Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alismisim hep sabah tartilmaya aksama bidaha tartlrm o zaman canm oglunun kilosu varmydi canim benimki zaten kupkuru bende alsin diye gozunun icine bakiyom ya

Mefkurem paylaşım alanında @ayeyldz ilgili olarak durumu söyleyip oylama mu açmam gerekiyor
Artık oylama yapılmıyor Cnm
Şöyle bişey yazabilirsinin

Sevgili kaptan arkadaşlarım
Ayeyldz nickli üyemiz........... Etapta.......... Takımdan, ailevi sebeblerden paylaşım yapamadığı için diskalifiye olmuş
Bizim takımda başarılı bi deneme süreci geçiren üyemizi listeye almak istiyoruz
Bu konuda itirazı olan arkadaş varsa 3 gün içinde belirtirse seviniriz
Herkese teşekkür ederiz

haklısın canım 2 güne yeni düzene alışırız ..ayyy yerim oğluşunu kızz var mı ki kilosu yavrunun tu tu maşallahh ..valla benim büyük kız ergenliğe giriyor yavaş yavaş oda kilo alıyor ama bana takılmaya hiç niyeti yok..

Kendime söz vermiştim 10 kg verince fotoğraf paylaşicam diye 9.2 kg verdim yani fotoğraf paylaşmaya az kaldı kızlar bakalım fark varmı
maşalllah elifcım çek kız görelim bakalımm
kuzumm seninde ramazanın hayırlarla geçsin Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin inşallahh

Canim inan buna gecerli bi sebebim var carsamba gunu kizin ateslendi once onemsemedim normal rutinleri uyguladim ana dusmedi 39 la acile gittik 2 gun yattik dusmedi atesimiz cuma ogle geldik eve haftasonu zaten pert bir vaziyette gecti sukur dun toparlandi bugub iyi. Suan sana yuruyusten yaziyorum canim bana daha fazla bi sorumluluk verirsen daha cok burada olurum bi gorev gibu mesela. Hayatimi planli bi duzene oturttum kizimla ilgilenme kendimle filan onceliklerimlerim yakin gekecekte bunlari yazdim hepsini Allahin izniyle yapicam

Slm kızlar. Bugün 11 de kızımı bebek arabasına bindirdim düştüm yollara. Çarşıya kadar yürüdüm. 3 u geçiyordu eve geldiğimizde. Çarşıya bizim ev 1 saat dönüşle birlikte 2 saat bebek arabasi iterek aralıksız yürüyüş. Toplamda 4 saat bugün hava serin Allah'tan ama yine de şuan pertim

Gunaydin canim takimim Kilo bildirimim cuma:75.9 bugun:75.5 _400 gramla ramazanin acilisini yaptm sukurler olsun
Canim sen yine iftardan önce bir daha tartil daha çok düşmüş olur. Bakalım ben ne kadar vermisim
Kendime söz vermiştim 10 kg verince fotoğraf paylaşicam diye 9.2 kg verdim yani fotoğraf paylaşmaya az kaldı kızlar bakalım fark varmı
Merakla bekliyoruz canım

Teşekkürler tatlım tamamdır şu mutfaktan bugün çıkayım yazıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…