- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.961
Ben ictigim butun sulari gece cikartmsmdr zaten zirt pirt cise kalktm yaSupersin kuzumben suan degilde biraz zaman gecsin tartilcam suyu cok abarttmisim orti ya
Ben duzceliyim canmcanım ben izmirliyim ama istanbulda yaşıyorum eşimin işi nedeniyle sen neredeydin
Alismisim hep sabah tartilmaya aksama bidaha tartlrm o zaman canmKızlar alışkın olmadığımız için mide ler Bu durumda bi iki güne alışırız merak etmeyin ağır yemeye lim yeter iftar yaklasıyor ne yapsam bilemiyorumyarinda ise gidicem nasıl olucak onuda hiç bilmiyorum hayırlısı artık seviyorum sizi. Çörek fln yapmayın kız verin haşlanmış yumurtaları ellerine. Kızlar bu arada oğlum benimle beraber dikkat ederek 2 kılo verdi havalarda uçuyor bende çok mutluyum
iftara yakın tekrar tartil bebeğim daha çok fark olur :)
Sabrsizlikla bekliyorum haftaya resim geliyo o zamanKendime söz vermiştim 10 kg verince fotoğraf paylaşicam diye9.2 kg verdim yani fotoğraf paylaşmaya az kaldı kızlar bakalım fark varmı
Artık oylama yapılmıyor Cnm
haklısın canım 2 güne yeni düzene alışırız ..ayyy yerim oğluşunu kızz var mı ki kilosu yavrunun tu tu maşallahh ..valla benim büyük kız ergenliğe giriyor yavaş yavaş oda kilo alıyor ama bana takılmaya hiç niyeti yok..Kızlar alışkın olmadığımız için mide ler Bu durumda bi iki güne alışırız merak etmeyin ağır yemeye lim yeter iftar yaklasıyor ne yapsam bilemiyorumyarinda ise gidicem nasıl olucak onuda hiç bilmiyorum hayırlısı artık seviyorum sizi. Çörek fln yapmayın kız verin haşlanmış yumurtaları ellerine. Kızlar bu arada oğlum benimle beraber dikkat ederek 2 kılo verdi havalarda uçuyor bende çok mutluyum
iftara yakın tekrar tartil bebeğim daha çok fark olur :)
maşalllah elifcım çek kız görelim bakalımmKendime söz vermiştim 10 kg verince fotoğraf paylaşicam diye9.2 kg verdim yani fotoğraf paylaşmaya az kaldı kızlar bakalım fark varmı
kuzumm seninde ramazanın hayırlarla geçsin Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin inşallahh
canım söylemesi ayıp benim annecimle babacım bende ...yemekleri hallediyorlar ben işten gelene kadar ..Allah razı olsun ..bana da sürpriz bakalımm9.takim iftara ne pisirceksinz birbirimize fikir olur paylaslimmi
Hahaha ayy sormaya ben de abartisiz yarim saatte bir kalktim tuvalete, uyumaya calistigim zamanda esim kalkiyordu yine uyaniyordumBen ictigim butun sulari gece cikartmsmdr zaten zirt pirt cise kalktm ya
Ooo masallah sanslisin canim ne guzel:)canım söylemesi ayıp benim annecimle babacım bende ...yemekleri hallediyorlar ben işten gelene kadar ..Allah razı olsun ..bana da sürpriz bakalımm
sağol canım öyleyim de işte 1 hafta sonra gidiyorlarOoo masallah sanslisin canim ne guzel:)
Allah saglikli uzun omurler versin..sanslisin canm banada yapsalarda direk sofrya otursam keskecanım söylemesi ayıp benim annecimle babacım bende ...yemekleri hallediyorlar ben işten gelene kadar ..Allah razı olsun ..bana da sürpriz bakalımm
Artik ramazan bitene kadar wc onlerinde uyur kalirzHahaha ayy sormaya ben de abartisiz yarim saatte bir kalktim tuvalete, uyumaya calistigim zamanda esim kalkiyordu yine uyaniyordum
@narcicegi-21 hamile olabilirsin Allah inşallah kucağına sağlıkla aldığın günleri de göstersin ama buraya karşı saygıdan ötürü gelip bildirim yapmalıydın
B burcugncy bildirim yapmamanın Nasıl bişey olduğunu bana söylermisin lütfen ve menü de paylaşmamak aynı Zaman da @sonumud buraya daha sık gelmelisin
Canim sen yine iftardan önce bir daha tartil daha çok düşmüş olur. Bakalım ben ne kadar vermisimGunaydin canim takimimKilo bildirimim cuma:75.9 bugun:75.5 _400 gramla ramazanin acilisini yaptm sukurler olsun
Merakla bekliyoruz canımKendime söz vermiştim 10 kg verince fotoğraf paylaşicam diye9.2 kg verdim yani fotoğraf paylaşmaya az kaldı kızlar bakalım fark varmı
Artık oylama yapılmıyor Cnm
Şöyle bişey yazabilirsinin
Sevgili kaptan arkadaşlarım
Ayeyldz nickli üyemiz........... Etapta.......... Takımdan, ailevi sebeblerden paylaşım yapamadığı için diskalifiye olmuş
Bizim takımda başarılı bi deneme süreci geçiren üyemizi listeye almak istiyoruz
Bu konuda itirazı olan arkadaş varsa 3 gün içinde belirtirse seviniriz
Herkese teşekkür ederiz
Aynen canım yarım yumurta yiyebilfim yinede aç değilim sim di@ayeyldz pismedi miii kiyamam olsun kuzum ilk sahur böyle aceleye geldik bu sahur daa temkinli oluruz
Simdide iftari dusunelim ortiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?