- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.881
Sirdanin ne oldugunu bilmiyorim ama biraz ödüllü bi gun olmus yarin telafi edersin canimMerhaba kızlar dün çok geç döndük o kadar yorgundum ki uyuya kalmışım
Dünkü abarttım kabul ama adanaya kadar gelmişken şırdan yememek olmazdı
Sabah 11.00 tb ile tost bir avuç kiraz
Öğle 15.00 1 kase mantı
Akşam 20.30 2 börek biraz çerez 1 kuru pasta (düğünde yemek yoktu karbım da çok açtı mecburen yedim)
Gece 01.00 1 şırdan 1 bardak ayran
Su 2lt
Spor bol göbek atmaca :))
Afiyet olsun canım ortim menu harikaSabah(10.00)
Az parca peynir
1 domates
1 salatalik
2 adet aci biber
1 bardak ayran
1 dilim t ekmek
Öglen(14.00)
Sebzeli köfte( 4adet)
1 kase Karışık salata
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
2 adet erik
2 adet kayısı
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5 litre
Ben hamileligimin ilk aylarında 71 kiloya indim 10 kg verdim şimdi 77 kiloyum ve hamilelikten önceki halimden bile az kilom :)Kesinlikle Can'ım 10 12 kiloya kadar gayet iyi aslında 5 kilo zaten doğumda gidiyor geri kalanlarda emzirirken ilk 6 ayda gider zaten az dikkatle
Benim diğer kuzenimin eşi de hamile Son ayında 20 kilo aldı nerdeyse ama çocuk 2 buçuk kilo
İnş iyi bir sonuç alırsın ortimmmmSagol canim cumartesi iyiydi ama bugun kotu gibiydi ya..dun menumu yazamadm simdi tek tek gecmisi okuyup menumu yazcm bakiim bensz neler kaynatmsiniz
Maşallah bir karpuz oo:) benim midem küçülmüş diyetten yesemde az yiyorumBence hamileyken zayiflama caban hic olmasn canm canin ne cekiyosa ye dogumdan sonra verirsn ben canm ne cektiyse yedim bide bir karpuzu tek basima 1 gunde bitiriyodm 4.5 kilo cocuk dogurdm vallahi
Kuzum ben kahvalti cesitleri ve yumurta haslamasi yapmayi düşünüyorumKızlar r bugün Sahur yapacağız neler önerirsiniz yemek için
Hayırlı ramazanlar canım.Ramazan geldi nihayet bugunleri gormeyi nasip eden Allhimza binlerce sukurler olsun..herkezin evleri huzur bereket dolsun hayirli ramazanlar canim takimim
benimde kafa gidik anlamamisimCan
Can ayda ortalama 3 kilo verirsen 12 ayda 36 kilo yapar demek istedim :))))
Kız Kübra sen cosmussun şırdan i araştırdım pirincli yapiliyormus menü almış başını gitmiş valla ne yorum yapayım bacim olmamış karbonhidrat patlamasıMerhaba kızlar dün çok geç döndük o kadar yorgundum ki uyuya kalmışım
Dünkü abarttım kabul ama adanaya kadar gelmişken şırdan yememek olmazdı
Sabah 11.00 tb ile tost bir avuç kiraz
Öğle 15.00 1 kase mantı
Akşam 20.30 2 börek biraz çerez 1 kuru pasta (düğünde yemek yoktu karbım da çok açtı mecburen yedim)
Gece 01.00 1 şırdan 1 bardak ayran
Su 2lt
Spor bol göbek atmaca :))
GÜZEL Canım Afiyet OLSUN.Sabah(10.00)
Az parca peynir
1 domates
1 salatalik
2 adet aci biber
1 bardak ayran
1 dilim t ekmek
Öglen(14.00)
Sebzeli köfte( 4adet)
1 kase Karışık salata
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
2 adet erik
2 adet kayısı
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5 litre
canım ben kendimi bildim bileli kahvaltı yapıyorum peynir yumurta domates salatalık tb ekmek yiyebilirsin.Kızlar r bugün Sahur yapacağız neler önerirsiniz yemek için
yeme bacim yeme kararında ye sonra pişman oluyor insan ben yaşadım biliyorum. Canın çeker bakarsın tadına yersin abartsan nolucak tat aynı tat. Sağlıklı beslen en güzeli. Ben hiç asermedim inşallah sende aşermezsin sadece küçük oglanda bol bol çeri domates çekerdi canımMaşallah bir karpuz oo:) benim midem küçülmüş diyetten yesemde az yiyorum
geçmiş olsun canımgünaydın canım kaptanım sorma dün başıma geleni benim büyük kızın cantası demir tokalı falan böyle içini doldurmuş ben de yerden kaldırayım dedim elimden kaydı ayağımın orta parmağı üzerine sert şekilde düştü bayılacaktım neredeyse sonuşta acayip şişti ve simsiyah oldu ağrım çoktu uğrayamadım
Çok güzel cnm afiyet olsundünkü menüm
09.30 2 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı acuka domates salatalık 1 dilim hellim peyniri
13.00 1 kuru kayısı 8 badem 1 ceviz
15.30 haşlanmış tavuk göğsü 1 tane ve 1/2 kase yoğurt
2.5 lt su
malum meseleden dolayı spor yapamadım
Korkma canım iyi düşün iyi olsun. Herşey yolunda gidecek inş.:) annemlerde kız olacağını düşünüyor hep uyuyorum akşam 6 dan sabaha kadar yatabiliyorum bu hafta hep uyudum esimde benimle yatıyor sanki o da hamile :) dikkat etmeye çalışıyorum inşallah o kadar bilincimde kalmış düşük rüyamda gördüm kadının biri bana korkma dusurmeyeceksin diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?