- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.381
Afiyet olsun ortim sende pro uye olmussun kiz hayirli olsun nasıl bise oSabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 aci biber
1 domates
1 salatalık
1 dilim t ekmek
Öğlen(14.00)
Yumurtali yeşil fasulye(4 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Selamlar cankuşlar
Bugün son gün az kalorili bi gün diliyorum
Sporu abartmayın, yapanlarda akşama bırakmasın
Birazda pozitif olun, veremiyom derseniz veremezsiniz
Sıvı alımınıda en geç 22.00 de bitirin
@eliya
@zamannn35
Yardımcılığınız hayırlı olsun canlar
Eminim takıma çok faydanız olacak
Hadi bakalım herkese kolay gelsin
Afiyet olsun canm hem pilav hem ekmek yemissin bari kahvaltiyi 1e indr canmBugünkü menum
Sabah 11 tava da 1 yumurta
1 domates 3 zeytin 2 dilim kep ekmek
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
Aksam 19: 3 kaşık dövme pilavı
5 kaşık ciğer söte salata ayran
2 lt su
Spor yapmadim daha ama plates yapmayı düşünüyorum
Sagol ortim Oluverdim kuzum ya rengini filan degistrmiyosun bide hizli yazim oluyor bekleme olmuyo bide alt tarafta kuzum kim var kim yok nickleri gosteriyoAfiyet olsun ortim sende pro uye olmussun kiz hayirli olsun nasıl bise o
Sağol canım çok haklısın ekmekten vazgecemiuorum amaaaAfiyet olsun canm hem pilav hem ekmek yemissin bari kahvaltiyi 1e indr canm
Canim tarti oncesi dovme pilav olmasa daha iyi olurmus miktar az ama siskinlik yapabilir.Bugünkü menum
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
2 lt su
Wauww canım hayırlı olsun ortimm çok sevindim adınaSagol ortim Oluverdim kuzum ya rengini filan degistrmiyosun bide hizli yazim oluyor bekleme olmuyo bide alt tarafta kuzum kim var kim yok nickleri gosteriyo
Benim regl doneminde hep boyle oluyor malesef Allahtan burasi var kontrol altina alabiliyorum:)Al benden de o kadar canım. . Sürekli tatlı bişiler istiyorum. 4 gündür önünde sürekli pasta börek çeşit çeşit o yüzden mi böyle oldum bilmiyorum ama aynı durumdayız zeynepcim
Çok iyi olmuş cnm ne kadar uzak durursan o kadar iyi
Gayet güzel cnm afiyet olsun
Inşallah cnm. Menün de çok iyi..
Afiyet olsun cnm çok iyi
Balim menun kotu degil guzel ama keskem persembe gunu pilav yemeseydin ama olsun kuzum yarina bol eksiler bizi bekliyodur INŞALLAHBugünkü menum
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
2 lt su
Himm baktm simdide 6 hazirandan sonra olmuyoms sanrm kartmi gonderiyolarSagol ortim Oluverdim kuzum ya rengini filan degistrmiyosun bide hizli yazim oluyor bekleme olmuyo bide alt tarafta kuzum kim var kim yok nickleri gosteriyo
Cok tatlisin ortim cok sagolWauww canım hayırlı olsun ortimm çok sevindim adına
Tamamen vazgecemiyorsan 1 tane sabh ye butun menulerinde ekmek 2ser tane ne bilim bana fazla geliyo canmSağol canım çok haklısın ekmekten vazgecemiuorum amaaanapsam bilemedim
Direk hesaba ekliyolar kuzumHimm baktm simdide 6 hazirandan sonra olmuyoms sanrm kartmi gonderiyolar
Kiz sadece sabah ekmek yemis aksam ekmek yokk ortimm @ayeyldz dimi kuzuTamamen vazgecemiyorsan 1 tane sabh ye butun menulerinde ekmek 2ser tane ne bilim bana fazla geliyo canm
Kuzum zamanla bikiliyor ne yazikki canin cekiyo migdemiz küçülür eskisi yiyemessin ama canımız ne yazikki diyet uzadıkça baska seyler cekiyor helal valla 12 kilo superKizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Bende yapmak isterdm ama benim kredi kartm bile yokDirek hesaba ekliyolar kuzum
Kuculur diye biliyorum ama acaba psikoljkmi hani hep kendini yemicem diye kasıyomusun acaba oyle dusunurek yersen surekli aclik hissi olabilirms canm ben saglikli besleniyorum az az herseyden yiyorm de kendi kendine o sinyalleri gonder belki ise yararKizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Kuzum sucuklu yumurta disinda bence persembelik bi menu aksamda corba icmissin hafifce bence guzel afiyet olsunMrb kızlar. Menum;
8.30
1 Sucuklu yumurta
2 zeytin yarım kk peynir
Domates salatalık olmazsa olmazim dereotu
1 dilim ekmek
11.30
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
17.00
Et sulu çorba (Şehriyesi çok az)
Salata
Not:kızlar niye çarşamba diye düşündüm bilmiyorum ama perşembe olduğu tamamen çıkmış aklımdan. O yüzden pek perşembelik bu menu olmadı
2 litre su
650 ip+ 1 saat 15 dakika yürüyüş +600 ip+oğlumla yarım saat top oynadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?