Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben Bu takımda kilo verdim bu takım benim hayatımı değiştirdi o yüzden benim bu takıma karşı sorumluluğum her zaman var ben her zaman burda olmaktan gurur duyuyorum tatlım
Canim benim cidden sorumlulugunuzu fazlasiyla yapiyorsunuz sen ve zuhal abla sagolsun o da bizi cok guzel motive ediyor varliginiz bize daha cok guc veriyor cidden abartmiyorum aynen de boylesiniz.

Kuzum cok naziksin cok sagol

Kuzum benim dusuk yaptığım gebelikte hamile olduğumu bilmiyodum adet sancim vardı hatta ben adet oldum 2 gun sonra kesildim baktim hamilemisim yani o agri olabiliyor

Kuzum cok naziksin cok sagol

Kuzum benim dusuk yaptığım gebelikte hamile olduğumu bilmiyodum adet sancim vardı hatta ben adet oldum 2 gun sonra kesildim baktim hamilemisim yani o agri olabiliyor
Aaa dusukmu yaptin sen insallah bir daha oyle bir sey yasamassin.Bakalim canim yarin obur gun olmam lazim olmazsam test yaparim artik.

Kuzum o sekil yapiyim neye cekiniyorum biliomusun ya iftarsan sonra ben bi mayisiyorum ya sende oyle oluyomusun kuzum
Ayy sorma canim fazlasiyla oluyorum hemde, ama cok asiri yedigim icin yerimden kalkamiyorum bu yil dikkatli yersem oyle bir sorun olmaz insallah,namaza bile eriniyorum Allah affetsin.

Öyle kuzum ALLAHIM kimsenin basina vermsesin kuzum cok zor

INŞALLAH hakkinda hayirlisi olsun mujdeli guzel haberler verirsin canimcim
Insallah canim enazindan cok sukur hamile kalabiliyorsun bunu ogrenmis oldun.
Benim yumurta rezervim yasima gore cok az canim aslinda normal yolla biraz sansim dusuk ama bir kac ay denemek istiyorum bakalim dua edin

Ayy sorma canim fazlasiyla oluyorum hemde, ama cok asiri yedigim icin yerimden kalkamiyorum bu yil dikkatli yersem oyle bir sorun olmaz insallah,namaza bile eriniyorum Allah affetsin.
Kuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acip su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum

Kuzum sende bence super gidiyosun menulern gayet guzel ortimmn
Sagol canim benm ramazana kendimi cok iyi hazrladm umarm hersey gonlumzce olur..sporunuda iftardan sonra yap bence ben ole yapicam cunku tansiyonm dusuyo hemen benm kiz bu arada spor yarismasi noldu ben onu hepten unuttum

Benim yumurta rezervim yasima gore cok az canim aslinda normal yolla biraz sansim dusuk ama bir kac ay denemek istiyorum bakalim dua edin
Tabi kuzum cok şükür her halimize.

Kuzum dualarim seninle INŞALLAH nasip olur hayirli haberler verirsin

Inşallah Allah sanada olmayanlarada guzel saglikli bebisler nasip etsin cani gonulden diliyorum tatlim

Sagol canim benm ramazana kendimi cok iyi hazrladm umarm hersey gonlumzce olur..sporunuda iftardan sonra yap bence ben ole yapicam cunku tansiyonm dusuyo hemen benm kiz bu arada spor yarismasi noldu ben onu hepten unuttum
Kuzu o pazartesi baslicak he gel orayada kuzumm sensiz olmazz bide cok susarim dimi kuzu oruclu spor yaparken en iyisi iftardan sonra sen nasil plan yaptın kuzum

Kuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acio su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum
Super olur bende bu yil oyle yapmayi dusunuyorum,normalde oyle bir yemeklere saldiriyorumki kendimi taniyamiyorum,hatta corbayla falan hic zaman kaybetmem direk yemege gomulurum namaz kilacak dermanim kalmazdi ama bu yil aynen senin dedigin gibi yapmayi dusunuyorum.

Kizlar babam hasta hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. En kısa sürede sağlığına kavuşur inş.

Menü güzel canım. Tabi cuma kacamaginda güzel. Afiyet bal şeker olsun kilo olmasın
Afiyet olsun cnm çok guzel

Kuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acip su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum
Yapabiliyosan cok guzel miraycm ben bekleme yapmiyorm esimde kalkinca hemen masayi toplyp bulasklari yikiyom agirlik cokmeden sonra namaz sonrada spor ole dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…