Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
9.00
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği
2 mercimek köftesi (dün içimde kalmisti)

13.30
3 kaşık Kurufasulye
1 kase yoğurt
2 kesim karpuz

17.00
1 tabak haşlanmış et
Yoğurt

Su 2.5 litre
600 ip + 1 saat bisiklet
Afiyet olsun canım guzel menu sporun cok guzel

çok geçmiş olsun canım hayirli haberler alırsın inşallah bizi de habersiz birakma

afiyet olsun tatlım

süper hepsi bisiklete bayıldım

Afiyet Olsun Canım. .

tamamdır kaptanım

canım az olmuş yediklerin bence

Kizlar size bisi daniscaktim sporu nezamam yapsam ya saat 10nda mi yapsam ramazanda yoksa orucluykende bisiklet sursemmi iftari beklemeden
Iftardan sonra en iyisi bebisimmm
Kizlar benim kocisim ters ters bakiyir yine sanal aleme daldin deyii ben kacayim hepinizi cok opuyorumm guzel haftasonlari olsun
hayirli geceler canım

Kızlar sanırım 2. Olmuşuz
hepimizin emeğine saglik

oo iyi kaptanim benim pek katkim olmadi ama neyse..kizlar ben cikiyorm yarin sabah sinvm var cumartesi ve pazar cok gelemeybilirm hepinizi opuyorm
Allah yardimcin olsun tatlım sular gibi geçsin sinavin

Menüm
9.00
1 kk peynir
1 dilim koy ekmeği
2 mercimek köftesi (dün içimde kalmisti)

13.30
3 kaşık Kurufasulye
1 kase yoğurt
2 kesim karpuz

17.00
1 tabak haşlanmış et
Yoğurt

Su 2.5 litre
600 ip + 1 saat bisiklet
afiyet olsun canım spor mükemmel olmuş

Menüm
08.30 yarım tt tost yağsız
12.30 4 kaşık çorba 1 bardak ayran
15.00 8 badem 3 fındık 8 kiraz 2 kayısı
18.00 3 etli biber dolmasi 1 kase yoğurt reglim yakın hata yapmamak için tatlı isteğimi 2 hurma ile hallettim
3 lt su
1 saat yürüyüş

Evet canım inşallah bu hafta yürüyüşe başlayacağım.

Bende öyle düşünüyorum kuzum iftardan sonra yapicam

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 11.30 1 yumurta omlet 5-6 tane tombik peynir 4 zeytin domates salatalık
Öğle 14.30 4yk mercimek köfte 3 bardak ayran bol salata
Akşam 19.30 1 etli ekmek bol salata 2 bardak ayran
Ara 21.00 1 kase kiraz
Su 2 lt
Spor yok

Hurma birebir tatli krizine kuzum afiyet olsunnn yaseminim

Etli ekmek nedir kuzum pide mi?

Geçen hafta: 85.3

Bu hafta: 83.3

Fark: 2

Oran: 2.34

Mesaj sayım : 60+

Çok mutluyum canlar çok şükür bu hafta elimden geleni yaptim başardım
Tebrikler canım devamı gelen olsun

Kizlar uzulerek kilo bildirimi yapiyorum malesef sabitim.
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.7
Mesaj sayim:47

Menulerime dikkat ettim ama spora cok dikkat ettigim soylenemez bi de regl olmak uzereyim ondan boyle oldu sanirim
Canım birde senin kilon az artık vermen çok zor oluyırdur sen bize göre ekstra ekstra dikkat etmelisin bence bizde fazla olduğu için daha kolay gidiyor. İnşallah haftaya verirsin sen azimlisin

evet kilo bildirimim kızlar
geçen cuma 89.9
bu cuma 88.5
fark 1.4 kg
%1.55
mesaj 60+
spor +200
Süper canım tebrikler
Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.9
fark 0.3 %0.393

Çok az gitti bu hafta
Yinede güzel canım hiç yoktan iyidir haftaya daha güzel olur inşallah

Evet abla bu hafta daha güzel olur inşallah. Ramazan başladığı için günlere gidip pasta börek faslı kapanacak çünkü

Kilo bildirimim
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.9
Sabitim ne yazikki
Spor yuruyus,leslie, bisiklet spora ilk defa bu hafta cok agirlik yaptım umarm haftaya alisir vucdm ve eksilirm
Muhtemelen şişmişsindir bir de kızlar hep tartıdan bigün önce sporu bırakırlardı şişlik oluyor diye sen de dene istersen

Günaydın kızlar
Gecen hafta 78.0
Bu hafta 77.2
Fark -800
Kaptanım bu hafta listeye girbilecek miyim
Güzel canım haftaya daha güzel olur inşallah

Geçen hafta 79
Bu hafta 78.5
Fark -500
Yüzde 0.63
Mesaj +60
Spor +180
Yarım kilo hiç yoktan iyi canım tebrikler

Pazartesi -300 olmama rağmen bu sabah 73 çıktım.ne yaptımda o 300 gramı aldım hayretler içerisindeyim.benim gerçekten değişik bişeyler yapmam lazım sanırım.önerileriniz varmı kızlar?
Canım yiyeceklerin vücudunda bıraktığı etkiye dikkat et. Mesela bulgur bazılarında şişlik yapıyor benimse yediğim gün şişiyorum ertesi gün bağırsaklarımı çalıştırıyor midem bomboş oluyor inceldiğimi hissediyorum bir de bol yoğurt yemeni tavsiye ederim ben bu hafta menüye hiç dikkatbedenediğim halde bol ayran ve yoğurt tükettim akşamları ve kilo verdim

Gidecek inşallah canım. Rabbim sağlık ğroblemi vermesin inşallah insan istedi mi yapıyor

Emziren anneleeeeer bugün diyetisyene dedim ki bu hafta menüme hiç dikkat edemedim o yüzden kilo veremedim diye düşünmüştüm ama vermişim dedim. O da dediki 1 çay bardağı süt verdiğinde 70 kalori yakıyorsun gün içinde yaklaşık 400 kalori ediyor nerdeyse 3 saatlik spor dedi. Aşırıya kaçmamışsın demekki öğünlerde dedi bir sevindim kızımı gün boyu emziresim geldi :)))))

Güzel canım

Ooo yeee bende dün eşime mantı yaptım ama yiyemedim o mantı ben yoğurt afiyet olsun kilo olmasın canım :))

Ayy aynen canım bende emzuriyorum

Hadi ya ben sadece ekmk pilav hamurisi felan saniyodm..bi cozemedm su protein karbonhdrati kaptanm
Bunların dışında Bakliyat ve meyvelerde karbon sınıfına girer Cnm
Bide yediğimiz şeyin glisemiks indrksine dikkat etmemiz lazım
Kuzum o sekil yapiyim neye cekiniyorum biliomusun ya iftarsan sonra ben bi mayisiyorum ya sende oyle oluyomusun kuzum
Tatlım gündüz oruçken aç ve susuz spor yapılmasını zaten önermiyolar
Iftardan 1-2 saat sonra yapılması en sağlıklısı

Aaa dusukmu yaptin sen insallah bir daha oyle bir sey yasamassin.Bakalim canim yarin obur gun olmam lazim olmazsam test yaparim artik.
Zeynepcim regli olursan bide hemen bitiminde bikaç gün dene
Benim çocuklar hep o günlerde olmuştu

oo iyi kaptanim benim pek katkim olmadi ama neyse..kizlar ben cikiyorm yarin sabah sinvm var cumartesi ve pazar cok gelemeybilirm hepinizi opuyorm
sende haftaya takımı uçurursun tatlişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…