- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.421
Evet dun girmis kuzum bende simdi farkettimKibileta dun girms siteye cevap yazdimi benmi kacirdm acaba
Bize kirmizi cok yakisiyor ortiiiiAyy canim benim cok tatlisin bak bende kirmizi oldum prosuz
Sagol canim inşallah senin gibi 5leri gorurum bendeMasallah canim gayet iyi vermissin tebrikler:)
Ramazanda mecbur yicez dimi kuzuBende 1 haftada unuttum ekmeği.crviz fındık badem yedim.tok tuttuğu için sonrasında aramadım.bi sıksan bir hafta hiç aklına gelmez sonrasında
Neden cevap yazmadiki unuttu biziEvet dun girmis kuzum bende simdi farkettim
Kesinlikle canim kolay verilmiyor,okadar dikkat edelim bir kacamak bizi gerilere goturebiliyor,bundan sonrada mezun oldugumda kendime bir en fazla iki gun kacamak hakki verip diger gunler dikkat etmeyi dusunuyorum ancak oyle koruyabilirim kilomu.Aman canim cok dikkat et kolay verilmiyo ama cok kolay geri aliniyo malesef bende senin gibiyim bide zayiflayinca bi gevsiyo insan aman nasil olsa veriyom bunu yiyince olmem diye diye verdiklerimi almisligim var yani
Ay INŞALLAH canimcimmm agzindan bal damlıyorEvt cnm güzel şişirdi:))
Miraycım yarın çok mrk ediyorum senin sonucu.güzel bi eksi var bence
Bianda kayboldu bende cok.sasrdim halbuki hepte burdaydiNeden cevap yazmadiki unuttu bizi
Ya kuzum ya sen benim suan hayalimdeki kilodasin seni taktir ve tebrik ediyorum masalımAman canim helal diyorsunda 5 aydir burdayim yani coktan mezun olmam lazimdi,gerci cok biseyde kalmadi ama burdan ayrilmam herhalde mezun olsamda bir sure takilirim:)
Bendede aynı durum var malesef.hala iştahım yerinde.otursam 6 kişilik pastayı yerim gibime geliyo. :))Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Esime dedim pide bize yasak diye simdiden önlemimi aldimKizlar ramazan geliyor tabiki sicacik misss kokulu pideler de sofralarimizdaki yerini aliyor
Hahaha Allahtan benim pastaya karsi bir ilgim yok bende sarma,borek,kofteler ayy valla bir oturusta en az iki uc kisilik yerim yani abartisiz amaBendede aynı durum var malesef.hala iştahım yerinde.otursam 6 kişilik pastayı yerim gibime geliyo. :))
Biz yemiyoruz diye adamlarada mi yedirmeyecez kiz yazik ya ben kiyamiyorum kocisimeEsime dedim pide bize yasak diye simdiden önlemimi aldim
Canım ben oruçlu olmayacağım.ama tutsaydımda yemezdim ekmeği.hayatımın sonına kadar yemeyi düşünmüyorum. Nasıl olsa bi faydasıda yokRamazanda mecbur yicez dimi kuzu
Oyy kocisinede kiyamazmisss ALAHIM mutluluğunu daim etsin masalimBiz yemiyoruz diye adamlarada mi yedirmeyecez kiz yazik ya ben kiyamiyorum kocisime
Dogru kuzum boşuna yag yapici bisiCanım ben oruçlu olmayacağım.ama tutsaydımda yemezdim ekmeği.hayatımın sonına kadar yemeyi düşünmüyorum. Nasıl olsa bi faydasıda yok
Tam benim sevdiklerimi yazmissin sanki ben yazdim hisettimHahaha Allahtan benim pastaya karsi bir ilgim yok bende sarma,borek,kofteler ayy valla bir oturusta en az iki uc kisilik yerim yani abartisiz ama
Hayirli geceler kuzummm takimimiz derece alir INŞALLAHBugun cenem dustu kizlar normalde esimden dolayi aksamlari pek giremiyorum telefon elinden dusmuyor diye soyleniyor cunku
Benim uyku saatide geldi hepinizi opuyorum insallah yarin tartida guzel sonuclar goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?