumurta(1 yumurta)
2 çeri domates
2 aci biber
1 salatalik
1dilim t ekmek
1 bardak ayran

Öğlen(14.00)
Mantar sote( 4y kaşığı)
1 kase yoğurt
Mor lahana salatası

Aksam (18.00) içicem
1 kase sehriyeli maydonozlu corba
1 bardak ayran

Spor
1 saat egzersiz hareketler

Su 3 litre

Hadi bakalim insallah her sey gonlunce olur,kir dugunlerine de bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…