- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.761
Yok bebeğim takım 2.oldu
Miray 3.oldu
Tamam ablacim hemen bakıp inceliyorumSEVGİLİ 9.TAKIMCIM
2.liğinizi kutluyor emek veren herkesi tebrik ediyorum
eliya
@zamannn35
_Masalim_
Çiçeği burnunda kaptan yardımcılarımız
Kurallara hakim olmanız için karar defterini okumanız iyi olur
Bide paylaşım alanınıda takip edinki olaylardan haberdar olun
Kaptanim ya görünce cok mutlu oldum darisi hepimizin birinciliğine cok sagolSonuç listeleri hazır kızlar
Hem takım olarak ikinciliğimizi hemde_Masalim_ bitanem sende bireysellerde 3.olmuşsun seni de tebrik ederim bu gidişle bireysellerde 1. De olursun sen zqten :)
Çok sagol ablacim sizin desteginizle iyiki varsinizGünaydınnn iyi haftasonları Millet
_Masalim_
Miray bireyselde 3.olmuşun Tatlım
Çooook tebrikler
Darısı birinciliklere inşallah
Evet Cnm konyalıyım
Ama Konyada fazla kalmadığım için orayı okadar bilmiyorum
Benim etliekmek fiks menümdür gidince
Hergün yesem bıkmam
Canım ortisim cok şekersin darisi sana olsun canim ortimGünaydın kizlaârgüzel takimim hepinizi tebrik ediyorum 3. Olmusuz ve canım ortisim _Masalim_ sende bireysellerde 3. Olmuşsun senide tebrik ediyorummm
Canimin ici cansin canafiyet olsun güzel cuma kacamagi yapmissin canim
sagol Mirayim
sagol canım
sagol kuzum
tamam canim takip ederim
emegimize saglik canlar arkadaslar ..Mirayim helal olsun sana maşallah
Miray im tebrik ederim güzelim başarıların daim olsun çabucak ver kilolarınıKaptanim ya görünce cok mutlu oldum darisi hepimizin birinciliğine cok sagol
Ayyy agzindan bal damliyor cok sagol canimcim 7lere gelince ferahlicam kuzum hepimizzzz en yakin zamanda sagliklica kurtulalim ben basaracagimiza inaniyorumMiray im tebrik ederim güzelim başarıların daim olsun çabucak ver kilolarını
Tabiki başarıcaz hiç kuşkum yok bebeğimAyyy agzindan bal damliyor cok sagol canimcim 7lere gelince ferahlicam kuzum hepimizzzz en yakin zamanda sagliklica kurtulalim ben basaracagimiza inaniyorum
Oooo kimleri görüyorum bebeğimTanıdık kaldımı bilemiyorum ama foruma gırınce kürkçü dükkanıma bir selam vermek ıstedım
Tanıdık tanımadık herkese selam olsun
Tatıller bıtınce en yarmagül halimle gelecegım
Sağol canım çok güzel bir duygu bende diskalifiye olduğum grupta 1. Olmuştum bireyseldeCanım ortisim cok şekersin darisi sana olsun canim ortim
İnşallah ortimmm :))Ikinciligimizi canı gönülden kutluyorum yasasin 9TaKıM güzel takımım Haftaya birinci olmak dileğiyle canlar
Vay ozaman yeniden olursun ortimmmSağol canım çok güzel bir duygu bende diskalifiye olduğum grupta 1. Olmuştum bireyselde
Selam lar konu sahibemizTanıdık kaldımı bilemiyorum ama foruma gırınce kürkçü dükkanıma bir selam vermek ıstedım
Tanıdık tanımadık herkese selam olsun
Tatıller bıtınce en yarmagül halimle gelecegım
Evet canım oğlum. İnş yaa yine olurumVay ozaman yeniden olursun ortimmmresimdeki oglun mu kuzum
Sanada Günaydın canikom :))Herkese Günaydın canlar mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?