Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sirdanin ne oldugunu bilmiyorim ama biraz ödüllü bi gun olmus yarin telafi edersin canim

Sabah(10.00)
Az parca peynir
1 domates
1 salatalik
2 adet aci biber
1 bardak ayran
1 dilim t ekmek
Öglen(14.00)
Sebzeli köfte( 4adet)
1 kase Karışık salata
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
2 adet erik
2 adet kayısı
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik

Spor
1 saat tempolu yürüyüş

Su 2.5 litre

Afiyet olsun canım ortim menu harika

Ben hamileligimin ilk aylarında 71 kiloya indim 10 kg verdim şimdi 77 kiloyum ve hamilelikten önceki halimden bile az kilom :)

Bence hamileyken zayiflama caban hic olmasn canm canin ne cekiyosa ye dogumdan sonra verirsn ben canm ne cektiyse yedim bide bir karpuzu tek basima 1 gunde bitiriyodm 4.5 kilo cocuk dogurdm vallahi
Maşallah bir karpuz oo:) benim midem küçülmüş diyetten yesemde az yiyorum

Ramazan geldi nihayet bugunleri gormeyi nasip eden Allhimza binlerce sukurler olsun..herkezin evleri huzur bereket dolsun hayirli ramazanlar canim takimim
Hayırlı ramazanlar canım.

Can

Can ayda ortalama 3 kilo verirsen 12 ayda 36 kilo yapar demek istedim :))))
benimde kafa gidik anlamamisim

Kız Kübra sen cosmussun şırdan i araştırdım pirincli yapiliyormus menü almış başını gitmiş valla ne yorum yapayım bacim olmamış karbonhidrat patlaması

GÜZEL Canım Afiyet OLSUN.

Kızlar r bugün Sahur yapacağız neler önerirsiniz yemek için
canım ben kendimi bildim bileli kahvaltı yapıyorum peynir yumurta domates salatalık tb ekmek yiyebilirsin.

Maşallah bir karpuz oo:) benim midem küçülmüş diyetten yesemde az yiyorum
yeme bacim yeme kararında ye sonra pişman oluyor insan ben yaşadım biliyorum. Canın çeker bakarsın tadına yersin abartsan nolucak tat aynı tat. Sağlıklı beslen en güzeli. Ben hiç asermedim inşallah sende aşermezsin sadece küçük oglanda bol bol çeri domates çekerdi canım

Menüm
Gece 4 te yattık minik istifra etti sanırım klima dan usuttu o yüzden geç uyandım

Saat 12:30
1 yumurta
1 kk kaşar peyniri
6 zeytin
1 dilim tb ekmek
Domates

Saat 16
Sütlü şekersiz nescafe

Saat 18
4 erik minik
2 kayisi minik
2 kiraz

Saat 20
3 kaşık kepekli yağsız yoğurtlu makarna
5 kaşık kabak yemeği
Bol salata

Su 2.5 litre
Spor 1 saat orta tempo yürüyüş

Insallah tüm islam alemi hayırlı bir ramazan geçirir Rabbim tutulan Oruçlarimizi ettiğimiz dualarimiz kabul eder. Hepinize Hayırlı huzurlu bir ramazan diliyorum. Her ramazan da heyecanlanirim yine bu heyecani yaşatan, yeni bir ramazana ulastiran Rabbime sukurler olsun.

Bugünkü menüö
Sabah 11.00 1 er kaşık tulum ezine ve çökelek peyniri 3 zeytin domates salatalık 1kaşık omlet 3sucuk
Öğle 15.00 1 bardak limonata
Akşam 20.00 1 porsiyon karışık kebap 1 tabak salata 1 bardak ayran
Su 1,5
Spor yok

geçmiş olsun canım

Çok güzel cnm afiyet olsun

Korkma canım iyi düşün iyi olsun. Herşey yolunda gidecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…