Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar cankuşlar

Bugün son gün az kalorili bi gün diliyorum

Sporu abartmayın, yapanlarda akşama bırakmasın
Birazda pozitif olun, veremiyom derseniz veremezsiniz
Sıvı alımınıda en geç 22.00 de bitirin

eliya
zamannn35
Yardımcılığınız hayırlı olsun canlar
Eminim takıma çok faydanız olacak

Hadi bakalım herkese kolay gelsin

Tesekkur ederim kuzum benim

Örnek menu örnek spor
Banada menun fikir verdi canimcim bende fasulye kavurcam yumurtali cok severim
sevindim canım.. bende çok severim..

Bugun perşembe yarin cuma tatli bi heyecan var üzerimde
ayyy benimde... ama reglim yakın benimde 5 gün falan var onun için korkuyorum da

Günaydın kizlaar
günaydın canımm
Yeni yardimcimiz @zamann35 hayirli olsun yeni gorevn yasemincm
sağol mervecim
1 hafta erken regl oldum sanırım sıkıntıdan
en azından bugün oldun ya.. benim ilk günkü şişliğim daha fazla oluyor tabi senin nasıl bilemem ama ..akşama maydonoz ve kiraz sapı iç canım ödem atmaya yardımcı

canım benim bak içimiz açıldı inan ki pembiş pembiş hoşgeldim tatlişkom ...sağolasın

eliya zamannn35

Canlarimmm yardimciliginiz
hayirli ugurli olsun
sağol mirayımm çok tatlısın sen nasıl pozitifsin kuzumm ya

Regli insani cok siskinlik yapıyoo kuzum ama atlatirsin sennn canimcim

Sende cok pozitif cok tatli bi insansin kuzucum cok seviyoyum seni

Sağol ablam.

eliya zamannn35

Canlarimmm yardimciliginiz
hayirli ugurli olsun
Sağol Tatlım mm.

Regli insani cok siskinlik yapıyoo kuzum ama atlatirsin sennn canimcim

Sende cok pozitif cok tatli bi insansin kuzucum cok seviyoyum seni
evet canım extra bir şişkinliğim var pazartesiden beri tartılmıyorum yarın görücez bakalım ..bende seni çok seviyorum kuzumm

Selam kizlar giremedim bugun dogru durust,hem regl oncesi siskinlik var hem de istahimin onunu alamiyorum tabi dikkat ediyorum menulerime ama surekli canim bir seyler istiyor.Siz de durumlar nasil,
al benden de o kadar ..bende regl öncesiyim şişliğim var ..iştah kontrolum fena değil ama zorluyor arada ..ne yapalım artık önümüzde ki hafta başında olursak bir sonra ki cumaya olumlu yansır

Selam kizlar giremedim bugun dogru durust,hem regl oncesi siskinlik var hem de istahimin onunu alamiyorum tabi dikkat ediyorum menulerime ama surekli canim bir seyler istiyor.Siz de durumlar nasil,
Bendeki durumlarda vahim istahimda sıkınti yok aslinda ama yinede bi sislik var ustumde 1 aydr ilk defa sabit cikiyorum neyseki + degilim yarin umarim iner birazda olsa ya

Spor dunde yapmadm bugunde yapmicam ablam siskinlik yapti cok fena yarin aksam tekrar baslicam..pozitif olmaya calisiyorm ama tartiya cikinca moralm bozuluyor

Bendeki durumlarda vahim istahimda sıkınti yok aslinda ama yinede bi sislik var ustumde 1 aydr ilk defa sabit cikiyorum neyseki + degilim yarin umarim iner birazda olsa ya
Bende sabitim malesef insallah eksiye duserim ama
Ya istahimi kontrol ediyorum ama sarmalar,kofteler,borekler gozumun onunden geciyor surekli regl oncesi hep boyle olurum

Bende sabitim malesef insallah eksiye duserim ama
Ya istahimi kontrol ediyorum ama sarmalar,kofteler,borekler gozumun onunden geciyor surekli regl oncesi hep boyle olurum
Bu ara benimde oyle canm bugun bile misafrlige gtcktm ama baska isim cikti gidemedm iyiki gitmemsm kimbilir neler yicektm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…