- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.041
Evet canım 9 ay önce buraya katılmıştım 18 kilo verdim buranın sayesinde izindeydim döndüm umarım kurtuluruz kilolarımızdan bir an onceSen izindemiydin canim
Sahur(02.00)
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates
1 yemek kasigi lor peyniri
2 salatalık
Marol salatası
1 bardak ayran
2 dilim tam tahilli ekmek
Iftar (20.20)
2 adet hurmayla orucumu açarım
Firinda sebze (kabak patlican kiyma)5 yk
1 kase cacik
1kase karışık salata
1 dilim tt ekmek
Spor
Iftardan 2 saat sonra leslie yapicam canlar
Su 2.5 3 icerim
Geçmiş olsunAyyy kızlar Nasıl yoruldum anlatamam sabahtan beri koşturmaca alışveriş yaptım yemek yaptım Bi ton misafir falan ancak gittiler bende duşumu aldım uykuya dalıcam inşallah inanılmaz yoruldjm kastım bir de kendimi herşey mükemmel olsun diye çok yedim ama ne yedim onu da anlamadım sinir oldum gece bişey yemeden bununla oruç tutucam yok onun suyu boşaldı yok ona yemek koy buna yemek koy Ne attım ağzıma bilmiyorum ama tartı çok yemişsin dediğine göre karnımda felaket rahatsız oldu demekki yemişim
Bu arada ilk güllaç yapımım başarıyla tamamlandı gayet beğenildi biraz fazla yapmışım neyseki dağıttım bir kısmini abimlere Bi kısmini da nişanlıma verdim evde 8 kişiye iftar verdim gerçekten yorgunluktan ölüyorum Bi de nişanlım seviyor diye sırf paçanga böreği yaptım Kı ben pastırmadan felaket tiksinirim çok hoşuna gitti neyse ki tabi bunu ayda yılda 1 yaparım hayatımda Bi kere abim için yapmıştım Bi kere şimdi nişanlım için pastırmaya dokundum :)))
Tebrikler canım harika cumaya inş daha iyi olurKizlar kilo bildirimimi yapiyorum -200 ama mutluyum cunku regl siskinligi var cok sukur sabit ya da artida olabilirdim.
Elimden geleni yapicam kaptanim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim istikrarli devam edip hedefime ulasmak dilegiyleYine süper böyle devam Ramazan'da şahane kilolar vericeksin
Tamam kaptancimmm elimden geleni yapıcam@ayeyldz Can'ım Lütfen cuma eksi ile gel listeye giriceksin unutma durumunu paylaşımda paylaştım
Kolay gelsin canim,ben de gecen sene ilk defa yapmistim birseye benzememisti umarim sen guzel yaparsin:)
Elimden geleni yapicam kaptanim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim istikrarli devam edip hedefime ulasmak dilegiyle
Canim afiyet olsun menu güzelMenumu yazayim 1 lt su içtim midem kafayı yedi galibakramp giriyor
Sahur
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım domates ve salatalık
Açık çay
1 t.kaşığı bal
1 dilim tam buğday
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık tavuklu mantar sote
3 kaşık fırında karışık kızartma (kabak patlican biber patates) patates 1 çatal yedim
1 bardak kefir
2 hurma
Ara
10 kiraz yiycem
Su 1 lt oldu bile
Spor yuruyus yapıcam 2 saat sonra
Geçmiş olsun
Afiyet olsun canım menu de sporda çok güzel :))Sahur
1 kk peynir
1 kase yoğurt
5 kiraz
(Başka bişey varmıydi unuttum
Iftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
5 kaşık Kıymalı soğan kavurma
1 bardak ayran
Su 2 ye yaklaşır
Spor sabah ki 3-4 saatlik yürüyüş
Gunun guzel gecmesine sevindim bu heyecanlari bilirim bende nisanliyken boyle hersey guzel olsun tatli telasindaydim simdi evlen esine yaparsın gullac pacanga ayri bi mutluluk ALLAHIM herkesin yuvasina huzur mutluluk bebek nesesi versin INŞALLAH mutluluklar güzelim
Dimi kuzum sise elimde gezdim su icmekten göbüsüm çıktı ayri tatli bi telasBen hiç yatmadim Miray ve yemekten sahura 2 lt su içtim alisayim diye
Vay resmi merakla bekliyorumm canimcimKendime söz vermiştim 10 kg verince fotoğraf paylaşicam diye9.2 kg verdim yani fotoğraf paylaşmaya az kaldı kızlar bakalım fark varmı
Ya hic sorma wcye gitmekten uyuamadim ortimBen ictigim butun sulari gece cikartmsmdr zaten zirt pirt cise kalktm ya
Harikasin canim daha cuma olmadan nerdeyse 1 kiloKizlaaaar -900
75.9 dan 75.0
Ayni vermisiz masalim tebriklerKizlar kilo bildirimimi yapiyorum -200 ama mutluyum cunku regl siskinligi var cok sukur sabit ya da artida olabilirdim.
Harikasinnn cuma bomba gibi bi sonuc geliyor kuzummmKizlar -600 77.9 Eki Görüntüle 1843164 kiloyum Heyoooo
AMIN ortim cumlemizinkiGuzel mirayim
Ben daha hic yapmadm canmnasil oldu..ay nisanlinin ailesiyse cok mukemmel olmali kaptanim
Cok guzel canim afiyetler olsun Allah kabul etsin
Supersin ortimmmOo yasemn naptn sen ya ucusa gecmissintebriklerr
Yaa beni gecmssinben 500 gram verdm ama
Spor harikaaaa menunde cok guzel canim sahuru biraz daha yesillikle zenginlestreblrsn afiyet olsunSahur
1 kk peynir
1 kase yoğurt
5 kiraz
(Başka bişey varmıydi unuttum
Iftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
5 kaşık Kıymalı soğan kavurma
1 bardak ayran
Su 2 ye yaklaşır
Spor sabah ki 3-4 saatlik yürüyüş
Cansin kaptanimŞüphem yok buna güzellik
INŞALLAH canimcim hersey gönlünce olsun INŞALLAH dünyanın en buyuk mutlulugu hayirli bi eş mutlulugumuz daim olsunÇok teşekkür ederim bitanem inşallah kendi evindede huzur içinde yaparım eşime çok güzel bir heyecan
Uzme kendini fistik daha cumaya cok var eminim eksi olucaksin ortim super menude guzel sahuru bugun biraz kapsamli yap tatlimmmMenum
Sahur
Geçıktığı için sadece yarım haslanmjs yumurta ve 1 lokma ekmek
İftar 19.49
Yarım kase mercimek c
4 parça kizarmis tavuk
Salata
2 tane patates Kızartma
1 bardak fanta
2 lt su 15 dk plates
Kizlar bugün kilomu yazmayı unutmuşum kilom sabit
Canim TeşekkürlerUzme kendini fistik daha cumaya cok var rminim eksi olucaksin ortim super menude guzel sahuru bugun biraz kapsamli yap tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?