Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel su az öğlen bayağa dolu dolu ama akşam dengelemişsin erken yemişsin

Güzel cnm bence öğlende yoğurt vs az bişey ye böylr

Menün güzel canim şalgam hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum yorum yapamıyorum o yüzden ayran da su yerine gecer 2 litre olmuştur sanırım.

Afiyet olsun tatlım güzel menü.

çok güzel orticim. Kolay gelsin canim

Menün güzel canim şalgam hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum yorum yapamıyorum o yüzden ayran da su yerine gecer 2 litre olmuştur sanırım.

Afiyet olsun tatlım güzel menü.
Elifcim salgam ilk hamileligimde hiç icemedigim beni rahatsız eden ikinci hamileligimde ise çok canım istediği için sık sık ictigim turşu suyuna benzer ilginc bi içecek. Şuan çok seviyorum ama şişlik yapıyormus eda söylemişti.

zamannn35 nerdesin fıstık dün gelmedin merak ettim herşey yolunda dimi
günaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadım

dünkü menüm
09.30 2 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı acuka domates salatalık 1 dilim hellim peyniri
13.00 1 kuru kayısı 8 badem 1 ceviz
15.30 haşlanmış tavuk göğsü 1 tane ve 1/2 kase yoğurt
2.5 lt su
malum meseleden dolayı spor yapamadım

Allah razı olsun canimmm :)
kuzum oğluşun çok tatlı Allah bağışlasın

maşallahh sana tatlım herşey çok güzel

afiyet olsun canım menün çok güzel
afiyet olsun canım menün çok güzel ..ne güzel bir yürüyüş olmuş öyle hem bedeninize hem de ruhunuza..
afiyet olsun canım menün güzel

afiyet olsun canım menün güzel olmuş

günaydınn canımm

Aaaa valla görülmez parmağını falan oynayabiliyorsun dimi çok geçmiş olsun tatlım

Günaydınnn canlar mutlu ve kaçamaksız bi pazar diliyorum herkese

zamannn35 geçmiş olsun Tatlım bugün daha iyisindir inşallah

Eğer öyleyse de gelip söylemeliydin
Siteye girince bildirim yapmak zorunda Cnm
Gelmediği iyi olmuş o zaman

Eğer öyleyse de gelip söylemeliydin
Inan çok agrilarim vardı bide ben hamile olduğumu memlekette öğrenmiştim yol çektim kasik ağrılarım vardı daha bu sabah biraz iyiyim bakayım dedim cuma tartildim ama midem sis kabizligim vardı bişey icemedim girmedim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…