- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.081
Ayran icsen susuzlugün giderdi fanta şekerli içtikce içesin gelir susuzlugunuda gidermez ayrıcaÇok susamistim yaa
AminnnnHeyecanla bekliyorum canimcim 10 kilo dile kolay super degisim ALLAHIM takimca nasip etsin
Aynen canım haklısın :)Ayran icsen dönerim susuzlugün fantastik şekerli içtik içesin gelir susuzlugunuda gidermek ayrıca
☺ teşekkürederimHayirli ramazanlar canim
Sağol Tatlım hosgeldin.Süpermiş burasi yeni üyeyim bayıldım sizlere Hayırlı ramazanlar :)
Kız ben ne yazmisim ne anladın acepAynen canım haklısın :)
Hoşbuldum sağolun , bende diyet ve spor yapıyorum umarım herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşurSağol Tatlım hosgeldin.
Valla bende ne anlatiyosun onu çözmeye çalışıyodum ortim iyi çözmüşKız ben ne yazmisim ne anladın acep
Verirsin Kubiş im cumaya su bombastik menüler den bi ayrilabilsen :)))Kızlar +100 gr cumartesi bombastik olmuştu çünkü.
Öldürüyor beni bu tlf nun klavyesi :))))Valla bende ne anlatiyosun onu çözmeye çalışıyodum ortim iyi çözmüş
100 gram ne ki kuzum cumaya tarti eksi gosterir benceKızlar +100 gr cumartesi bombastik olmuştu çünkü.
Sesli güldüm valla cok tatlisinÖldürüyor beni bu tlf nun klavyesi :))))
Fanta içme ayran iç le le, le le, le le le, le hanimValla bende ne anlatiyosun onu çözmeye çalışıyodum ortim iyi çözmüş
Miray midem gurulduyo kız acıktım ya benSesli güldüm valla cok tatlisin
Yaa aynen canım illa haftada 1-2 oluyor böyle bombastik günVerirsin Kubiş im cumaya su bombastik menüler den bi ayrilabilsen :)))
Anam aç aç nasıl tuttunBugünkü menüm nasıl oldu bilmiyorym iftarda fazla mı kaçırdım bi bakın bakalım.
Dün sahur yapmayı unutmuşum uyuya kalmışım
İftar 1 sigara böreği 1 içli köfte 4 çiğköfte 3kaşık yumurta salatası 1 küçük parça fırında tavuk 3bardak ayran
Ara 2 çatal ekmek kadayıfı
Sahur 00.30 5yk yumurta salatası yarım kk peynir 1 hurma 2ceviz 5badem
Su sayamadım o kadar çok içtim ki 2,5 geçmiştir heralde
Spor yok ama bugün temixlik yaptık yardımcımla hiç halim kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?