- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.841
Dün gittim ablacim aslında gitmeyecektim bir aya kadar ağrılarım vardı o yüzden gittim 4 haftalık dedi tahminimce çarşamba günü keseyi gorebilecez dedi test yaptı iyi çıktı çok şükür onceden dusugum olduğu için progesteron verdi erken önlem alalım diye olası bişey olursaEvine döndünmü Tatlım nasıl gidiyor hamişlik
Dr a gittinmi
Ne kadarlıkmış
Hayırlısı olsun CnmDün gittim ablacim aslında gitmeyecektim bir aya kadar ağrılarım vardı o yüzden gittim 4 haftalık dedi tahminimce çarşamba günü keseyi gorebilecez dedi test yaptı iyi çıktı çok şükür onceden dusugum olduğu için progesteron verdi erken önlem alalım diye olası bişey olursa
:) annemlerde kız olacağını düşünüyor hep uyuyorum akşam 6 dan sabaha kadar yatabiliyorum bu hafta hep uyudum esimde benimle yatıyor sanki o da hamile :) dikkat etmeye çalışıyorum inşallah o kadar bilincimde kalmış düşük rüyamda gördüm kadının biri bana korkma dusurmeyeceksin diyor :)Hayırlısı olsun Cnm
Özellikle ilk bikaç ay dikkat et kendine inşallah bişeycik olmaz
Bu arada takımın ilk bebişi olacak kendileri
Iyi bak kızımıza (içimden geldi)
Inan çok agrilarim vardı bide ben hamile olduğumu memlekette öğrenmiştim yol çektim kasik ağrılarım vardı daha bu sabah biraz iyiyim bakayım dedim cuma tartildim ama midem sis kabizligim vardı bişey icemedim girmedim o yüzden
Dün gittim ablacim aslında gitmeyecektim bir aya kadar ağrılarım vardı o yüzden gittim 4 haftalık dedi tahminimce çarşamba günü keseyi gorebilecez dedi test yaptı iyi çıktı çok şükür onceden dusugum olduğu için progesteron verdi erken önlem alalım diye olası bişey olursa
Amin canım ınşAllah korusun Can'ım iyi düşün iyi olsun sakin kötü bişey aklına getirme dikkat et kendine
Günaydınnn canlar mutlu ve kaçamaksız bi pazar diliyorum herkese
@zamannn35 geçmiş olsun Tatlım bugün daha iyisindir inşallah
Siteye girince bildirim yapmak zorunda Cnm
Gelmediği iyi olmuş o zaman
:) annemlerde kız olacağını düşünüyor hep uyuyorum akşam 6 dan sabaha kadar yatabiliyorum bu hafta hep uyudum esimde benimle yatıyor sanki o da hamile :) dikkat etmeye çalışıyorum inşallah o kadar bilincimde kalmış düşük rüyamda gördüm kadının biri bana korkma dusurmeyeceksin diyor :)
Günaydın ortağım nasılsinGünaydın kizçeler
Turşu suyu na benziyorsa şişkinlik yapar tabi eşim içer şalgam i ama ben bazı seyleri kesin reddederim sebebini bilmiyorum o yüzden asla bakmam bazı şeylerin tadına saçma bi huy.çok güzel orticim. Kolay gelsin canim
Elifcim salgam ilk hamileligimde hiç icemedigim beni rahatsız eden ikinci hamileligimde ise çok canım istediği için sık sık ictigim turşu suyuna benzer ilginc bi içecek. Şuan çok seviyorum ama şişlik yapıyormus eda söylemişti.
Ayyy canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın inşallah bi sıkıntı yoktur parmağında o okul çantaları be ağır oluyor arkadaşgünaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadım
Afiyet olsun canım menun güzel.dünkü menüm
09.30 2 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı acuka domates salatalık 1 dilim hellim peyniri
13.00 1 kuru kayısı 8 badem 1 ceviz
15.30 haşlanmış tavuk göğsü 1 tane ve 1/2 kase yoğurt
2.5 lt su
malum meseleden dolayı spor yapamadım
Evet tatlım bizim buralar insanin omrune ömür katıyor gerçekten çok guzelkuzum oğluşun çok tatlı Allah bağışlasın
maşallahh sana tatlım herşey çok güzel
afiyet olsun canım menün çok güzel
afiyet olsun canım menün çok güzel ..ne güzel bir yürüyüş olmuş öyle hem bedeninize hem de ruhunuza..
afiyet olsun canım menün güzel
afiyet olsun canım menün güzel olmuş
günaydınn canımm
Inan çok agrilarim vardı bide ben hamile olduğumu memlekette öğrenmiştim yol çektim kasik ağrılarım vardı daha bu sabah biraz iyiyim bakayım dedim cuma tartildim ama midem sis kabizligim vardı bişey icemedim girmedim o yüzden
Dün gittim ablacim aslında gitmeyecektim bir aya kadar ağrılarım vardı o yüzden gittim 4 haftalık dedi tahminimce çarşamba günü keseyi gorebilecez dedi test yaptı iyi çıktı çok şükür onceden dusugum olduğu için progesteron verdi erken önlem alalım diye olası bişey olursa
arada gel Necla ya ozletiyorsun kendini dikkat et bebeğim kendine ilaç iyi olmuş tedbir açısından minigim ize iyi bak:) annemlerde kız olacağını düşünüyor hep uyuyorum akşam 6 dan sabaha kadar yatabiliyorum bu hafta hep uyudum esimde benimle yatıyor sanki o da hamile :) dikkat etmeye çalışıyorum inşallah o kadar bilincimde kalmış düşük rüyamda gördüm kadının biri bana korkma dusurmeyeceksin diyor :)
İyi can can sen nasilsin bakimGünaydın ortağım nasılsin
İyiyim canım gelecem tabi değişik bir dönem yaşadım toparlanirim diyetle aran nasıl canİyi can can sen nasilsin bakim
İyi canım diyette sorun yok ama problem calismayan sindirim sistemim halaİyiyim canım gelecem tabi değişik bir dönem yaşadım toparlanirim diyetle aran nasıl can
Kadın ne güzel her hafta veriyoda halâ şikayet ediyor yavv delirtecen beniİyi canım diyette sorun yok ama problem calismayan sindirim sistemim halabelli bir kilodan fazlasını veremiyorum idare ediyorum işte nasıl 60 lara inicem bilmiyorum
Bilmiyorum ki abla tahlil mi yaptırmak lazım. Nasıl anlaşılır. Ya mefkusum 1 kilo versem haftada fena mi olur 500 gram nedir yavvvKadın ne güzel her hafta veriyoda halâ şikayet ediyor yavv delirtecen beni
Elifim sende laktoz alerjisi olabilirmi
Bazı sürekli kabızlıkların sebebi bu olabiliyor
Can verebiliyorsun o bile güzel hem ayda 3 yılda 36 kilo eder azmi 60 ida görürsün 50 yi deİyi canım diyette sorun yok ama problem calismayan sindirim sistemim halabelli bir kilodan fazlasını veremiyorum idare ediyorum işte nasıl 60 lara inicem bilmiyorum
Oy kuzummm benimmm kiyamam sana cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin INŞALLAH simdi nasılsın yaseminimgünaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?