Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olabilir tatlım tabi isterse neden olmasın sana sormadım ama 3 yardımcıyı da değiştirmeyi düşünüyorum
Bana sorman gerekmezki Tatlım
Bencede daha fazla paylaşım ve yardımcı olabilecek kişiler olsa takım içinde iyi olur

Bugünkü menum
Sabah 11
3 kaşık yoğurdu 1 er çay ka zerdecl zencfl tarçın (geç uyandığım için birlestirdim öglenle)

Öğlen 12
5 kaşık patlıcan yemeği
2 dilim kep ekmek

Yemekten yarım saat önce
3 kaşık yoğurdu 1 er çay ka zerdecl zencfl tarçın

Aksam 19
Kıyma sote
Salata 1 dilim k ekmek
3 tane acı biberiye turşusu

1 buçuk lt şu
100 yarım mekik, 50 ser bisiklet ve makas hareketleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortimm menun cook güzel afiyet olsun

Tatlıcım siz sohbetinizi edin ben arada bakıyorum
Bugünde dadılık günüm
Çocuk bakıyorum

@seydan94
Bence yaseminde yardımcı olabilir tabi isterse
o ne demek o ..biz sohbet elbette ederiz sende o güzel varliginla daha çok neşe katar yol gosterirsin bize..seni her daim bekliyoruz Zuhalcim ihmal etme ..elden gelen bir şey varsa elbette ki yaparım kaptanım ..

haklısın şekercanim benim

menün çok hafif olmuş tatlım ..sporunda muhteşem ..kapisacagiz spor yarışmasında demekki

Kızlar nikah şekerlerim Nasıl?
çok güzel bir düşünce canım bayıldım
çok güzel..

afiyet olsun canım kısırı telafi etmişsin ..spor süper

Mirayım güzelim. . menün çok güzel maşallah. .sporda nazarlık
spor muhteşem olmuş canım telafi etmişsin

afiyet olsun canım menün güzel ama su miktarını arttır

Günaydın kızlar Nasılsıniz ben cook mutluyum dayanamadim tartildim ve 77.3 ciktimm çok mutluyum yaa inş cumaya daha iyi çıkar yoğurt kuru nün ise yaradığını gördüm
Cnm bu yoğurt kürünü uygulamak istiyorum ama benim için pul biber sıkıntı.onun yerine başka bişeyde koyuluyodu sanki.bilgin varmı canım

Menüm
08.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmek 2 erik
12.00 tavuk şiş 8 parça salata
15.00 sade türk kahvesi 1 kuru kayısı
18.00 yumurtalı fasulye kavurması 8 kaşık 1 kase cacık
3 lt su
1 saat yürüyüş 25 yarım mekik 25 alt kaŕın egzersizi 50 bacak açma hareketi

canım menun güzel. Spordan olabilir diye düşünüyorum.

Kızlar nikah şekerlerim Nasıl?

Farklı bişey olsun istiyorummmmm ama emin olamadım fidan versem kaç kişi dik bilicek ondan da emin olamadım
Şekerler harika canım ama endişende haklısın tohumlar ekilmeyebilir ve yazık olur.

Canım erken yemişsin kısırı aksamida hafif gecirmissin normalde sorun yok bence ama cumaya yakın olduğu için şişkinlik yapmaz umarım. Afiyet olsun canım.

Benim paypal yok kuzum da esimin kredi karti var ondan yapiyim diyorum nasil yapicam yardim.edeblrmisn kaptanim.sen paypaldan mi yaptin? Kredi kartndan mi sanirim 30 tl dimi kuzum bağış
canım 3d kullanın yada biz sanal kart kullanıyoruz net alışverişlerinde öyle yapabilirsiniz.

bir Miray klasiği Tebrikler tatlım.

kek mi cunaya 2 kala yapma tatlım 2 ileri 1 geri yapma lütfen. Afiyet olsun.

Guzel canim afiyet olsun.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menun.

Sabah 10
2 haş yumurta.3 zeytin
Peynir.maydanoz

Akşam 18
3 kaşık kepekli bulgur pilavı
1 tavuk but haşlanmış
1 kase yoğurt
3 litreye yakın su
Spor yok ama bütün gün oturmadım.deli gibi temizlik yaptım.
Afiyet olsun canım güzel olmuş kepekli bulgur da şişkinlik yaparmi bilemiyorum ama tercih etmemek lazım tartıya yakın zamanda.

Kizlar yine yogun bir gündü yarın akşam evime dönüyorum daha çok girmeye çalışıcam p.tesiye kadar.

Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmek
Yarım domates 3 dilim salatalık

Ara 1 elma

Öğle 14
2 dilim karpuz
1 kk peynir
işçi yemeği kızlar eve geçemedim musteri vardı buraya gelen yemekten karpuzu uygun buldum dolaptan peynir de vardı ohhh.

Aksam 20
5 köfte
1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor

Sağol canım ama su içmek hiç gelmiyor aklıma

Afiyet olsun cnm menu çok güzel

Cnm bu yoğurt kürünü uygulamak istiyorum ama benim için pul biber sıkıntı.onun yerine başka bişeyde koyuluyodu sanki.bilgin varmı canım
Canim benimki zerdecal zencefil ve tarçınlı pulbiber li olanı hiç denemedim ama benim yaptığım çok iyi yağ yakiyormus inş iyi gelir tartı da 2 günde fark atıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…