Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yemege bende saldiriyodum ya ama artik oyle yapalim ozaman beraberce masalim

Kuzu o pazartesi baslicak he gel orayada kuzumm sensiz olmazz bide cok susarim dimi kuzu oruclu spor yaparken en iyisi iftardan sonra sen nasil plan yaptın kuzum
Ben gecen sene ramazanda diyetisyenle 4 kilo verdm tecrubeliyim hic zorlanmamstm ama bana spor yaptrmamsti bu senede çok yuklenmk istmym canm o yuzden sanrm katilmiycam ben

Yapabiliyosan cok guzel miraycm ben bekleme yapmiyorm esimde kalkinca hemen masayi toplyp bulasklari yikiyom agirlik cokmeden sonra namaz sonrada spor ole dusunuyorm
Böyle yapicam kuzum planim bu nasipse ekmekte yemicem iftarda sahurda sadece bi yada iki dilim yicem kuzum hedefim 78 kuzu en azindan bayrama

Ben gecen sene ramazanda diyetisyenle 4 kilo verdm tecrubeliyim hic zorlanmamstm ama bana spor yaptrmamsti bu senede çok yuklenmk istmym canm o yuzden sanrm katilmiycam ben
Gerçektenmi kuzum ama zaten o yarismada haftaada 3 gun diyo kuzum bizi zorlamazki haftada 3 gun

Cuma oldugu icin sende kacamak hakkini borekten yana kullanmissin iyi secim:) menun gayet iyi canim afiyet olsun.
Sağol Tatlım.

Afiyet olsun canım menun güzel su da harika
Sağol bebeğim.

menun Harika tatlım.

canım cıss in güzelmiş aksamda hafif olmuş afiyet olsun.

tamamdır güzellik.

Afiyet olsun canım biraz agir geldi menun bana
Valla bana da ağır geldi ne yalan söyleyeyim kafayı oyana buyana koyuyorum soda içtim kar etmedi şimdi dışarı çıkıyorum yürüyüşe gündüz çok sıcaktı. Bir daha böyle yemem.

Çok güzel canim afiyet eksi olsun inşallah.

Kizlar size bisi daniscaktim sporu nezamam yapsam ya saat 10nda mi yapsam ramazanda yoksa orucluykende bisiklet sursemmi iftari beklemeden

İftardan sonra yap 1 2 saat sonra kuzum

Hadi ya ben sadece ekmk pilav hamurisi felan saniyodm..bi cozemedm su protein karbonhdrati kaptanm

Haha yok bebeğim mesela bakliyatta karbonhidrat mercimek kurugasulye nohut bulgur hepsi yanı karbonhidrat oranları yüksek ben
Ayrıca pirinç şekerdir mesela bildiğin çok çok zararlı koruma da bile sürekli yenmemesi lazım
Meyvelerde de var bazılarında ama meyve ve bakliyatın karbonhidratını erken ve az miktarda yersen zararı olmaz mesela nere yaz karpuz kaç kalori diye illaki karbonhidrat oranı herşeyini gösterir öyle yemeden önce bakabilirsin yiceğin şeylere
Aynen kuzum ya tedbirli davranmak lazim

Kesinlikle

Tatlım hafta 3 gün 15 dk yarım saat spor yapabilirsin bence ama sen bilirsin

Afiyet olsun canım. Ciss in çok güzelmis bende çok severim
gayet güzel canim

Kuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acip su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum
söylediğin gibi yapmak en sagliklisi.. evdeysen uygulanabilir. Bizim misafirimiz ve misafirligimiz çok olur ramazanda o yüzden benim için zor. Uygulayabilirsen çok iyi olur canim

Menüm
9.00
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği
2 mercimek köftesi (dün içimde kalmisti)

13.30
3 kaşık Kurufasulye
1 kase yoğurt
2 kesim karpuz

17.00
1 tabak haşlanmış et
Yoğurt

Su 2.5 litre
600 ip + 1 saat bisiklet

Güzel Can'ım cıss en azından erken saatte karpuz biraz fazla olmuş sanki neyse cuma ve sporda var genel olarak kötü değil o yüzden

Kuzum uygularsam ise yarar ben ramazanlarda cok kilo alan biriyimmm bu sefer bunu yenicem bu sekilde verebilirim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…