- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.621
Önce bi sakin ol CnmBabam KOAH hastası 30 yıl sigara içtiği için 2 yıldır da gece maskeyle uyuyor. Dün yine dr una götürdük ateş ve öksürük şikayetiyle filmlere baktı zatürre geçirmişsin ve veremden şüphelendi tomografi çektirdik dün apar topar acil olduğu için çarşamba cikicak sonuç lar ve ben deli gibi dolaniyorum ortalıkta
Sağol canım.
Amin inşallah.
bilmiyorum sanırım bakıp tahmin yürüttüm ama tam bilmek lazım.
Sağol canım.
Babam KOAH hastası 30 yıl sigara içtiği için 2 yıldır da gece maskeyle uyuyor. Dün yine dr una götürdük ateş ve öksürük şikayetiyle filmlere baktı zatürre geçirmişsin ve veremden şüphelendi tomografi çektirdik dün apar topar acil olduğu için çarşamba cikicak sonuç lar ve ben deli gibi dolaniyorum ortalıkta.
Tatlım Burcu izinde@narcicegi-21 hamile olabilirsin Allah inşallah kucağına sağlıkla aldığın günleri de göstersin ama buraya karşı saygıdan ötürü gelip bildirim yapmalıydın
@burcugncy bildirim yapmamanın Nasıl bişey olduğunu bana söylermisin lütfen ve menü de paylaşmamak aynı Zaman da @sonumud buraya daha sık gelmelisin
Tatlım Burcu izinde
Ah bu sigara cok kotu bisi benim babamda amaliyat oldu sigara yüzünden damarlari tikandiSağol canım.
Amin inşallah.
Sağol canım.
Babam KOAH hastası 30 yıl sigara içtiği için 2 yıldır da gece maskeyle uyuyor. Dün yine dr una götürdük ateş ve öksürük şikayetiyle filmlere baktı zatürre geçirmişsin ve veremden şüphelendi tomografi çektirdik dün apar topar acil olduğu için çarşamba cikicak sonuç lar ve ben deli gibi dolaniyorum ortalıkta.
Evet girdi kaptanim ama yazmadi bende sok oldum ilk geldigimde nekadarda istekliydikibileta girip cevap vermemişsin anlayamadım cnm ama üzgünüm listeden çıkardım seni
Evet girdi kaptanim ama yazmadi bende sok oldum ilk geldigimde nekadarda istekliydi
Bizde onu merak etmistik halbukiAynen öyle gördüm sinirlendim açıkçası biraz girip yazmamak Nasıl bişey anlamıyorum
Bizde onu merak etmistik halbuki
Noldu canim umarm kotu bise degildrKizlar babam hastahiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Bilmiyoruz canım çarşamba belli olucak sonuçlar böyle bir durumda beklemek zor oluyor. İnşallah hersey yolundadir.Noldu canim umarm kotu bise degildr
Aynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.Kızlar bugünkü listeye Bi bakın Allah aşkına kaç tane bildirimsiz sabit yakışıyor mu bize Bi bakın
Doğru söylüyorsun mefkusum Allah dermansiz dert vermesin hic kimseye.Önce bi sakin ol Cnm
Iyi düşünün iyi olsun
Hem en kötüsü olsa bile artık verem eskisi gibi değilki tedavisi var
Içini ferah tut sen
19 sene oldu bırakalı ama hala izleri devam ediyorAh bu sigara cok kotu bisi benim babamda amaliyat oldu sigara yüzünden damarlari tikandisimdi sigarayi birakti kuzum herseyin çözümü var ALLAHIN izniyle uzme tatli canini butun dualarimiz babanla carsamba hayirli guzel bi haber aliriz INŞALLAH bizide habersiz birakma aklim sende
Çok haklısın canım ya sorumluluk önemli birsey inşallah bir sorunları yoktur. Ama Toprak in siteye girip yazmaması garip gerçekten.Kızlar bugünkü listeye Bi bakın Allah aşkına kaç tane bildirimsiz sabit yakışıyor mu bize Bi bakın
Canim benim kotu dusunmeyin hemen,insallah kotu bir sey cikmaz ki ciksa bile artik tedavisi mumkun ve kolay icinizi ferah tutun.Sağol canım.
Amin inşallah.
Sağol canım.
Tamam kaptanım sorun değil@ayeyldz yavrım ben senin diskalifiye olduğunu tamamen unutmuşum kuauruma bakma haftaya listedesin inşallah cuma Bi geçsin sorcam paylaşıma
Sağol canım.Canim benim kotu dusunmeyin hemen,insallah kotu bir sey cikmaz ki ciksa bile artik tedavisi mumkun ve kolay icinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?