- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.821
Iyi geceler arkadaşlar. Bugun sabahtan aksama kadar piknik alanindaydik.
Menum;
10.00
1 haş. Yumurta
Yarım kk peynir 3 zeytin
Domates salatalık
13.00
2 kanat ızgara
5 köfte
Kozlenmis patlıcan salatası
2 bardak ayran
2 bardak salgam
Sınırsız çay
20.00
5 kiraz
2 lokma peynir
Su 1.5 litre. Gün boyu dışarda olduğumuz ve bol içecek tükettiğim için su az oldu.
İyi akşamlar
Sabah 10
1 haş.yumurta.peynir
3 köz. Biber.2 zeytin
14.00 bir kase yoğurt
18.00
1 tabak izmir köfte.patateslerini yemedim
1 kase cacık
2.5 litre su
Spor yok malesef.pazartesine kadarda yapamicam.misafirlerim var.ama oturduğumda yok(
Sende öylesin BitanecimDimi ya ikinizde benim Canlarımsınız
Menün güzel canim şalgam hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum yorum yapamıyorum o yüzden ayran da su yerine gecer 2 litre olmuştur sanırım.Iyi geceler arkadaşlar. Bugun sabahtan aksama kadar piknik alanindaydik.
Menum;
10.00
1 haş. Yumurta
Yarım kk peynir 3 zeytin
Domates salatalık
13.00
2 kanat ızgara
5 köfte
2 bardak ayran
2 bardak salgam
Sınırsız çay
20.00
5 kiraz
2 lokma peynir
Su 1.5 litre. Gün boyu dışarda olduğumuz ve bol içecek tükettiğim için su az oldu.
Afiyet olsun tatlım güzel menü.İyi akşamlar
Sabah 10
1 haş.yumurta.peynir
3 köz. Biber.2 zeytin
14.00 bir kase yoğurt
18.00
1 kase cacık
2.5 litre su
Spor yok malesef.pazartesine kadarda yapamicam.misafirlerim var.ama oturduğumda yok(
çok güzel orticim. Kolay gelsin canimİyi akşamlar
Sabah 10
1 haş.yumurta.peynir
3 köz. Biber.2 zeytin
14.00 bir kase yoğurt
18.00
1 kase cacık
2.5 litre su
Elifcim salgam ilk hamileligimde hiç icemedigim beni rahatsız eden ikinci hamileligimde ise çok canım istediği için sık sık ictigim turşu suyuna benzer ilginc bi içecek. Şuan çok seviyorum ama şişlik yapıyormus eda söylemişti.Menün güzel canim şalgam hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum yorum yapamıyorum o yüzden ayran da su yerine gecer 2 litre olmuştur sanırım.
Afiyet olsun tatlım güzel menü.
günaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadımzamannn35 nerdesin fıstık dün gelmedin merak ettim herşey yolunda dimi
kuzum oğluşun çok tatlı Allah bağışlasınAllah razı olsun canimmm :)
maşallahh sana tatlım herşey çok güzelSabah (10.00)
Menemen(4 yemek kaşığı)
Az parca peynir
2 salatalık
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Öğlen(14.00)
Kabak yemeği(5 yemek kaşığı)
1 kase cacık
1 ısırık karpuz
2 aci biber
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
Akşam(18.00)
1 kase tavuklu yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3 litre
afiyet olsun canım menün çok güzelSelam kizlar erkenden menumu yazayim
Sabah 09.00 on iki tane kiraz.
Kahvalti:12.00 iki kasik kavurmali yum,6 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim ekmek,2 kozlenmis biber,yarim kase yogurt ve cay.
Ara ogun:15.30 yarim bardak sut,2 ceviz,3 badem,4 findik ve 1 kuru incir.
Aksam:17.45 bir tabak zy yesil fasulye,bir kase yayla corbasi(icinde bir kasiktan az sehriye vardi) ve cacik.
2 litre su,esim gececi oldugu icin yuruyus yapamadim bu aralar beni idare edin soz veriyorum tartiyi etkilemeyecek bu durum.
afiyet olsun canım menün çok güzel ..ne güzel bir yürüyüş olmuş öyle hem bedeninize hem de ruhunuza..Kizlar menüm şöyle
Sabah 7
1 tatlı kaşığı Çörek otu yağı
1 bardak sıcağa yakın su
Saat 11:30
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
4 zeytin
1 ince dilim tam bugday ekmek.
Yarım domates yarim salatalık
Saat 16
8 dut
5 erik
Saat 19
1 kepce yoğurt çorbası
Avuc içi kadar ızgara tavuk göğsü
5 kaşık kabak yemeği
1 büyük kase yoğurt
Su 2 litre daha içerim
Spor 6 km yürüyüş
Kızlar bugün sağlı sollu onlarca enginar tarlası arasında 3 km ikerimizdeki köye yuruduk coluk çocuk. Kuş civiltilariyla dalindan Dut ve erik yedik dere kenarındaki ağaçlardan oh mis gibiydi tlf num 11 bin adım 8.45 km diyor eşim google earth den hesapladi 6 km diyor. Sanırım tlf lar fazla olcuyor mesafeyi.
Eki Görüntüle 1842441
afiyet olsun canım menün güzelIyi geceler arkadaşlar. Bugun sabahtan aksama kadar piknik alanindaydik.
Menum;
10.00
1 haş. Yumurta
Yarım kk peynir 3 zeytin
Domates salatalık
13.00
2 kanat ızgara
5 köfte
2 bardak ayran
2 bardak salgam
Sınırsız çay
20.00
5 kiraz
2 lokma peynir
afiyet olsun canım menün güzel olmuşİyi akşamlar
Sabah 10
1 haş.yumurta.peynir
3 köz. Biber.2 zeytin
14.00 bir kase yoğurt
18.00
1 kase cacık
2.5 litre su
günaydınn canımmGünaydınnnn
günaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadım
dünkü menüm
09.30 2 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı acuka domates salatalık 1 dilim hellim peyniri
13.00 1 kuru kayısı 8 badem 1 ceviz
15.30 haşlanmış tavuk göğsü 1 tane ve 1/2 kase yoğurt
2.5 lt su
malum meseleden dolayı spor yapamadım
Ablacim cuma çok artı olduğum için bildirim yapmadım 0 daha faydası olur guruba diye düşündümSen yine cuma günü bildirimini yap
Listeye hamilelik nedeniyle izine ayrıldı yazılır
Ablacim cuma çok artı olduğum için bildirim yapmadım 0 daha faydası olur guruba diye düşündüm
Siteye girince bildirim yapmak zorunda CnmEğer öyleyse de gelip söylemeliydin
Evine döndünmü Tatlım nasıl gidiyor hamişlikAblacim cuma çok artı olduğum için bildirim yapmadım 0 daha faydası olur guruba diye düşündüm
Inan çok agrilarim vardı bide ben hamile olduğumu memlekette öğrenmiştim yol çektim kasik ağrılarım vardı daha bu sabah biraz iyiyim bakayım dedim cuma tartildim ama midem sis kabizligim vardı bişey icemedim girmedim o yüzdenEğer öyleyse de gelip söylemeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?