- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.661
Aynen kaptanim ama ben bayrama kadar listede olsam daha iyi olur soz veriyorum kaptanim daha dikkatli olup kilo vericem insallah,hem kilom az oldugu icin yuzdemde yuksek olur gurubu olumlu yonde etkilerim yaniKeşke mantı olmasaymış zaten 2.5 kilon kalmışken ama inşallah 2 hafta içinde mezun etcez seni artık karnen olsun güzellik
Aynen kaptanim ama ben bayrama kadar listede olsam daha iyi olur soz veriyorum kaptanim daha dikkatli olup kilo vericem insallah,hem kilom az oldugu icin yuzdemde yuksek olur gurubu olumlu yonde etkilerim yani
Afiyet olsun canım biraz agir geldi menun banaKizlar menüm
Sabah 8
2 gün kurusu
1 bardak ılık su
Saat 11:30
Dün yemediğim 2 dilim pirasa böreği
1 bardak kefir
Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir
Su 3 litre oldu daha içerim yatana kadar evimiz çok sıcak oluyor bütün gün güneş alıyor sanırım o yüzden çok içtim.
Spor akşam yürüyüş planlıyorum yazarım Yurursem.
Afiyet olsun canm guzelSabah (10.00)
Acı biberli domates
1 dilim tahil ekmek
Az parca peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Yumurtalı yeşil fasülye(4 yemek kaşığı)
1 kase pul biberli yoğurt
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
2 adet kayısı
2 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Semiz otu salatasi
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Afiyet olsun canm cuma kacamagi olms ama olmasada olurmsKizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir dilim ekmek,6 yesil zeytin,1 az yagda yumurta,1 kk peynir ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak bol yogurtlu manti(cisss niyetine)
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi
2 litre su,spor yapamadim kizlar cunku esim calistigi icin erken gelemedi bulundugum yer tek basima cikmam icin uygun bir yer degil,aksamda cikmamiz mumkun degil cunku burasi daglik bir yer ve askeri bolge oldugu icin aksamda cikamayiz malesef
Tamam kaptanim çok iyi olur :))Kızlar şimdi herkes bir beni dinlesin çok çok önemli duyuru haftaya Ramazan bildiğimiz gibi cuma sabah tartıldığınızda sahur etkisiyle fazla çıkacağınız için perşembe akşam iftardan önce tartılıp bildirim yapıcaz
Tamamdr kaptanm aksam belli bi saat olcakmiKızlar şimdi herkes bir beni dinlesin çok çok önemli duyuru haftaya Ramazan bildiğimiz gibi cuma sabah tartıldığınızda sahur etkisiyle fazla çıkacağınız için perşembe akşam iftardan önce tartılıp bildirim yapıcaz
Tamamdr kaptanm aksam belli bi saat olcakmi
Kuzum mutlu olmana sevindim az bisimi başardığın 7lerden 5lere düşmüşsün harika bisey bu tebrik ediyorum cani gönülden seniii kuzucumAman tatlim simariyorumama kuzum ben zaten 72 ile basladim oyle cokta degildi yani,ama cok mutlu oldum boyle soylemene
Cok guzel canim benimde buaralar canim karpuz cekiyor bende yarin bi dilim yiyimBugunun menusu kilo veremdm diye bu hafta karbonhidrt almamyi dusunuyom
11:00=1kupa limonlu yesil cay
11:30=1has.yumurta+peynir+4zeytin+domates+salatalik
13:00=2bardak koy yogurdundan ayran
15:00=8yk et sote+salata
18:00=1dilim karpuz+kk peynir+3zeytin
2.5 litre su
1saat yuruyus
Canim kesinlikle haklisin bu aralar ustuste geldi,takim demek sorumluluk demek,hepimiz elimizi tasin altina koymazsak bu yuku kaldiramayiz ve motivasyonumuz duser, sen dugun hazirligi yaptigin halde surekli bizimle ilgileniyorsun keske herkes sorumlulugunun farkina varsa isi ciddiye alsa.Elbette ol bitanem her Zaman yerimiz var sizlere açıkçası benim derdim az veren yada dikkat edip sabit olana değil lafım gelmeyen bildirim yapmayan ve sürekli kaçamak yapana yanlış anlaşılmasın sonuçta burda herkes emek veriyor ve liste oluşturulup Bi yarış yapılıyor neden bildirim yapmayan insanlar yüzünden o diğer insanların az ya da çok aöa uğraşan insanların motivasyonunu düşürsün buna gelemem sonuçta hepimiz biliyoruz Kı iyi derece yapınca motivasyon daha çok artıyor
Bugunun menusu kilo veremdm diye bu hafta karbonhidrt almamyi dusunuyom
2.5 litre su
1saat yuruyus
Canim kesinlikle haklisin bu aralar ustuste geldi,takim demek sorumluluk demek,hepimiz elimizi tasin altina koymazsak bu yuku kaldiramayiz ve motivasyonumuz duser, sen dugun hazirligi yaptigin halde surekli bizimle ilgileniyorsun keske herkes sorumlulugunun farkina varsa isi ciddiye alsa.
Cok guzel canim benimde buaralar canim karpuz cekiyor bende yarin bi dilim yiyim
Kuzum valla korkmuyorda değilimYarın ye çok geç yeme ama
Tatlim senin menuleri okumadan kusursuz diyorum cidden cok iyi.Sabah (10.00)
Acı biberli domates
1 dilim tahil ekmek
Az parca peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Yumurtalı yeşil fasülye(4 yemek kaşığı)
1 kase pul biberli yoğurt
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
2 adet kayısı
2 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Semiz otu salatasi
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Tatlim ya regl gunume bir iki gun var, bebek dusundugumuz icin yapmasam daha iyi olacak. Gerci bu ayda bir sey yok gibi cunku regl sancim var ama ne olur ne olmaz ondan yapamiyorum.Leslie yap kuzummmmanti ödülünde afiyet olsun kuzum aksami hafif tutmakla iyi yapmışsın
Tesekkur ederim canim sizin verdiginiz kilolarin yaninda benimki cok az kaliyor ondan dedim kuzum:)Çok değil mi 12 kilo şaka mısın sen çok güzel bir başarı
Sagol canim aynen darisi size:)Kuzum mutlu olmana sevindim az bisimi başardığın 7lerden 5lere düşmüşsün harika bisey bu tebrik ediyorum cani gönülden seniii kuzucum
Darisi bize INŞALLAH masalım
7Bugunun menusu kilo veremdm diye bu hafta karbonhidrt almamyi dusunuyom
2.5 litre su
1saat yuruyus
Kuzum valla korkmuyorda değilimben yemem sanirim ya yemek yersem sanki kendime ihanet etcem saniyorum bi isirik alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?