- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.641
Masallah canım çok iyi vermişsinAynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.
Tatlim onceki resmim yok malesef kilolu oldugum zaman hic cekinmiyordum ama mezun oldugum zaman yani 55-56 oldugum zaman bir tane foto aticam insallahMasallah canım çok iyi vermişsinönceki ve sonraki resmin varmı cook merak ettim
Cuma oldugu icin sende kacamak hakkini borekten yana kullanmissin iyi secim:) menun gayet iyi canim afiyet olsun.Kizlar menüm
Sabah 8
2 gün kurusu
1 bardak ılık su
Saat 11:30
Dün yemediğim 2 dilim pirasa böreği
1 bardak kefir
Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir
Su 3 litre oldu daha içerim yatana kadar evimiz çok sıcak oluyor bütün gün güneş alıyor sanırım o yüzden çok içtim.
Spor akşam yürüyüş planlıyorum yazarım Yurursem.
Afiyet olsun canım menun güzelKizlar menüm
Sabah 8
2 gün kurusu
1 bardak ılık su
1 bardak kefir
Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir
Su 3 litre oldu daha içerim yatana kadar evimiz çok sıcak oluyor bütün gün güneş alıyor sanırım o yüzden çok içtim.
AMIN ALLAH razi olsun kardesim cok sagol ALLAHIM ailemizi basimizdan eksik etmesin INŞALLAHDoğru söylüyorsun mefkusum Allah dermansiz dert vermesin hic kimseye.
19 sene oldu bırakalı ama hala izleri devam ediyorRabbim babana da şifa versin canım.
Çok haklısın canım ya sorumluluk önemli birsey inşallah bir sorunları yoktur. Ama Toprak in siteye girip yazmaması garip gerçekten.
Kuzum sen nezaman diskalifiye oldun ortimTamam kaptanım sorun değil
Ooo süper olmus 3 saat bacaklarina saglikMerhabalar kızlar uzun bi yuruyusun ardından sonunda eve geldim arkadaşım kuaföre falan gitti bende yürüyüş yapmak icin eşlik ettim 3 saattir yürüyorum iyi geldi banasimdi yemek yapmam lazım ne yapsam bilemedim sizler napiyosunuz
Aynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.
Kuzum sen nezaman diskalifiye oldun ortim
Sabah (10.00)
Acı biberli domates
1 dilim tahil ekmek
Az parca peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Yumurtalı yeşil fasülye(4 yemek kaşığı)
1 kase pul biberli yoğurt
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
2 adet kayısı
2 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Semiz otu salatasi
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Kizlar menüm
Sabah 8
2 gün kurusu
1 bardak ılık su
1 bardak kefir
Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir
Kuzum sen bu takimin guzide uyesisin Örneksin 5li sayilara kadar inmissin daha ne olsunAynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.
Çok Sağol CanımcımHarikasın sana imreniyorum
Kizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir dilim ekmek,6 yesil zeytin,1 az yagda yumurta,1 kk peynir ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak bol yogurtlu manti(cisss niyetine)
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi
2 litre su,spor yapamadim kizlar cunku esim calistigi icin erken gelemedi bulundugum yer tek basima cikmam icin uygun bir yer degil,aksamda cikmamiz mumkun degil cunku burasi daglik bir yer ve askeri bolge oldugu icin aksamda cikamayiz malesef
Leslie yap kuzummmKizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir dilim ekmek,6 yesil zeytin,1 az yagda yumurta,1 kk peynir ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak bol yogurtlu manti(cisss niyetine)
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi
2 litre su,spor yapamadim kizlar cunku esim calistigi icin erken gelemedi bulundugum yer tek basima cikmam icin uygun bir yer degil,aksamda cikmamiz mumkun degil cunku burasi daglik bir yer ve askeri bolge oldugu icin aksamda cikamayiz malesef
Aman tatlim simariyorumKuzum sen bu takimin guzide uyesisin Örneksin 5li sayilara kadar inmissin daha ne olsun
Aman tatlim simariyorumama kuzum ben zaten 72 ile basladim oyle cokta degildi yani,ama cok mutlu oldum boyle soylemene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?