- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.061
Aynen yaa masalla bize valla canım takimim yaaaBugünkü menulere baktim hepsi birbirinden guzel tebrik ederimmmm guzel takimim biz bu isi biliyoruz
ev o kadar sıcaktı ki agzimi çeşmeye dayamadigima sukrediyorum.Afiyet olsun Allah kabul etsin suya birden yuklenme kiz gece uzun
Super tatlım afiyet olsun.Sahur
1 kk peynir
1 kase yoğurt
5 kiraz
(Başka bişey varmıydi unuttum
Iftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
5 kaşık Kıymalı soğan kavurma
1 bardak ayran
Su 2 ye yaklaşır
Spor sabah ki 3-4 saatlik yürüyüş
Guzel canim afiyet olsun bu patates çorbasında yogun şekilde patates oluyor bildiğim kadarıyla tavsiye etmem diyet esnasında. 5 bardak su 1 litre yapıyor tatlım. Yani 15 bardak 3 litreMenum
Sahur(2:00)
2has.yumurta+zeytin+kk peynir+domates+salatalik+yarim dilim tb ekmk+3bardak cay
Iftar (20:32)
1kepce patates corbasi
3kofte
Salata
1kase cacik
3hurma
5bardak su yatana kadar 10 bardak daha icersem 1.5 olur herhalde spor yok
Süpersin cnm
Regl ken böyleyse cumaya çok güzel olcak inş.
Tekrar hosgeldin o zaman.. son aldığın kilolar hemencecik gitsin inş.
Tebrikler . Harika... cumaya en az 1 insallah
Afiyet olsun Zeynepcim. Artık bu hafta pilav hakkını kullanmış oldun
çok geçmiş olsun canım
maşallah canım supersin
Mirayım çok güzel
canım azmine hayranım maşallah
afiyet olsun canım
maşallah tatlım
çok güzel canım
sağol kaptanım
verirsin canım elbette tanışıp kaynasalim her gün gel
Süper Elif maşallah
sağol kuzumm
afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Menün güzel canim afiyet olsun. 3 yumurta çok olmus bu kadar protein iyi değil bence.Sahur 3 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
2 hurma domates salatalık 5 zeytin
Iftar 20.40 1 tabak köfteci ayran çorbası
2 tane yaprak sarma z.yağlı
1 hurma
5 kiraz
Şimdiye kadar 2 lt su içtim
Spor 25 yarı mekik 30 squat 50 sağa sola eğilme 25 bacak hareketi
Ayy ama ne güzel yaAyyy kızlar Nasıl yoruldum anlatamam sabahtan beri koşturmaca alışveriş yaptım yemek yaptım Bi ton misafir falan ancak gittiler bende duşumu aldım uykuya dalıcam inşallah inanılmaz yoruldjm kastım bir de kendimi herşey mükemmel olsun diye çok yedim ama ne yedim onu da anlamadım sinir oldum gece bişey yemeden bununla oruç tutucam yok onun suyu boşaldı yok ona yemek koy buna yemek koy Ne attım ağzıma bilmiyorum ama tartı çok yemişsin dediğine göre karnımda felaket rahatsız oldu demekki yemişim
Bu arada ilk güllaç yapımım başarıyla tamamlandı gayet beğenildi biraz fazla yapmışım neyseki dağıttım bir kısmini abimlere Bi kısmini da nişanlıma verdim evde 8 kişiye iftar verdim gerçekten yorgunluktan ölüyorum Bi de nişanlım seviyor diye sırf paçanga böreği yaptım Kı ben pastırmadan felaket tiksinirim çok hoşuna gitti neyse ki tabi bunu ayda yılda 1 yaparım hayatımda Bi kere abim için yapmıştım Bi kere şimdi nişanlım için pastırmaya dokundum :)))
Ciktim şükür dün geceSeni gördüğüme sevindim hadi önce artıları verelim sonra kalanları
Süpeeeeer tuvalete çıkabildin herhalde
Hem bulgur hem nohut fazla Can'ım su az onun dışında fena değil
Kızartma olmaaaaaaaaaz kabul edilemez Ayrıca yarına seni susatır hiç hiç tavsiye etmem sakin kuzum
Güzel Can'ım afiyet olsun
Eh patates çorbası yerine başka çorba olsa iyi ama o olmamış
fanta mi Cano listeye giricek sin yapma ama böyleMenum
Sahur
Geçıktığı için sadece yarım haslanmjs yumurta ve 1 lokma ekmek
İftar 19.49
Yarım kase mercimek c
4 parça kizarmis tavuk
Salata
2 tane patates Kızartma
1 bardak fanta
2 lt su 15 dk plates
Kizlar bugün kilomu yazmayı unutmuşum kilom sabit
Yok canım fırın :)ev o kadar sıcaktı ki agzimi çeşmeye dayamadigima sukrediyorum.
Super tatlım afiyet olsun.
Guzel canim afiyet olsun bu patates çorbasında yogun şekilde patates oluyor bildiğim kadarıyla tavsiye etmem diyet esnasında. 5 bardak su 1 litre yapıyor tatlım. Yani 15 bardak 3 litre
Menün güzel canim afiyet olsun. 3 yumurta çok olmus bu kadar protein iyi değil bence.
Ayy ama ne güzel yaPACANGA 10 Kg VERİCİ YAPİCEM
Ciktim şükür dün gecekızartma dediğime bakma 1 kaşık z.yağıy la fırında yapıldı kaptanı Deryam.
fanta mi Cano listeye giricek sin yapma ama böyletavuklarıni yağda pişirmiyorsun dimi
Ben aclik hisetmedimde kuzu bi yorgunluk sonlara doğru halsizlestimCanim Teşekkürlerinş yaa veririz bide sahurda yemememe rağmen hiç açlık hissetmedim inş yarına öyle olur :))
Sende takimdasin bu hafta ortim simdiden hayirli olsunnnAynen yaa masalla bize valla canım takimim yaaa
Sağol ortim TeşekkürlerSende takimdasin bu hafta ortim simdiden hayirli olsunnn
Ben fantayi gormemistmev o kadar sıcaktı ki agzimi çeşmeye dayamadigima sukrediyorum.
Super tatlım afiyet olsun.
Guzel canim afiyet olsun bu patates çorbasında yogun şekilde patates oluyor bildiğim kadarıyla tavsiye etmem diyet esnasında. 5 bardak su 1 litre yapıyor tatlım. Yani 15 bardak 3 litre
Menün güzel canim afiyet olsun. 3 yumurta çok olmus bu kadar protein iyi değil bence.
Ayy ama ne güzel yaPACANGA 10 Kg VERİCİ YAPİCEM
Ciktim şükür dün gecekızartma dediğime bakma 1 kaşık z.yağıy la fırında yapıldı kaptanı Deryam.
fanta mi Cano listeye giricek sin yapma ama böyletavuklarıni yağda pişirmiyorsun dimi
Açlık hissetmek çok kötü yaaaBen aclik hisetmedimde kuzu bi yorgunluk sonlara doğru halsizlestim
Çok susamistim yaaBen fantayi gormemistm
Aynen kuzucum hic kimse ac kalmaz INŞALLAHAçlık hissetmek çok kötü yaaa
Ayrannn fistik en guzel ilacÇok susamistim yaa
ALLAH kabul etsin ortimmmKızlar sohbete doyum yok ama benim çıkmam lazım biraz kuran okuyayim hepinizi opuyorummmm
Tamam canım yarın onu yapıcamAyrannn fistik en guzel ilac
Sağol canikommmmm :)))ALLAH kabul etsin ortimmm
Simdiden afiyet bal seker olsun ortimeTamam canım yarın onu yapıcam
inşallah canım yaparsin tabi. çok güzel heyecanlar bunlar Rabbim yüreğine hep böyle güzelilkler yaşatsınÇok teşekkür ederim bitanem inşallah kendi evindede huzur içinde yaparım eşime çok güzel bir heyecan
resim çektim bugün yakın Arkilere Kuzenlere yolladım before afterDimi kuzum sise elimde gezdim su icmekten göbüsüm çıktı ayri tatli bi telas
Vay resmi merakla bekliyorumm canimcim
Ya hic sorma wcye gitmekten uyuamadim ortim
Harikasin canim daha cuma olmadan nerdeyse 1 kilo
Ayni vermisiz masalim tebrikler
Harikasinnn cuma bomba gibi bi sonuc geliyor kuzummm
AMIN ortim cumlemizinki
Supersin ortimmm
Spor harikaaaa menunde cok guzel canim sahuru biraz daha yesillikle zenginlestreblrsn afiyet olsun
Cansin kaptanim
Guzel tatlim bol Eksi olsun inşallah fantaYok canım fırın :)
Heyecanla bekliyorum canimcim 10 kilo dile kolay super degisim ALLAHIM takimca nasip etsininşallah canım yaparsin tabi. çok güzel heyecanlar bunlar Rabbim yüreğine hep böyle güzelilkler yaşatsın
resim çektim bugün yakın Arkilere Kuzenlere yolladım before aftersüper misim ohaaa y mis bakalım sizden ne tepki alicam
Guzel tatlim bol Eksi olsun inşallah fantayok bir daha dimi
Hayirli ramazanlar canimSüpermiş burasi yeni üyeyim bayıldım sizlere Hayırlı ramazanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?