Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi geceler kızlar
Menüm
09.00 3 kaşık kavurmali yumurta bir parca tulum peyniri domates salatalik
12.00 10 badem 2 hurma
15.00 1dilim tb ekmek 1 kase domates çorbası
18.00 1 bardak süt 2 kuru kayısı
3 lt su
Ayagim yüzünden spor yok ne yazık ki

Dürüm değil sadece döner porsiyon yiyebilirsin Eti'ni dürüm olmamış

Aaaa valla görülmez parmağını falan oynayabiliyorsun dimi çok geçmiş olsun tatlım
oynatiyorum canim ama cok izdirapli sanki parmak benim degil

Güzel olmuş cnm menün
sagol kuzum

Günaydınnn canlar mutlu ve kaçamaksız bi pazar diliyorum herkese

zamannn35 geçmiş olsun Tatlım bugün daha iyisindir inşallah

Siteye girince bildirim yapmak zorunda Cnm
Gelmediği iyi olmuş o zaman
cok şükür canım düne göre daha iyiyim sağolasın

Elifcim biraz daha iyiyim cok şükür

Gecmis olsun canm simdi nasilsn
sagol Merve iyiyim canım

Ramazan geldi nihayet bugunleri gormeyi nasip eden Allhimza binlerce sukurler olsun..herkezin evleri huzur bereket dolsun hayirli ramazanlar canim takimim
amin canım benim

Ah kuzum tekradan cok gecmis olsun ya görünmez kaza spor yapma dinlen kuzum menunde cok guzel kuzum aksamda bisiler yiyeblrdin canimcim

Kuzum dürüm yerine tavuk sis tercih edebilirsin
5 saat woww harika spor

Afiyet olsun bebisim cok başarılı
Kuzuna cok geçmiş olsun canım menunde gayet güzel
amin canım hayırlı ramazanlar

afiyet olsun

Kızlar ramazan ayımız hoşgeldi hepimizin bu güzel ayı mübarek olsun. Bu ayın hürmetine rabbim ülkemize birlik beraberlik versin inşallah.
Amin inşallah canım
Selam kizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim,

Sabah:11.30 bir dilim ekmek,4 zeytin,1 kk peynir,3 kasik menemen,cay.

Aksam:19.00 bir porsiyon izgara kofte,iki parca mangalda pirzola,ayran,salata.

2 litre su,45 dk yuruyus.
afiyet olsun canım güzel menün

Mrb arkadaşlar menum;

8.30
6 zeytin
2 kk peynir
1 has yum
Yarım dilim ekmek

11 30
10 fındık
10 kiraz

15.30
1 tabak et döner

2.5 litre su
1000 ip
afiyet olsun tatlım

İyi geceler herkese hayırlı ramazanlar
iyi geceler canım hayırlı Ramazanlar

sagol tatlım

cok kacamak olmuş kuzum az daha özen menülerine

Ah kuzum tekradan cok gecmis olsun ya görünmez kaza spor yapma dinlen kuzum menunde cok guzel kuzum aksamda bisiler yiyeblrdin canimcim
sagol Miraycim haklisin ama regl yakin kafama tatli vurdu tarcinli süt toparladi biraz beni

Ah bu regli dönemleri ister istemez tatli istiyoruz kuzum en guzel çözüm tarçınlı süt afiyet olsun

Sağol bitanem paylaştığın için

Ne demek güzelim
iyiki kaydetmisim işimize yariycak inşallah.

Cnm valla eşim börek istedi ona peynirli pide yapıcam ama ben yememeye calisicam yumurta haslamayi 1dusunuyorum zeytin domates 1 dilim kep ekmek sen canikom
yememeye çalışma canım sakin yeme

Kizlar hayirli sahurlar olsun,cok sukur ilk sahura uyandik Allah bu ayin bereketinden feyzinden nasiplenmemizi saglasin,bu ayda affolunmayan gunah,kabul olunmayan dualarimiz olmasin insallah.
Aminnnn canım. Hayırlı sahur lar.

Cnm valla eşim börek istedi ona peynirli pide yapıcam ama ben yememeye calisicam yumurta haslamayi 1dusunuyorum zeytin domates 1 dilim kep ekmek sen canikom
Bende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim

Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann

iyiki kaydetmisim işimize yariycak inşallah.

yememeye çalışma canım sakin yeme

Aminnnn canım. Hayırlı sahur lar.

Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann
Kızlar yemedimm çünkü geç pisti eşimde yiyemedi ezana 7 dk kalmıştı eşim kalktığında 1 yumurtayı hemen hızlıca yedik onu da kendime haslamistim :)) napalım artık yarın inş düzgün bir Sahir yaparız allah tan eşim yemeğini çok geç yemisti saat 9 da

Burda 2.55 de okunuyor cnm nerde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…