Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alismisim hep sabah tartilmaya aksama bidaha tartlrm o zaman canm oglunun kilosu varmydi canim benimki zaten kupkuru bende alsin diye gozunun icine bakiyom ya
Sağlıklı olsun da almasını canım benimki tombis 57 kiloydu suan 54 kusurlerde çok mutlu şeker hastalığı riskimız var aslında çok yemiyor abur cubur yok ama haraketsiz biraz.

Sabrsizlikla bekliyorum haftaya resim geliyo o zaman
inşallah canım

9.takim iftara ne pisirceksinz birbirimize fikir olur paylaslimmi
mercimek çorba, mantar sote tavuklu, ıspanak ve salata yanında da serin serin kefir olur sanırım

mefkusum hayırlı ramazanlar

Az kaldı Çekicem bende merak ediyorum iki resim yan yana nasıl durucak bellimi verdikleri diye heyecanliyim. Canim oğlum kilolu doğduğundan beri tombik büyüyor ergenlik yaklasıyor güzel görünme çabası var

Çok geçmiş olsun canım inşallah hasta olmaz bir daha.

vuuu süpersin bebeğim.

Ah bebeğim benim kıyamam ben ona çok geçmiş olsun güzellik
birtqnem ilk görevin artını vermek gel buraya burda zaten herkesin görevi sadece menü yazıp çıkmak değil diğer menülere de yorum yapmamız lazım mesela

Sahur(02.00)
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates
1 yemek kasigi lor peyniri
2 salatalık
Marol salatası
1 bardak ayran
2 dilim tam tahilli ekmek

Iftar (20.20)
2 adet hurmayla orucumu açarım
Firinda sebze (kabak patlican kiyma)5 yk
1 kase cacik
1kase karışık salata
1 dilim tt ekmek

Spor
Iftardan 2 saat sonra leslie yapicam canlar

Su 2.5 3 icerim

Gecmis olsun canim sukur kizin iyilesmis,bundan sonra daha fazla girmeye calis, ben eminim cok guzel devam eder kilo verirsin cunku menulerin genel olarak iyiydi senin.

Gayet guzel canim:)

1. Ramazan nasıl gidiyor kızlqr acikan var mı aranızda. Ben bişey hissetmiyorum Sahur yapamamama rağmen ama hafif grip oldum galiba başım ağrıyor
biraz temizlik yaptım arkadaş ameliyat oldu ona gidip geldim yoruldum biraz. sanki midem kaziniyor gibi başladı bişiler havada evde çok sıcak susuzluk baş gösterdi

-200 gram eksik tartiii canlar
vuuu Miray im cuma süper olucaksin

Kızlar ilk defa güllaç yapıyorum nişanlımın ailesi gelicek iftara bize
Ayy çok severim gullaci şekerini üstünde yazdığı gibi koyma çok geliyor kolay gelsin bebek

Simdiden orucun kabul olsun afiyet bal kaymak olsun Miray im çok güzel menü

ALLAH razı olsun canim benim cumlemizin kabul olsun

Gayet iyi cnm Allah kabul etsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…