Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim

Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann
Benimde midem rahatsiz oldu hafif seyler yememe ragmen bizim burda da 3 u 2 gece okunuyo ezan:)

Kizlar hayirli sahurlar olsun,cok sukur ilk sahura uyandik Allah bu ayin bereketinden feyzinden nasiplenmemizi saglasin,bu ayda affolunmayan gunah,kabul olunmayan dualarimiz olmasin insallah.
amin canımm ..ne güzel dualar..
benimde midem rahatsız oldu kaldı ki bende h.yumurta kahvaltılık yedim ama işte yiyip yatmaya alışık değiliz ya su falan ağırlıkta yapınca uyku düzeni kaçtı olsun ne yapalım Allahım layığıyla geçirmeyi nasip etsin kızlar sizlerde de ne kadar erken okunuyor bizde 03.26 dı

Bizdede 3.19da okunuyo canm sen nereliydn

Bende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim

Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann

Gunaydin kizlar, ayy sahurda cok su ictim sabaha kadar afedersiniz tuvalete git gel dogru durust yatamadim

Benimde midem rahatsiz oldu hafif seyler yememe ragmen bizim burda da 3 u 2 gece okunuyo ezan:)

Kızlar alışkın olmadığımız için mide ler Bu durumda bi iki güne alışırız merak etmeyin ağır yemeye lim yeter iftar yaklasıyor ne yapsam bilemiyorum yarinda ise gidicem nasıl olucak onuda hiç bilmiyorum hayırlısı artık seviyorum sizi. Çörek fln yapmayın kız verin haşlanmış yumurtaları ellerine. Kızlar bu arada oğlum benimle beraber dikkat ederek 2 kılo verdi havalarda uçuyor bende çok mutluyum

Gunaydin canim takimim Kilo bildirimim cuma:75.9 bugun:75.5 _400 gramla ramazanin acilisini yaptm sukurler olsun
iftara yakın tekrar tartil bebeğim daha çok fark olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…