- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.341
Haydi ortim bu hafta bizim haftamiz olsunAynen canım bende de var inş güzel rakamlar görürüz ortim ikimizde geçen hafta ki rakamı telafi ederiz
Yarini bekle kuzummm eksi olabilirBenm heyecanm gtti ortim ya bu sabh dayanamdm yine tartldm hep sabitim yaa
Dogru soze ne denirdoğru aaaamaa
Oo süpermiş canım.malzemeyi alıp başlicam en kısa zamandaCanim benimki zerdecal zencefil ve tarçınlıpulbiber li olanı hiç denemedim ama benim yaptığım çok iyi yağ yakiyormus inş iyi gelir tartı da 2 günde fark atıyor ama
sevindim canım.. bende çok severim..Tesekkur ederim kuzum benim
Örnek menu örnek spor
Banada menun fikir verdi canimcim bende fasulye kavurcam yumurtali cok severim
ayyy benimde... ama reglim yakın benimde 5 gün falan var onun için korkuyorum daBugun perşembe yarin cuma tatli bi heyecan var üzerimde
günaydın canımmGünaydın kizlaar
sağol mervecimYeni yardimcimiz @zamann35 hayirli olsun yeni gorevn yasemincm
en azından bugün oldun ya.. benim ilk günkü şişliğim daha fazla oluyor tabi senin nasıl bilemem ama ..akşama maydonoz ve kiraz sapı iç canım ödem atmaya yardımcı1 hafta erken regl oldum sanırım sıkıntıdan
canım benim bak içimiz açıldı inan ki pembiş pembiş hoşgeldim tatlişkom ...sağolasınSelamlar cankuşlar
Bugün son gün az kalorili bi gün diliyorum
Sporu abartmayın, yapanlarda akşama bırakmasın
Birazda pozitif olun, veremiyom derseniz veremezsiniz
Sıvı alımınıda en geç 22.00 de bitirin
eliya
zamannn35
Yardımcılığınız hayırlı olsun canlar
Eminim takıma çok faydanız olacak
Hadi bakalım herkese kolay gelsin
sağol mirayımm çok tatlısın sen nasıl pozitifsin kuzumm ya
Regli insani cok siskinlik yapıyoo kuzum ama atlatirsin sennn canimcimsevindim canım.. bende çok severim..
ayyy benimde... ama reglim yakın benimde 5 gün falan var onun için korkuyorum da
günaydın canımm
sağol mervecim
en azından bugün oldun ya.. benim ilk günkü şişliğim daha fazla oluyor tabi senin nasıl bilemem ama ..akşama maydonoz ve kiraz sapı iç canım ödem atmaya yardımcı
canım benim bak içimiz açıldı inan ki pembiş pembiş hoşgeldim tatlişkom ...sağolasın
sağol mirayımm çok tatlısın sen nasıl pozitifsin kuzumm ya
Sağol ablam.Selamlar cankuşlar
eliya
zamannn35
Sağol Tatlım mm.
evet canım extra bir şişkinliğim var pazartesiden beri tartılmıyorum yarın görücez bakalım ..bende seni çok seviyorum kuzummRegli insani cok siskinlik yapıyoo kuzum ama atlatirsin sennn canimcim
Sende cok pozitif cok tatli bi insansin kuzucumcok seviyoyum seni
al benden de o kadar ..bende regl öncesiyim şişliğim var ..iştah kontrolum fena değil ama zorluyor arada ..ne yapalım artık önümüzde ki hafta başında olursak bir sonra ki cumaya olumlu yansırSelam kizlar giremedim bugun dogru durust,hem regl oncesi siskinlik var hem de istahimin onunu alamiyorumtabi dikkat ediyorum menulerime ama surekli canim bir seyler istiyor.Siz de durumlar nasil,
Elifcim seninde hayirli olsun yardimciligin kuzumSağol ablam.
Sağol Tatlım mm.
Bendeki durumlarda vahim istahimda sıkınti yok aslinda ama yinede bi sislik var ustumde 1 aydr ilk defa sabit cikiyorum neyseki + degilim yarin umarim iner birazda olsa yaSelam kizlar giremedim bugun dogru durust,hem regl oncesi siskinlik var hem de istahimin onunu alamiyorumtabi dikkat ediyorum menulerime ama surekli canim bir seyler istiyor.Siz de durumlar nasil,
Spor dunde yapmadm bugunde yapmicam ablam siskinlik yapti cok fena yarin aksam tekrar baslicam..pozitif olmaya calisiyorm ama tartiya cikinca moralm bozuluyorSelamlar cankuşlar
eliya
zamannn35
Aynen canim haftaya cuma reglden sonra guzel bir eksi goruruz insallahal benden de o kadar ..bende regl öncesiyim şişliğim var ..iştah kontrolum fena değil ama zorluyor arada ..ne yapalım artık önümüzde ki hafta başında olursak bir sonra ki cumaya olumlu yansır
Bende sabitim malesef insallah eksiye duserim amaBendeki durumlarda vahim istahimda sıkınti yok aslinda ama yinede bi sislik var ustumde 1 aydr ilk defa sabit cikiyorum neyseki + degilim yarin umarim iner birazda olsa ya
evet canım extra bir şişkinliğim var pazartesiden beri tartılmıyorum yarın görücez bakalım ..bende seni çok seviyorum kuzumm
Bu ara benimde oyle canm bugun bile misafrlige gtcktm ama baska isim cikti gidemedm iyiki gitmemsm kimbilir neler yicektmBende sabitim malesef insallah eksiye duserim ama
Ya istahimi kontrol ediyorum ama sarmalar,kofteler,borekler gozumun onunden geciyor surekli regl oncesi hep boyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?