- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.701
Bende yemege bende saldiriyodum yaSuper olur bende bu yil oyle yapmayi dusunuyorum,normalde oyle bir yemeklere saldiriyorumki kendimi taniyamiyorum,hatta corbayla falan hic zaman kaybetmem direk yemege gomulurum namaz kilacak dermanim kalmazdi ama bu yil aynen senin dedigin gibi yapmayi dusunuyorum.
Ben gecen sene ramazanda diyetisyenle 4 kilo verdm tecrubeliyim hic zorlanmamstm ama bana spor yaptrmamsti bu senede çok yuklenmk istmym canm o yuzden sanrm katilmiycam benKuzu o pazartesi baslicakhe gel orayada kuzumm sensiz olmazz bide cok susarim dimi kuzu oruclu spor yaparken en iyisi iftardan sonra sen nasil plan yaptın kuzum
Aynen tatlim:)Bende yemege bende saldiriyodum yaama artik oyle yapalim ozaman beraberce masalim
Böyle yapicam kuzum planim bu nasipse ekmekte yemicem iftarda sahurda sadece bi yada iki dilim yicem kuzum hedefim 78 kuzu en azindan bayramaYapabiliyosan cok guzel miraycm ben bekleme yapmiyorm esimde kalkinca hemen masayi toplyp bulasklari yikiyom agirlik cokmeden sonra namaz sonrada spor ole dusunuyorm
Gerçektenmi kuzum ama zaten o yarismada haftaada 3 gun diyo kuzum bizi zorlamazki haftada 3 gunBen gecen sene ramazanda diyetisyenle 4 kilo verdm tecrubeliyim hic zorlanmamstm ama bana spor yaptrmamsti bu senede çok yuklenmk istmym canm o yuzden sanrm katilmiycam ben
1 dilim ekmek yicem yinede ya hepten kesince gozlerim kararıyoBöyle yapicam kuzum planim bu nasipse ekmekte yemicem iftarda sahurda sadece bi yada iki dilim yicem kuzum hedefim 78 kuzu en azindan bayrama
Supersin kuzummm haydi INSALLAH1 dilim ekmek yicem yinede ya hepten kesince gozlerim kararıyobenim hedefimde 70 insallh
Sağol Tatlım.Cuma oldugu icin sende kacamak hakkini borekten yana kullanmissin iyi secim:) menun gayet iyi canim afiyet olsun.
Sağol bebeğim.Afiyet olsun canım menun güzelsu da harika
menun Harika tatlım.Sabah (10.00)
Acı biberli domates
1 dilim tahil ekmek
Az parca peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Yumurtalı yeşil fasülye(4 yemek kaşığı)
1 kase pul biberli yoğurt
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
2 adet kayısı
2 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Semiz otu salatasi
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
canım cıss in güzelmiş aksamda hafif olmuş afiyet olsun.Kizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir dilim ekmek,6 yesil zeytin,1 az yagda yumurta,1 kk peynir ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak bol yogurtlu manti(cisss niyetine)
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi
2 litre su,spor yapamadim kizlar cunku esim calistigi icin erken gelemedi bulundugum yer tek basima cikmam icin uygun bir yer degil,aksamda cikmamiz mumkun degil cunku burasi daglik bir yer ve askeri bolge oldugu icin aksamda cikamayiz malesef
tamamdır güzellik.Kızlar şimdi herkes bir beni dinlesin çok çok önemli duyuru haftaya Ramazan bildiğimiz gibi cuma sabah tartıldığınızda sahur etkisiyle fazla çıkacağınız için perşembe akşam iftardan önce tartılıp bildirim yapıcaz
Valla bana da ağır geldi ne yalan söyleyeyim kafayı oyana buyana koyuyorum soda içtim kar etmedi şimdi dışarı çıkıyorum yürüyüşe gündüz çok sıcaktı. Bir daha böyle yemem.Afiyet olsun canım biraz agir geldi menun bana
Çok güzel canim afiyet eksi olsun inşallah.Bugunun menusu kilo veremdm diye bu hafta karbonhidrt almamyi dusunuyom
11:00=1kupa limonlu yesil cay
11:30=1has.yumurta+peynir+4zeytin+domates+salatalik
13:00=2bardak koy yogurdundan ayran
15:00=8yk et sote+salata
18:00=1dilim karpuz+kk peynir+3zeytin
2.5 litre su
1saat yuruyus
Hayir neden dusmeyesin ortim sende duzene soktun super ileriyosun haftayada listeye girceksin seni kimse tutamaz oo ozmn gelsin 6lar kuzumCanim sende bu irade ve azim olduktan sonra neden dusmeyesin ben kendinden supheleniyorum ben düşmem gibime geliyor
Kizlar size bisi daniscaktim sporu nezamam yapsam ya saat 10nda mi yapsam ramazanda yoksa orucluykende bisiklet sursemmi iftari beklemeden
Hadi yaben sadece ekmk pilav hamurisi felan saniyodm..bi cozemedm su protein karbonhdrati kaptanm
Aynen kuzum ya tedbirli davranmak lazim
Ben gecen sene ramazanda diyetisyenle 4 kilo verdm tecrubeliyim hic zorlanmamstm ama bana spor yaptrmamsti bu senede çok yuklenmk istmym canm o yuzden sanrm katilmiycam ben
Kızlar sanırım 2. Olmuşuz
Afiyet olsun canım. Ciss in çok güzelmis bende çok severimKizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir dilim ekmek,6 yesil zeytin,1 az yagda yumurta,1 kk peynir ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak bol yogurtlu manti(cisss niyetine)
Aksam:18.30 bir kase yayla corbasi
2 litre su,spor yapamadim kizlar cunku esim calistigi icin erken gelemedi bulundugum yer tek basima cikmam icin uygun bir yer degil,aksamda cikmamiz mumkun degil cunku burasi daglik bir yer ve askeri bolge oldugu icin aksamda cikamayiz malesef
gayet güzel canimBugunun menusu kilo veremdm diye bu hafta karbonhidrt almamyi dusunuyom
11:00=1kupa limonlu yesil cay
11:30=1has.yumurta+peynir+4zeytin+domates+salatalik
13:00=2bardak koy yogurdundan ayran
15:00=8yk et sote+salata
18:00=1dilim karpuz+kk peynir+3zeytin
2.5 litre su
1saat yuruyus
söylediğin gibi yapmak en sagliklisi.. evdeysen uygulanabilir. Bizim misafirimiz ve misafirligimiz çok olur ramazanda o yüzden benim için zor. Uygulayabilirsen çok iyi olur canimKuzum ben söyle düşünüyorum orucumu hurmayla acip su icip sonra bi kase corba icip namazimi kiliyim hemde migdem dinlenmis olur sonra sebze yada tavuk varsa onu yerim iftarimi yaparım hemen yuklenmemis olurum sence nasi kuzum
oo iyi kaptanim benim pek katkim olmadi ama neyse..kizlar ben cikiyorm yarin sabah sinvm var cumartesi ve pazar cok gelemeybilirm hepinizi opuyorm
Menüm
9.00
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği
2 mercimek köftesi (dün içimde kalmisti)
13.30
3 kaşık Kurufasulye
1 kase yoğurt
2 kesim karpuz
17.00
1 tabak haşlanmış et
Yoğurt
Su 2.5 litre
600 ip + 1 saat bisiklet
Kuzum uygularsam ise yarar ben ramazanlarda cok kilo alan biriyimmm bu sefer bunu yenicem bu sekilde verebilirim umarimAfiyet olsun canım. Ciss in çok güzelmis bende çok severim
gayet güzel canim
söylediğin gibi yapmak en sagliklisi.. evdeysen uygulanabilir. Bizim misafirimiz ve misafirligimiz çok olur ramazanda o yüzden benim için zor. Uygulayabilirsen çok iyi olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?