- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.401
Sabahta yese 2 dilim fazla bence canm bide aksamina pilav yemis kuzum o yuzden benm fikrimce fazlaKiz sadece sabah ekmek yemis aksam ekmek yokk ortimm @ayeyldz dimi kuzu
Menun cokta kotu degil canm sucuk ne kadar yedinki..sporda iyi seker carsamba icin yapilmissaMrb kızlar. Menum;
8.30
1 Sucuklu yumurta
2 zeytin yarım kk peynir
Domates salatalık olmazsa olmazim dereotu
1 dilim ekmek
11.30
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
17.00
Et sulu çorba (Şehriyesi çok az)
Salata
Not:kızlar niye çarşamba diye düşündüm bilmiyorum ama perşembe olduğu tamamen çıkmış aklımdan. O yüzden pek perşembelik bu menu olmadı
2 litre su
650 ip+ 1 saat 15 dakika yürüyüş +600 ip+oğlumla yarım saat top oynadik
Evet pilav yemeyeydi iyiydi o konuda sana katılıyorum ortiSabahta yese 2 dilim fazla bence canm bide aksamina pilav yemis kuzum o yuzden benm fikrimce fazla
Senin her halin guzel kuzumBende yapmak isterdm ama benim kredi kartm bile yok
Ayy canim benim cok tatlisin bak bende kirmizi oldum prosuzSenin her halin guzel kuzum
Afiyet olsun canım menun çok güzel :))Mrb kızlar. Menum;
8.30
1 Sucuklu yumurta
2 zeytin yarım kk peynir
Domates salatalık olmazsa olmazim dereotu
1 dilim ekmek
11.30
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
17.00
Et sulu çorba (Şehriyesi çok az)
Salata
Not:kızlar niye çarşamba diye düşündüm bilmiyorum ama perşembe olduğu tamamen çıkmış aklımdan. O yüzden pek perşembelik bu menu olmadı
2 litre su
650 ip+ 1 saat 15 dakika yürüyüş +600 ip+oğlumla yarım saat top oynadik
Bende katılıyorum sizeEvet pilav yemeyeydi iyiydi o konuda sana katılıyorum orti
Sabrt canım az kaldı izlediğimiz sonucu görürüz inşYa migdemde bi azalma hisediyorum canlar yarin olda keske sabirsizlaniyorum
Evt cnm güzel şişirdi:))canım menun güzel. Spordan olabilir diye düşünüyorum.
Şekerler harika canım ama endişende haklısın tohumlar ekilmeyebilirve yazık olur.
Canım erken yemişsin kısırı aksamida hafif gecirmissin normalde sorun yok bence ama cumaya yakın olduğu için şişkinlik yapmaz umarım. Afiyet olsun canım.
canım 3d kullanın yada biz sanal kart kullanıyoruz net alışverişlerinde öyle yapabilirsiniz.
bir Miray klasiği Tebrikler tatlım.
kek micunaya 2 kala yapma tatlım 2 ileri 1 geri yapma lütfen. Afiyet olsun.
Guzel canim afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menun.
Afiyet olsun canım güzel olmuş kepekli bulgur da şişkinlik yaparmi bilemiyorum ama tercih etmemek lazım tartıya yakın zamanda.
Miraycım yarın çok mrk ediyorum senin sonucu.güzel bi eksi var benceSabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 aci biber
1 domates
1 salatalık
1 dilim t ekmek
Öğlen(14.00)
Yumurtali yeşil fasulye(4 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Aman canim helal diyorsunda 5 aydir burdayim yani coktan mezun olmam lazimdi,gerci cok biseyde kalmadi ama burdan ayrilmam herhalde mezun olsamda bir sure takilirim:)Kuzum zamanla bikiliyor ne yazikki canin cekiyo migdemiz küçülür eskisi yiyemessin ama canımız ne yazikki diyet uzadıkça baska seyler cekiyor helal valla 12 kilo super
Dövme pilavı ne canım.ilk kez duydumBugünkü menum
Sabah 11 tava da 1 yumurta
1 domates 3 zeytin 2 dilim kep ekmek
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
Aksam 19: 3 kaşık dövme pilavı
5 kaşık ciğer söte salata ayran
2 lt su
Spor yapmadim daha ama plates yapmayı düşünüyorum
Tatlim ben de aclik cekmiyorum zaten diyete basladigimdan beri ac gezdigim bir gun dahi olmadi ama garip bir midem var mesela gecenlerde cuma kacamak olarak makarna yemistim iki tabak neredeyse ve kendime engel olmasaydim inan uc tabak yerdim okadar pis bir midem varKuculur diye biliyorum ama acaba psikoljkmi hani hep kendini yemicem diye kasıyomusun acaba oyle dusunurek yersen surekli aclik hissi olabilirms canm ben saglikli besleniyorum az az herseyden yiyorm de kendi kendine o sinyalleri gonder belki ise yarar
Afiyet olsun tatlım pilav olmasamiymisBugünkü menum
Sabah 11 tava da 1 yumurta
1 domates 3 zeytin 2 dilim kep ekmek
Öğlen 15 1 kase yoğurt
Ara 1 kase erik 6 vişne
Aksam 19: 3 kaşık dövme pilavı
5 kaşık ciğer söte salata ayran
2 lt su
Spor yapmadim daha ama plates yapmayı düşünüyorum
Bilmiyorum cnm ama haklısın dikkat etmesek 1 2 ayda eski kilomuza döneriz.. niye öyle ki acaba??Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Masallah canim gayet iyi vermissin tebrikler:)Benimde yarin tam 1 ay olcak ve 4.3 kilo gitti toplamdaumarim haziran ayindada bi o kadar kilo gider
Bende 1 haftada unuttum ekmeği.crviz fındık badem yedim.tok tuttuğu için sonrasında aramadım.bi sıksan bir hafta hiç aklına gelmez sonrasındaSağol canım çok haklısın ekmekten vazgecemiuorum amaaanapsam bilemedim
Cok sekersin ortimBende katılıyorum size
Aman canim cok dikkat et kolay verilmiyo ama cok kolay geri aliniyo malesef bende senin gibiyim bide zayiflayinca bi gevsiyo insan aman nasil olsa veriyom bunu yiyince olmem diye diye verdiklerimi almisligim var yaniTatlim ben de aclik cekmiyorum zaten diyete basladigimdan beri ac gezdigim bir gun dahi olmadi ama garip bir midem var mesela gecenlerde cuma kacamak olarak makarna yemistim iki tabak neredeyse ve kendime engel olmasaydim inan uc tabak yerdim okadar pis bir midem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?