- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #149.981
Sağlıklı olsun da almasını canım benimki tombis 57 kiloydu suan 54 kusurlerde çok mutlu şeker hastalığı riskimız var aslında çok yemiyor abur cubur yok ama haraketsiz biraz.Alismisim hep sabah tartilmaya aksama bidaha tartlrm o zaman canmoglunun kilosu varmydi canim benimki zaten kupkuru bende alsin diye gozunun icine bakiyom ya
inşallah canımSabrsizlikla bekliyorum haftaya resim geliyo o zaman
mercimek çorba, mantar sote tavuklu, ıspanak ve salata yanında da serin serin kefir olur sanırım9.takim iftara ne pisirceksinz birbirimize fikir olur paylaslimmi
mefkusum hayırlı ramazanlar
Az kaldı Çekicem bende merak ediyorum iki resim yan yana nasıl durucak bellimi verdikleri diye heyecanliyim. Canim oğlum kilolu doğduğundan beri tombik büyüyor ergenlik yaklasıyor güzel görünme çabası varhaklısın canım 2 güne yeni düzene alışırız ..ayyy yerim oğluşunu kızz var mı ki kilosu yavrunun tu tu maşallahh ..valla benim büyük kız ergenliğe giriyor yavaş yavaş oda kilo alıyor ama bana takılmaya hiç niyeti yok..
maşalllah elifcım çek kız görelim bakalımm
kuzumm seninde ramazanın hayırlarla geçsin Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin inşallahh
Çok geçmiş olsun canım inşallah hasta olmaz bir daha.Canim inan buna gecerli bi sebebim var carsamba gunu kizin ateslendi once onemsemedim normal rutinleri uyguladim ana dusmedi 39 la acile gittik 2 gun yattik dusmedi atesimiz cuma ogle geldik eve haftasonu zaten pert bir vaziyette gecti sukur dun toparlandi bugub iyi. Suan sana yuruyusten yaziyorum canim bana daha fazla bi sorumluluk verirsen daha cok burada olurum bi gorev gibu mesela. Hayatimi planli bi duzene oturttum kizimla ilgilenme kendimle filan onceliklerimlerim yakin gekecekte bunlari yazdim hepsini Allahin izniyle yapicam
vuuu süpersin bebeğim.Slm kızlar. Bugün 11 de kızımı bebek arabasına bindirdim düştüm yollara. Çarşıya kadar yürüdüm. 3 u geçiyordu eve geldiğimizde. Çarşıya bizim ev 1 saat dönüşle birlikte 2 saat bebek arabasi iterek aralıksız yürüyüş. Toplamda 4 saatbugün hava serin Allah'tan ama yine de şuan pertim
Canim inan buna gecerli bi sebebim var carsamba gunu kizin ateslendi once onemsemedim normal rutinleri uyguladim ana dusmedi 39 la acile gittik 2 gun yattik dusmedi atesimiz cuma ogle geldik eve haftasonu zaten pert bir vaziyette gecti sukur dun toparlandi bugub iyi. Suan sana yuruyusten yaziyorum canim bana daha fazla bi sorumluluk verirsen daha cok burada olurum bi gorev gibu mesela. Hayatimi planli bi duzene oturttum kizimla ilgilenme kendimle filan onceliklerimlerim yakin gekecekte bunlari yazdim hepsini Allahin izniyle yapicam
Günaydın kaptanimm :)) perşembe de yapacak miyiz ben pek anlamadım
-200 gram eksik tartiii canlar
Gecmis olsun canim sukur kizin iyilesmis,bundan sonra daha fazla girmeye calis, ben eminim cok guzel devam eder kilo verirsin cunku menulerin genel olarak iyiydi senin.Canim inan buna gecerli bi sebebim var carsamba gunu kizin ateslendi once onemsemedim normal rutinleri uyguladim ana dusmedi 39 la acile gittik 2 gun yattik dusmedi atesimiz cuma ogle geldik eve haftasonu zaten pert bir vaziyette gecti sukur dun toparlandi bugub iyi. Suan sana yuruyusten yaziyorum canim bana daha fazla bi sorumluluk verirsen daha cok burada olurum bi gorev gibu mesela. Hayatimi planli bi duzene oturttum kizimla ilgilenme kendimle filan onceliklerimlerim yakin gekecekte bunlari yazdim hepsini Allahin izniyle yapicam
Kolay gelsin canim,ben de gecen sene ilk defa yapmistim birseye benzememisti umarim sen guzel yaparsin:)Kızlar ilk defa güllaç yapıyorum nişanlımın ailesi gelicek iftara bize
Cok sukur ben de pek aclik yok,guzel bir sahur yapmistim cunku, simdilik iyi yani:)
- Ramazan nasıl gidiyor kızlqr acikan var mı aranızda. Ben bişey hissetmiyorum Sahur yapamamama rağmen ama hafif grip oldum galiba başım ağrıyor
Gayet guzel canim:)Sahur(02.00)
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates
1 yemek kasigi lor peyniri
2 salatalık
Marol salatası
1 bardak ayran
2 dilim tam tahilli ekmek
Iftar (20.20)
2 adet hurmayla orucumu açarım
Firinda sebze (kabak patlican kiyma)5 yk
1 kase cacik
1kase karışık salata
1 dilim tt ekmek
Spor
Iftardan 2 saat sonra leslie yapicam canlar
Su 2.5 3 icerim
biraz temizlik yaptım arkadaş ameliyat oldu ona gidip geldim yoruldum biraz. sanki midem kaziniyor gibi başladı bişiler havada evde çok sıcak susuzluk baş gösterdi
- Ramazan nasıl gidiyor kızlqr acikan var mı aranızda. Ben bişey hissetmiyorum Sahur yapamamama rağmen ama hafif grip oldum galiba başım ağrıyor
vuuu Miray im cuma süper olucaksin-200 gram eksik tartiii canlar
Ayy çok severim gullaci şekerini üstünde yazdığı gibi koyma çok geliyor kolay gelsin bebekKızlar ilk defa güllaç yapıyorum nişanlımın ailesi gelicek iftara bize
Simdiden orucun kabul olsun afiyet bal kaymak olsun Miray im çok güzel menüSahur(02.00)
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates
2 salatalık
Marol salatası
1 bardak ayran
Iftar (20.20)
1 kase cacik
1kase karışık salata
1 dilim tt ekmek
Spor
Su 2.5 3 icerim
ALLAH razı olsun canim benim cumlemizin kabul olsunbiraz temizlik yaptım arkadaş ameliyat oldu ona gidip geldim yoruldum biraz. sanki midem kaziniyor gibi başladı bişiler havada evde çok sıcak susuzluk baş gösterdi
vuuu Miray im cuma süper olucaksin
Ayy çok severim gullaci şekerini üstünde yazdığı gibi koyma çok geliyor kolay gelsin bebek
Simdiden orucun kabul olsun afiyet bal kaymak olsun Miray im çok güzel menü
Sahur(02.00)
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates
2 salatalık
Marol salatası
1 bardak ayran
Iftar (20.20)
1 kase cacik
1kase karışık salata
1 dilim tt ekmek
Spor
Su 2.5 3 icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?