Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menun cokta kotu degil canm sucuk ne kadar yedinki..sporda iyi seker carsamba icin yapilmissa

Afiyet olsun canım menun çok güzel :))

Evt cnm güzel şişirdi:))
Miraycım yarın çok mrk ediyorum senin sonucu.güzel bi eksi var bence

Kuzum zamanla bikiliyor ne yazikki canin cekiyo migdemiz küçülür eskisi yiyemessin ama canımız ne yazikki diyet uzadıkça baska seyler cekiyor helal valla 12 kilo super
Aman canim helal diyorsunda 5 aydir burdayim yani coktan mezun olmam lazimdi,gerci cok biseyde kalmadi ama burdan ayrilmam herhalde mezun olsamda bir sure takilirim:)

Dövme pilavı ne canım.ilk kez duydum

Tatlim ben de aclik cekmiyorum zaten diyete basladigimdan beri ac gezdigim bir gun dahi olmadi ama garip bir midem var mesela gecenlerde cuma kacamak olarak makarna yemistim iki tabak neredeyse ve kendime engel olmasaydim inan uc tabak yerdim okadar pis bir midem var

Afiyet olsun tatlım pilav olmasamiymis

Kizlar ya bisey sorucam simdi ben 12 kilo kadar verdim yani bu kadar kilo verince midenin kuculmesi gerekmiyor mu?kendimi kontrol etmesem eskisi gibi tika basa yiyebiliyorum neden midem kuculmedi anlamadim
Bilmiyorum cnm ama haklısın dikkat etmesek 1 2 ayda eski kilomuza döneriz.. niye öyle ki acaba??

Aman canim cok dikkat et kolay verilmiyo ama cok kolay geri aliniyo malesef bende senin gibiyim bide zayiflayinca bi gevsiyo insan aman nasil olsa veriyom bunu yiyince olmem diye diye verdiklerimi almisligim var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…