Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Önce bi sakin ol Cnm
Iyi düşünün iyi olsun
Hem en kötüsü olsa bile artık verem eskisi gibi değilki tedavisi var
Içini ferah tut sen

Canım sana da mesaj atarım
Çok geçmiş olsun güzellik inşallah toparlar kendini çok zor

Tatlım Burcu izinde

Ah bu sigara cok kotu bisi benim babamda amaliyat oldu sigara yüzünden damarlari tikandi simdi sigarayi birakti kuzum herseyin çözümü var ALLAHIN izniyle uzme tatli canini butun dualarimiz babanla carsamba hayirli guzel bi haber aliriz INŞALLAH bizide habersiz birakma aklim sende

Kızlar bugünkü listeye Bi bakın Allah aşkına kaç tane bildirimsiz sabit yakışıyor mu bize Bi bakın
Aynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.

Önce bi sakin ol Cnm
Iyi düşünün iyi olsun
Hem en kötüsü olsa bile artık verem eskisi gibi değilki tedavisi var
Içini ferah tut sen
Doğru söylüyorsun mefkusum Allah dermansiz dert vermesin hic kimseye.

19 sene oldu bırakalı ama hala izleri devam ediyor Rabbim babana da şifa versin canım.

Kızlar bugünkü listeye Bi bakın Allah aşkına kaç tane bildirimsiz sabit yakışıyor mu bize Bi bakın
Çok haklısın canım ya sorumluluk önemli birsey inşallah bir sorunları yoktur. Ama Toprak in siteye girip yazmaması garip gerçekten.

Canim benim kotu dusunmeyin hemen,insallah kotu bir sey cikmaz ki ciksa bile artik tedavisi mumkun ve kolay icinizi ferah tutun.

Merhabalar kızlar uzun bi yuruyusun ardından sonunda eve geldim arkadaşım kuaföre falan gitti bende yürüyüş yapmak icin eşlik ettim 3 saattir yürüyorum iyi geldi bana simdi yemek yapmam lazım ne yapsam bilemedim sizler napiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…