Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Keşke mantı olmasaymış zaten 2.5 kilon kalmışken ama inşallah 2 hafta içinde mezun etcez seni artık karnen olsun güzellik
Aynen kaptanim ama ben bayrama kadar listede olsam daha iyi olur soz veriyorum kaptanim daha dikkatli olup kilo vericem insallah,hem kilom az oldugu icin yuzdemde yuksek olur gurubu olumlu yonde etkilerim yani

Aynen kaptanim ama ben bayrama kadar listede olsam daha iyi olur soz veriyorum kaptanim daha dikkatli olup kilo vericem insallah,hem kilom az oldugu icin yuzdemde yuksek olur gurubu olumlu yonde etkilerim yani

Onu biliyorum zaten bitanem Bayram'a kadar ver mezun ol deli o Zamana kadar napcan ama burda hep ol o ayrı mesele

Afiyet olsun canım biraz agir geldi menun bana

Afiyet olsun canm guzel

Afiyet olsun canm cuma kacamagi olms ama olmasada olurms

Tamam kaptanim çok iyi olur :))

Tamamdr kaptanm aksam belli bi saat olcakmi

Aman tatlim simariyorumama kuzum ben zaten 72 ile basladim oyle cokta degildi yani,ama cok mutlu oldum boyle soylemene
Kuzum mutlu olmana sevindim az bisimi başardığın 7lerden 5lere düşmüşsün harika bisey bu tebrik ediyorum cani gönülden seniii kuzucum
Darisi bize INŞALLAH masalım

Bugunun menusu kilo veremdm diye bu hafta karbonhidrt almamyi dusunuyom
11:00=1kupa limonlu yesil cay
11:30=1has.yumurta+peynir+4zeytin+domates+salatalik
13:00=2bardak koy yogurdundan ayran
15:00=8yk et sote+salata
18:00=1dilim karpuz+kk peynir+3zeytin
2.5 litre su
1saat yuruyus

Cok guzel canim benimde buaralar canim karpuz cekiyor bende yarin bi dilim yiyim

Canim kesinlikle haklisin bu aralar ustuste geldi,takim demek sorumluluk demek,hepimiz elimizi tasin altina koymazsak bu yuku kaldiramayiz ve motivasyonumuz duser, sen dugun hazirligi yaptigin halde surekli bizimle ilgileniyorsun keske herkes sorumlulugunun farkina varsa isi ciddiye alsa.

Karpuzda karbonhidrat ama olsun :) güzel olmuş beğendim spor da var su da iyi

Ben Bu takımda kilo verdim bu takım benim hayatımı değiştirdi o yüzden benim bu takıma karşı sorumluluğum her zaman var ben her zaman burda olmaktan gurur duyuyorum tatlım

Tatlim senin menuleri okumadan kusursuz diyorum cidden cok iyi.
Leslie yap kuzummm manti ödülünde afiyet olsun kuzum aksami hafif tutmakla iyi yapmışsın
Tatlim ya regl gunume bir iki gun var, bebek dusundugumuz icin yapmasam daha iyi olacak. Gerci bu ayda bir sey yok gibi cunku regl sancim var ama ne olur ne olmaz ondan yapamiyorum.
Çok değil mi 12 kilo şaka mısın sen çok güzel bir başarı
Tesekkur ederim canim sizin verdiginiz kilolarin yaninda benimki cok az kaliyor ondan dedim kuzum:)
Kuzum mutlu olmana sevindim az bisimi başardığın 7lerden 5lere düşmüşsün harika bisey bu tebrik ediyorum cani gönülden seniii kuzucum
Darisi bize INŞALLAH masalım
Sagol canim aynen darisi size:)
7
Menun guzel canim afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…