- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.681
Canim benim cidden sorumlulugunuzu fazlasiyla yapiyorsunuz sen ve zuhal abla sagolsun o da bizi cok guzel motive ediyor varliginiz bize daha cok guc veriyor cidden abartmiyorum aynen de boylesiniz.Ben Bu takımda kilo verdim bu takım benim hayatımı değiştirdi o yüzden benim bu takıma karşı sorumluluğum her zaman var ben her zaman burda olmaktan gurur duyuyorum tatlım
Kuzum cok naziksin cok sagolTatlim senin menuleri okumadan kusursuz diyorum cidden cok iyi.
Tatlim ya regl gunume bir iki gun var, bebek dusundugumuz icin yapmasam daha iyi olacak. Gerci bu ayda bir sey yok gibi cunku regl sancim var ama ne olur ne olmaz ondan yapamiyorum.
Tesekkur ederim canim sizin verdiginiz kilolarin yaninda benimki cok az kaliyor ondan dedim kuzum:)
Sagol canim aynen darisi size:)
7
Menun guzel canim afiyet olsun.
Hadi yaKarpuzda karbonhidrat ama olsun :) güzel olmuş beğendim spor da var su da iyi
Valla canim ac karninla enerji kaybedersin ancak, bence iftardan bir saat sonra daha mantikli gibi ama tabi sen bilirsin.Kizlar size bisi daniscaktim sporu nezamam yapsam ya saat 10nda mi yaosam ramazanda yoksa orucluykende bisiklet sursemmi iftari beklemeden
Aynen kuzum ya tedbirli davranmak lazimBen Ramazan'da hafta 1 2 yiyordum ama mesela babamlara falan doğruyorlardı 2 çatal alıyordum öyle yaparsan sorun olmaz
Kuzum o sekil yapiyim neye cekiniyorum biliomusun ya iftarsan sonra ben bi mayisiyorum ya sende oyle oluyomusun kuzumValla canim ac karninla enerji kaybedersin ancak, bence iftardan bir saat sonra daha mantikli gibi ama tabi sen bilirsin.
Aaa dusukmu yaptin senKuzum cok naziksin cok sagol
Kuzum benim dusuk yaptığım gebelikte hamile olduğumu bilmiyodum adet sancim vardı hatta ben adet oldum 2 gun sonra kesildim baktim hamilemisim yani o agri olabiliyor
Kuzum sende bence super gidiyosun menulern gayet guzel ortimmnHadi yaben sadece ekmk pilav hamurisi felan saniyodm..bi cozemedm su protein karbonhdrati kaptanm
Öyle kuzum ALLAHIM kimsenin basina vermsesin kuzum cok zorAaa dusukmu yaptin seninsallah bir daha oyle bir sey yasamassin.Bakalim canim yarin obur gun olmam lazim olmazsam test yaparim artik.
Ayy sorma canim fazlasiyla oluyorum hemde, ama cok asiri yedigim icin yerimden kalkamiyorum bu yil dikkatli yersem oyle bir sorun olmaz insallah,namaza bile eriniyorum Allah affetsin.Kuzum o sekil yapiyim neye cekiniyorum biliomusun ya iftarsan sonra ben bi mayisiyorum ya sende oyle oluyomusun kuzum
Insallah canim enazindan cok sukur hamile kalabiliyorsun bunu ogrenmis oldun.Öyle kuzum ALLAHIM kimsenin basina vermsesin kuzum cok zor
INŞALLAH hakkinda hayirlisi olsun mujdeli guzel haberler verirsin canimcim
Kuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acip su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzumAyy sorma canim fazlasiyla oluyorum hemde, ama cok asiri yedigim icin yerimden kalkamiyorum bu yil dikkatli yersem oyle bir sorun olmaz insallah,namaza bile eriniyorum Allah affetsin.
Sagol canim benm ramazana kendimi cok iyi hazrladm umarm hersey gonlumzce olur..sporunuda iftardan sonra yap bence ben ole yapicam cunku tansiyonm dusuyo hemen benmKuzum sende bence super gidiyosun menulern gayet guzel ortimmn
Tabi kuzum cok şükür her halimize.Insallah canim enazindan cok sukur hamile kalabiliyorsun bunu ogrenmis oldun.
Benim yumurta rezervim yasima gore cok az canim aslinda normal yolla biraz sansim dusuk ama bir kac ay denemek istiyorum bakalim dua edin
Inşallah Allah sanada olmayanlarada guzel saglikli bebisler nasip etsin cani gonulden diliyorum tatlimInsallah canim enazindan cok sukur hamile kalabiliyorsun bunu ogrenmis oldun.
Benim yumurta rezervim yasima gore cok az canim aslinda normal yolla biraz sansim dusuk ama bir kac ay denemek istiyorum bakalim dua edin
Kuzu o pazartesi baslicakSagol canim benm ramazana kendimi cok iyi hazrladm umarm hersey gonlumzce olur..sporunuda iftardan sonra yap bence ben ole yapicam cunku tansiyonm dusuyo hemen benmkiz bu arada spor yarismasi noldu ben onu hepten unuttum
Super olur bende bu yil oyle yapmayi dusunuyorum,normalde oyle bir yemeklere saldiriyorumki kendimi taniyamiyorum,hatta corbayla falan hic zaman kaybetmem direk yemege gomulurum namaz kilacak dermanim kalmazdi ama bu yil aynen senin dedigin gibi yapmayi dusunuyorum.Kuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acio su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum
çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. En kısa sürede sağlığına kavuşur inş.Kizlar babam hastahiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Kizlar menüm
Sabah 8
2 gün kurusu
1 bardak ılık su
Saat 11:30
Dün yemediğim 2 dilim pirasa böreği
1 bardak kefir
Saat 17
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kefir
Su 3 litre oldu daha içerim yatana kadar evimiz çok sıcak oluyor bütün gün güneş alıyor sanırım o yüzden çok içtim.
Spor akşam yürüyüş planlıyorum yazarım Yurursem.
Afiyet olsun cnm çok guzelSabah (10.00)
Acı biberli domates
1 dilim tahil ekmek
Az parca peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Yumurtalı yeşil fasülye(4 yemek kaşığı)
1 kase pul biberli yoğurt
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
2 adet kayısı
2 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Semiz otu salatasi
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
Allah razi olsun tatlim:)Inşallah Allah sanada olmayanlarada guzel saglikli bebisler nasip etsin cani gonulden diliyorum tatlim
Yapabiliyosan cok guzel miraycm ben bekleme yapmiyorm esimde kalkinca hemen masayi toplyp bulasklari yikiyom agirlik cokmeden sonra namaz sonrada spor ole dusunuyormKuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acip su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?