Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun ortim sende pro uye olmussun kiz hayirli olsun nasıl bise o

Oy oyy benim akıl gitmiş bugünu çarşamba diye düşünüyorum ben. Perşembe sırf pro yaparım spor da yapmam diyodum yani tavsiyelerine uyacaktim Zuhal ablam. Ama ne yazikki bugün çarşamba diye nerdeyse 2 saat spor yaptim ve pro yapmadım. Yarın çok etkilemez beni inş.

Afiyet olsun canm hem pilav hem ekmek yemissin bari kahvaltiyi 1e indr canm

Canim tarti oncesi dovme pilav olmasa daha iyi olurmus miktar az ama siskinlik yapabilir.

Benim regl doneminde hep boyle oluyor malesef Allahtan burasi var kontrol altina alabiliyorum:)

Balim menun kotu degil guzel ama keskem persembe gunu pilav yemeseydin ama olsun kuzum yarina bol eksiler bizi bekliyodur INŞALLAH

Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Kuzum zamanla bikiliyor ne yazikki canin cekiyo migdemiz küçülür eskisi yiyemessin ama canımız ne yazikki diyet uzadıkça baska seyler cekiyor helal valla 12 kilo super

Mrb kızlar. Menum;

8.30
1 Sucuklu yumurta
2 zeytin yarım kk peynir
Domates salatalık olmazsa olmazim dereotu
1 dilim ekmek

11.30
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik

17.00
Et sulu çorba (Şehriyesi çok az)
Salata

Not:kızlar niye çarşamba diye düşündüm bilmiyorum ama perşembe olduğu tamamen çıkmış aklımdan. O yüzden pek perşembelik bu menu olmadı

2 litre su
650 ip+ 1 saat 15 dakika yürüyüş +600 ip+oğlumla yarım saat top oynadik

Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Kuculur diye biliyorum ama acaba psikoljkmi hani hep kendini yemicem diye kasıyomusun acaba oyle dusunurek yersen surekli aclik hissi olabilirms canm ben saglikli besleniyorum az az herseyden yiyorm de kendi kendine o sinyalleri gonder belki ise yarar

Kuzum sucuklu yumurta disinda bence persembelik bi menu aksamda corba icmissin hafifce bence guzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…