- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.861
3 yıl mı kız nerde bende o sabır hemen vereyim hemenCan verebiliyorsun o bile güzel hem ayda 3 yılda 36 kilo eder azmi 60 ida görürsün 50 yi de
istahimi yoktu da yemiyordu kadın acaba belki mide bulantısı kusma falan etkilemiştir. Tatlım sen sağlıklı beslen almazsin zaten aldikkarinda dogumda gider önemli olan sağlıklı olman alsanda verirsin bunları kafana takma bebeğim. Ben ilk hamileligimde 50 kilo aldım ama eski kiloma döndüm bakma şimdi kilolu yum ama yedim yani fütursuzca :)))))Dün dr gittiğimde kadının biri geldi 2,5 kilo vermiş 3 aylık hamile nasıl veriyor anlamıyorum
Sagol canim cumartesi iyiydi ama bugun kotu gibiydi ya..dun menumu yazamadm simdi tek tek gecmisi okuyup menumu yazcm bakiim bensz neler kaynatmsinizOrtim sınavın nasi gectiKumraL_KrakeR
Gecmis olsun canm simdi nasilsngünaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadım
Hayirli razamanlar ortim bin şükür ALLAHIM tekrarini erdirsin INŞALLAH hep beraberRamazan geldi nihayet bugunleri gormeyi nasip eden Allhimza binlerce sukurler olsun..herkezin evleri huzur bereket dolsun hayirli ramazanlar canim takimim
Aynen canim verende oluyor aslinda dikkat edilirse hamilelikte bile oyle cok kilo alinmaya bilir yani hamileyim diye herseyi cok cok yersen hem bebege zarar hemde bedenine kuzum oyuzden dikkat edebilrsek super olur o dönemde 7 kilo alsak bebekle birlikte onlarda gider eski kilonda kalirsnN narcicegi-21 canım benim kuzenimde hamilelikte ilk aylarda 5 kilo falan verdi sürekli Miğdesi bulanıyor ve çıkarıyordu Miğdesi hiç bişeyi almıyordu verdi sonra aldı kilo ama diğer aylarda 11 kilo kadar aldı ama ilk aylarda verdiği için doğumla da beraber eski kilosuna döndü çocuğuda 3 kilonun üzerinde doğdu
Bende gayet guzel menu kuzumDunku menumu yazayim sinava gttigim icin kahvaltm gec oldu simdiden soliyim
Sabah (12:00)=2has.yumurta+peynir+zeytin+salatalik+1dilm kizarms ekmk+cay
Ogle
(16:00)=1kase sehriyli yogurt corbasi+1catal manti+2bardak ayran
Aksam
(19:00)=8yk bezelye yemegi
3litre su
Guzel olmadi dengesz oldu evde olmadgmdan dolayi canlarm
INŞALLAH guzel sonuclar alirsin canimSagol canim cumartesi iyiydi ama bugun kotu gibiydi ya..dun menumu yazamadm simdi tek tek gecmisi okuyup menumu yazcm bakiim bensz neler kaynatmsiniz
Can ayda ortalama 3 kilo verirsen 12 ayda 36 kilo yapar demek istedim :))))3 yıl mı kız nerde bende o sabır hemen vereyim hemen
istahimi yoktu da yemiyordu kadın acaba belki mide bulantısı kusma falan etkilemiştir. Tatlım sen sağlıklı beslen almazsin zaten aldikkarinda dogumda gider önemli olan sağlıklı olman alsanda verirsin bunları kafana takma bebeğim. Ben ilk hamileligimde 50 kilo aldım ama eski kiloma döndüm bakma şimdi kilolu yum ama yedim yani fütursuzca :)))))
Kesinlikle can dikkat edecemAynen canim verende oluyor aslinda dikkat edilirse hamilelikte bile oyle cok kilo alinmaya bilir yani hamileyim diye herseyi cok cok yersen hem bebege zarar hemde bedenine kuzum oyuzden dikkat edebilrsek super olur o dönemde 7 kilo alsak bebekle birlikte onlarda gider eski kilonda kalirsn
Aynen canım yememe dikkat ediyorum ekmek yememeye calisiyorum bakalımAynen canim verende oluyor aslinda dikkat edilirse hamilelikte bile oyle cok kilo alinmaya bilir yani hamileyim diye herseyi cok cok yersen hem bebege zarar hemde bedenine kuzum oyuzden dikkat edebilrsek super olur o dönemde 7 kilo alsak bebekle birlikte onlarda gider eski kilonda kalirsn
Aynen canim verende oluyor aslinda dikkat edilirse hamilelikte bile oyle cok kilo alinmaya bilir yani hamileyim diye herseyi cok cok yersen hem bebege zarar hemde bedenine kuzum oyuzden dikkat edebilrsek super olur o dönemde 7 kilo alsak bebekle birlikte onlarda gider eski kilonda kalirsn
ALLAH bagsilasin canimmmAynen canım yememe dikkat ediyorum ekmek yememeye calisiyorum bakalım
Ben 17 kilo aldim dogumdan sonra eve geldim hemen tartldm 8kilo dogumda gtti 1hafta sonrada cocuk emzirme çalışmalarına odaklaninca 4kilo daha gitti kaldi 5kilo fazlalk onuda dikkat etseydm sut olsun diye agzima her depileni yemeseydim cok rahat verirdm yaneeKesinlikle Can'ım 10 12 kiloya kadar gayet iyi aslında 5 kilo zaten doğumda gidiyor geri kalanlarda emzirirken ilk 6 ayda gider zaten az dikkatle
Benim diğer kuzenimin eşi de hamile Son ayında 20 kilo aldı nerdeyse ama çocuk 2 buçuk kilo
Bence hamileyken zayiflama caban hic olmasn canm canin ne cekiyosa ye dogumdan sonra verirsn ben canm ne cektiyse yedim bide bir karpuzu tek basima 1 gunde bitiriyodm 4.5 kilo cocuk dogurdm vallahiCan
Can ayda ortalama 3 kilo verirsen 12 ayda 36 kilo yapar demek istedim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?