- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.921
Bugünkü menum
Sabah 11
4 kaşık Menemen 3 zeytin 1 dilim k ekmek
Öğlen ve akşam 1 oldu 17.00
Dışarda oldugm için tavuk dürüm 1 tane
Ayran biber turşu
Ara 1 top dondurma (yediğim için bogazimi usuttümm bürnum akiyor)
2 lt şu
70 yarım mekik
5 saat yürüyüş normal şekilde
oynatiyorum canim ama cok izdirapli sanki parmak benim degilAaaa valla görülmez parmağını falan oynayabiliyorsun dimi çok geçmiş olsun tatlım
sagol kuzumGüzel olmuş cnm menün
cok şükür canım düne göre daha iyiyim sağolasınGünaydınnn canlar mutlu ve kaçamaksız bi pazar diliyorum herkese
zamannn35 geçmiş olsun Tatlım bugün daha iyisindir inşallah
Siteye girince bildirim yapmak zorunda Cnm
Gelmediği iyi olmuş o zaman
Elifcim biraz daha iyiyim cok şükürTurşu suyu na benziyorsa şişkinlik yapar tabi eşim içer şalgam i ama ben bazı seyleri kesin reddederim sebebini bilmiyorum o yüzden asla bakmam bazı şeylerin tadına saçma bi huy.
Ayyy canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın inşallah bi sıkıntı yoktur parmağında o okul çantaları be ağır oluyor arkadaşyazık çocuklarımıza.
Afiyet olsun canım menun güzel.
Evet tatlım bizim buralar insanin omrune ömür katıyor gerçekten çok guzel
arada gel Necla ya ozletiyorsun kendini dikkat et bebeğim kendine ilaç iyi olmuş tedbir açısından minigim ize iyi bak
sagol Merve iyiyim canımGecmis olsun canm simdi nasilsn
amin canım benimRamazan geldi nihayet bugunleri gormeyi nasip eden Allhimza binlerce sukurler olsun..herkezin evleri huzur bereket dolsun hayirli ramazanlar canim takimim
Anlastik ortisimİyi olur cnm bende oturcam uyumayi sevmiyorum beraber sohbet ederiz
Tesekkur ederiz kaptanim @seydan94aminnnn
Şeyda sağolsun
Afiyet olsun canım dürüm olmamış pekkeşke dondurma da yemeseydin be tatlım Bak bide hasta oldun geçmiş olsun ilaç al yarın icemezsin.
Ah kuzum tekradan cok gecmis olsun ya görünmez kazaIyi geceler kızlar
Menüm
09.00 3 kaşık kavurmali yumurta bir parca tulum peyniri domates salatalik
12.00 10 badem 2 hurma
15.00 1dilim tb ekmek 1 kase domates çorbası
18.00 1 bardak süt 2 kuru kayısı
3 lt su
Ayagim yüzünden spor yok ne yazık ki
Kuzum dürüm yerine tavuk sis tercih edebilirsinBugünkü menum
Sabah 11
Ayran biber turşu
2 lt şu
70 yarım mekik
Afiyet olsun bebisim cok başarılıSabah(10.00)
Az parca peynir
1 domates
1 salatalik
2 adet aci biber
1 bardak ayran
1 dilim t ekmek
Öglen(14.00)
Sebzeli köfte( 4adet)
1 kase Karışık salata
1 kase yoğurt
Ara öğün(16.00)
2 adet erik
2 adet kayısı
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5 litre
Kuzuna cok geçmiş olsun canım menunde gayet güzelMenüm
Gece 4 te yattık minik istifra etti sanırım klima dan usuttuo yüzden geç uyandım
Saat 12:30
1 yumurta
1 kk kaşar peyniri
6 zeytin
1 dilim tb ekmek
Domates
Saat 16
Sütlü şekersiz nescafe
Saat 18
4 erik minik
2 kayisi minik
2 kiraz
Saat 20
3 kaşık kepekli yağsız yoğurtlu makarna
5 kaşık kabak yemeği
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor 1 saat orta tempo yürüyüş
amin canım hayırlı ramazanlarInsallah tüm islam alemi hayırlı bir ramazan geçirir Rabbim tutulan Oruçlarimizi ettiğimiz dualarimiz kabul eder. Hepinize Hayırlı huzurlu bir ramazan diliyorum. Her ramazan da heyecanlanirim yine bu heyecani yaşatan, yeni bir ramazana ulastiran Rabbime sukurler olsun.
afiyet olsunBugünkü menüö
Sabah 11.00 1 er kaşık tulum ezine ve çökelek peyniri 3 zeytin domates salatalık 1kaşık omlet 3sucuk
Öğle 15.00 1 bardak limonata
Akşam 20.00 1 porsiyon karışık kebap 1 tabak salata 1 bardak ayran
Su 1,5
Spor yok
Amin inşallah canımKızlar ramazan ayımız hoşgeldi hepimizin bu güzel ayı mübarek olsun. Bu ayın hürmetine rabbim ülkemize birlik beraberlik versin inşallah.
afiyet olsun canım güzel menünSelam kizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim,
Sabah:11.30 bir dilim ekmek,4 zeytin,1 kk peynir,3 kasik menemen,cay.
Aksam:19.00 bir porsiyon izgara kofte,iki parca mangalda pirzola,ayran,salata.
2 litre su,45 dk yuruyus.
afiyet olsun tatlımMrb arkadaşlar menum;
8.30
6 zeytin
2 kk peynir
1 has yum
Yarım dilim ekmek
11 30
10 fındık
10 kiraz
15.30
1 tabak et döner
2.5 litre su
1000 ip
iyi geceler canım hayırlı Ramazanlarİyi geceler herkesehayırlı ramazanlar
sagol tatlımKizlar @seydan94 Şeyda nin bi kaç ay önce verdiği ramazan menülerini kaydetmistim telefona paylaşayım yardimci olsun herkese
Eki Görüntüle 1842858 Eki Görüntüle 1842859 Eki Görüntüle 1842860 Eki Görüntüle 1842861
cok kacamak olmuş kuzum az daha özen menülerineBugünkü menum
Sabah 11
Ayran biber turşu
2 lt şu
70 yarım mekik
sagol Miraycim haklisin ama regl yakin kafama tatli vurdu tarcinli süt toparladi biraz beniAh kuzum tekradan cok gecmis olsun ya görünmez kazaspor yapma dinlen kuzum menunde cok guzel kuzum aksamda bisiler yiyeblrdin canimcim
Ah bu regli dönemleri ister istemez tatli istiyoruz kuzum en guzel çözüm tarçınlı süt afiyet olsunAfiyet olsun bebisim cok başarılı
Kuzuna cok geçmiş olsun canım menunde gayet güzel
amin canım hayırlı ramazanlar
afiyet olsun
Amin inşallah canım
afiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun tatlım
iyi geceler canım hayırlı Ramazanlar
sagol tatlım
cok kacamak olmuş kuzum az daha özen menülerine
sagol Miraycim haklisin ama regl yakin kafama tatli vurdu tarcinli süt toparladi biraz beni
Kizlar @seydan94 Şeyda nin bi kaç ay önce verdiği ramazan menülerini kaydetmistim telefona paylaşayım yardimci olsun herkese
Eki Görüntüle 1842858 Eki Görüntüle 1842859 Eki Görüntüle 1842860 Eki Görüntüle 1842861
Yaşa kuzum yaa iyi oldu valla kaydettim cok sağol
Cnm valla eşim börek istedi ona peynirli pide yapıcam@ayeyldz ortisim sahuru buldun mu
Amin canım Allah razı olsun inssKizlar hayirli sahurlar olsun,cok sukur ilk sahura uyandik Allah bu ayin bereketinden feyzinden nasiplenmemizi saglasin,bu ayda affolunmayan gunah,kabul olunmayan dualarimiz olmasin insallah.
iyiki kaydetmisim işimize yariycak inşallah.Sağol bitanem paylaştığın için
Ne demek güzelim
yememeye çalışma canımCnm valla eşim börek istedi ona peynirli pide yapıcamama ben yememeye calisicam yumurta haslamayi 1dusunuyorum zeytin domates 1 dilim kep ekmek sen canikom
Aminnnn canım. Hayırlı sahur lar.Kizlar hayirli sahurlar olsun,cok sukur ilk sahura uyandik Allah bu ayin bereketinden feyzinden nasiplenmemizi saglasin,bu ayda affolunmayan gunah,kabul olunmayan dualarimiz olmasin insallah.
Bende esime çörek yaptm kuzum ben yemedimCnm valla eşim börek istedi ona peynirli pide yapıcamama ben yememeye calisicam yumurta haslamayi 1dusunuyorum zeytin domates 1 dilim kep ekmek sen canikom
AMIN INŞALLAH kuzummm cumlemizinKizlar hayirli sahurlar olsun,cok sukur ilk sahura uyandik Allah bu ayin bereketinden feyzinden nasiplenmemizi saglasin,bu ayda affolunmayan gunah,kabul olunmayan dualarimiz olmasin insallah.
iyiki kaydetmisim işimize yariycak inşallah.
yememeye çalışma canımsakin yeme
Aminnnn canım. Hayırlı sahur lar.
Kızlar yemedimm çünkü geç pistiBende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim
Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann
Burda 2.55 de okunuyor cnm nerde oturuyorsunBende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim
Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?