Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar menüm
Sabah 8
2 gün kurusu
1 bardak ılık su

Saat 11:30
Dün yemediğim 2 dilim pirasa böreği
1 bardak kefir

Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir

Su 3 litre oldu daha içerim yatana kadar evimiz çok sıcak oluyor bütün gün güneş alıyor sanırım o yüzden çok içtim.
Spor akşam yürüyüş planlıyorum yazarım Yurursem.

Aynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.
Masallah canım çok iyi vermişsin önceki ve sonraki resmin varmı cook merak ettim

Cuma oldugu icin sende kacamak hakkini borekten yana kullanmissin iyi secim:) menun gayet iyi canim afiyet olsun.

Afiyet olsun canım menun güzel su da harika

AMIN ALLAH razi olsun kardesim cok sagol ALLAHIM ailemizi basimizdan eksik etmesin INŞALLAH

Ooo süper olmus 3 saat bacaklarina saglik

Kuzum bende pazara gttim butun sebseleri topladimmmm yasasin sebze yemekleri

Aynen canim valla haklisin kendi adima cok uzgunum son haftalarda pek iyi olmuyor son 2.5 kilom kaldi insallah hemen verip mezun olmak istiyorum gurubu etkilemek istemiyorum artik.Ama mezun olduktan sonra yine buralarda olurum koruma surecinde.

Elbette ol bitanem her Zaman yerimiz var sizlere açıkçası benim derdim az veren yada dikkat edip sabit olana değil lafım gelmeyen bildirim yapmayan ve sürekli kaçamak yapana yanlış anlaşılmasın sonuçta burda herkes emek veriyor ve liste oluşturulup Bi yarış yapılıyor neden bildirim yapmayan insanlar yüzünden o diğer insanların az ya da çok aöa uğraşan insanların motivasyonunu düşürsün buna gelemem sonuçta hepimiz biliyoruz Kı iyi derece yapınca motivasyon daha çok artıyor

Sabah (10.00)
Acı biberli domates
1 dilim tahil ekmek
Az parca peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Yumurtalı yeşil fasülye(4 yemek kaşığı)
1 kase pul biberli yoğurt
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
2 adet kayısı
2 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Semiz otu salatasi

Spor
1 saat bisiklet

Su 3litre

Harikasın sana imreniyorum

Keşke böreği 1 dilim yeseydin ve bulgur yemeseydin kuzum hadi yürüyüşünü yap iyi gelir

Kuzum sen bu takimin guzide uyesisin Örneksin 5li sayilara kadar inmissin daha ne olsun

Kizlar menumu yazayim,

Sabah:7.30 bir dilim ekmek,6 yesil zeytin,1 az yagda yumurta,1 kk peynir ve cay.

Ogle:12.15 bir tabak bol yogurtlu manti(cisss niyetine)

Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi

2 litre su,spor yapamadim kizlar cunku esim calistigi icin erken gelemedi bulundugum yer tek basima cikmam icin uygun bir yer degil,aksamda cikmamiz mumkun degil cunku burasi daglik bir yer ve askeri bolge oldugu icin aksamda cikamayiz malesef

Keşke mantı olmasaymış zaten 2.5 kilon kalmışken ama inşallah 2 hafta içinde mezun etcez seni artık karnen olsun güzellik

Leslie yap kuzummm manti ödülünde afiyet olsun kuzum aksami hafif tutmakla iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…