- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.941
Benimde midem rahatsiz oldu hafif seyler yememe ragmenBende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim
Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann
amin canımm ..ne güzel dualar..Kizlar hayirli sahurlar olsun,cok sukur ilk sahura uyandik Allah bu ayin bereketinden feyzinden nasiplenmemizi saglasin,bu ayda affolunmayan gunah,kabul olunmayan dualarimiz olmasin insallah.
yok kaptanım fazla yemedim ama gece yemek ve su rahatsız etti sanırımKızlar fazla yemediyseniz su dan da Miğdeniz rahatsız olmuş olabilir
yok kaptanım fazla yemedim ama gece yemek ve su rahatsız etti sanırım
Günaydın kaptanimm :)) perşembe de yapacak miyiz ben pek anlamadımGünaydınlar herkes bugün bildirimini iftardan önce yapabilir ne kadar önce olursa önemli değil
Bizdede 3.19da okunuyo canm sen nereliydnamin canımm ..ne güzel dualar..
benimde midem rahatsız oldu kaldı ki bende h.yumurta kahvaltılık yedim ama işte yiyip yatmaya alışık değiliz ya su falan ağırlıkta yapınca uyku düzeni kaçtı olsun ne yapalım Allahım layığıyla geçirmeyi nasip etsin kızlar sizlerde de ne kadar erken okunuyor bizde 03.26 dı
Supersin kuzumGunaydin canim takimimKilo bildirimim cuma:75.9 bugun:75.5 _400 gramla ramazanin acilisini yaptm sukurler olsun
canım ben izmirliyim ama istanbulda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle sen neredeydinBizdede 3.19da okunuyo canm sen nereliydn
maşallahh kuzum çok güzel ama bence sen de iftara yakın bir daha tartılGunaydin canim takimimKilo bildirimim cuma:75.9 bugun:75.5 _400 gramla ramazanin acilisini yaptm sukurler olsun
ben de öyle canım akşama doğru tartılıcamSupersin kuzumben suan degilde biraz zaman gecsin tartilcam suyu cok abarttmisim orti ya
Suyu bi surahi ictim kuzu yaa iyimi ettim kotu mü bilemedim gece boyu wcye tasindimben de öyle canım akşama doğru tartılıcam
Bende esime çörek yaptm kuzum ben yemedim
Bende kepek ekmeği peynir domatesli biber ayran zeytin salatalık bunları yedim kuzum ama gece yedm ya biraz migdem rahatsz oldu simdi biraz su icicem burda 3 u 6 gece okunuyo ezann
Kızlar yemedimm çünkü geç pistieşimde yiyemedi ezana 7 dk kalmıştı eşim kalktığında 1 yumurtayı hemen hızlıca yedik onu da kendime haslamistim :)) napalım artık yarın inş düzgün bir Sahir yaparız allah tan eşim yemeğini çok geç yemisti saat 9 da
Gunaydin kizlar, ayy sahurda cok su ictim sabaha kadar afedersiniz tuvalete git gel dogru durust yatamadim
Benimde midem rahatsiz oldu hafif seyler yememe ragmenbizim burda da 3 u 2 gece okunuyo ezan:)
Kızlar alışkın olmadığımız için mide ler Bu durumda bi iki güne alışırız merak etmeyin ağır yemeye lim yeter iftar yaklasıyor ne yapsam bilemiyorumamin canımm ..ne güzel dualar..
benimde midem rahatsız oldu kaldı ki bende h.yumurta kahvaltılık yedim ama işte yiyip yatmaya alışık değiliz ya su falan ağırlıkta yapınca uyku düzeni kaçtı olsun ne yapalım Allahım layığıyla geçirmeyi nasip etsin kızlar sizlerde de ne kadar erken okunuyor bizde 03.26 dı
iftara yakın tekrar tartil bebeğim daha çok fark olur :)Gunaydin canim takimimKilo bildirimim cuma:75.9 bugun:75.5 _400 gramla ramazanin acilisini yaptm sukurler olsun
Ben hiç yatmadim Miray ve yemekten sahura 2 lt su içtim alisayim diyeSuyu bi surahi ictim kuzu yaa iyimi ettim kotu mü bilemedim gece boyu wcye tasindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?