- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.101
Pembis yazilar goremeyince ben de merak ediyorum zuhal ablayi:)dikkat dikkat Zuhal hanım kayıptır nerelerdesin bakıyım kızz bıraktın yine bizi özledik gel bir
Ay 2 tane eklemisim pardonEki Görüntüle 1840343 Eki Görüntüle 1840343 leslieye basladm kizlarrr
Benim bu haftam kotu gecti mefkurem bugun ve yarin spor yapiyim az yiyim diyorm çünkü bu sabh tartldm sabit eksilme hic olmams yaaHerkeşlere Selamlar öpücükler
Mucukkk Mucukkk tatlişler
zamannn35
Sabah Sohbetteydim canısı bugün sezon finalini yaptık biraz önce geldim eve
@seydan94
Şeydacım gelin çiçeği zevk meselesi ama ben beyaz açık toz pembe gülleri severim Romantik bi havası oluyor
Malumunuz bugün salı yani kaldı tartıya 2 gün
Lütfen dikkattttt
Özellikle listedekiler
bendim canım
Baglantiyi kopyalada yazabilir yaptinmi cnmbendim canım
Herkeşlere Selamlar öpücükler
Mucukkk Mucukkk tatlişler
zamannn35
Sabah Sohbetteydim canısı bugün sezon finalini yaptık biraz önce geldim eve
@seydan94
Şeydacım gelin çiçeği zevk meselesi ama ben beyaz açık toz pembe gülleri severim Romantik bi havası oluyor
Malumunuz bugün salı yani kaldı tartıya 2 gün
Lütfen dikkattttt
Özellikle listedekiler
herşey gönlünce olur inşallah tatlım ..Allahım bir ömür mutlu etsin
4.cicek bence cok guzel kaptanm
tam ask sarkisi..kendimi dans ederken dusledm canm cok iyi
Dugun yerine gelirken yavas yavas gel canim ben cok hizli gelmisim giris muzigim sozleri girmedn bitirdiler
Ayy cok tatlisiniz ya, guzel bir giris muzigi olmus:)
kızlar yine gelemedim dün. okula gittim ordan da arkadaş davetine derken yorulmuşum geçte geldim gelir gelmez hemen uyumuşum.
dünkü menüm
sabah 05,30 limonlu sıcak su
07.30 zencefilli limon
08.30 peynirli omlet, domates, salatalık
12.30 5 tane fındık, bir avuç leblebi
15.30 bir kaşık bulgur, bir çay kaşığı haşhaş, peynir, domates ( arkadaşın diş bulguru vardı o yüzden böyle birşey çıktı ortaya)
18.00 meyveli yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 lt su
Dis bugdayi diycekti herhaldediş bulguru ne kız
1 cay kasigi hashasi nasl yedin cnm onu anlamdm afiyet olsunkızlar yine gelemedim dün. okula gittim ordan da arkadaş davetine derken yorulmuşum geçte geldim gelir gelmez hemen uyumuşum.
dünkü menüm
sabah 05,30 limonlu sıcak su
07.30 zencefilli limon
08.30 peynirli omlet, domates, salatalık
12.30 5 tane fındık, bir avuç leblebi
15.30 bir kaşık bulgur, bir çay kaşığı haşhaş, peynir, domates ( arkadaşın diş bulguru vardı o yüzden böyle birşey çıktı ortaya)
18.00 meyveli yoğurt
1 saat yürüyüş
2,5 lt su
evet öyle diyecektim yanlış olduDis bugdayi diycekti herhalde
ezme haşhaş vardı sofrada bende bir çay kaşığı kadar yedim1 cay kasigi hashasi nasl yedin cnm onu anlamdm afiyet olsun
Mutluluklar dilerim kuzumdiş bulguru ne kız
Hadi bakalim insallah her sey gonlunce olur,kir dugunlerine de bayilirimçok teşekkürler canım inşallah
sağol fıstık bi de çiçekçiyle konuşalım bakalım inşallah istediğim çiçekleri bulabilir
ayyy gerçekten mi bak buna sevindim :) bi de her yerde her düğünde çalan bi şarkı olmasın istedim
haha ben anlaşcam önceden tam çalsın sazlar kısmında giriş yapcaz biz çıkmadan 1 dk önce falan başlicak yani müzik
teşekkürler tatlım böyle kır düğün yeşilçam havası öyle olsun dedim yakıştı bu şarkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?